Biz 5 yillik evliyiz hala tartismalar oluyor ama cok buyuk degil ufak atismalar onlar da evliligin tuzu biberi artık. Genelde büyük tartışmalar cinsellige ara verince oluyor bizde geriliyoruz ikimiz de birbirimize sarıyoruz.Esimle cok kavga ediyoruz. Bes gün cok iyi oluyoruz sonra mutlaka o besinci gunun sonunta bi kavga oluyo genelde ailesi yuzunden cikiyo. Ben cok cabuk sinirlenen birisiyim hemen herseyi silip bi anda bosanmak istiyorum fln diyorum ama bisey oluyo ertesi gun okadar iyi geciniyoruzki sanki dün o kavgayi biz yapmamisiz gibi. Dört bucuk aylik bi kizimiz var bide. Eskidende boyleydik hafta basi yada sonu mutlaka bi tartisma oluyo.
Her evli ciftlerde baslarda boylemiydi? Bir bucuk sene oldu evleneli. Bi tartisma olunca hemen annemleri ve kendi abisiyle yengesini cagiriyo guya dert yaniyo. Onlarda cocuksunuz ilerde duzelir diye gecistiriyolar daha yenisiniz diyolar bu arada ikimizinde yasi 23.
Simdi bunlar normalse nezaman duzelicek nezaman butun hafta boyunca hatta aylar yillar boyunca hic tartismadan gecinip gidicez o gunler gelicekmi cok merak ediyorum.
Esimle cok kavga ediyoruz. Bes gün cok iyi oluyoruz sonra mutlaka o besinci gunun sonunta bi kavga oluyo genelde ailesi yuzunden cikiyo. Ben cok cabuk sinirlenen birisiyim hemen herseyi silip bi anda bosanmak istiyorum fln diyorum ama bisey oluyo ertesi gun okadar iyi geciniyoruzki sanki dün o kavgayi biz yapmamisiz gibi. Dört bucuk aylik bi kizimiz var bide. Eskidende boyleydik hafta basi yada sonu mutlaka bi tartisma oluyo.
Her evli ciftlerde baslarda boylemiydi? Bir bucuk sene oldu evleneli. Bi tartisma olunca hemen annemleri ve kendi abisiyle yengesini cagiriyo guya dert yaniyo. Onlarda cocuksunuz ilerde duzelir diye gecistiriyolar daha yenisiniz diyolar bu arada ikimizinde yasi 23.
Simdi bunlar normalse nezaman duzelicek nezaman butun hafta boyunca hatta aylar yillar boyunca hic tartismadan gecinip gidicez o gunler gelicekmi cok merak ediyorum.
Nasıl başlarsa öyle gideceğine inanıyorum.. Ama Allah'tan ümit kesilmez inşallah düzelirsiniz..Esimle cok kavga ediyoruz. Bes gün cok iyi oluyoruz sonra mutlaka o besinci gunun sonunta bi kavga oluyo genelde ailesi yuzunden cikiyo. Ben cok cabuk sinirlenen birisiyim hemen herseyi silip bi anda bosanmak istiyorum fln diyorum ama bisey oluyo ertesi gun okadar iyi geciniyoruzki sanki dün o kavgayi biz yapmamisiz gibi. Dört bucuk aylik bi kizimiz var bide. Eskidende boyleydik hafta basi yada sonu mutlaka bi tartisma oluyo.
Ailelerle aynı şehirde yaşamadğmızdan herlde kavga sebebmz onlar olmuyor. Onun dışında da kavga edecek pek bi sebebp olmuyor bana göre:) benm eşim akıllılık edip 2 saat bile olsa aileden uzak bi şehir tercih etmiş. Çevrede yaşanılan şeylere tanık olunca bekar kafası bunu düşünmek bana mantıklı geliyor. Bide git gide biraz daha makul olmaya başlıyor iki tarafta. Zamanla düzelir inşEsimle cok kavga ediyoruz. Bes gün cok iyi oluyoruz sonra mutlaka o besinci gunun sonunta bi kavga oluyo genelde ailesi yuzunden cikiyo. Ben cok cabuk sinirlenen birisiyim hemen herseyi silip bi anda bosanmak istiyorum fln diyorum ama bisey oluyo ertesi gun okadar iyi geciniyoruzki sanki dün o kavgayi biz yapmamisiz gibi. Dört bucuk aylik bi kizimiz var bide. Eskidende boyleydik hafta basi yada sonu mutlaka bi tartisma oluyo.
