- 3 Temmuz 2025
- 24
- 24
- 3
- 35
- Konu Sahibi Necladerin
-
O öpüşmeyi bilmiyor ve sevmiyor. 8 yıldır hiç öpüşmedik neredeyse. Cinsellikte de uyumlu değiliz. Ben tatmin ve mutlu olamıyorum. Çok kısa sürüyor. Vücudu beni çekmiyor.Temel sorun bu aslında. Cinsellik, cinsel çekim evliliği sıcak tutar. Ağız kokusuna yönelik bir şeyler yapıyor mu? Sevişme öncesinde diş fırçalama ve mentollü ağız gargarası mesela?
sorun belli çözüm aramak iyi olabilir.
Bir de bizim içim mesela çocuğu ayda bir iki aile büyüğüne gönderip baş başa takılmak, bazen ayrı arkadaşlarla takılıp hava almak da ilişkiye iyi geliyor. Ama sizde aslında adamın hijyen sorunları ve seks hayatının kötülüğü etkiliyor benc
Ama bundan dolayı işte. Cinsel çekim yoksa sevgi de olmaz. Evlilik de böyle işkence olurO öpüşmeyi bilmiyor ve sevmiyor. 8 yıldır hiç öpüşmedik neredeyse. Cinsellikte de uyumlu değiliz. Ben tatmin ve mutlu olamıyorum. Çok kısa sürüyor. Vücudu beni çekmiyor.
Benim eşim çok sert ketum az konuşan bir adamdı şimdi en yakınları bile çok değiştin duruşun tarzın bakışın değişti diyorlarKesinlikle çok güzel anlatmışsınız. Bazen karşı taraftan bekliyoruz her şeyi ama erkekler de bizim kadar ilgiyi seviyor. Onları alıştırmamız lazım bazı şeylere. Eşimi film-dizi izlemeye, yürüyüş yapmaya, sinemaya gitmeye, yemeğimizi alıp sitede yemeye, günümüzü birbirimize anlatmaya ben alıştırdım. Zor oldu ama oldu
Mide rahatsızlığı vardır belki bunun için bitkisel yağlar vs var bunu kendisine dediniz miYok öyle değil tam. Ağız kokusu sorunu var. Öpüşmüyoruz hiç bu nedenle. Bana çekici de gelmiyor. Sanki hiç bağlanamamışız gibi geliyor. İki ev arkadaşı gibi olduk. O isteyince iki dk o işi yapar hale geldim. O konudan da muzdaribim zaten. Aslında yıllardır böyle hissediyorum.
Peki boşanma gibi bir fikriniz var mıOna ağız gargarası aldım. Dişlerini düzenli fırçalamadığı için kokuyor büyük ihtimal. Bir süre sorunlarımızı çözmeye çalıştım. Baktım ki düzelemiyoruz. Ben de koyverdim.
Evet, zaman zaman düşünüyorum.Peki boşanma gibi bir fikriniz var mı
Eşinize açık açık bir şey hissetmediği bizi söylediniz miEvet, zaman zaman düşünüyorum.
Eh sorun burada işteO öpüşmeyi bilmiyor ve sevmiyor. 8 yıldır hiç öpüşmedik neredeyse. Cinsellikte de uyumlu değiliz. Ben tatmin ve mutlu olamıyorum. Çok kısa sürüyor. Vücudu beni çekmiyor.
O zaman her insan fit formda her insan sarışın her insan çok titiz.Esiniz kendi nasılsa dışarısı öyle sanmiyor biliyot öyle değil işte .Bu şey cümlesi avutma .Evet herkes böyle bu nedir ya herkes acılı yemek bile sevmez mesela herkes uykuyu sevmez herkesin uyuma biçimi bile farklı.Onun değişmeye motivasyonu yok enerjisi yok sorunu kabul etmeyecek böylece hem sorun yapan siz olacaksınız o da çözmekle uğraşmayacak ne ala vallaSadece şey dedim. Ben aşk, tutku gibi şeyleri artık hissetmiyorum. Normal iki arkadaş gibiyiz dedim. Beraber vakit geçiren iki arkadaş. O da dedi ki normal evlilikte böyle olur zaten, herkes böyle dedi.
