- Konu Sahibi altinerpinar
-
mutlu olmak senin elinde,başkasından niye izin bekliyosun ki?mutlu olmama bi izin verseler..
Kızlar çok bunaldım..
Bu hafta sınavlardan sonra rahatlıyım diye tatil yaptım kafa tatili..
Annem de işten izin aldı biraz akraba ziyaretlerine falan gittik memlekete..
Orda herkes çok kilo almıssın sen eskiden ne güzeldin diyip durdular
Kemoterapi sonrasında çok aşırı olmasa da kilo aldım. aile tarafından kimse bilmediği için de bu sebebten diyemiyorum. çok üstüme geliyorlar. aslında abartılacak bi dış görünüşüm yok basenlerim belli ediyor kendini buda beni geniş gösteriyor. hep kalça bölgesinden alırım ben. çok uğraştım vermek icin olmuyor.. yediğime içtiğime dikkat ederim. bugün bide alışverişe gittik annemle. benim bedenimden kalmamıs bayanın biri ordan yemiş yemiş tutmuşsun dedio kadar moralim bozuldu ki anlatamam sinirlerim alt üst oldu yemek bile yemedim zaten sabahtan akşama kadar okuldayım simit ayran ancak yiyorum öğlende. akşamları da 7den sonra yemiyorum bile. ne kadar uğraşsam da olmuyor şu an vücudum daha bi düzene oturmadı. kimse beni beğenmiyorda zaten paylaşmak istedim, okuyanlara teşekkür ederim
sen durumunla barisikmisin canim?Degilsen sorun insanlarin söylediklerinde degil senin hissettiklerinde yatiyor bence.
tatlım kilomdan aşırı rahatsız değilim. söylenen sözler artık canımı sıkmaya başladı. mağazalarda istediğim bişiyin bedeni olmayınca ister istemezz üzülüyorum tabi ama abartmıyorum. illa ki vericem ama zamanı değil daha. azıcık yürüsem nefes nefese kalıyorum çünkü 38 bedenden 44 oldum bikaç ayda. ve kollarımda göbeğimde çatlaklar oldu. geçen yazın sıcağında kısakollu bile giyemedim. ama sonuç itibariyle kabullenmek zorundayım. bazen canıma tak ediyor o ameliyatı olmasaydım diyorum. belkide geride sadece adım kalırdı..
canım yani her daim canımı sıkacak bişiy buluyorlar. sırf bu konuda da değil. annemle babam ayrılma dönemindeyken bile millet beni sorumlu tutmuştu. babama yemek yapmaz mışız, ayaklarını yıkamaz mışız! oldu bide yakalık takalım mama yedirelim! bıktım bu insanların patavatsızlıklarından..mutlu olmak senin elinde,başkasından niye izin bekliyosun ki?
canım sen bunalmışsın bayağı burada kknin ana sayfasındanda bak fez alırsın kilo vermekle ilgili pek çok konu var kilo almışsın ne olmuş yani çaresiz dert değilki yine olursun 38 beden inan kendini boşa üzüyorsun..tatlım kilomdan aşırı rahatsız değilim. söylenen sözler artık canımı sıkmaya başladı. mağazalarda istediğim bişiyin bedeni olmayınca ister istemezz üzülüyorum tabi ama abartmıyorum. illa ki vericem ama zamanı değil daha. azıcık yürüsem nefes nefese kalıyorum çünkü 38 bedenden 44 oldum bikaç ayda. ve kollarımda göbeğimde çatlaklar oldu. geçen yazın sıcağında kısakollu bile giyemedim. ama sonuç itibariyle kabullenmek zorundayım. bazen canıma tak ediyor o ameliyatı olmasaydım diyorum. belkide geride sadece adım kalırdı..
Anladim canim,zor bir durum tabi senin icinde.Madem bir süre daha bu kilolarla yasamak zorundasin,o zaman sana laf sokanlara karsilik ver,eminim rahatlarsin."Sizin gibi beynimde eksiklik olacagina göbegimde fazlalik olsun daha iyi" de,dimdizlak kalsin orda
ya ne ilgisi var allah onları bildiği gibi yapsın fırsat vermiyeksin böyle insanlara tamam büyüğe saygı gösterilirde bu kadarıda fazla artıkcanım yani her daim canımı sıkacak bişiy buluyorlar. sırf bu konuda da değil. annemle babam ayrılma dönemindeyken bile millet beni sorumlu tutmuştu. babama yemek yapmaz mışız, ayaklarını yıkamaz mışız! oldu bide yakalık takalım mama yedirelim! bıktım bu insanların patavatsızlıklarından..
canım sen bunalmışsın bayağı burada kknin ana sayfasındanda bak fez alırsın kilo vermekle ilgili pek çok konu var kilo almışsın ne olmuş yani çaresiz dert değilki yine olursun 38 beden inan kendini boşa üzüyorsun..
ayy gece gece güldürdün beniRabbim seni de her daim güldürsün
yani baktım ordaki diyetlere yok patates , yok et diyetleri hiç şuanki durumuma göre değil. et yiyemiyorum. nar suyu havuç suyu falancanım sen bunalmışsın bayağı burada kknin ana sayfasındanda bak fez alırsın kilo vermekle ilgili pek çok konu var kilo almışsın ne olmuş yani çaresiz dert değilki yine olursun 38 beden inan kendini boşa üzüyorsun..
Ne demek canim ya seni biraz olsun neselendirebildiysek ne mutlu bize,insanlara karsilik vermezsen üstüne gelirler kisasa kisas yapcan[/QUOT
bi keresinde komşulardan bayanın biri ne okuyorsun diye sormuştu. dedim güzel sanatlar şu bölümde. hıı dedi ne olacaksın ordan mezun olunca öğretmen olsaydın iyiymiş dedibende doktor olucam demiştim resmen abartmıyorum morarmıştı insanları mors etmenin tadı başka ama işte benim ortam baya kalabalık oluyor böyle durumlarda sonra falancanın kızı ne kadar edepsiz anası eğitmemiş oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?