- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
Bazı sebeplerden dolayı ayrılıp tekrar barıştığım 1 yıllık ilişkim vardı.şuan askerde bitmesine 1 hafta kaldı ve bana duymak istemediğim şeyler söyledi. Benimle evlenmeden önce birşeyler yaşamak istediğini ve özür diliyerek söylüyorum bakire olup olmadığımı öğrenmek için böyle birşey yapmak istediğini söylediğini söyledi (bakireyim)bunun üstüne Ayrılmak istiyorum böyle biriyle zaten olamam ama askerde olan birinden ayrılmak vicdan yapıyorum nasıl ne yapmalıyım acaba?
Erkek arkadasi olacak herif inanmadi diye ispata girisenler yok mu kendini teslim ederek? Bu itlere de cesaret burdan geliyo biraz da, hani bi umut kandiririm diye.. (tecavuzun suclusu kadindir diyenler gbi algilanmayayim lutfen, bu basmmbaska bi sey)Cunku oylesine korkuluyor ki,ya bakire olduguma inanmazsa?! Diye.. Ulan inanmazsa inanmasin, o kim ki ona kendini ispat edeceksin degil mi?
Bazı sebeplerden dolayı ayrılıp tekrar barıştığım 1 yıllık ilişkim vardı.şuan askerde bitmesine 1 hafta kaldı ve bana duymak istemediğim şeyler söyledi. Benimle evlenmeden önce birşeyler yaşamak istediğini ve özür diliyerek söylüyorum bakire olup olmadığımı öğrenmek için böyle birşey yapmak istediğini söylediğini söyledi (bakireyim)bunun üstüne Ayrılmak istiyorum böyle biriyle zaten olamam ama askerde olan birinden ayrılmak vicdan yapıyorum nasıl ne yapmalıyım acaba?
bakireliğine söylediğin halde inanmıyorsa sıkıntı..Bazı sebeplerden dolayı ayrılıp tekrar barıştığım 1 yıllık ilişkim vardı.şuan askerde bitmesine 1 hafta kaldı ve bana duymak istemediğim şeyler söyledi. Benimle evlenmeden önce birşeyler yaşamak istediğini ve özür diliyerek söylüyorum bakire olup olmadığımı öğrenmek için böyle birşey yapmak istediğini söylediğini söyledi (bakireyim)bunun üstüne Ayrılmak istiyorum böyle biriyle zaten olamam ama askerde olan birinden ayrılmak vicdan yapıyorum nasıl ne yapmalıyım acaba?
bildiğin şeref yoksunu yaratık işte.Bazı sebeplerden dolayı ayrılıp tekrar barıştığım 1 yıllık ilişkim vardı.şuan askerde bitmesine 1 hafta kaldı ve bana duymak istemediğim şeyler söyledi. Benimle evlenmeden önce birşeyler yaşamak istediğini ve özür diliyerek söylüyorum bakire olup olmadığımı öğrenmek için böyle birşey yapmak istediğini söylediğini söyledi (bakireyim)bunun üstüne Ayrılmak istiyorum böyle biriyle zaten olamam ama askerde olan birinden ayrılmak vicdan yapıyorum nasıl ne yapmalıyım acaba?
ne munasebetBazı sebeplerden dolayı ayrılıp tekrar barıştığım 1 yıllık ilişkim vardı.şuan askerde bitmesine 1 hafta kaldı ve bana duymak istemediğim şeyler söyledi. Benimle evlenmeden önce birşeyler yaşamak istediğini ve özür diliyerek söylüyorum bakire olup olmadığımı öğrenmek için böyle birşey yapmak istediğini söylediğini söyledi (bakireyim)bunun üstüne Ayrılmak istiyorum böyle biriyle zaten olamam ama askerde olan birinden ayrılmak vicdan yapıyorum nasıl ne yapmalıyım acaba?
hahahaBu ne ya bir arkadaşa bakıp çıkacağım der gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?