.Alt değiştirmek dışında ne var ki düşündüğünüz? Kadın torununu taciz etmiyordur heralde değil mi?
“Benden başka kimsenin altını değiştirmesinden hoşlanmıyorum” diyin. Olsun bitsin. Kirliyse size söylesn. Yinede değiştirirse o zaman sorun yaparsınız.
evlerden ırak. sadece altını mı açıyo yoksa tamamen mi soyuyor
Çok garip bi durum ya,acaba eşinize bi şekilde soyleseniz oda biraz takip etse,belki onun gozune de batar bu durum,annesiyle konusup sorar?veya kendiniz konuşun,ilişkiniz nasil bilmiyorum,ben mesela pat diye herşeyi sorabilyom kv de kp de...gene cekinyorsaniz,bence en dogrusu o kadinla bebegi yalnız birakmamak
Tamam siz bunu açıkça söyleyin. Böyle şeylerin utanması çekinmesi olmaz. Kimse kızımın altını değiştirmez bizde. Niye değiştirsin ki? Odaya bile almam. “Çocuklar için çok önemliymiş bu alt değiştirme. Sadece annenin yapmaso gerekiyormuş ve kimse olmamalıymış. Cinsel kimlik gelişimi için gerekiyormuş” diyin önceden. Sonrada ayrı bir odada değiltirin..
Bilemiyorum işte düşünemediğim için sizlere danışıyorum zaten aklıma gelen ilk şey böyle bir hurafe flnmi var kim daha çok açarsa onu sever gibi saçma birşey alt açması değil derdim bunu tenhada gizlice yapıyor olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?