- 3 Temmuz 2025
- 24
- 24
- 3
- 35
- Konu Sahibi Necladerin
-
Ben üç yıldır evliyim ve ister istemez monotonluk insanı sıkıyor bunaltıyor ama sonrasında fark ettim ki bunu bu hale getiren bizleriz. Değişiklik beraber date yapmak birbirimizi mutlu ermeye çalışmak imkan varsa çocuksuz tatile çıkmak sevgili gibi takılmak çok çok iyi geliyorMerhaba herkese,
Bir şeyi merak ediyorum. 8 yıllık evliyim, 6 yaşında kızımız var. Evliliğimiz rutinlerle dolu. Sanki böyle sadece hayat arkadaşıymışız gibi geliyor. Eşime karşı heyecan, tutku gibi duygular hissetmiyorum. Eve geldiğinde boynuna sarılıp, öpesim gelmiyor. Ses tonundan bile etkilenmiyorum. Birbirimize süpriz yapasımız da yok. Kurulu bir düzenimiz var sadece, hayatı böyle yaşıyoruz. Onunla olmaktan keyif alamıyorum. Onunla bir şeyler yapmayı hayal etmiyorum. Merak ettiğim şey şu, evlilikler böyle mi oluyor?
6 yıllık evliyim her sabah işe giderken uğurlar akşam gelirken karşılar öper sarılırım hiç içimden gelmedigi günlerde bileMerhaba herkese,
Bir şeyi merak ediyorum. 8 yıllık evliyim, 6 yaşında kızımız var. Evliliğimiz rutinlerle dolu. Sanki böyle sadece hayat arkadaşıymışız gibi geliyor. Eşime karşı heyecan, tutku gibi duygular hissetmiyorum. Eve geldiğinde boynuna sarılıp, öpesim gelmiyor. Ses tonundan bile etkilenmiyorum. Birbirimize süpriz yapasımız da yok. Kurulu bir düzenimiz var sadece, hayatı böyle yaşıyoruz. Onunla olmaktan keyif alamıyorum. Onunla bir şeyler yapmayı hayal etmiyorum. Merak ettiğim şey şu, evlilikler böyle mi oluyor?
Mesela hiç bir şey yapılamıyor ise bir çay demleyip termosa koyup akşam yada hafta sonu çocuklarla eş ile parka bahçeye çıkılabilir biz akşam yürüyüşü yaparız eşim çok yorgun değilse 2 haftada bir dışarda yeriz parka gider birer maden suyu gazoz birşey alır otururuzBen üç yıldır evliyim ve ister istemez monotonluk insanı sıkıyor bunaltıyor ama sonrasında fark ettim ki bunu bu hale getiren bizleriz. Değişiklik beraber date yapmak birbirimizi mutlu ermeye çalışmak imkan varsa çocuksuz tatile çıkmak sevgili gibi takılmak çok çok iyi geliyor
Evli değilim ama monotonluk herkesi sıkıyor. Bu monotonluğu kırmak için önceden gitmediğiniz bir yere gidebilir, önceden yapmadığınız bir aktivite yapabilirsiniz.Merhaba herkese,
Hayir, evlilik boyle birsey degil, eski esimle bosanirken dahi kendisine sarilmadan duramiyordum.Merhaba herkese,
Sevginiz bitmişNasıl anlatsam? Yapıyoruz bir şeyler ama keyif vermiyor. Ona da söylüyorum nasıl hissettiğimi. Herkes böyle diyor. Evlilik bu diyor. Benim ona karşı bir şeyler yapma isteğim yok. Çocuğumla vakit geçirmek beni mutlu ediyor. Ama eşimle yaptığım şeylerden mutlu olamıyorum. Sevgim mi bitti acaba diyorum yoksa her evlilik bu noktaya mı geliyor.
Her evlilik bu noktaya gelmiyor hayır.Nasıl anlatsam? Yapıyoruz bir şeyler ama keyif vermiyor. Ona da söylüyorum nasıl hissettiğimi. Herkes böyle diyor. Evlilik bu diyor. Benim ona karşı bir şeyler yapma isteğim yok. Çocuğumla vakit geçirmek beni mutlu ediyor. Ama eşimle yaptığım şeylerden mutlu olamıyorum. Sevgim mi bitti acaba diyorum yoksa her evlilik bu noktaya mı geliyor.
