Her erkek böyle mi düşünüyor kızlar hakkında....

O sizin bakire olup olmadığınızı anlamak için sizi istemediğiniz bir ilişkiye zorlarken vicdan yapmıyor, siz onu terk ederken vicdanınız sızlıyor.
Yapmayın lütfen.
O alnının karası, bileğinin gücüyle hak etmiş bu tekmeyi. Basın gitsin.

Malesef yokmuş geç anladım
Sana bakirelğini soran biriyle nasıl evlenmyi düşünürsn çok geç bile kaldın seven insan sevdiğine böyle bi teklif sunmaz derhal ayrıl işin ucunda güvensizlik varsa ne anlarsın o evlilikten...

sizinle bir şeyler yaşamak istemesi normal ama bunu isteme sebebi çok iğrenç.askerdeyse askerde, ayrılın bence.

Hemen ama hemen ayrılmalısın... Senin bakireliğini bu şekilde sorgulayacak biriyle olamazsın. Buda yeni bahanemi; anlamak için seninle cinsellik yaşıcam ne demektir...

Sayaç mı bunu bize yapma

Bakire değilim ama senin gibi biriylede birlikte olmam hadi başka kapıya de askerde şapı unutmuşlar mı atmayı acaba

Karaktersize bak sen ya cinsellik yaşayarak mı anlayacakmış hadisin oradan adi herifsana güveni yoksa zaten defolsun gitsin zarlı biri bulsun karakterli değil

Şerefsiz de engelle daha konuşuyo musun o adamla. Bakireyim diyosan bakiresindir. Ayrıca evlenmeden sevişebilirsiniz de. Ama bunun yoku böyle hayvanca olmaz. Romantik bir gece geçirirsiniz canınız sevişmek ister. Sevdiğinden mutlu olduğundan hiçbir karşılık beklemeden yaşarsın içinden geldiği gibi o geceyi.

Bence cinsel açlığını bakire misin değil misin öğrenmek istedim diyerek kamufle etmiş yalanına kılıf uydurmuş artı ona ne herkes namusunu kendi için taşır kendi açlığına baksın kim ki size bakirelik testi yapmaya çalışıyor aklınca haspam.

Hayir.her erkek boyle dusunmez.zihniyeti belli bunun.
Ayril.vicdan falan yapma.kendi bedenine saygin olsun.kimki kontrol edecek.igrenc herif

Onun bakir olmadığı kesin. Asker se asker . Edepli olsaymış. Seni hiç düşünmeden böyle test eden birini bukadar önemseme

oooooooooooooooo kafası çok güzelmiş güle güle kullansın bence bu lafın üzerine kafasını kırıp beyin var mı yok mu diye kontrol etmen gerekiyordu yada en temizi gönder gitsin

Her erkek boyle mi nedir? Bu klise genellemeler de beni dellendiriyor.. Niye oyle olsun arkadasim? Şeref ve onur sahibi insanlar da var hayatta Allah'a cok sukur..
Seni bu sekilde sorgulamasi ve bahanesi tek kelimeyle 'igrenc'! O gitsin kendi kirli zihnini sorgulasin..
Şunu da belirteyim, erkek bakire kiz isteyebilir, yargilayacak degiliz kimseyi, tercihtir.. Ama burda herifin olayi bu degil, yemek istedigi halta kilif ariyor ve cok ucuz gorunuyor..

Bakire olup olmadığın senin beyanatınla anlaşılacak birsey,izaha vermene gerek yokta ola ki sordu dedin ki bakireyim, lafına inanmıyo mu, ha inanmıyosa ve ayrılmam diyorsan doktordan rapor alırsın

Adamdaki çakallığa bak girmeden inanmam diyo resmen

Erkek arkadasi olacak herif inanmadi diye ispata girisenler yok mu kendini teslim ederek? Bu itlere de cesaret burdan geliyo biraz da, hani bi umut kandiririm diye.. (tecavuzun suclusu kadindir diyenler gbi algilanmayayim lutfen, bu basmmbaska bi sey)Cunku oylesine korkuluyor ki,ya bakire olduguma inanmazsa?! Diye.. Ulan inanmazsa inanmasin, o kim ki ona kendini ispat edeceksin degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…