Her görüşmede bebeğimin altını açan kv

Bebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.
O ne öyle ya !!!

Karı koca tepki koymadılar mı sadece yapma diye mi uyardılar??

Kaynanam bi defa alışverişe gidicez diye üstünü eşim ve kayınpederim de varken uluorta çıkardı. Eşim hemen arkasını döndü.. kaynanam ozamanlar 1 2 yaşlarında olan oğlumu elinden tutup çekti ve gel oğlum bak bacak sev popo sev vur hadi dedi.. benim kan beynime sıçradı tabi. Çabuk bırak o çocuğu dedim. Ee nolucak dedi.. sapık gibi napıyosun sen ya ayıp senin yaptığın dedim. E öğrensin öğrenmezse tuhaf olur dedi.. ne diyosun sen ya her şeyin bi zamanı var hem senden mi öğrencekmiş böyle şeyleri.. çabuk bırak çocuğu vallahi kırarım o ellerini dedim..

Kayınpederim ve eşim seslenmeyince kaynanam çok bozuldu ve bıraktı çocuğu. Eşim de çok iyi yaptın aşkım bidaha cesaret edemez dedi.

Bi defa da göğsünü okşatcak oldu eşim farketmiş ben görmeden. Anne napıyosun ya dedi. Kaynanam da siz bana kızıyonuz ama oğlunuz meraklı bana dedi. Eşim de boynundaki eşşek kadar kolye dikkatini çekti onun napsın senin 60 yılık buruşuk memelerini yapma şu hareketleri dedi.

İkimizden de azarı yedi ve asla çocuğumuzu ona bırakmadık. Bidaha da yeltenemedi zaten. Anne yapma deseydik şu an sadece bilmiyorum neler olurdu..

Başka torunu yok mu hareketlerini kıyas yapabileceğiniz
Ya da etrafındaki başka küçük çocuklara davranışları nasıl

Başka torunu yok çoğu zaman başka çocukları ıssırarak sevdiğini gördüm yada böyle şap diye yapışyapış bir öpüş vardır ya işte öyle ziyaretten dönerkende dikkat ettim kızımın açıkta kalan tek yeri suratıydı malum soğuk diye çocuğu sarıp sarmaladım iyice inanın suratında öpmedik yerini bırakmadı kucağımdaydı allahtan ki normalde bana hayatta vermezler hep kendi kucaklarında dursun isterler o da kp de onun öyle yaptığını görünce çocuğu çekiverdim tabi e suratlar asıldı direk

edepsiz kadınmıs

Bende pişik olmus mu diye kontrol ediyordur diye düşündüm ama yinede güvenmezdim şu kalem kameralardan al odalara yerleştir bence için rahat eder hiç değilse..baktın sıkıntı yok düzgün bi sekilde bu konudan rahatsız olduğu soyle

Bende sizin henüz kötü insanlarla hiç karşılaşmadığınızı düşünüyorum böyle şeyleri duyduğunuzda fake bu ya tepkisini ömrünüz boyunca verebilmeniz dileğiyle
İnanamadım bir an... Cidden Allah size sabır versin böyle bir kv ile

Ayy bu kadın manyak yav bu kıs gününde cocugu soyup sevmek nedir ya
Bu hastalıklı bi sevgi.torunum hasta olur diye hiç düşünmüyor..ben sırf bu sebeple bile ortalıgı ayaga kaldırırım

Bebekler altının açılmasını severler ama millet varken çaktırmadan götürüp başka oda da altını açması çok garip
Bu kuşkuyla yaşanmaz.
Saat şeklinde gizli kameralar var.Ses ve görüntü kaydı yapabiliyor.Onlar gelmeden Yatağı görecek bir açıyla yerleştirip gittikten sonra izlemesiniz

Canim ben böyle konularda cok pimpirikliyim. Sürekli kontrol et çocuğunu bir yerinde bir sey var mi diye. Ayrica yalniz bırakmamakla iyi ediyorsun.

Niyeti iyi veya kötü beni ilgilendirmez. Suphelendim bir kere. O da supheye mahal vercek hareketler yapmasın.

Şu yaşımdayım böyle birşey ilk kez duydum.
Allah allah.
İnsanlar çeşit çeşit valla.
En iyisini düşünmüşsün sakın bu kadınla çocuğu yanlız bırakma.

Herşey olabilir belki iyi niyetli belki de kötü bizim buradan bir sey dememiz,hemen bir yargiya varmamiz doğru olmaz.Herkesin aile yapisi farkli,boyle bir durumda benim yapacagim ilk şey neden bana sormadan bebegimin altini degistirdigi olurdu.Ayni davranişi 2. kez gozlemlersem direkt bu davranisinin sebebini ciddi bir sekilde sorar ve kizardim.Hatta olay cikartir bir daha gorusmezdim bile ama bu benim benim yasantim,benim bulundugum sartlar bu tepkileri vermeme uygun.Size gelince Maddi durumunuz el veriyorsa küçük kameralardan alin ve siz yokken bebeginizin altini acip ne yapiyor gorun ama yok uğrasamam diyorsaniz bir daha böyle bir durum oldugunda anne lutfen altini acmadan once bana haber ver ben yeni degistirmis oluyorum çocuk usütüp hasta olacak filan diye uyarin he oldu ki hala bu davranisina devam ediyor o zaman uslubunuz daha ciddi ve sorgulayici olabilir.Bu şekilde tuvalete bile gitmemekle surekli kendinizi kasmakla pek bir yere varamazsiniz.

Bebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.
Her konuda böyle uç noktalarda mesajları nız var.Sizin mide bulandırıcı mesajlarınızı görmekten sıkıldım artık ya.Sizi gözardı ediyorum.Umarım bir daha başka bir mesajınızı görmem.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim belliki genel kanı açıkca konuşmam yönünde merakım hurafeler konusundaydı gerçekten butür konularda çok cahilim bugüne kadar vaktimi okulumla ilimle bilimle geçirdim hep sanırım algıları daha bir açmak gerekiyor özellikle karşınızda içine dahil olduğunuz yeni bir aile varsa ve onlar sizden çok farklıysa ilk etapta kamerayla netleştirmem gereken bazı noktalar var enazından eşim belki busayede toz kondurmadığı annesiyle ilgili fikir edinsin diye yorumlarınız için tekrar teşekkürler...

Ne diyosun bacim sen? Gozumle gorsem inanmam dedikleri cinsten yazdigin seyler. Gidecek o arkadasiniz mahkemeye dava acacak yuh yani!

Durumlari kotu kadinin eline bakiolar gel de ac dava mava. Eskisi gibi birakmiolar eline devamli peşinde cocugun. Ama bu ulkede neler neler oluo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…