Her evli cift boylemi merak ediyorum

Biz 5 yillik evliyiz hala tartismalar oluyor ama cok buyuk degil ufak atismalar onlar da evliligin tuzu biberi artık. Genelde büyük tartışmalar cinsellige ara verince oluyor bizde geriliyoruz ikimiz de birbirimize sarıyoruz.
Sana tavsiyem evinizin icine girince aileleri kapi disinda bırakın. Senin ailen soyle benim ailem boyle muhabbeti hep kavgayla sonuçlanır. Iki taraf ta kendi ailesini ezdirmek istemez o yuzden olduklari gibi kabul edip birbirinizi aile yüzünden uzmeyin kavgalariniz da azalmis olur.

Yorumlara bakmadim yazdiniz mi yasinizi ama sanirin cok gençsiniz, ben iki kere evlendim ikisinde de boyle kavgalar etmedim
Yipratmayin iliskinizi tartismalarla , insanlar karsilikli konusup anlasabilme yetisine sahip

kavga etmek normal biz 5 yıllık evliyiz hala kavga ederiz. anormal olan kavganın akabinde işe ailelerin karışması. olgun insanlar sorunlarını kendileri çözebilirler. eşinin biraz daha olgunlaşmaya ihtiyacı var.
bizim ettiğimiz kavgaları duysan aklın şaşar ama ne benim ailem ne eşimin ailesi hiçbirini bilmez.

Nasıl başlarsa öyle gideceğine inanıyorum.. Ama Allah'tan ümit kesilmez inşallah düzelirsiniz..

Ailelerle aynı şehirde yaşamadğmızdan herlde kavga sebebmz onlar olmuyor. Onun dışında da kavga edecek pek bi sebebp olmuyor bana göre:) benm eşim akıllılık edip 2 saat bile olsa aileden uzak bi şehir tercih etmiş. Çevrede yaşanılan şeylere tanık olunca bekar kafası bunu düşünmek bana mantıklı geliyor. Bide git gide biraz daha makul olmaya başlıyor iki tarafta. Zamanla düzelir inş

Çok haklısın ama tr de sanki yurtdışında çalışanlara para gökten geliyor gibi bir düşünce var, onlardan her şey istenebilir, kafa yapısı genelde bu.

+1

Ayrica tartismalari 3. Kisilerle paylasmak ve surekli bosanma kelimesini kullanmak sizi 3 5 yila yipratir. Buyuyun ki bebek buyutebilesiniz.

Hayır canım her evlilik böyle değil. Yaşınız çok genç çok erken evlenmişsiniz daha olgunlaşmamışsınız böyle kaprisler, kavgalar çocukluğunuzdan. Yeni evlisiniz keyfini çıkarın takılmayın küçük şeylere gezin tozun eğlenin en önemlisi birbirinizin kıymetini bilin.

Kavga ettikten sonra birilerini araya karistirmayip kendi başınıza çözmeye çalışmaya basladiginiz anda çözülecek... Çünkü birbirinizi taniyacaksiniz ... Hemen birileri gelip müdahale ederse siz ne zaman birbirinizi tam manasıyla tanımaya fırsat bulabilirsiniz ki... Çiftler birbirlerini hep kavgalardan sonra daha iyi tanırlar...

kavga olur olmasına da aile büyüklerini niye karıştırıyorsunuz. çok çok yanlış. siz kavga edip barışırsınız hatta olayı unutursunuz ama onlar unutmazlar yıllar geçer bi yerde pat diye yüzünüze vurabilirler.

Durumlarimiz benziyor..
2 bucuk senedir evliyim. Ben 23 esim 24 yasinda, 5 aylik bi kizimiz var.
Bizde mutlaka haftada en az 1 kere kavga ederiz genelde. Ikimizde inatciyiz biraz.
Ve ayni dedigin gibi ertesi gün sanki o kavgayi biz etmemisiz gibi oluyoruz.

Baslarda daha sIk kavga ediyoduk bu arada.. Konusa konusa konusa düzeldi bazi seyler ama zaman aldi tabii..

Sana tavsiyem o bosanma kelimesini eften püften seylere kullanma, sonra pisman olursun.

Bide kavgalarinizi disari tasimayin. Cünkü siz ertesi günü unutsaniz bild onlar unutmuyor

Malesef herkesi basimiza topluyo her seferinde degil ama bi kac kez yapmisligi var cogundada ben durduruyorum

Bende kullanmamaya calisicam

aynen bazen ben haklida olsam haksiz cikariyo beni brnde buna katlanamiyorum cogu zaman uzayip gidiyo bu yuzden

Anliyorum ailem basta istemiyodu aslinda yasim kucuk diye 20 yasindaydim sonunda bi sure sora 22 yasimda evlendim karsi gelmediler ama hep dediler siz farklisiniz diye

Evet bende korkuyorum tm simdi sadece tartisip kavga ediyoruz ben bi sinirle bosanicam diyorum sonradan aklima geliyo ya oda bana dese iyi hadi bosanalim diye o bana boyle dese bende duramamki yaninda surekli aklimda kalir benimle olmak istemiyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…