Her erkek evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamış mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıkçası ben de çoğu zaman inanmıyorum erkeklerin evlenmeden birlikte olmamış olduğuna. Daha doğrusu öyle erkekler mutlaka var, yoktur diyemem, ama bana söyleyen bir erkeğe pek inanmam. Çünkü benim çevremde evlenmeden ilişki yaşamak normal, dolayısıyla bu çevre içinde öyle bir adamın olma ihtimali az.
Hayatımda bir kere karşılaştım, arkadaşımın benimle tanıştırmayı düşündüğü bir arkadaşı bakir çıkmıştı. Daha sonra çocuğun kadınlarla iletişim kurmakta zorluk çeken, fazla utangaç ve çekingen biri olduğu ortaya çıktı.

Bunun dışında kadın için de erkek için de aynı anda ilk ilişki olacaksa evet bir tarafın tecrübeli olmasına göre daha zor olabilir, yalan diyemem.

Oncelikle sen cevrene niye bakiyorsun ki bu kafayla evlendigin dede hayati zehir edersin esine de kendine de.zina yapmak.erkege serbestmi yani kadin giremez ama erkek girmezse saglik sorunlari varmis ne sacmalik.genel.

Mesajim yarim kaldi her erkek katiyyen bunu yapmaz.yapan var tabiki de ama yapmayan in da yok efendim iktidarsizmis da ne demek allahtan korkan boyle bisey yapmaz.adam var adam var bu dunyada. Adamlik! Evlilik oncesi iliski yle mi oluyor mus bunlar bos laf cnm kimsenin lafina bakma ve akilini karistirma mutluluklar dilerim...

Ben de senin gibiyim yanlız değilsin arkadaşım..

Benim bulunduğum çevrede de eğer yaşadım derlerse ayıplanırlar ve herkes öğüt vermeye başlar, bunları ilk defa sizden duyuyorum açıkçası ve çok şaşırdım ..

Benim bulunduğum çevrede de eğer yaşadım derlerse ayıplanırlar ve herkes öğüt vermeye başlar, bunları ilk defa sizden duyuyorum açıkçası ve çok şaşırdım ..
Valla benim çevremde de yapmadım diyen olmaz, yapmamış bile olsa yaptım der.
O yüzden ben de mesela "kimseyle birlikte olmadım" diyen erkeği çok inandırıcı bulmam bir sorunu yoksa.

Hatta bunun konusu geçerken bir erkek arkadaş, "kıza 'ben de kimseyle olmadım' dersen sana çok daha fazla güvenir, o yüzden de eğer karşımızda o tip bir kız varsa "bakirim" deriz" diye itiraf etmişti.

Bu kadar ozel seyleri insanlar arkadas ortaminda nasil konusuyorlar yahu, benim hic oyle arkadasim da arkadas ortamim da yok elhamdulillah.. kim kimle yatar kalkar kime ne, tecrubelidir, tecrubesizdir!!! Bana boyle bir muhabbette soru gelse yerin dibine batirir batirur cikaririm o kisiyi... neyse benim yasim gecmis, sofu olmusum ben!!!!

Aaaa 6 yıl önceki konu imiş iki gündür eski konular hortluyor

Bi 10 yıl önce olsa olabilir, yaşamamıştır doğru söylüyordur derim.
Ama artık dünya değişti, çok hızlı gelişiyoruz, cinsellikle ilgili tabular bayağı azaldı (malesef tamamen bitmedi). Yaşamamış olması biraz zor ama imkansız değil. Dedikleri gibi doğduğundan beri yanında olmadığınız için nişanlınızın sözüne itimat etmelisiniz.

Ayrıca ben nişanlınızın yerinde olsam sizinle sağlam bir tartışma çıkarırdım. Sen benim özelimi nasıl insanlara anlatırsın derdim. Gerçekten nişanlınızın özelini neden arkadaşlarınıza anlatıyorsunuz? Gerçekten nasıl ortamlar kuruyorsunuz hiç mi utanmıyorsunuz özelinizi ortaya dökmeye. "aaa öyle işte, benimde sevgilim hiç kimseyle beraber olmamış, bakir eheheh" gibi muhabbetler mi dönüyor merak ediyorum. Büyük terbiyesizlik.

Üzümlü kekim konu 2015 yılına ait

Bunu öğrenmek çok kolay deneyerek görebilirsiniz.
Tabi iki taraf da tecrubesiz olunca ilk zamanlar zor oluyor ama adapte oluyorsunuz :)

Eski konuymuş. Yazmıyorum eski konulara ne gerek var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…