Her görüşmede bebeğimin altını açan kv

Kaynananm bebegim 1aylikken altini 1kere ben acarken geldi basina gecti. Ben dokunmadan yavascacik silmeye temizlemeye calisirken o caaart dye sertce silmisti heryerini ve cok sinir olmustum rahatsiz olmustum..Onda da konu acmistim yanlis anlasilmjstim zaten kk da... Her neyse..Zaten dusucem olan,bi tek altini ben yada babasi degistirmeli..mantigi iyce netlesmistu bende o gunden sonra..
Altini ben degistiririm genelde. Ya da elimde baska is varsa o an acilcaksa babasina derim.. ya da bazen annemdegistirir,kizimin teyzesi de bir kac degistirmistir... Ama baskasina da izin vermem.. Genelde ben..
Bence siz de vermeyin. Etrafta neler neler goruyoruz okuyoruz. Igrenc seyler var yani insanlarin kafasinda ve anlayamazsiniz bunu bazen. Yok artik torununa mi dersin bebege de mi yuh dersin. Ama aklndan kisa sureli bi dusunce bile gecse istemezsin,bu sapkinca birseydir.

Bu ne ya Allah sabir versin size :O

KK da konunun kapanması konu sahibinin istemesiyle olan birşey.
Beni tanımadığınız için, tanıdığınız kişiler üstünden beni yorumlamanızı da çok abes buldum...
O kadar çok yazım hatanız var ki, de ler, mi ler, herkez(s) vs. okurken çok rahatsızlık veriyor...

Kanım donarak okudum yorumları. Bu dünya üzerinde en masum canlıları bile koruyamayacaksak gerçekten batsın bu dünya sebep olan göz yuman arka çıkan herkes sonsuza kadar cayır cayır yansın.
@buneyahuuu eşiniz ve görümcenizin de aynı sapıklıklara maruz kalarak büyüdüğünü düşünüyorum hatta eminim yoksa nasıl bu durumu normalleştirirler aklım almıyor bir anne olarak Allah korusun evladım bunların milyonda birini bir kez yaşasa katil olurum. Bunu yapan kim olursa olsun hatta böyle bir sapıklığın aile içinde yaşanması çok daha iğrenç ve acı.
Peki kaybetmekten korktuğunuz eşinizle( bu muamelelere maruz kalmış ve psikolojisinin bozuk olduğunu varsayarak söylüyorum nasıl bir ömür geçireceksiniz size birşey olsa çocuklarınız kimlerin eline kalacak. Siz bunları düşünüp delirmiyor musunuz gerçekten ?

sen yokken gizlice kızının odasına gidip kızın altını çıplak bırakıp bir yandan da terleyerek ne yapıyor bu kadın? odadan kovsana şunu ne bekliyorsun kızmak için?

Allah bu kadinin belasini versin!!!

daha ne gibi gariplikler duyarım bilmiyorum aklınızdan geçenleri anlayabiliyorum bi tarafınız iyi düşünmek istiyor ama malesef neler görüyoruz bence düzgünce söyleyin bebeğimin altını benden başkasının temizlemesini istemiyorum diyin en net çözüm bu ya da bi arada yaşamıyorsanız daha seyrek görüşün

ben tüm yorumları okudum ve cok üzüldüm
kuytu köşede altını açıyor demiş ya , bana abartı gibi geldi yani kuytu köşe nedir diğer odadır en fazla
ben de yegenımın altını acacagım zaman diğer odaya götürürüm diğer kişiler rahatsız olmasın hem ebek biraz havalansın rahat etsin diye
evleri çok sıcak alt kıyafetını de cıkarırım , severım güldürürüm yegenımı
hatta onun da hosuna gider oynarım o anda onunla
bana cok garip gelmedı konu nedense
aynı seyı annem de yapar
daha cuma gunu bıraradaydık , annem bebeği aldı salona götürdü salonun ısıgı yandıgı için girdim baktım yegenımın altını temızlemış, yatırmıs annem de oynuyor benım gbı .
o ara gelinimize soylemeyız mesela
hatta o da tesekkur eder bize
bana cok fesatca geldı bu konu üzgunum
o cocugun babaannesı bu kşi
aynı seyı kendı annesı yapsa yani anneanne yapsa suç mu olacak
kadın belkı cekınıyor kalabalıkta alt açmaya
gelinin üzerinden yük almak istiyor
belkı cok ıyı nıyetlı

