Her erkek böyle mi düşünüyor kızlar hakkında....

Neyin vicdani yapiyorsunuz adam resmen aptal yerine koymus sizi, deymis evlenmeden donce deneme yapacakmis bakacakmis bakiremisin degilmisin ?????!!!!! Siz hala soyle adama vicdan mi yapiyorsunuz pes dogrusu

Kimseye bunu istemek zorunda değilsin senin bedenin kimseyide ilgilendirmez.
Vicdan konusuna gelince hiç düşünme ayrıl gitsin.

Ay inanmazsa keyfi bilir kaldı ki bakire olmak zorunda da değil isterse 10 kişiyle ilişki yaşamıştır,geçmiş bitmiştir şimdi sevgilisi bu insandır, erkeklerdeki bu ilk olma takıntısı aslında eziklik,başkaları olursa kadın kıyaslar çünkü,tecrübesizliğini anlar

Her erkek boyle degil tabiki sizin bu karsilastiginiz cinse biz abaza, sapik karaktersiz ve se...siz diyoruz. O kim oluyordu sizin bekaretinizi sorguluyor birde o yetmezmis gibi sizi geri zekali yerine koyup denemeden inanmam ama soz deneyince bakicam sonra evlenicem, bu teklif hangi akla , mantiga, vicdana, terbiye ye sigar.
Kendince kurnazlik yapip size blof mu yapiyor ?
Yok sapikca emellerine boyle bir kilif mi ariyor
Sebebbi maksadi bilinmez ama kendinizi bu sekilde asagilayici pozisyonlara dusurmeyin, o cumleyi basladiginda lafi agzina sokup adama terkedecektiniz daha. Hala vicdan micdan su karakterdeki adami terk mi etsem etmesem mi diye dusunuyorsunuz.

Azicik kendinize sayginiz olsun lutfen.

Durdugun kabahat. Beyni kafasinda degil baska yerinde olanla senin de isin olmasin.

Neyin vicdanı bu !
Gönderin gitsin ,bakire mi değilmi bakacakmış adama bak !
Var mı başka derdi tasası ?

Adam sanki manavdan karpuz alıyor bir bakim kesince kırmızı mı değilmi ona göre hep bu manavdan alıcam

Tövbe yarabbi ya !onun kafası şuan başka şeylere çalıştığını görüyoruz sizde onun kullanma aracı olmadığınıza göre bana göre bu ilişkinin size pek yararı olmaz zarardan başka.

bakireliğine söylediğin halde inanmıyorsa sıkıntı..
güven yok demek ki..

adam ilişkiye girmek istiyor bahane buluyor ben onun için üzüldüm. ne kadar doğal bir dürtü bu. bence şerefsiz itoğlu it falan değil. bir tek ilişki yaşamak istediğini bahanelerle yalanlarla ifade etmesi hoş değil. bence kötü biri değil. doğal yani. her erkek demeyeceğim her insan isteyebilir böyle bir şey. kadınlarda isteyebilir. aşırı tepki göstermemek lazım. siz evlenmeden önce ilişkiye girmek istemiyorsanız bu tarzda tabulara sahipseniz bu tabularınızı yıkmaya teşebbüs etmeyecek kişiler ile birlikte olmak istediğinizi belirtin.

niye vicdan yapıyorsun
senin gibi karektersiz bir insanla görüşülmez de kapat

bildiğin şeref yoksunu yaratık işte.
sana güvenmediği gibi, bir de akılsız olduğunu düşünüyor.
ne o bir girip bakacağım der gibi.
kov gitsin.

Bakire olup olmadığına bakmak için ilişkiye girmek?
Bu ne hastalıklı bir düşüncedir ya.

Kendisi vicdan yapmış mı ki siz yapıyorsunuz?
Basın tekmeyi.

Askere gidince beni beklesin diye seni psikolojik olarak mecbur bırakmayı düşünüyor olabilir. Sakın yapma. Çok merak ediyorsa sorsun . Senin cevabına da güvensin.

Ne çektiysem vcdanımdan çektim.Gerzekleri postalayalım Allahsen. Ben ettim sen etme.

ne munasebet
neyin vicdani arkadasim yol veeeeerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…