Zor değil de miskin çoğuYa bir de ben onunla tanıştığımda içe dönük, bakımsız, özgüvensiz biriydim. Bana ilgi göstermesi hoşuma gitmişti. Şu anda özgüvenli, bakımlı, dişi biriyim. Spor yapıyorum, kendime dikkat ediyorum. Kadınların güzelleşmesi kolay tabii. Ama erkeklerin sonradan çekici olabilmesi zor.
Yani siz kendinize yatırım yaparken o kendini saldı bıraktı galiba belki çok yoruluyordur iş yerinde sorunları vardır mide problemleri vs ağız kokusu yapıyor sağlık sorunu itihap vs vardırYa bir de ben onunla tanıştığımda içe dönük, bakımsız, özgüvensiz biriydim. Bana ilgi göstermesi hoşuma gitmişti. Şu anda özgüvenli, bakımlı, dişi biriyim. Spor yapıyorum, kendime dikkat ediyorum. Kadınların güzelleşmesi kolay tabii. Ama erkeklerin sonradan çekici olabilmesi zor.
Canım kendi içinden gelmedikten sonra ne yaparsan yap yüklenmez o sonradan .Giyim degilki fiziğine bakmak bir jest yapmak eşime bir bakimli görüneyim bir diş doktoruna gideyim demek çok zor imkansız şeyler degilki .Kendi istemedikten sonra tut elinden götür dişçiye al götür giydir et gene olmaz sînîr gelir yeminle insanaYani siz kendinize yatırım yaparken o kendini saldı bıraktı galiba belki çok yoruluyordur iş yerinde sorunları vardır mide problemleri vs ağız kokusu yapıyor sağlık sorunu itihap vs vardır
Borçlar ev geçindirmek vs derken kendini bırakmış olabilir mide ve ağız kokusu bitkisel Çay vs var mı araştırın yapın bir dahiliye Dr una gidin eşinizle rutin bir şey orada ağız kokusu vs Tire söylesin yada söyleyin
Eşiniz uyumlu bir adamsa giyim tarzını değiştirin alışveriş yapın eşinize
Doğru diyorsun ama hep böyle bakımsız değilmiş ki konu sahibi beğenip evlenmiş açık açık herşeyi komusmalilar yada ayrılık yoluna veya aynı düzene devam etmelilerCanım kendi içinden gelmedikten sonra ne yaparsan yap yüklenmez o sonradan .Giyim degilki fiziğine bakmak bir jest yapmak eşime bir bakimli görüneyim bir diş doktoruna gideyim demek çok zor imkansız şeyler degilki .Kendi istemedikten sonra tut elinden götür dişçiye al götür giydir et gene olmaz sînîr gelir yeminle insana
İlk evlendiğimizde ben onun için evde seksi başlatıcı bir sürü şey yaptım. Ama onun gözü ve aklı hep dışarıdaydı. Aynı ortamda çalışıyorduk. Güzel kızlar vardı tabii. Hep onlara ve dışarıda gördüğü her güzele bakardı. İlk bir buçuk yılımız kıskançlık krizleriyle geçti. Sonra hamile kaldım. Çocukla geçti zaman. Cinsel hayatımız hiçbir zaman iyi olmadı. Çünkü deneyimi yok. Bu işten anlamıyor bence. Şimdi roller değişti. Ben istemiyorum onu. Onu beni istiyor cinsel anlamda.Ne kadar zamandır böyle hissediyorsun?
Sorun cinsel çekim gibi duruyor, ağzının koktuğunu bile bile bi aksiyon almıyor mu? Seks hayatındada arkadaş gibiyseniz zaten evlilik ev arkadaşlığına dönmüş oluyor.
Tatmin olmazsanız nasıl kocanız çekici gelebilir ki?
Sorunuza istinaden yeni evli sayılabilirim ama (4-5 sene) böyle değiliz, her evliliğinde böyle olduğunu sanmam. Eşim gelir sırnaşır öper, birbirimizi kıstırmayı çok severiz.
Bilmiyorum konu sahibi ozguvensizken ilgisi hoşuna gitmiş sonradan konu sahibi gelişmiş eşi yerinde saymış birde öpüşmüyor olmaları çok koparici zaten ilişkiyi konuşamiyorki aldığı cevap her insan böyleDoğru diyorsun ama hep böyle bakımsız değilmiş ki konu sahibi beğenip evlenmiş açık açık herşeyi komusmalilar yada ayrılık yoluna veya aynı düzene devam etmeliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?