Camcerceve olayi bana daha kotu geliyo aslinda bu gibi seylerde ilerde siddete donusuyo geneldeBizdede durum ayni, biz cam cerceve indiriyoz bu aralar. Konularimda var, cama yumruk attim misal ben. Suan sıkıntısinj yasiyorum o ayri da ayni sizin gibiyiz. 3yil olacak onumuzdeki aylarda. Ama hic bosanalim demedim. Asla da demem. Tartisma oluyo 1saate bitiyo sonra biz kuzu gibiyiz. Ne zaman duzelir bilmiyorum , sizinde yaş gencmis. Sanirim bizim yaşlarimizdan dolayi oluyo ya. Eşim benden olgundur, yasi buyuk benden ama ben hala tez canliyim. Sana tavsiyem su, bidaha sakin bosanma lafi etme esine. Simdi biriktirir onumuzdeki yillarda adamin kafasina oturur sen uzulursun canim. Bebiste varmis sizde, biraz alttan almaya calis canim, her zaman olmasada arada bi sen ufak yumusat esini.. Tatli cekismeler illaki olur :)
Bende kendi ailemde hic kavga gormedim bazen babam hakli olarak kizabiliyodu ama oyle aman kavga ediyolar gibisine degildi. Ilk baslarda daha sevgiliyken ve nisanliyken kiskancligiydi evliykende alti yedi ay boyle devam etti ama sonunda pes etti hala kiskanc ama artik bi dozu var bu yuzden pek kavga cikmiyo artik. Simdi ailesi yuzunden mesela ailesine her ay duzenli olarak para gonderiyoruz ihtiyac olsun yada olmasin turkiyede gayet guzel bi para hemde. Neymisde ben o para haricinde baska paralarda gondermeliymisim nedenini sorunca oylesine belki ihtiyaclari vardir diye ama YOKKK ihtiyaclari neden olsun kira vermiyolar gelirleri var ayrica oteki abiside yardim ediyo arti biz her ay gonderiyoruz tekrardan buyuk miktar gondermemi istiyo. Ve bunun gibi cok cok seyler oturuo konusalim sabaha kadar anlatirimBen de iki yıllık evliyim ama eşimin anne babası vefat etmiş, benim de annem uzakta. Hiç kavga etmedik, tartışmadık bile ama aileler işin içinde olsaydı çok sorun olurdu eminim. Ben çok kavga olan bi evde büyüdüm, o ortamı çok iyi biliyorum. Anne babamda sebep maddiyat ve babamın titizliğiydi genellikle. Sizin temel sorunlarınız neler?
Cami kiran bendim :/ eşim şiddet egilimli bi insan degildir. Ben biraz duygularimi uc noktalarda yasayabiliyorum. Tabiki kotu iyi birsey degil, hala ceremesini cekiyorum , ve bi daha da asla boyle birsey yapmicamm. Gider soguk suyun altina girerim en azindan kendime gelirim. Zaten aklima geldikce sasiriyorum nasil yapabildim.Camcerceve olayi bana daha kotu geliyo aslinda bu gibi seylerde ilerde siddete donusuyo genelde
Bende kendi ailemde hic kavga gormedim bazen babam hakli olarak kizabiliyodu ama oyle aman kavga ediyolar gibisine degildi. Ilk baslarda daha sevgiliyken ve nisanliyken kiskancligiydi evliykende alti yedi ay boyle devam etti ama sonunda pes etti hala kiskanc ama artik bi dozu var bu yuzden pek kavga cikmiyo artik. Simdi ailesi yuzunden mesela ailesine her ay duzenli olarak para gonderiyoruz ihtiyac olsun yada olmasin turkiyede gayet guzel bi para hemde. Neymisde ben o para haricinde baska paralarda gondermeliymisim nedenini sorunca oylesine belki ihtiyaclari vardir diye ama YOKKK ihtiyaclari neden olsun kira vermiyolar gelirleri var ayrica oteki abiside yardim ediyo arti biz her ay gonderiyoruz tekrardan buyuk miktar gondermemi istiyo. Ve bunun gibi cok cok seyler oturuo konusalim sabaha kadar anlatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?