Her görüşmede bebeğimin altını açan kv

Emayk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
24
41
3
35
Bayanlar merhaba
İçinden çıkamadığım bir durum var bilgisi olan varsa yardımını rica etmek için yazıyorum...
Hemen her görüşmemizde kv sessizce bebeğimi kimsenin olmadığı bir odaya götürüyor ve özellikle alt kısmı olmak üzere soyuyor ki bu genelde milletin muhabbete daldığı bir esnada çaktırmadan oluyor gözlemlediğim için bukadar eminim ilk başlarda tesadüfen farkettim sonradan bilinçli olarak takip edip içeriye dalmak suretiyle gördüğüm bir durum bu ve kadının neyapmaya çalıştığına dair inanın en ufak bir fikrim bile yok ilk birkaç seferde bebeğim ağladıda gittim ve şahit oldum ama kuzum öyle uysalki neyazıkki artık ağlmıyor bu durumu annemle paylaştım oda anlam veremedi ve birkez aynı durumu kendiside yaşamış bana anlatmamış ama yadırgamış çok kalabalık bir ortamda ben misafirlerimle meşgulken yatakodasında görmüş bebeğimin alt tarafı çıplakmış hemen panikle altını değiştiriyordum diye bir açıklama yapmış annem zeki kadındır bezi kontrol ettim temizdi diyor oturup konuşunca biraz daha taşlar oturdu diyebilirim aynı günü düşündüğümde az evel kvnin yanında zaten ben değiştirmiştim kadın dibimden ayrılmamıştı neden bunu yapıyor dün ziyarete gittik ve ben yine takip ettim aynı şeyi yaptı busefer erken davranmış olmalıyım yeleği elindeydi yine panikledi ve hemen bir açıklama yaptı terlemiş Allah kahretsinki ota boka ağlayan bir insan oğluda ona tapıyor dile getirirsem kıyamet kopacak ve ben büyütmekle suçlanıcam şimdiden alacağım cevaplarıda biliyorum kadıncağız babannelik yapmaya çalışıyor senin için kötü vs vs.. buarada kendisi anlattı ben doğum yaptığımda bebeğimin altını ilk değiştirmekle ilk mamasını vermekle övünüyordu onlara benzeyecekmiş dar kafalı işte avunsun dedim kendi kendime ama bu iki konuyu birleştirdiğimde acaba diğer alt açmalarında bir sebebimi var bir hurafe bir inanış?? yine tabiki anneme sordum oda bilmiyor bizimkiler zaten pek anlamaz öyle şeylerden biliyormusunuz nasıl bir anlamı olabilir bu hareketin ben bu kadına güvenemiycekmiyim o varken evladımı biran yalnız bırakmamak için inanın kırk takla atıyorum öyle kasılıyorumki birşey yapmak için uyumasını bekliyorum yada etrafın kalabalık olmasını abartmıyorum tuvalete gitmeyi bile ötelemekten patlama raddesine geliyorum buarada annemle kendimizce şimdilik düşünebildiğimiz çözümyolu bebeğim kendini ifade edebilmeye başlayana kadar mümkün mertebe onunla başbaşa bırakmamak...fikirleriniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bende sizler gibi düşünmek istiyorum umarım benim anneliğimi kontrol ediyordur ozaman rahatlıycam ama biryandanda içim içimi yiyor çıkamıyorum içinden bebeğim kız buarada

Alt değiştirmek dışında ne var ki düşündüğünüz? Kadın torununu taciz etmiyordur heralde değil mi?

“Benden başka kimsenin altını değiştirmesinden hoşlanmıyorum” diyin. Olsun bitsin. Kirliyse size söylesn. Yinede değiştirirse o zaman sorun yaparsınız.

Çok garip bi durum ya,acaba eşinize bi şekilde soyleseniz oda biraz takip etse,belki onun gozune de batar bu durum,annesiyle konusup sorar?veya kendiniz konuşun,ilişkiniz nasil bilmiyorum,ben mesela pat diye herşeyi sorabilyom kv de kp de...gene cekinyorsaniz,bence en dogrusu o kadinla bebegi yalnız birakmamak

Pisige mi bakiyor acaba? Veya erkekse bebeginiz bir endisesi mi var acaba cinsel organiyla ilgili? Hani belki esinizde de vardi bir sorun torununda da var mi diye merak etmis olabilir mi?

Çok tuhaf. Rahatsız edici. İnsanın aklına saçma sapan şeyler bile gelebiliyor inşallah öyle değildir. Altını değiştirince filan ona bağlanacağını düşünüyo filan olabilir mi ? Hani bazı insanlar varya torunlarını kendi çocukları sanıyolar öyle bi tip mi ? Belki öyle bi inancı olabilir açık açık sorsanız ?

.

Bilemiyorum işte düşünemediğim için sizlere danışıyorum zaten aklıma gelen ilk şey böyle bir hurafe flnmi var kim daha çok açarsa onu sever gibi saçma birşey alt açması değil derdim bunu tenhada gizlice yapıyor olması

evlerden ırak. sadece altını mı açıyo yoksa tamamen mi soyuyor

Çoğunlukla alt kısmını soyuyor yani ben o şekilde gördüm hep zannediyorum üste geçemeden ya miniğim ağladı yada ben odaya daldım

Bence yine bir gün yeltenmesini bekle ve bas amacının ne olduğunu sor. Gevelerse "altının temiz olduğunu sen de ben de biliyoruz bilinçaltında ne var?" de. Şahsen ben de çok sinirlenirdim.

Anneanne babaanne tabi ki alt değiştirir ama ihtiyaç olduğunda. Bu kadının hurafe inanışları olduğunu söylüyorsun en iyisi ondan duymak..

Eşim için annesi tanrıça asla laf ettirmeyecektir huzurum zaten yok o bunu paylaşabileceğim bir eş değil neyazıkki

Tamam siz bunu açıkça söyleyin. Böyle şeylerin utanması çekinmesi olmaz. Kimse kızımın altını değiştirmez bizde. Niye değiştirsin ki? Odaya bile almam. “Çocuklar için çok önemliymiş bu alt değiştirme. Sadece annenin yapmaso gerekiyormuş ve kimse olmamalıymış. Cinsel kimlik gelişimi için gerekiyormuş” diyin önceden. Sonrada ayrı bir odada değiltirin.

Bir tek benim mi aklima sapikca seyler geldi??

Ne munasebet ya kuytu koselerde bebegin altini acmak bakmak??

Kiz mi erkek mi bebeginiz?

Gerci her iki durumda da sapiklik yapilabilir.

Ben olsam guvenmem.

Altini degistirecekse neden gizli yapiyor bunu???

Sapik degildir herhalde

Bebekler altinin acilmasini severler ve mutlu olurlar. Benim annemde altini mumkunse acik birakir. Altina özel bezler serip oynar. Bunu yalniz yerde yapmaz uluorta yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…