Her görüşmede bebeğimin altını açan kv

Ben nedense kotu bir niyet goremedim. Torununa napabilir ki yani? Taciz edecek hali yok.

Bebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.

Bende sizler gibi düşünmek istiyorum umarım benim anneliğimi kontrol ediyordur ozaman rahatlıycam ama biryandanda içim içimi yiyor çıkamıyorum içinden bebeğim kız buarada
Sapık mıdır nedir!
Yalnız bırakmayın arkadaşım, ben artık kimseye güvenemiyorum, hele de ortada böyle absürt bir durum varsa atmaca gb olmak lazım çocuğun başında.

K
Afedersin kocam isterse bir tarafını yırtsın umrumda olmaz yıkarım ortalığı bu devirde neler neler görüyoruz duyuyoruz ne bileyim ne niyetle açıp duruyor çocuğumun altını bu kadar pedefoli olayları varken hiç bir şey umrumda olmaz yaygarayı basardım

Ben nedense kotu bir niyet goremedim. Torununa napabilir ki yani? Taciz edecek hali yok.

Sizin gibi düşünmek istiyorum gerçekten ama kafamı kurcalayan neden gizlice yapıyor ve neden temiz olduğunu bildiği halde ısrarla açıyor sonuçta bebekde olsa onunda mahremi olmalı babasından istemiyorum değiştirmesini çok fazla işim gücüm olduğu zamanlarda bile cidden aklım almıyor

Bebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.
Ne diyosun bacim sen? Gozumle gorsem inanmam dedikleri cinsten yazdigin seyler. Gidecek o arkadasiniz mahkemeye dava acacak yuh yani!

Pişik oldu mu acaba diye mi bakıyo diye düşünürken o saçma hurafeleri okuyunca..

Pess vallahi pes billahi pes.. Allah akıl fikir versin.. elinizden geldiğince bebeğinizi gözünüzün önünden ayırmayın. Çok merak ediyosa açıp kendine baksın tövbe yarabbi..

E Emayk bebeğin kaç aylık?
Merak etme yakında bebeğin itiraz etmeye bağırmaya başlar. Bir zamandan sonra zorla ilgisini dağıtarak yapılıyor alt temizleme işlemi. İstese de sinsi sinsi yapamaz..
Ama şahsen ben açık açık sorman gerektiğini düşünüyorum..

Başka torunu yok mu hareketlerini kıyas yapabileceğiniz
Ya da etrafındaki başka küçük çocuklara davranışları nasıl

Esin icin annesi tanriçaysa ,sizde yavrunuzun tanriçasıniz.Gosterin dişinizi bu ne böyle bu çocugun mahrrmiyet egitimi icin zaten yanlis birsey kaldiki bunu birde ne amacla yaptigini bile bilmiyorsunuz.Bu isin iyi niyeti kötü niyeti mi olurmuş bana göre kötü niyetli net amacini sorgulamaya bile gerek yok

Babaanne de olsa bu kadar altını açmasına müsade etmem ben.Hiç normal değil bu durum.Psikolojik sorunları yok inşallah..

Neyi bekliyorsunuz ya açık açık sorun ya da ayarlayın bir yere gizli kamera koyun. Çok ciddiyim. Ben çok problem yapmıştım bunu. Eşime anlatırdım eğer ters birşey söylerse de dünyayı dar ederdim ona. Bence bu hafife alınacak bir konu değil. Eşimin ana kuzuluğunu filan görmezdi gözüm. Hiç bir şey yapmayacaksan bile bari sert çık. Altını açmanı istemiyorum de.

Nasıl bir manyakmış o??

Midem bulandı

Açık açık sormayı düşünüyorum özellikle şu yazılanlardan sonra bayanın birtanesinin verdiği örnekten midem bulandı resmen dünya nekadar kötü tabi bütün surat asmaları sen fesatsın kötüsün laflarını göze alarak ama öncesinde benim bilmediğim bir inanışmı var diye sizlerden fikir almak istedim bebeğim beş aylık henüz

Çocuğunuz erkekmi

altını beraber degistirdik diyor . bebek erkwkse bakıp bakıp gururmu duyuyor bazı kişiler erkek torunun deyip durur . bence sor dirwk anne nedwn acıp bakıtoeaun de

kayınvalidem kızkardesi ve yiğeni yanında altını acacaktı actırmadım aldım ben temizlerim dedim.

o bebek sizden sorulaur esin sorun ederse etain inanmassa inanmasın . sen kadına sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…