Genelde kucuk seyleri gozardi ediyoruz zaten susmayi biliyoruz yinede. Durumumuz iyi maddi yonden oda calisiyo bende ama bu demek degilki biriktirdigimizu gonderelim o bunu istiyo cunku boyle alismislar gercekten ciddiyim hic bi sekilde zor durumda degiller zaten saglik sorunu falan olsa agzimi bile acmam tabikide ailesi ama durduk yere yolunan tavuk gibi hissediyorum boyle. Gecenlerde kardesi iphone 7 istedi sebebi ise turkiyede pahali oluo burda ucuzmus burda bir ayligimi vermek zorundayim bizim calistigimizi hic goruyolar sanki. O konuyu kapattim ama dedim bana sevgiliyken sen almistin onada sevgilisi alsin var yada yok beni ilgilendirmez anasi babasi dedik tm neysede kardes ne alaka ya
+1Evet cocuksunuz keske bunu evlenmeden önce deselermiş de bu kadar erken evlenmeseymissiniz.Bir de daha birbirinize alışmadan bebek sahibi olmussunuz o da katmerlemiş olayı.Düzelir tabi ama bu en güzel yıllar geri gelir mi onu bilemem
Kavga ettikten sonra birilerini araya karistirmayip kendi başınıza çözmeye çalışmaya basladiginiz anda çözülecek... Çünkü birbirinizi taniyacaksiniz ... Hemen birileri gelip müdahale ederse siz ne zaman birbirinizi tam manasıyla tanımaya fırsat bulabilirsiniz ki... Çiftler birbirlerini hep kavgalardan sonra daha iyi tanırlar...Esimle cok kavga ediyoruz. Bes gün cok iyi oluyoruz sonra mutlaka o besinci gunun sonunta bi kavga oluyo genelde ailesi yuzunden cikiyo. Ben cok cabuk sinirlenen birisiyim hemen herseyi silip bi anda bosanmak istiyorum fln diyorum ama bisey oluyo ertesi gun okadar iyi geciniyoruzki sanki dün o kavgayi biz yapmamisiz gibi. Dört bucuk aylik bi kizimiz var bide. Eskidende boyleydik hafta basi yada sonu mutlaka bi tartisma oluyo.
eşin bu kadar düşkünken sen nasıl bu derece seviye koyabildin?Şimdi ben asla onlara gitmiyorum evime de sokmuyorum hiçbirini. Huzurumu kaçırmaktan başka birşey yapmadılar 2 yıldır. Eşimin de onlara bu kadar düşkünlüğü bizim kavga sebeplerimiz genelde
Esimle cok kavga ediyoruz. Bes gün cok iyi oluyoruz sonra mutlaka o besinci gunun sonunta bi kavga oluyo genelde ailesi yuzunden cikiyo. Ben cok cabuk sinirlenen birisiyim hemen herseyi silip bi anda bosanmak istiyorum fln diyorum ama bisey oluyo ertesi gun okadar iyi geciniyoruzki sanki dün o kavgayi biz yapmamisiz gibi. Dört bucuk aylik bi kizimiz var bide. Eskidende boyleydik hafta basi yada sonu mutlaka bi tartisma oluyo.
O kivama gelmedik ama ikimizde ufak seylere birden parliyoruzOooo evet ilk yıllarda her pazar sabahı kahvaltı keyfinden önce bir miktar kavga,dövüş,hakaret ve bilimum tatlardan alırdık.
