Her erkek evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamış mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Simdi bunu bilmek sana ne kazandiricak ya da ne kaybettiricek ki ? Ne diye merak ediuorsun tekrar ?

Bu arada herkes kendi cevresi gibi bilir herseyi. Bazilari dayanamaz girer, bazilari gunah oldugunu dusundugu icin bekler girmez. Bence kesin herkes sunu yapmis ya da yapmamis demek cok sacma.

koca adam niye yalan söylesin yaa alemsimiz. Bnde eşimin ilkiyim 26da evlndik evlilik önceside biiey yaşamadık alla alla...

Tabii ki yasamayan cok. Her erkek sevgilisiyle iliski yasayip sonra onu ortada birakip baskasiyla mi evleniyo? Ya da hepsi para verip ne idugu belirsiz eskortlarla mi yatiyo? Bakir erkek de cok. Sana niye zarari olsun zaten ruyalanma vs. erkekler gudusel olarak biliyo cinselligi. Faydasi olur hastalik kapmamistir pis eskortlardan

Hayır. Her erkek evlenmeden önce cinsellik yaşamıştır diye bir kural yok. Ayrıca bunun sağlık sorunlarına bağlanması tam bir saçmalık. Bu durumda genç kızlarımızın büyük bir kısmının sağlık sorunları var. Nede olsa evlenmeden cinsellik yaşamıyorlar değil mi?

Nasıl kadının bakire olması bekleniyorsa erkeğinde bakir olması beklenmeli hatta kadına yapılan dayatma erkeğe de yapılmalı. Herkes beline dikkat etsin. Namus kadına has değil.

Kadinlardada bilmek mümkün degil. Her kadin kanamiyor ve yirtilan zar anlaminda birsey yok. Sadece vajinanin girisinde zedelenecek bir siskinlik var.

Ayirca evet evlenmeden önce cinsel iliski yasamamis erkekler vardir. Özlikle 20-25 yas grubundan. 30'unda olan bir erkek yada kadinin cinsellik yasamamasi evet, benimde tuhafima giderdi.

Ben özelikle "evlenmeden önce seks yasamayan erkek, senin ilk geceni zehir eder, o ne öyle tecrübesiz" lafina takildim. Bu laf sadece erkegi, degil kadinida asagliyor. Sek, sevismektir, birbirine karsi sevgini, askini göstermektir. Tecrübe niye önemli olsun? Sonuçta is anlasmasi yapmiyorsunuz

Adam odun olmadigi süreçte, beraber baze seyleri kesf etmek çokta keyifli olabilir.

deneyim dediğiniz şey nedir allah aşkına? deneyim kendini tekrar ettiği sürece edinilir. bir iki yapıp sonrada o kızı ortada bırakıp veyahut sadece o iş için beraber olup gelip sizle evlenmesini nasıl kabul edebiliyorsunuz, bunu anlayamıyorum üstüne bir de keşke başkasıyla yapmış olsaydı diyenler var şaka gibi. insan sevdiğini başka bir kadınla nasıl paylaşır bunu nasıl içine sindirir. ben mi çok duygusal yaklaşıyorum acaba.

Ben karar veriyorum mu dedim? Ve ya kesin öyle midir mi dedim.? Adı üstünde "BENIM GÖZÜMDE" dedim, herkesin görüşü farklıdır. Siz kendinize gelin asıl, KENDI hayatımda ben karar veririm sizi de ilgilendirmez
ilgilendirir. siz birine namussuz derseniz,onların eşleri sevdikleri kardeşleri ,babaları bunu yaşamışsa onlara hakaret etmiş olursunuz. bu söz sadece erkeğe değil bunu yaşayan kızada edilmiştir.
saygı diyorum. herkesin hayatına seçimine saygı. saygı beklemek için saygı göstermelisiniz ayrıca

Hayir. Siz yanlis biliyorsunuz :)
Bakin iste bu kadar kolay.Fikirlerin catismasinda karsi tarafa topu atmak iste bu kadar kolay.Siz yanlis biliyorsunuz o kadar :)

O yuzden ne ben sizin fikirlerinizi degistirebilirim ne siz benim.
Nerden biliyorsun yaptigini yaninda miydin diyeceksiniz bende kontrada nerden biliyorsun yapmadigini yanindamiydin diyecegim ve uzayiiiippp gidecekkk mevzu...O yuzden dedigim gibi siz yapmadigina inanip sonsuuzz guvenmekte ozgursunuz.Bende 17-23 yas araligi degil vucudun icinin disariya buram buram hormonlarin atildigi periodda yapmistir demekte ozgurum.Buna ne karisabilir,ne yanlissin diyebilirsiniz.O kadar.

Bu her erkek yapar genellemesini yapanların aslında daha önce yapmamış bir erkekle evlenme ihtimalleri olmadığı için kendilerini zorla bu düşünceyle kandırdıklarını ve başkalarına da empoze etmeye çalıştıklarını düşünüyorum..

Bu arada konu iyiden iyiye milletin kendi fikirlerini karsi tarafa kabullendirmesi gibi gereksiz bir muhabbete dondu.Kapansa konu iyi olur.

Benimki de yaşadığını söylemişti ama ben ilk olduğumu farkettim biz yaşadığımızda. Üzerine gitmedim yalan söylediği için ama iki ay sonra itiraf etti ilk olduğumu. Onu garip görmeyeyim diye böyle söylemiş.
Erkekler bir tuhaflar yani. Ne zaman ne için yalan söyleyecekleri belli olmuyor.

Belden aşağısı ile kafayı yemiş bir milletiz biz. Zina zina diye diye üşüttük..

Sizden önce birliktelik yaşasa ne yaşamasa ne, geçmiş geçmiştir. Kadın için de aynı şey geçerli..Herkesin hesabı kendinedir.

Hiç bir Allahın kulu evlilik öncesi ilişki yaşayan insanlara "namussuz, o...pu" gibi hakaretler edemez.
Had hudud bilin biraz.

Ayrıca 25 30 yaşına gelmiş bir adamın ilişki yaşamadığına ben de inanmıyorum. Hangi devirde yaşadığımızı unutmasak iyi olur.

ilginç olan ne biliyor musunuz? evlenmeden önce birliktelik yaşamamış bir erkeğin dışlandığı- ayıplandığı- yadırgandığı bir toplumda erkek neden yapmadım desin, neden yalan söylesin ki? tam tersi yapmadığı halde arkadaş çevresi tarafından dışlanmamak için yaptım diyenleri duydum ama, bu da yine onların itirafıydı..

üstelik sadece bizde de değil.. yabancılar arasında da açık açık yapmadım diyenleri biliyorum.. onların dininde günah olduğu için ve dinlerine önem verdikleri için v.s. v.s.

Her birey farklıdır, sen bu gerçeği kavrayamamışsın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…