Her erkek evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamış mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim 30 yaşındaydı evlendigimizde ve daha önce hiç ilişki yaşamamış bundan eminim birbirimizin ilki olduk .illa her erkek yapacak diye birşey yok ve ayrıca ilk olunca sıkıntı olur diye birşeyde yok hiçte sıkıntı olmadı yani bunları kafanıza takmayın bence.

Ben karar veriyorum mu dedim? Ve ya kesin öyle midir mi dedim.? Adı üstünde "BENIM GÖZÜMDE" dedim, herkesin görüşü farklıdır. Siz kendinize gelin asıl, KENDI hayatımda ben karar veririm sizi de ilgilendirmez

Senin gözünde öyle olabilir ama bunu belirtmen yanlış. Namussuz hakaret içeren bir itham.

Şimdi bu düşüncelerinden ötürü biri de sana benim gözümde salaksın dese KİB mi yaparsın, yoksa senin görüşün der susar mısın?

Bu arada örnek vermek için yazdım sakın yanlış anlama...

Valla esim yasamadigini iddia ediyor. Gercegi ancak Allah bilir.
Yasadiysa da ilk zamanlarki beceriksizliginden ve su an kendini gelistirmis oldugundan aktif bir cinsel hayati olmadigina eminim.
Ben de bakire oldugum icin bakir biri ile evlenmek istedim, bakir olmasa muhtemelen kabul etmezdim.

doğru söylüyorsun aslında zar konusunda.aslında önemli olan eş adayına güvenmek.ben eşime sormuştum daha önce böyle bir deneyimin oldu mu diye o zaman 21 yaşındaydım şimdi olsa bu soruyu dahi sormazdım ona güvenim tamsa aklımı kimse karıştıramaz zaten.

valla duyduğumuz şeylere şaşırmamayı öğreneceğiz çünkü birkaç sayfa öncesinde evlenmeden ilişki yaşayan kadın ya da erkek namussuzdur diye bir cümle var.olay buraya kadar gelmişken bi zarın bi tecrübenin,aşağılamanın lafı mı olur diyo insan.

Ne yani belki nişanlınız inançları gereği böyle bir deneyim yaşamamış olabilir, hemen ''Eğer cinsel ilişki yaşamamışsa bir sorun vardır'' demek çok saçma bir ön yargı bence.Ayrıca neden daha önce ilişki yaşamaması ilk gecenizi kötü etkilesinki? Bence tam tersi nişanlınızın yavaş ve temkinli bir şekilde siza yaklaşmasını sağlar bu deneyimsizlik.Bu da sizin için bir avantaj bence.Bence böyle kötü düşünceler canınızı hiç sıkmayın...Bu arada nişanlınızla size mutluluklar dilerim

Erkekler birbiri arasinda konusurken soruyolarmis birbirlerine sen hic bi kizla birlikte oldun mu diye, hepsi de erkekligine laf ettirmemek icin oldum dermis, bi kizla birlikte oldum diyen cok ama birlikte olmayan da cok. Her erkek belli bi yastan sonra kesin yasar diye bisey yokki hem erkegin boyle biseyi ilk defa evlenecegi kizla yasamasi ne kadar guzel bisey ilk defa sana dokunucak, tam tersi olsa dusunmez misin acaba o kiza da boyle dokundu mu boyle optu mu ona da sunu yapti mi diye, bu durumda tecrubeli olmasi daha mi iyi?

Yasasa ne olur, yasamasa ne olur ? Orayi anlayamadim.
Eger cok kötü bir seyse bu cinsellik o zaman yüce Rabbim niye bizi böyle yaratmis ? Hepimiz agaclar ve ciceklerdeki gibi türeseydik keske, bir ari gelip cicegimizden bir tohumumuzu baska bir cicege verseydi keske. Keske hic cinsellik olmasaydi, ne güzel yasayacaktik degilmi ? Belki o Zaman kafamizi baska seylere yoracaktik !
Allahim niye bizi kadin ve erkek olarak yarattin. Niye ? Birde niye kadinlari erkeklerden daha cok asagi gördün. Niye ?

Aynı sebeplerden ötürü, ben de eşime bu konuda inanıyorum

Ilk olunca belli oluyor zaten

Benden once esimin iliski yasamasi onemsiz biseydiki bende esimin ilki degildim esim oyle namussuz biride degildir arkadas demis ya evlenmeden iliski yasayan namussuzdur diye.sizin dusuncenize saygi duyuyorum ama bukadarda abartmasak.sonucta buda tercih meselesi(bekar insan icin)

Nişanlını bilmem de çevrendekiler çok boş ve gereksiz insanlarmış.
Zira konuşmaları çok boş ve gereksiz...

