Her evli cift boylemi merak ediyorum

Kimse ben etmem diyemez zaten alninin teriyle kazandigin parayi baskasina vermek insanin gercekten gucune gidiyo hediye almayi seven bir insanim ama para vermek cok sinir ediyo

Kimse ben etmem diyemez zaten alninin teriyle kazandigin parayi baskasina vermek insanin gercekten gucune gidiyo hediye almayi seven bir insanim ama para vermek cok sinir ediyo
sende kendi ailene gönder, o ne kadar gönderirse. seni onlar büyüttüyse beni de annem babam büyüttü de

Hayır , her evlilik böyle değil.
Kavgalar çoksa , Birgün durulsa bile saygı sevgi kalmaz.
Hele hele aileleri katmak, kriz çözücü olamamak en fenası.

25 günlük nişanlıyım ve nişanlımla bir gün bile dışarı çıkmadım hergün kavga dövüş ve çok yoruldum alttan almaktan aglamaktan benliğimden kişiliğimden ödün vermekten kendime acıyorum artık üç ay sonra düğünüm var ama ben çok mutsuzum

genelde ilk yıllar kavgalı olunuyor fakat ani sinirlenme huyunu törpüle.baktin karşı taraf sinirli sen başka odaya git.aranızda ki saygının bozulmasına izin verme sonra telafisi çok çok zor hatalar kirginlıklar olabiliyor.

Çok yanlış. Evlilik böyle her kavgada hopp hadi boşanıyoruz veya kavga ettik hopp annemleri cagriyim demek değil. Bi kere hem saygınız biter birbirinize karşı hemde milletin size olan saygısı biter. Evlilik bu bi gün çok iyi olursunuz başka bi gün birbirinizi yersiniz olabilir. İki farklı dünya birleşti şimdi önemli olan o iki farklı dünyayı tek dünya yapabilmek. Bi orta yolu bulun her zaman. Biraz sen alttan al biraz o. Ama ilk sene genelde kabus geçer zaten. Alışma dönemi. Sizin bide çocuk olmuş ilk sene hepten gerginlik sebebi. Ama kesinlikle kavga ederken bile saygıyı unutmayın. Boşanıyor lafını unut. Pisi pisine bitiverir evliliğin

biraz susmayı ögrenirsen eminim kavga cıkmaz ,
çünkü bende senın gibiydim hep ailesi yuzunden kavga çıkardı ve hep ben başlatırdım ,
bak gördünmü bana ne dedi bak gördünmi bana nasıl baktı hoppp başa sar , saygısızlık yapma saygısızlıgı kabul etme
ama biraz daha sabır göster canım ,

Aksina kizimiz olduktan sonra daha yumusadik eskiden daha coktu surekli gozu ustumdeydi giyim olsun hareket olsun simdi disari cikarken yada disarda surekli kizimizla ilgiliyiz hic tartismiyoruz bi kac aydir sadece tek konumuz ailesiyle ilgili para durumlari

Aile ve para konusunda susamiyorum gercekten susarsam abartmiyorum benim ve kendisinin maasi tumuyle oraya gider yer bitirirler bizi bu konuda susamam. Ama obur ufak konularda bi kac gundur artik takmamaya calisiyorum bosu bosuna keyfimiz kacmasin diye

sen de gönder, ama tehdit etme direkt gönder bi yakınına..
"seni anlıyorum, sen de beni anla.. tüm maaşımızı 2 ye bölüp bi kısımını sizinkilere bi kısımını bizimkilere gönderelim kavga olmasın de.. "
bence bu büyük problem.. diğer ufak tefek şeyler için tartışmaya değmez belki.. ama senin kazandığın başkasına giderse ve senin gönlün olmadan giderse zaten onlara da haram olur

