- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
- 83
Bu ne ya Allah sabir versin size :OOnu diyorum ya bende. Böyle sapkın ruhlulara sessiz kalınmaz. Böyle bi şey var mı ya?? Hayatımda görmediğim sapıklığı bu kadında gördüm ben.. şu an büyük torunu 10 yaşında ve anneannesini dedesinden kıskanıyo.. el ele bile tutuşturmuyo. Benimle evlenceksin diyo çocuk. Gece beraber yatıyolar her yerini elletip öptürüyo yalatıyo çocuğa.. gerizekalı kızı ve kayınpederim de buna göz yumuyo. Ben çok terslediğim için benim yanımda pek yapamıyo ona da ama neticede benim çocuğum olmadığı için beni de tınlayan yok.. kayın pederim öküz oldum boynuzlu möö diye bağırıyo.. aile boyu manyaklar.. Allah tan eşim bunlara benzememiş başlıbaşına boşanma sebebi
Hadi hep birlikte gidelim suc duyurusunda bulunalım. Varmı cesaretiniz. Burda konusursunuz iş ciddiye binince yan cizersiniz.herkez bişeyler yapın demiş bunları görüp şahit olanlara. Yapalım edelim diyen yok.
Demezmi polis savcısı hakimi adama hani kanıtın. Neye dayanarak böyle konusuyosun. Burası Türkiye. Ne kadına saygı var ne çocuga. Hertürlü tacize açıgız. Kadınıda erkegide hem sözlü hem aleni tacizde bulunuyor. Bakmak bile taciz sayılıyor. Ama lafa gelince bakmış canım sadece ne varki bunda deniliyor.o yüzden konunun kapanmasını talep ettim buda bnm en dogal hakkım.
Allah bu kadinin belasini versin!!!Onu diyorum ya bende. Böyle sapkın ruhlulara sessiz kalınmaz. Böyle bi şey var mı ya?? Hayatımda görmediğim sapıklığı bu kadında gördüm ben.. şu an büyük torunu 10 yaşında ve anneannesini dedesinden kıskanıyo.. el ele bile tutuşturmuyo. Benimle evlenceksin diyo çocuk. Gece beraber yatıyolar her yerini elletip öptürüyo yalatıyo çocuğa.. gerizekalı kızı ve kayınpederim de buna göz yumuyo. Ben çok terslediğim için benim yanımda pek yapamıyo ona da ama neticede benim çocuğum olmadığı için beni de tınlayan yok.. kayın pederim öküz oldum boynuzlu möö diye bağırıyo.. aile boyu manyaklar.. Allah tan eşim bunlara benzememiş başlıbaşına boşanma sebebi
Bayanlar merhaba
İçinden çıkamadığım bir durum var bilgisi olan varsa yardımını rica etmek için yazıyorum...
Hemen her görüşmemizde kv sessizce bebeğimi kimsenin olmadığı bir odaya götürüyor ve özellikle alt kısmı olmak üzere soyuyor ki bu genelde milletin muhabbete daldığı bir esnada çaktırmadan oluyor gözlemlediğim için bukadar eminim ilk başlarda tesadüfen farkettim sonradan bilinçli olarak takip edip içeriye dalmak suretiyle gördüğüm bir durum bu ve kadının neyapmaya çalıştığına dair inanın en ufak bir fikrim bile yok ilk birkaç seferde bebeğim ağladıda gittim ve şahit oldum ama kuzum öyle uysalki neyazıkki artık ağlmıyor bu durumu annemle paylaştım oda anlam veremedi ve birkez aynı durumu kendiside yaşamış bana anlatmamış ama yadırgamış çok kalabalık bir ortamda ben misafirlerimle meşgulken yatakodasında görmüş bebeğimin alt tarafı çıplakmış hemen panikle altını değiştiriyordum diye bir açıklama yapmış annem zeki kadındır bezi kontrol ettim temizdi diyor oturup konuşunca biraz daha taşlar oturdu diyebilirim aynı günü düşündüğümde az evel kvnin yanında zaten ben değiştirmiştim kadın dibimden ayrılmamıştı neden bunu yapıyor dün ziyarete gittik ve ben yine takip ettim aynı şeyi yaptı busefer erken davranmış olmalıyım yeleği elindeydi yine panikledi ve hemen bir açıklama yaptı