Her gittiğim yerde kilomu eleştiriyorlar

Bazı insanlar karşısındakinin zayıf noktasını bulmayı çok iyi bilirler.
Ve bunu kullanarak karşı tarafı üzmekten çok zevk alırlar.
Bilmem ne zevk alırlar ama zevkten dört köşe olurlar.
Acaba başkasının kusurlarını dile getirince kendilerininkini kapattıklarını mı sanıyorlar?
Bak şu da var. O akrabalar seni kıskanırlar mı? Ne bileyim kendi çocuklarının başaramadıklarını sen başardıysan ondan da yapabilirler.
Ama nedeni ne olursa olsun kırarlar insanı. Sana düşen zamanla böylelerine kulak asmamayı öğrenmek.
Yoksa çok üzülürsün. Senin üzüldüğünü gördükçe daha da üzerine gelirler...
Kendinle barışık olduğunu, onların zırvalarını kafana takmadığını belli etmelisin.

üzülme ben verdiysem sende verirsin birkaç kilo ben kendim vermek istemiştim kimsenin lafı için değil
içinden nasıl olmak geliyorsa öyle ol
bizim toplumumuzda buna benzer şeyler hep olur
çoğu kişi sıkıntıdan birbirini takip eder
yada bu şekilde laf sokmayı bir başarı biliyorlar rahatlıyorlar resmenbizim balkonun perdeleri çoğu kez kapalıdır
neden kapatıyosun diye çok sordular
hiçbir neden yok
bir ara bandana takıyordum başıma neden bandana takıyosun diyolardı
eşim bir akşam 9 da geldi işten alt komşum
benden baktım pencereden seninki gelmedi daha dedi
her ... takip ediyolar ya
ben kimsenin hiçbirşeyini marak etmem hayret bir şey mereklı toplumuz vesselam..

hassas bir dönemdesin ve dışarıdaki insanların yorumunu çok önemsiyorsun, herkes kilona bakıyor gibi hissediyorsun ama aslında hiç öyle değil tatlım, sağlığın için kilo ver Allahım sağlık versin kimseyi önemseme derslerine bak öptüm kocaman

canım öyle kendi kafana göre zayıflama yollarını deneme bence. diyetisyene görün ve belli bir listeye göre beslenmene devam et. ayrıca basenlerdeki yağı eritmek için egzersizler vardır mutlaka. günde yarım saatini ayıramaz mısın. elinin altında internet var nasıl olsa. araştır ve egzersiz yap. hiç olmadı bir spor salonuna yazıl ki hem fazla yağlarından kurtul hem zinde ol. onun bunun lafına da takılma. çenesi olan konuşuyor. boşver!!!!!!

Son düzenleme:
sen durumunla barisikmisin canim?Degilsen sorun insanlarin söylediklerinde degil senin hissettiklerinde yatiyor bence.

tatlım kilomdan aşırı rahatsız değilim. söylenen sözler artık canımı sıkmaya başladı. mağazalarda istediğim bişiyin bedeni olmayınca ister istemezz üzülüyorum tabi ama abartmıyorum. illa ki vericem ama zamanı değil daha. azıcık yürüsem nefes nefese kalıyorum çünkü 38 bedenden 44 oldum bikaç ayda. ve kollarımda göbeğimde çatlaklar oldu. geçen yazın sıcağında kısakollu bile giyemedim. ama sonuç itibariyle kabullenmek zorundayım. bazen canıma tak ediyor o ameliyatı olmasaydım diyorum. belkide geride sadece adım kalırdı..

Anladim canim,zor bir durum tabi senin icinde.Madem bir süre daha bu kilolarla yasamak zorundasin,o zaman sana laf sokanlara karsilik ver,eminim rahatlarsin."Sizin gibi beynimde eksiklik olacagina göbegimde fazlalik olsun daha iyi" de,dimdizlak kalsin orda

mutlu olmak senin elinde,başkasından niye izin bekliyosun ki?
canım yani her daim canımı sıkacak bişiy buluyorlar. sırf bu konuda da değil. annemle babam ayrılma dönemindeyken bile millet beni sorumlu tutmuştu. babama yemek yapmaz mışız, ayaklarını yıkamaz mışız! oldu bide yakalık takalım mama yedirelim! bıktım bu insanların patavatsızlıklarından..

