- 24 Nisan 2014
- 959
- 685
- 358
- Konu Sahibi yeduaetsev_
-
Ben karar veriyorum mu dedim? Ve ya kesin öyle midir mi dedim.? Adı üstünde "BENIM GÖZÜMDE" dedim, herkesin görüşü farklıdır. Siz kendinize gelin asıl, KENDI hayatımda ben karar veririm sizi de ilgilendirmez
Kadinlardada bilmek mümkün degil. Her kadin kanamiyor ve yirtilan zar anlaminda birsey yok. Sadece vajinanin girisinde zedelenecek bir siskinlik var.
Ayirca evet evlenmeden önce cinsel iliski yasamamis erkekler vardir. Özlikle 20-25 yas grubundan. 30'unda olan bir erkek yada kadinin cinsellik yasamamasi evet, benimde tuhafima giderdi.
Ben özelikle "evlenmeden önce seks yasamayan erkek, senin ilk geceni zehir eder, o ne öyle tecrübesiz" lafina takildim. Bu laf sadece erkegi, degil kadinida asagliyor. Sek, sevismektir, birbirine karsi sevgini, askini göstermektir. Tecrübe niye önemli olsun? Sonuçta is anlasmasi yapmiyorsunuz
Adam odun olmadigi süreçte, beraber baze seyleri kesf etmek çokta keyifli olabilir.
Valla esim yasamadigini iddia ediyor. Gercegi ancak Allah bilir.
Yasadiysa da ilk zamanlarki beceriksizliginden ve su an kendini gelistirmis oldugundan aktif bir cinsel hayati olmadigina eminim.
Ben de bakire oldugum icin bakir biri ile evlenmek istedim, bakir olmasa muhtemelen kabul etmezdim.
Benimle aynı görüşte bir kaç kişi daha varken neden sadece benimkilere alıntı yapıp cevap yazıyorsunuz ben ona takıldım. Hem de 2 kere yapmışsınız. Kendi görüşümü yazmayacaksam ne anlamı var ? Ben böyleyim, böyle düşünüyorum. Özellikle benimkilere cevap yazılmış, banlıycaksanız buyrun !ilgilendirir. siz birine namussuz derseniz,onların eşleri sevdikleri kardeşleri ,babaları bunu yaşamışsa onlara hakaret etmiş olursunuz. bu söz sadece erkeğe değil bunu yaşayan kızada edilmiştir.
saygı diyorum. herkesin hayatına seçimine saygı. saygı beklemek için saygı göstermelisiniz ayrıca
Benimle aynı görüşte bir kaç kişi daha varken neden sadece benimkilere alıntı yapıp cevap yazıyorsunuz ben ona takıldım. Hem de 2 kere yapmışsınız. Kendi görüşümü yazmayacaksam ne anlamı var ? Ben böyleyim, böyle düşünüyorum. Özellikle benimkilere cevap yazılmış, banlıycaksanız buyrun !
Çünkü hakaret ettiniz. Hakaret ettiğinizi kabul edip özür dileseniz bir derece ama sonrasında da devam ettiniz. O yüzden rahatsız oldu insanlar doğal olarak.Benimle aynı görüşte bir kaç kişi daha varken neden sadece benimkilere alıntı yapıp cevap yazıyorsunuz ben ona takıldım. Hem de 2 kere yapmışsınız. Kendi görüşümü yazmayacaksam ne anlamı var ? Ben böyleyim, böyle düşünüyorum. Özellikle benimkilere cevap yazılmış, banlıycaksanız buyrun !
Neden böyle düşünüyorsun kadınları aşağı gördügünüde nereden çıkarttın.Yasasa ne olur, yasamasa ne olur ? Orayi anlayamadim.
Eger cok kötü bir seyse bu cinsellik o zaman yüce Rabbim niye bizi böyle yaratmis ? Hepimiz agaclar ve ciceklerdeki gibi türeseydik keske, bir ari gelip cicegimizden bir tohumumuzu baska bir cicege verseydi keske. Keske hic cinsellik olmasaydi, ne güzel yasayacaktik degilmi ? Belki o Zaman kafamizi baska seylere yoracaktik !
Allahim niye bizi kadin ve erkek olarak yarattin. Niye ? Birde niye kadinlari erkeklerden daha cok asagi gördün. Niye ?
Benimle aynı görüşte bir kaç kişi daha varken neden sadece benimkilere alıntı yapıp cevap yazıyorsunuz ben ona takıldım. Hem de 2 kere yapmışsınız. Kendi görüşümü yazmayacaksam ne anlamı var ? Ben böyleyim, böyle düşünüyorum. Özellikle benimkilere cevap yazılmış, banlıycaksanız buyrun !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?