Her görüşmede bebeğimin altını açan kv

Canlı yayın olarak izlese daha mantıklı.

Her konuda böyle uç noktalarda mesajları nız var.Sizin mide bulandırıcı mesajlarınızı görmekten sıkıldım artık ya.Sizi gözardı ediyorum.Umarım bir daha başka bir mesajınızı görmem.
Yalan mi yazmis sence.

Bebeginin altini acmasina izin verme, geldiginde Anne ben altini degistirdim Krem sürdüm lütfen Amca! Diye imali biseyler diyebilirsin, fakat Ben olsam mutlaka ne yaptigini ögrenmek isterim! Ilk firsatta onu süphelendirmeden telefonu mutlaka kayida al ve cek elinde delil olsun, ben direk tacizden süphelenirim, alti temiz bebegi ne diye tekrar temizlemek ister insan ?

Bi de bana sorun. Tek falsosu da bu değil üstelik. Her türlü pislik mevcut kendisinde.. ölmesini elbette dilemiyorum ama içimden de geçirmiyor değilim. Mahvetti büyük torununu..

Şimdi o çocuğu tacize buyuttukleri için o çocuğa karşı da gözünüzü 4 açın. Ergenliğe girince küçükleri taciz etmeye başlayabilir. Hatta yaşı da büyük, şimdiden takibe alin

Okadar çok sapık var ki benim aklıma masum şeyler gelmiyor nedense

Tamam da sen bu soruyu sorarken nasıl cevaplar bekliyordun ki?
Burdaki cevapları beğenmiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…