- 9 Nisan 2018
- 1.457
- 3.853
- 133
- Konu Sahibi endoplazmikretikulumcu
Çocuklarınız kaç yaşında ben göremedim, ona göre cevap değişir çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaÜyelikler karıştı herhalde, konuyu açan başka, cevap veren başka biri oldu.
Çok fazla bence ...Evde de kendı oyuncaklarıyla oynamaları gerekıyor...İlla tablet,tv şart değil ya da maruz kalmak zorunda değiller...Kendi kendilerine de yetmeleri lazım...Hayatta hep arkadas cevreleriyle ya da birilerıyle eğlenmeyecekler ya da zaman gecırmeyecekler bence öyle ....Yok ben de asla başkasına gitmelerine veya eve biriyle gelmelerine izin vermiyorum zaten.Ama 2den akşama kadar da aşağıda kalmak istemeleri yoruyor beni de.
Ben anlamadım, E endoplazmikretikulumcu ileÜyelikler karıştı herhalde, konuyu açan başka, cevap veren başka biri oldu.
Aynı kişilermiş kendisi de söyledi sonraki yorumlarda.Ben anlamadım, E endoplazmikretikulumcu ileMrs-cicek aynı kişiler mi? Gerçekten anlamadım kusura bakmayın hanımefendiler eğer öyle bi durum yoksa, asla kötü niyetle sormuyorum
![]()
Evet yao hesabımda ban yemiştim burdan açtım konuyu cevap verirken ordan girmişim özür
![]()