Bazı sebeplerden dolayı ayrılıp tekrar barıştığım 1 yıllık ilişkim vardı.şuan askerde bitmesine 1 hafta kaldı ve bana duymak istemediğim şeyler söyledi. Benimle evlenmeden önce birşeyler yaşamak istediğini ve özür diliyerek söylüyorum bakire olup olmadığımı öğrenmek için böyle birşey yapmak istediğini söylediğini söyledi (bakireyim)bunun üstüne Ayrılmak istiyorum böyle biriyle zaten olamam ama askerde olan birinden ayrılmak vicdan yapıyorum nasıl ne yapmalıyım acaba?
Malesef yokmuş geç anladım
Sana bakirelğini soran biriyle nasıl evlenmyi düşünürsn çok geç bile kaldın seven insan sevdiğine böyle bi teklif sunmaz derhal ayrıl işin ucunda güvensizlik varsa ne anlarsın o evlilikten...Malesef yokmuş geç anladım
Sana bakirelğini soran biriyle nasıl evlenmyi düşünürsn çok geç bile kaldın seven insan sevdiğine böyle bi teklif sunmaz derhal ayrıl işin ucunda güvensizlik varsa ne anlarsın o evlilikten...
Hemen ama hemen ayrılmalısın... Senin bakireliğini bu şekilde sorgulayacak biriyle olamazsın. Buda yeni bahanemi; anlamak için seninle cinsellik yaşıcam ne demektir...Bazı sebeplerden dolayı ayrılıp tekrar barıştığım 1 yıllık ilişkim vardı.şuan askerde bitmesine 1 hafta kaldı ve bana duymak istemediğim şeyler söyledi. Benimle evlenmeden önce birşeyler yaşamak istediğini ve özür diliyerek söylüyorum bakire olup olmadığımı öğrenmek için böyle birşey yapmak istediğini söylediğini söyledi (bakireyim)bunun üstüne Ayrılmak istiyorum böyle biriyle zaten olamam ama askerde olan birinden ayrılmak vicdan yapıyorum nasıl ne yapmalıyım acaba?
Sayaç mıAdam sana "aç bi bişi denicem" diyor tabiri caizse sizde vicdan yapıyorsuz?
O da ç*küne sayaç taktırmış mı biz nerden bilicez yaptı mı yapmadı mı?
Şu konular benim ağzımı çok bozuyor kusura bakmayın
Sayaç mıbunu bize yapma
Bazı sebeplerden dolayı ayrılıp tekrar barıştığım 1 yıllık ilişkim vardı.şuan askerde bitmesine 1 hafta kaldı ve bana duymak istemediğim şeyler söyledi. Benimle evlenmeden önce birşeyler yaşamak istediğini ve özür diliyerek söylüyorum bakire olup olmadığımı öğrenmek için böyle birşey yapmak istediğini söylediğini söyledi (bakireyim)bunun üstüne Ayrılmak istiyorum böyle biriyle zaten olamam ama askerde olan birinden ayrılmak vicdan yapıyorum nasıl ne yapmalıyım acaba?
Bence cinsel açlığını bakire misin değil misin öğrenmek istedim diyerek kamufle etmiş yalanına kılıf uydurmuş artı ona ne herkes namusunu kendi için taşır kendi açlığına baksın kim ki size bakirelik testi yapmaya çalışıyor aklınca haspam.Bazı sebeplerden dolayı ayrılıp tekrar barıştığım 1 yıllık ilişkim vardı.şuan askerde bitmesine 1 hafta kaldı ve bana duymak istemediğim şeyler söyledi. Benimle evlenmeden önce birşeyler yaşamak istediğini ve özür diliyerek söylüyorum bakire olup olmadığımı öğrenmek için böyle birşey yapmak istediğini söylediğini söyledi (bakireyim)bunun üstüne Ayrılmak istiyorum böyle biriyle zaten olamam ama askerde olan birinden ayrılmak vicdan yapıyorum nasıl ne yapmalıyım acaba?
Onun bakir olmadığı kesin. Asker se asker . Edepli olsaymış. Seni hiç düşünmeden böyle test eden birini bukadar önemsemeBazı sebeplerden dolayı ayrılıp tekrar barıştığım 1 yıllık ilişkim vardı.şuan askerde bitmesine 1 hafta kaldı ve bana duymak istemediğim şeyler söyledi. Benimle evlenmeden önce birşeyler yaşamak istediğini ve özür diliyerek söylüyorum bakire olup olmadığımı öğrenmek için böyle birşey yapmak istediğini söylediğini söyledi (bakireyim)bunun üstüne Ayrılmak istiyorum böyle biriyle zaten olamam ama askerde olan birinden ayrılmak vicdan yapıyorum nasıl ne yapmalıyım acaba?
Erkek arkadasi olacak herif inanmadi diye ispata girisenler yok mu kendini teslim ederek? Bu itlere de cesaret burdan geliyo biraz da, hani bi umut kandiririm diye.. (tecavuzun suclusu kadindir diyenler gbi algilanmayayim lutfen, bu basmmbaska bi sey)Cunku oylesine korkuluyor ki,ya bakire olduguma inanmazsa?! Diye.. Ulan inanmazsa inanmasin, o kim ki ona kendini ispat edeceksin degil mi?Bakire olup olmadığın senin beyanatınla anlaşılacak birsey,izaha vermene gerek yokta ola ki sordu dedin ki bakireyim, lafına inanmıyo mu, ha inanmıyosa ve ayrılmam diyorsan doktordan rapor alırsın
Adamdaki çakallığa bak girmeden inanmam diyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?