Malesef herkesi basimiza topluyo her seferinde degil ama bi kac kez yapmisligi var cogundada ben durduruyorumkavga etsenizde esin kimseye soylemesin.evinizde kalsin hersey ne oyle milletin duymasina gerek yok.sonra birgun onunuze getirirler.yaslariniz kucuk ve daha olgun deyilsiniz.bosanma lafi hic iyi olmaz her kavgada.birde bebeginiz var artik anne baba olmus sunuz o bebegi dusunup orta yolu bulmalisiniz.evliligin ilk yillari olur kavgalar sonraaaa huyunuza suyunuza alisir gul gibi gecinir gidersiniz
Bende kullanmamaya calisicam4 yıllık evliyim.. Evliliğimin ilk yılında eşimle önemli bir konu yüzünden tartıştık ve ben boşanalım o zaman diyiverdim pat diye çıktı ağzımdan.. Şu an düşünüyorum da saçmalamışım cahillik işte.. Sonra tabi konuştuk güzelce öpüştük koklaştık eşimin bana dediği cümle" bir daha boşanma kelimesini ağzına almayacaksın.. Öldür daha iyi.. Ya ben de o sinirle sana tamam desem napıcaz.. İncir çekirdeğini doldurmaycak bir şey için hem de.. " o gün bugündür bir daha asla çıkmadı ağzımdan boşanma lafı.. Tartışsak da insan gibi ses yükseltmeden orta yolu mutlaka buluruz şükür.. Siz de zırt pırt söylemeyin boşanma lafını.. Sinir bozucu bir durum çünkü
aynen bazen ben haklida olsam haksiz cikariyo beni brnde buna katlanamiyorum cogu zaman uzayip gidiyo bu yuzdenİlk bir sene felaketti. En son yemekler havada uçuştu, tabak kırıldı eşimin eline dikiş atıldı. Ama biz yinede ailelerimize kolay kolay bahsetmedik. Ben 23 eşim 25 şuan hamileyim. Geçen seneden beri iyiyiz genel olarak. En azından basit şeyler için ortalığı ayağa kaldırmıyoruz. Elbette insanız kızıyoruz ama mesela ben ona kızmışsam yeri gelince söylüyorum lafımı. O zaman susuyor verilecek bi cevabı yok. Ama o ilk sinirlendiğimde ağzıma geleni söylesem ne yapar eder kendini haklı çıkarır. Zamanla öğreniyosun
Anliyorum ailem basta istemiyodu aslinda yasim kucuk diye 20 yasindaydim sonunda bi sure sora 22 yasimda evlendim karsi gelmediler ama hep dediler siz farklisiniz diyeZamanla uyuşmayı, en azından aynı evde yaşayabilmek için ortada buluşmayı öğreneceksiniz. Mecburen öğreniyoruz yani, yoksa herkes boşanırdı. Bir de genel konuşuyorum yanlış anlamayın, evlilik gerçekten herkese göre değil. Hani evlendirelim de başı bağlansın falan derler ya, evlenin diye sevgililerin tepesine çökerler ya, işte buna şiddetle karşıyım. Evlilik herkesin harcı değil.
Evet bende korkuyorum tm simdi sadece tartisip kavga ediyoruz ben bi sinirle bosanicam diyorum sonradan aklima geliyo ya oda bana dese iyi hadi bosanalim diye o bana boyle dese bende duramamki yaninda surekli aklimda kalir benimle olmak istemiyo diyeBen kavga etmeye karşı olduğum için biz etmiyoruz. Eşim de hevesleniyor arada canı istiyor.
Ben bir konuşma uzuyor sanki kavgaya doğru gidecekmiş gibi oluyorsa daha bir kilometre öteden hemen farkedip konuşmayı kesip geçiştiriyorum. O da biliyor aslında katılmadığımı. Yani susup alttan alma ve hep kendini ezdirme değil. Sonra ikimiz de daha sakinken güzel güzel konuşuyoruz. Ciddi bir konuysa da mutlaka sarılarak falan olur bu konuşma. O bana öyle bağırıp çağırsa ben onun yüzünde benden nefret ediyormuş gibi ifadeler görsem çok yıkılırım ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?