Her erkek evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamış mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim sev
ben şuan nişalıyım bu konuda nişanlıma sordum bana yapmak için gittim ama yapamadım dedi ben inanmadım oraya kadar gitmiş yani tabi ona inandım dedim orası ayrı
Yapmak için nereye gitmiş ya? Geneleve mi?
Çok özür dilerim ama bana midesiz geliyor hani gece klübünde tanışıp gördüğü kız olsa tek gecelik ilişki bile daha mantıklı geneleve gitmektense
Tabii sevgilisinin evine gitmekten bahsediyorsa yorum yok

Benim erkek arkadaşım da hiç yapmamış bu arada, yetiştiği kültür bu şekilde, kız yok zaten ilkokuldan liseye uzanan islami kolej Üniversitede de ben kaptım been

sevgilisi canım sevgilisi

Bacım seks işçileri aç mı kalsın?

Üzdün Keşke kimse bedenini satmak zorunda kalmasa.
Zorunluluktan yapanları saymıyorum canım gerçi nasıl bir zorunluluk içine girilir yaşamadığım için de bilmiyorum Allah kimseye yaşatmasın Ama bu hayatı yaşayan isteyen memnun olan bir çok kadın var maalesef.

Neden evlenmeden ilişki yaşamak istemeyen insanlara hemen dindar etiketi yapıştırılıyor ki? Bir sürü ateist tanıdığım var evlenmeden önce beraber olmak istemeyen. Her şey din ile alakalı değildir, bu kadar dar düşünmemek lazım.

Vardır yoktur bir şey diyemem, konu da eskiymiş zaten ama okumuş bulundum. Bir şey deyip kaçacağım. Bence de tecrübesiz erkekle ilk sefer yaşanmamalı. Gerçekten zehir ediyorlar o tecrübeyi
Seksolog gelmiş Biraz daha açıkla Delfi. Genç kızlar okusun bilgilensin

Ahahah sebebi neymiş peki ateistlerin sevişmemesinin?

İnsan sevdiği insanla dini sebepleri ya da baskı vb durumlar yoksa sevişmek ister. Doğanın kanunu bu çünkü. Karşılıklı feromonlar hormonları coşturur sevişirsin. Ha sevişecek biri yoktur o ayrı mesele.

Hayır hepsi yaşamıyor. Zaten ilk gece anlarsın ne kadar tecrübeli. İki kişi bakir olunca zaten öğrenmesi biraz sürüyor bence, ilk geceden çok beklentiye girmeyin birbirinize alışmaya çalışın :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…