Her erkek evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamış mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
inanma o etrafındakilere. eger nişanlı na guveniyo san gerisini bosver. tabiki her erkek iliskiye girmiyor

Özür dilemeyi düşünmüyorum dilemiycem de, ne hikmetse pro üyeler birtek beni gördü peş peşe alıntılar vs. Bana göre öyle, size göre deģildir. Ben kaldıramam, böyle yetiştim.Fikirlerimi defalarca yazdım, tekrar etmiycem. Banlıycaksanız buyrun, tartışacak yer aramayın.

Kimse sana düşünceni değiştir demiyor, burada hakaret edemezsin diyor...

Her erkek yaşamıştır Diye bir sey yok bence... Ben cogu erkeğin uydurduğu masallara inanmıyorum. Ama ben tecrübeli Olgun bazı seyleri asmış birini isterdim karşımda... Bu kişiden kişiye değişiyor sanırım. Ben daha baskın daha dominant daha Olgun erkek seviyorum belki de ondandır.

Pro üye olmakla ne alakası var konunun.

Gereken cevaplar verilmis diye bi sey yazmayayım dedim ama yok yani kendinizi magdur göstermek adına pro üye ayrımı da yaptınız madem buyrun ben pro üye falan degilim ve ettiginiz hakaretten çok rahatsızım.

Siz hangi sıfatla insanlara hakaret edebiliyosunuz? Fikir ne hakaret ne ikisi arasındaki ayrım ne daha bunun bilincinde degilsiniz.

Bi de banlayacaksanız buyrun banlayın demissiniz dalga gecer gibi. Ne yapılsın istiyosunuz? Herkese küfür hakaret edin coştukça coşun kimse de size bi dur demesin bu mudur yani!

pro üyeler ne alaka ya,doğru olmadığını düşündüğümüz bir durumu yazıyoruz.benim içinde bekaret önemli olabilir ama önemli görmeyenlere de namussuz demem.tartışma istemiyorsanız kelimelerin içerdiği anlamları bilerek yorum yapacaksınız.

Ne hakaretmiş, sanki o.. fahişe, k.. dedim. BDV de, konu yorumlarını okuyun, birisi dert yakındığı vakit terbiyesizmiş adiymiş ahlaksızmış vs denmiyor mu? Hatta konu açılmış "ahlaksız koca...." diye, 2 gün önceydi sanırım. Benimki hakaret oldu. Bu da son cevabımdı, birdaha yazmıycam iyi akşamlar

Neden böyle düşünüyorsun kadınları aşağı gördügünüde nereden çıkarttın.
Cünkü erkeklerden cok, biz kadinlar böyle seylere kafa yoruyoruz. Erkekler bizden daha rahat.

Cünkü erkeklerden cok, biz kadinlar böyle seylere kafa yoruyoruz. Erkekler bizden daha rahat.
Bu insanların suçu erkek yapınca iyi kadın yapınca bilmem ne ama Allah katında 2 side aynıdır.Rabbim kadınları nazik ve daha duygusal yaratmıştır bunun için çabuk kırılıyoruz.ayrıca üstünlük takvadadır.gerçekten erkekler daha rahat bu onlar için gurur duyulacak şey oluyo ama aslı öyle değil.

Sevgili yönetici adminelerimizden konunun kapatılmasını rica edeceğim.. Zira insanlar bana, erkek arkadaşıma, ve ilişki yaşayanlara/yaşamayanlara hakaret etsin diye açmamıştım ben bu konuyu.

Bu arada söylemeden edemeyeceğim sanki o.. fa..işe dedim diyen arkadaş 'namussuz'un tanımını yapabilir mi acaba?
Bana göre de sen dar görüşlü, laftan anlamayan, aklı bazı şeyleri almayan, kaba insanın tekisin. Ama hakaret olarak algılama lütfen. "BANA GÖRE"

Cok haklisin gül_cann, benim üzüldügüm sadece böyle cinsellik gibi konulari fazla abartmayin kafalarinizda. Yani hayatta daha önemli seyler varken, bunlara takilalim be güzelim.
Gün gelecek hepimiz ve hepiniz zaten yasayacaksiniz bu cinselligi...Önemli olan mesleklerinize, ayaklarinizin üzerinde durmaya vs. vs. bu gibi seylere takilin. Güclü bir kadini her erkek sever. Iste karsi tarafa asil o zaman cekici gelirsin.
Türk kadinlarida dünya`daki baska kadinlar gibi, Güclü, cesaretli ve mutlu olsun istiyorum. Sadece kafayi cinsellikle bozmus olmasin.
Mesela Siirt`te 2014 senesinde, mesela gecen sene 69 kadinimiz ve kizimiz intihar ediyor ? niye acaba ? bu gibi konular sizleri hic ilgilendirmiyormu ?

Yaşamış ya da yaşamış , yalan söylemiş ya da söylememiş. Her ne yaptıysa sizin bu konuyu kuzenlerinize açmanızdan daha masumdur yaptığı şey

canımmmmmmm :))
aramıza hoşgeldinnn

bana da aynısını dediler... cinsel ilişkiye girmyen erkek mi olur dedileeeer...

ama eşim kimseyle olmamaış

çünkü ben onu tanıyorum...

ona inanıyorum:))

sadece ortaokulda kız arkadaşı olmuş o kaddar onun dışında ilişkisi bilem olmadı zaten 18 inde tanıştı benimle :))

ogün bugündür bizi :)))

rahat ol ..olmadı diorsa olmamaıştır

Etrafında bir tane akıllı insan olmadığı için üzüldüm canım.. Hepsi saçmalıyor.

Evet evlilik öncesi cinsellik yaşamamış erkek de vardır kadın olduğu gibi.
Sayıca az olduklarına katılıyorum doğru. Ama asla olmaz, imkansız diyemezsiniz.

Nişanlına sormana gerek yok devamlı dediğin gibi hoş olmaz.

Evlendiğinizde ilkini senle yaşadığını anlayacaksın hal ve hareketlerinden diye düşünüyorum.
Şahsen ben anlamıştım. Eşim için de ilk olduğu çok belliydi..

Ben tersine mutlu oldum. İkimiz için de ilk olduğu için daha özeldi bence.

Hiç de zehir falan olmadı o gece. Benim tüm gerginliğime rağmen o çok anlayışlıydı.
Oysa onun için de zordu, Buna rağmen beni daha çok düşündü.
Ben de bencillik etmedim ama
karşılıklı birbirimizi rahatlattık..

O gecenin güzelliğini falan sadece erkeğe yüklemek anlamsız..
İki tarafın da elinde olan bir şey..

Saçmalıklara kulak tıkamanı öneriyorum..

Hakkaten iki tarafin da ilk olmasi acemilik heyecan falan cok guzel.
Tecrubeli isterim diyenlere de sasiyorum.
Tecube icinfarkli farkli kadinlar mi lazim? Karsilikli tecrube kazaniliyor zaten zamanla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…