Son düzenleme:
canım sen bunalmışsın bayağı burada kknin ana sayfasındanda bak fez alırsın kilo vermekle ilgili pek çok konu var kilo almışsın ne olmuş yani çaresiz dert değilki yine olursun 38 beden inan kendini boşa üzüyorsun..

ayy gece gece güldürdün beni Rabbim seni de her daim güldürsün

ya ne ilgisi var allah onları bildiği gibi yapsın fırsat vermiyeksin böyle insanlara tamam büyüğe saygı gösterilirde bu kadarıda fazla artık

gerçekten çok bunaldım hemde çok.. geçen bi konu açmıştım eski sevgilime mesaj atmıştım diye. bi arkadasım ona beni bırakıp gittiği hakkında bi sohbet açmış. oda Allah şifasını verir napabilirim demiş. sevdiğim değer verdiğim insanların değmediğini çok iyi anladım bu sayede. hasta olduğuma sevindim bi bağlamda. kimin dost kimin düşman olduğunu görebildim. :85: kafam çok kaırışık saçmalayabilirim kusura bakmayın nolur.. içimi dökecek kimsem yok

yani baktım ordaki diyetlere yok patates , yok et diyetleri hiç şuanki durumuma göre değil. et yiyemiyorum. nar suyu havuç suyu falan

canımm benimm hiç üzülmee.haya hep böyle üzütüntüler ve olumsuzluklarla geçmez.mutlaka güzel günlerin olacak sende mutlu olup bu günlerin acısnı çıkaracaksınn.allah sana sağlıklı uzun ömürler versin.herşeyden önce güçlü ol kendini bu densizlerin söyledikleriyle yıpratma.44 beden çok değil cnm yaa.herkes ne derse desinn.sakın kafana takma.seni mutsuz eden ortamlardan uzak dur.inaniyorummmm ve gönülden diliyorummm bu gözyaşlarınnn bir mutluluktan akacakk.bende kiloluyum bi mağazaya gidip elbise almak istedim.daha ben bakarken hanfendi battal bedenimiz yok 40 bedene kadar var sadece diyen kızııııı o an parçalamak istediimmmm

Haklısın başkalarının bu tarz lafları insanı sinir ediyor kafasına takılıyor ama kendine güven canım.

Onlar kim ki! Bir düşünsene,herşeyi şekle hapseden beyin yapısına sahip o şahısların kimbilir hayatlarında ve kişiliklerinde ne sorunlar var ki başkalarını inceleyip kendi içlerindeki sıkıntıları bastırıyorlar.
Seni sen yapan, seni değerli kılan özellilerini düşünsene bi.. Onlara sahip olamayan bir çok insan vardır kesin.
___
Öte yandan ise,tavsiyem bölgesel zayıflamaya yoğunlaşman,eğer yemene dikkat etmene rağmen veremiyorsan kalça bölgenden, google.dan falan araştır hangi hareketler hangi bölgeyi inceltiyor zayıflatıyor diye ve uygula. Bir deşu var: az yemek kilo verdirmez, az kalorili,düzenli yenen ve (örneğin) yeşilçay gibi zayıflamana yardımcı takviyeleri istikrarla uygulamak kilo verdirir.
Çünkü bir anda yemeni azalttığında metabolizma buna direnmek için harekete geçiyormuş ve metabolizma hızı azalıyormuş. Azalınca da malum az da yense vücut hemen eritmiyor-hazmetmiyor.

Yasin kac bilmiyorum ama oldukca gencsin tahminimce:82:
Bak simdi,insan hayata bir kere geliyor degil mi?benim ikici dogumum 16 dk ameliyatim 4,5 saat surdu..esime olebilecegimi soylemisler..iki dakika ile hayata tutundum..Sende oylesin tedavi gormussun ve yasadigin tecrube kucumsenecek birsey degil.!onlar senin ne yasadigini bilmeye bilir,ama sen biliyorsun..O yuzden takma onlari hayat sana baska sanslar vermis sana sunulan bu guzelliklerin tadini cikar..o kadar agir bir tedavi surecinden sonra deger mi tanimadigin senin icin onemi bile olmayan onsanlarin senin hakkinda bir sey demeleri??Bosveer,sen yuregini ferah tut.!Benim sana nacizane abla tavsiyem eger seviyorsan ve gidebiliyorsan bir dans kursuna gitmen.Hem dans etmeyi ogrenirsin hem de vucudun zamanla istedigin forma girer..Zayiflayamamanin en buyuk sebebi:stres.saglicakla kal..

Son düzenleme:
İnsanların dış görünüşü hakkında yorum yapmak,yok şurası şöyle burası böyle,burnu büyük,kulağı kepçe,kalçası kocaman vs gibi konuşmalarda bulunmak çok da günah.Allah'ın yarattığı kullarız sonuçta.İnsanlar birbirini eleştirmeden önce bi aynaya baksa belki kimse kimsenin kusurlarını yüzüne vurmaya kalkmaz.

Kim nerden bilecek değil mi?

Bu insan kilolu,acaba sadece yemiş yemiş tutmuş mu?

Yoksa çok ağır bir hastalık geçiriyor yada geçir miş mi?

Diye düşünecek kapasite malesef her kadında yok!

Direk damgayı yapıştırırlar insana malesef..

Toplumda hassasiyetten,incelikten malesef bu konuda ne geçmişte,nede şu anda eser yok.

İnsanlar birşeyi söylemeden, içinden düşünmeye bu kadar mı aciz acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…