- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
- Konu Sahibi yeduaetsev_
-
Yani herkesi etrafındaki erkeklere gore yargılayacaksak bende butun erkekler bakirdir derimben şuan nişalıyım bu konuda nişanlıma sordum bana yapmak için gittim ama yapamadım dedi ben inanmadım oraya kadar gitmiş yani tabi ona inandım dedim orası ayrı
ben kendi erkeğim için konuşmuş olayımYani herkesi etrafındaki erkeklere gore yargılayacaksak bende butun erkekler bakirdir derim
Olmaz konu önemli herkes görmeli. Her ne kadar 2015 konusu da olsa !Evlenmeden önce birlikte olana da olmayana da püü yazıklar olsun.
(İki tarafın da gönlü oldu. Haydi çıkıyoz )
Yapmak için nereye gitmiş ya? Geneleve mi?ben şuan nişalıyım bu konuda nişanlıma sordum bana yapmak için gittim ama yapamadım dedi ben inanmadım oraya kadar gitmiş yani tabi ona inandım dedim orası ayrı
sevgilisi canım sevgilisiBenim sev
Yapmak için nereye gitmiş ya? Geneleve mi?
Çok özür dilerim ama bana midesiz geliyor hani gece klübünde tanışıp gördüğü kız olsa tek gecelik ilişki bile daha mantıklı geneleve gitmektense
Tabii sevgilisinin evine gitmekten bahsediyorsa yorum yok
Bacım seks işçileri aç mı kalsın?Benim sev
Yapmak için nereye gitmiş ya? Geneleve mi?
Çok özür dilerim ama bana midesiz geliyor hani gece klübünde tanışıp gördüğü kız olsa tek gecelik ilişki bile daha mantıklı geneleve gitmektense
Tabii sevgilisinin evine gitmekten bahsediyorsa yorum yok
Senin yerine ben rahatladım kusucaktım şurayasevgilisi canım sevgilisi
Midesizler gitsin canım sorun yokBacım seks işçileri aç mı kalsın?
aman kusma temizleyecek kimsede yokSenin yerine ben rahatladım kusucaktım şuraya
ahhahhBacım seks işçileri aç mı kalsın?
ÜzdünMidesizler gitsin canım sorun yok
Zorunluluktan yapanları saymıyorum canım gerçi nasıl bir zorunluluk içine girilir yaşamadığım için de bilmiyorum Allah kimseye yaşatmasınÜzdünKeşke kimse bedenini satmak zorunda kalmasa.
Asla inanmıyorum memnuniyetlerine.Zorunluluktan yapanları saymıyorum canım gerçi nasıl bir zorunluluk içine girilir yaşamadığım için de bilmiyorum Allah kimseye yaşatmasınAma bu hayatı yaşayan isteyen memnun olan bir çok kadın var maalesef.
Seksolog gelmişVardır yoktur bir şey diyemem, konu da eskiymiş zaten ama okumuş bulundum. Bir şey deyip kaçacağım. Bence de tecrübesiz erkekle ilk sefer yaşanmamalı. Gerçekten zehir ediyorlar o tecrübeyi
Ahahah sebebi neymiş peki ateistlerin sevişmemesinin?Neden evlenmeden ilişki yaşamak istemeyen insanlara hemen dindar etiketi yapıştırılıyor ki? Bir sürü ateist tanıdığım var evlenmeden önce beraber olmak istemeyen. Her şey din ile alakalı değildir, bu kadar dar düşünmemek lazım.
Hayır hepsi yaşamıyor. Zaten ilk gece anlarsın ne kadar tecrübeli. İki kişi bakir olunca zaten öğrenmesi biraz sürüyor bence, ilk geceden çok beklentiye girmeyin birbirinize alışmaya çalışın :)Merhaba sevgili kk üyeleri
Başlıktan da anlaşılacağı üzere bu aralar bu soru "etrafımdaki insanların söyledikleri sebebiyle" aklıma takılıyor. Şöyle ki; bu yaza doğru evlenmeyi planladığım bir nişanlım var. Ve kendisi benim ilki olacağımı söylüyor. İnanıyorum çünkü evlilik öncesi ilişkiye karşı bir insan değilim ve sevgilime de yıllardır bu düşüncemi doğru aktardığımı düşünüyorum. Evet bende yaşamadım, ilk kez evleneceğim kişiyle yaşayacağım ama bunu bir tabu haline getirmedim..
Gel gelelim ki kuzenlerimin de arasında bulunduğu bir arkadaş ortamında (özellikle evli olanlar) bu konu açıldığında; "Hayatta inanmam, bir erkek 25-30 yaşına gelecek ve hiç ilişkiye girmemiş olacak."
"Hem nerden biliyorsun, doğduğundan beri yanında mıydın? Hiç inanma o laflara"
"İmkansız. Evlenirken bakir olan erkek yoktur, varsa da yalan söylüyordur ya da sağlık sorunları vardır." ve daha neler neler...
Hatta ilk etapta bana birbirimizin ilki olacağımız fikri güzel gelmişken, yine başka bir kafadan "İlişkiye girmemiş erkek mi olur, deneyimsiz bir erkekle ilişkiye girmeyi sakın düşünme bile, ilk gecen zehir olur" vs vs bana göre saçmalık olan onlara göreyse gayet normal olan bu cümleler dahi sarfedildi.
Şimdi size soruyorum, sizce bir erkek gerçekten evlenmeden önce mutlaka cinsel ilişki yaşamış mıdır? Veya cinsel ilişki yaşamayan biriyle evlenmek onların söylediği gibi çok büyük bir dezavantaj mıdır?
Nişanlıma da tekrar tekrar soramam gerçekten hiç ilişkiye girmedin mi falan diye, çok çocukça olur .Yaşasın veya yaşamasın umrumda değil, şu an asıl önemli olan nişanlımın bana karşı yalan söylemiş olma ihtimalini soktular kafama.
Evlilik arefesinde yapılır mı bu insana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?