Herkesin evliligi böyle degil daha iyileri ve daha kötüleri var. Bu durum üzücü ama bıkkınlıktan kaynaklı olabilir sizinki belkiMerhaba herkese,
O zaman kocanı sevmiyorsun.Nasıl anlatsam? Yapıyoruz bir şeyler ama keyif vermiyor. Ona da söylüyorum nasıl hissettiğimi. Herkes böyle diyor. Evlilik bu diyor. Benim ona karşı bir şeyler yapma isteğim yok. Çocuğumla vakit geçirmek beni mutlu ediyor. Ama eşimle yaptığım şeylerden mutlu olamıyorum. Sevgim mi bitti acaba diyorum yoksa her evlilik bu noktaya mı geliyor.
Yok öyle değil tam. Ağız kokusu sorunu var. Öpüşmüyoruz hiç bu nedenle. Bana çekici de gelmiyor. Sanki hiç bağlanamamışız gibi geliyor. İki ev arkadaşı gibi olduk. O isteyince iki dk o işi yapar hale geldim. O konudan da muzdaribim zaten. Aslında yıllardır böyle hissediyorum.Sevginiz bitmiş
Eşiniz sorumsuz, bakımsız ,kaba saba bir adam mı
HEp mi böyle hissediyordunuz yoksa yeni mi oldu bu durum
Kesinlikle çok güzel anlatmışsınız. Bazen karşı taraftan bekliyoruz her şeyi ama erkekler de bizim kadar ilgiyi seviyor. Onları alıştırmamız lazım bazı şeylere. Eşimi film-dizi izlemeye, yürüyüş yapmaya, sinemaya gitmeye, yemeğimizi alıp sitede yemeye, günümüzü birbirimize anlatmaya ben alıştırdım. Zor oldu ama olduMesela hiç bir şey yapılamıyor ise bir çay demleyip termosa koyup akşam yada hafta sonu çocuklarla eş ile parka bahçeye çıkılabilir biz akşam yürüyüşü yaparız eşim çok yorgun değilse 2 haftada bir dışarda yeriz parka gider birer maden suyu gazoz birşey alır otururuz
Eğer biz vazgeçersek erkek bunu dile getirip ilgi istiyorum diyemiyor kadınlar gibi değiller
Kapıda karşılamak sabah işe yollamak gelince bir kahve yapmak bunlar ufak gibi ama çok şey ifade ediyor
Sizi üzecek kıracak soğutacak bir durum mu yaşadınızNasıl anlatsam? Yapıyoruz bir şeyler ama keyif vermiyor. Ona da söylüyorum nasıl hissettiğimi. Herkes böyle diyor. Evlilik bu diyor. Benim ona karşı bir şeyler yapma isteğim yok. Çocuğumla vakit geçirmek beni mutlu ediyor. Ama eşimle yaptığım şeylerden mutlu olamıyorum. Sevgim mi bitti acaba diyorum yoksa her evlilik bu noktaya mı geliyor.
Yapıyoruz bu dediklerinizi esasen. Ama keyif vermiyor.Kesinlikle çok güzel anlatmışsınız. Bazen karşı taraftan bekliyoruz her şeyi ama erkekler de bizim kadar ilgiyi seviyor. Onları alıştırmamız lazım bazı şeylere. Eşimi film-dizi izlemeye, yürüyüş yapmaya, sinemaya gitmeye, yemeğimizi alıp sitede yemeye, günümüzü birbirimize anlatmaya ben alıştırdım. Zor oldu ama oldu
Duygu bitmesi başka birşey evlilik bu demek kolaya kaçmak de tamam tamamladık hadi gidelim.Ustune koymak lazım özen lazım zaman yaratmak lazım beslemek lazım salarsan bir süre sonra aynı masada farklı taraflara bakan konuşmaktan bile sıkılan iki insana dönersin .İki taraflı çaba lazımNasıl anlatsam? Yapıyoruz bir şeyler ama keyif vermiyor. Ona da söylüyorum nasıl hissettiğimi. Herkes böyle diyor. Evlilik bu diyor. Benim ona karşı bir şeyler yapma isteğim yok. Çocuğumla vakit geçirmek beni mutlu ediyor. Ama eşimle yaptığım şeylerden mutlu olamıyorum. Sevgim mi bitti acaba diyorum yoksa her evlilik bu noktaya mı geliyor.
Temel sorun bu aslında. Cinsellik, cinsel çekim evliliği sıcak tutar. Ağız kokusuna yönelik bir şeyler yapıyor mu? Sevişme öncesinde diş fırçalama ve mentollü ağız gargarası mesela?Yok öyle değil tam. Ağız kokusu sorunu var. Öpüşmüyoruz hiç bu nedenle. Bana çekici de gelmiyor. Sanki hiç bağlanamamışız gibi geliyor. İki ev arkadaşı gibi olduk. O isteyince iki dk o işi yapar hale geldim. O konudan da muzdaribim zaten. Aslında yıllardır böyle hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?