keşke şahit oldukları bu iğrençlikleri burada anlatıp içlerini rahatlatacaklarına gördükleri an gidip şikayet etseler de bizler de biraz olsun rahatlasak. polisler gelip alırsa belki bir daha yapmaya cesaret edemezler bu ne ya!
çocuklarınıza kimlerin yaklaştığına dikkat edin, gerektiği zamanlarda da yaygarayı koparın. hiçbir şey çocuklarınızdan kıymetli değil.

her şekilde siz de anneniz de konuda geçen babaanne de bebeğin annesinden izin almak zorunda!
çocuk büyüdüğünde de çocuktan izin almak zorundasınız. öyle pat diye alt indirmek çok mantıksız ve çocuk açısından da çok zararlı. siz iyi niyetlisiniz ama bu çocuklara kötü niyetle yaklaşanlar olacaktır tedbirli olmakta fayda vardır her zaman için.

Hey Allah'im. Bu kaynanalar gun gectikce manyamaya basladi.
Benimki de memlekete gittigimizde ne zaman altini acsam gelip bakiyordu. Sanki ilk defa goruyor.

bebeğin annesi her seferinde bize kendisi söyler
çantasında bezi var anne ordan alabilirsiniz diye
ve dediğim gibi teşekkür eder bunun için her seferinde izin almamız gerektiğini düşünmüyorum ben
çünkü annesi bu durumdan rahatsız değil ve biz de kötü niyetli değiliz

çocuk acısından zararı nedir?
bircok cocuga bakıcısı anneannesı babaannesi bakıyor anneler calıstıgı için
dolayısı ile annesi bezini cogu zaman değiştiremıyor bu iş hep ilgilenen kişiye kalıyor
burda cocuk acısından zararı nedir

ben bu hayatta oğluyla birlikte olan kadın bile duydum o yüzden bence güvenmeyin bebeğinizi yanlız bırakmayın pişik filan bana inandırıcı gelmedi

sorsaydın veya anne sorsaydın ya yeni değiştirmiştim altını derdin.
her saniye de pislik aranmaz ki deseydin

bebeğiniz istimara uğruyor. Lütfen buna noktayı koyun. kimsenin çocuğun cinsel organına bakma yetkisi yoktur. Anne bir bir süre sorma tek başına yapmalı ve o bölgeye çok bakmadan işini halletmeye çalışırken başka birinin çocuğun altına bakmaya asla yetkisi yoktur.
Düpedüz istismar bu!

ulu orta olmasa dahi başka bir odaya çocuğu götürüp altını indirip temizlersiniz, siz izin almışsınızdır iyi niyetlisiniz de sıkıntı kesinlikle yok sizin açınızdan fakat
bir başkası gelir tutar çocuğun elinden başka bir odaya götürür ve taciz edebilir
sizin izin almış bir şekilde altını değiştirirken bile çocuğun canını yakmadan serice halletmeniz gerekir bezleme işini
kendini bildiği yaşlardan itibaren de ya kendisi değiştirmeli üzerini ya da annesi ve babası yardım etmeli veya bakıcı, annaane bababane yani her kim yardım ediyorsa belli olmalı herkes söz sahibi olmamalı alt değiştirme konusunda

dediğim gibi sizin iyi niyetinize bir şey demiyorum kesinlikle

Iyyy bu ne yahu bu ne? Neler dönüyor bu ülkede ya? Hani marjinal bizdik? Sevgisiyle öpüşeni taşlayanlar kapalı kapılar ardınlar ne haltlar karıştırıyor böyle midem bulandı allah kahretsin ya!
sevgilinle eşinle öpüşürsün sevişirsin büyük ahlaksızlık olur ama ensest yaşamak ve pedofili ahlaksızlık değildir hatta olağandır bazısına göre! inanılır gibi değil!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…