Her evlilik böyle midir?

O öpüşmeyi bilmiyor ve sevmiyor. 8 yıldır hiç öpüşmedik neredeyse. Cinsellikte de uyumlu değiliz. Ben tatmin ve mutlu olamıyorum. Çok kısa sürüyor. Vücudu beni çekmiyor.

O öpüşmeyi bilmiyor ve sevmiyor. 8 yıldır hiç öpüşmedik neredeyse. Cinsellikte de uyumlu değiliz. Ben tatmin ve mutlu olamıyorum. Çok kısa sürüyor. Vücudu beni çekmiyor.
Ama bundan dolayı işte. Cinsel çekim yoksa sevgi de olmaz. Evlilik de böyle işkence olur

Benim eşim çok sert ketum az konuşan bir adamdı şimdi en yakınları bile çok değiştin duruşun tarzın bakışın değişti diyorlar

Mide rahatsızlığı vardır belki bunun için bitkisel yağlar vs var bunu kendisine dediniz mi

Ona ağız gargarası aldım. Dişlerini düzenli fırçalamadığı için kokuyor büyük ihtimal. Bir süre sorunlarımızı çözmeye çalıştım. Baktım ki düzelemiyoruz. Ben de koyverdim.

Sadece şey dedim. Ben aşk, tutku gibi şeyleri artık hissetmiyorum. Normal iki arkadaş gibiyiz dedim. Beraber vakit geçiren iki arkadaş. O da dedi ki normal evlilikte böyle olur zaten, herkes böyle dedi.

Eh sorun burada işte buna da yapılacak pek bir şey yok. Ağız kokusu için gerekenleri yapmıyor demek ki önemsemiyor. Düzenli ağız bakımı yapıyorsa tonsil taşları olabilir belki.

Ben eşimle 15 yıldır birlikteyim, sabah ugurlarim akşam gelince öperim çocuğu uyutunca çayımızı koyarım. Beraber ya maç izleriz ya da başka bir şey, o sırada oyunumuzu oynarız, yoksa ben el işlerime bakarım ama aynı odada oluruz. Birbirimizi hala beğeniriz. Monotonluk ister istemez oluyor ama herkes ruhsuz ilgisiz bir evlilik sürmüyor.

Bence bu işlerde zaten cinsellik yoksa olay otomatik olarak ev arkadaşlığına dönüyor

Sadece şey dedim. Ben aşk, tutku gibi şeyleri artık hissetmiyorum. Normal iki arkadaş gibiyiz dedim. Beraber vakit geçiren iki arkadaş. O da dedi ki normal evlilikte böyle olur zaten, herkes böyle dedi.
O zaman her insan fit formda her insan sarışın her insan çok titiz.Esiniz kendi nasılsa dışarısı öyle sanmiyor biliyot öyle değil işte .Bu şey cümlesi avutma .Evet herkes böyle bu nedir ya herkes acılı yemek bile sevmez mesela herkes uykuyu sevmez herkesin uyuma biçimi bile farklı.Onun değişmeye motivasyonu yok enerjisi yok sorunu kabul etmeyecek böylece hem sorun yapan siz olacaksınız o da çözmekle uğraşmayacak ne ala valla

Ya bir de ben onunla tanıştığımda içe dönük, bakımsız, özgüvensiz biriydim. Bana ilgi göstermesi hoşuma gitmişti. Şu anda özgüvenli, bakımlı, dişi biriyim. Spor yapıyorum, kendime dikkat ediyorum. Kadınların güzelleşmesi kolay tabii. Ama erkeklerin sonradan çekici olabilmesi zor.

Zor değil de miskin çoğu

Yani siz kendinize yatırım yaparken o kendini saldı bıraktı galiba belki çok yoruluyordur iş yerinde sorunları vardır mide problemleri vs ağız kokusu yapıyor sağlık sorunu itihap vs vardır
Borçlar ev geçindirmek vs derken kendini bırakmış olabilir mide ve ağız kokusu bitkisel Çay vs var mı araştırın yapın bir dahiliye Dr una gidin eşinizle rutin bir şey orada ağız kokusu vs Tire söylesin yada söyleyin
Eşiniz uyumlu bir adamsa giyim tarzını değiştirin alışveriş yapın eşinize
Yani boşanmak olabilir ama iyi düşünmek lazım getirdikleri götürdükleri artı ve eksileri vs

Ne kadar zamandır böyle hissediyorsun?
Sorun cinsel çekim gibi duruyor, ağzının koktuğunu bile bile bi aksiyon almıyor mu? Seks hayatındada arkadaş gibiyseniz zaten evlilik ev arkadaşlığına dönmüş oluyor.
Tatmin olmazsanız nasıl kocanız çekici gelebilir ki?
Sorunuza istinaden yeni evli sayılabilirim ama (4-5 sene) böyle değiliz, her evliliğinde böyle olduğunu sanmam. Eşim gelir sırnaşır öper, birbirimizi kıstırmayı çok severiz.

Canım kendi içinden gelmedikten sonra ne yaparsan yap yüklenmez o sonradan .Giyim degilki fiziğine bakmak bir jest yapmak eşime bir bakimli görüneyim bir diş doktoruna gideyim demek çok zor imkansız şeyler degilki .Kendi istemedikten sonra tut elinden götür dişçiye al götür giydir et gene olmaz sînîr gelir yeminle insana

Doğru diyorsun ama hep böyle bakımsız değilmiş ki konu sahibi beğenip evlenmiş açık açık herşeyi komusmalilar yada ayrılık yoluna veya aynı düzene devam etmeliler

İlk evlendiğimizde ben onun için evde seksi başlatıcı bir sürü şey yaptım. Ama onun gözü ve aklı hep dışarıdaydı. Aynı ortamda çalışıyorduk. Güzel kızlar vardı tabii. Hep onlara ve dışarıda gördüğü her güzele bakardı. İlk bir buçuk yılımız kıskançlık krizleriyle geçti. Sonra hamile kaldım. Çocukla geçti zaman. Cinsel hayatımız hiçbir zaman iyi olmadı. Çünkü deneyimi yok. Bu işten anlamıyor bence. Şimdi roller değişti. Ben istemiyorum onu. Onu beni istiyor cinsel anlamda.

Doğru diyorsun ama hep böyle bakımsız değilmiş ki konu sahibi beğenip evlenmiş açık açık herşeyi komusmalilar yada ayrılık yoluna veya aynı düzene devam etmeliler
Bilmiyorum konu sahibi ozguvensizken ilgisi hoşuna gitmiş sonradan konu sahibi gelişmiş eşi yerinde saymış birde öpüşmüyor olmaları çok koparici zaten ilişkiyi konuşamiyorki aldığı cevap her insan böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…