Sen o laflara aldırma gercekten evlenene kadar bakir olan erkek de var mesela benim kuzenim muhafazakardır Allah icin evlenene kadar sabretti 31 yasında evlendi onun icin cok cok zor oldu sabretmek

Şimdi iki evladı var

Başka örnekler de var benim etrafımda çok örnek var aslında, genellikle erken evlenmek istiyor bu iş için evliliği bekleyenler.

Sevgilim ile ben de öyleyiz ben ona inanıyorum o da bana inanıyor bu konuda.
Biz de erken evlenmek istiyoruz millet ne aceleniz var deyip duruyor

Yani evliliği bekleyen erkekte problem vardır mutlaka lafına katılmıyorum. O erkeğin problemi değil bir hayat görüşü, kendine göre bir inancı, bir ideali, bir prensibi vardır.

Hem iki taraf icin de ilk olacaksa cinselligi beraber kesfederler ne guzel iste :)

Benimle aynı görüşte bir kaç kişi daha varken neden sadece benimkilere alıntı yapıp cevap yazıyorsunuz ben ona takıldım. Hem de 2 kere yapmışsınız. Kendi görüşümü yazmayacaksam ne anlamı var ? Ben böyleyim, böyle düşünüyorum. Özellikle benimkilere cevap yazılmış, banlıycaksanız buyrun !

''Kesin yalan söylüyordur.'' düşüncesine katılmıyorum fakat çoğu Türk erkeğinin bu konuda yalan söylediğini de biliyorum.
Eğer nişanlınıza güveniniz tamsa -ki ben buradan öyle görüyorum- onun bunun dayanaksız atıp tutmasına itibar etmemelisiniz.

sizden başka namussuz yaftası yapıştıran olmamış belki bu yüzden msjlarınız alıntılanıyodur.

Çünkü hakaret ettiniz. Hakaret ettiğinizi kabul edip özür dileseniz bir derece ama sonrasında da devam ettiniz. O yüzden rahatsız oldu insanlar doğal olarak.

şu deneyim muhabbetinde kim ne değer yargısı taşırsa taşısın erkeğe yontmacılık erkek yaparsa zina yapsa da deneyimli kadın yapsa o..pu.o mahremiyet erkekte de var erkekte korumalı erkekler çok abartıyor.senki o şey 100 sene yaşıyorda.rezil olursa karısına olur hem her şeyin çözümü var. ilacı var terapisi var.zorla günaha girmenin ne alemi var bi çok erkek yapmayanlar da dahil benle hem fikir değildir eminim.ayrıca hala erkeklerin anlamayacağı şey de o organın işlevi bünyeden bünyeye değişir kimisininkini alkol sigara bozar kimini bozmaz. günümüzde katkılı yemeklerle hormonların içine yeterince ediliyor.kadınlar çeşit çeşit tedaviler görüyor. kaldı ki onların ki normal olsun.adam dediğin sağlığından eminse deneme gibi şeyler düşünmez.

Neden böyle düşünüyorsun kadınları aşağı gördügünüde nereden çıkarttın.

Kendimizi keşfederken, hayatı öğrenirken çoğu zaman yaşıtlarımızın tecrübeleri ve yönlendirmeleriyle
yolumuzu bulmaya çalışırız.
Konuyu takip ederken, oğlumun ergenlik çağlarındaki kafa karışıklığını anımsadım.
Arkadaşlarının bu konuda baskı yaptığını ve artık cinsel deneyim yaşamasının vakti geldiğini
hatırlattıklarını söylemişti bana. Bu deneyimi yaşamak istemediğini, hatta evlendiği kadınla
yaşama arzusunda olduğunu belirterek, bu düşünce tarzında anormallik olup olmadığını sormuştu.
Belli bir çağda deneyim yaşama zorunluluğu olduğunu hiç sanmadığımı, bundan önce cinsel yönle bulaşan
hastalılar ve korunma yöntemleri ile ilgili bilgilenmek gerektiğini söylemiştim dilimin döndüğünce.
Durumu babasına aktardığımda, takma kafana oğlumuzun kafa karışıklığını gidermek için gerekenleri
yapacağım demişti. Sanırım yaşı oğlumuzdan büyük kuzenleri devreye sokarak o dönem kaygıları aşılmıştı.
Yıllar geçti üzerinden. Erkeklerin evlilik öncesi deneyim yaşamaları gerekli midir hala bunun yanıtını
net olarak verebilecek bilgiye sahip değilim.

Gorus bildirmek baska hakaret etmek baska. Goruslerinizi hakaret etmeden dile getiremiyor musunuz ?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…