3 yıllık evlıyım daha hiç kavga ertmedık.
arada bırseylere kızıyorum yada kızıyor tabı ama kavga etmek başka bir konuyu tartışmak başka
sesımızın tonu hiç yukselmedı bana sorarsanız şu boşanma kelımesının arkasına sığınıp tartışmaları bıtırmeye çalışmak yerıne aranızdakı problemlerı oturup konusarak halletmeye çalışın eşinizde herkesı aramaktan bı vazgeçsin siz evli değilde okulda kavga edıp hemen oğretmene şikayet edeyım okulu bırakayım modundasınız
evınızde olanları herkes bılmek zorunda değil
her tartışmada boşanılmaz
evet yaşınız genç ama bu yaşta bukadar tahammulsuzsenız ılerısı genelde dahada tahammulsuzleşiyo yaş ılerledıkçe kafa kaldırmayıp ıyıce huzur aramaya başlıyo çünkü

Hayır böyle değiliz madem sormuşsun. İki çocuk evlenmişsiniz gözümde olgun değilsiniz

hee madem paran oraya gidiyor ozaman borca sokacaksın kocanı , elinize geçen paranıza göre borç ödeyecek , nlara verecek parası kalmazsa sende sıkıntı yapmazsın. tecrubeyle denemiştir .

parayı oraya yediriyorsa haklısımn tabi. sinir krizi geçirmektede.
eşinin kavgadan sonra yengesine kadar çağırması dert yanması
senin sürekli boşanalım demen tamamen yanlış

Evliliklerinde hayatlarini köklü sekilde değiştirip sadece esi ve evi ile yasayanlarda daha fazla oluyor.
Oysa esinizden ayri bir hayatiniz bir cevreniz aktiviteleriniz olsa bu durumu minimum yasarsiniz

6 aylık evliyim, hiç dediğiniz gibi bir kavgamız olmadı. Hep derlerdi evliliğin ilk 2 yılı kavga, tartışma çok olur diye.. Ben de bekledim baktım bizde kavga gürültü yok Arada eşim de diyor biz hiç kavga etmiyoruz diye.. Aslında karı koca arasındaki temel kavga nedeni kayınvalide unsurudur. Benim kayınvalidem görümceme nasıl davranıyorsa belki daha iyisini davranır bana.. Belki de o yüzden kavgamız yok.

Biz de sizin gibiydik az çok. En azından ben çabuk sinirlenen yıkıp döken biri olduğum için. Aile problemlerinden daha büyük sorunlar çıkmaya başlayınca bunlar düzeliyor ya. Bizim de vardı aile sorunlarımız. Daha büyük sıkıntılar çıktı kendi derdimize düştük aileleri ikimiz de unuttuk. Geçim derdi öne geçmeye başlayınca falan.. Biz daha da tutkun olduk destek olduk birbirimize sıkışık dönemimizde ve şimdi iyiyiz. Şimdi tartışmalarımız illa oluyor ara sıra ama boşanma lafını ağzımıza alacak kadar şiddetli değil ufak konular hep.. İki taraf da kendine çeki düzen vermeye başlarsa bence düzelir biz öyle olduk.

Bak canim ne kadar ciftler birbirilerini tanidiklarini soyleselerde inaninki evlenince en basindan tanimaya basliyorsun.... kavgalar tartismalar mutlaka oluyor... onemli olan dozunda birakmak geri dönüşü olmayan kavgalar etmemek ozellikle bi tavsiyede bulunacagim kavganin boyutu herneolursa olsun bosanmak istiyorum lafini kullanma..! Cunku zamanla ciddiyetini kaybediyor.. esin takamamaya baslar seni.. annem hep derdi bir evlilik bes yil sonra yerine oturur kesinlikle doğru.. ben simdi 9 yillik evliyim geriye dönüp baktigimda gercekten annem dogru söylüyormuş... biraz sabir.. hepsi düzelecek birinizin huyunu alinca bu küslukler ortan kalkacak.. illaki gene tartisma olacakta dozunda.... kendimden biliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…