terlemiş Allah kahretsinki ota boka ağlayan bir insan oğluda ona tapıyor dile getirirsem kıyamet kopacak ve ben büyütmekle suçlanıcam şimdiden alacağım cevaplarıda biliyorum kadıncağız babannelik yapmaya çalışıyor senin için kötü vs vs.. buarada kendisi anlattı ben doğum yaptığımda bebeğimin altını ilk değiştirmekle ilk mamasını vermekle övünüyordu onlara benzeyecekmiş dar kafalı işte avunsun dedim kendi kendime ama bu iki konuyu birleştirdiğimde acaba diğer alt açmalarında bir sebebimi var bir hurafe bir inanış?? yine tabiki anneme sordum oda bilmiyor bizimkiler zaten pek anlamaz öyle şeylerden biliyormusunuz nasıl bir anlamı olabilir bu hareketin ben bu kadına güvenemiycekmiyim o varken evladımı biran yalnız bırakmamak için inanın kırk takla atıyorum öyle kasılıyorumki birşey yapmak için uyumasını bekliyorum yada etrafın kalabalık olmasını abartmıyorum tuvalete gitmeyi bile ötelemekten patlama raddesine geliyorum buarada annemle kendimizce şimdilik düşünebildiğimiz çözümyolu bebeğim kendini ifade edebilmeye başlayana kadar mümkün mertebe onunla başbaşa bırakmamak...fikirleriniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
ben tüm yorumları okudum ve cok üzüldümİşte, ya öyle değilse? Bunu düşünmek bile insana kendini suçlu hissettiriyor evet. Sonuçta babaaannesi. İnşallah biz fesatlık ediyoruzdur. Ama burada iş anneye düşüyor bence. Ben annelik içgüdüsüne çok inanan biriyim. Eğer anne içinde ters bişey hissetttiyse, yanlış bile olsa bu durumdan emin olmak zorundadır. Artık kamera ile mi çözer kendisi mi gözetler bilemiyorum. Ama bu öyle geçiştirilecek, ya da karşısındakine soru cvpla çözülecek bir durum değil. Naçizane fikrim..
her şekilde siz de anneniz de konuda geçen babaanne de bebeğin annesinden izin almak zorunda!ben tüm yorumları okudum ve cok üzüldüm
kuytu köşede altını açıyor demiş ya , bana abartı gibi geldi yani kuytu köşe nedir diğer odadır en fazla
ben de yegenımın altını acacagım zaman diğer odaya götürürüm diğer kişiler rahatsız olmasın hem ebek biraz havalansın rahat etsin diye
evleri çok sıcak alt kıyafetını de cıkarırım , severım güldürürüm yegenımı
hatta onun da hosuna gider oynarım o anda onunla
bana cok garip gelmedı konu nedense
aynı seyı annem de yapar
daha cuma gunu bıraradaydık , annem bebeği aldı salona götürdü salonun ısıgı yandıgı için girdim baktım yegenımın altını temızlemış, yatırmıs annem de oynuyor benım gbı .
o ara gelinimize soylemeyız mesela
hatta o da tesekkur eder bize
bana cok fesatca geldı bu konu üzgunum
o cocugun babaannesı bu kşi
aynı seyı kendı annesı yapsa yani anneanne yapsa suç mu olacak
kadın belkı cekınıyor kalabalıkta alt açmaya
gelinin üzerinden yük almak istiyor
belkı cok ıyı nıyetlı
bebeğin annesi her seferinde bize kendisi söylerher şekilde siz de anneniz de konuda geçen babaanne de bebeğin annesinden izin almak zorunda!
çocuk büyüdüğünde de çocuktan izin almak zorundasınız. öyle pat diye alt indirmek çok mantıksız ve çocuk açısından da çok zararlı. siz iyi niyetlisiniz ama bu çocuklara kötü niyetle yaklaşanlar olacaktır tedbirli olmakta fayda vardır her zaman için.
sorsaydın veya anne sorsaydın ya yeni değiştirmiştim altını derdin.Bayanlar merhaba
İçinden çıkamadığım bir durum var bilgisi olan varsa yardımını rica etmek için yazıyorum...
Hemen her görüşmemizde kv sessizce bebeğimi kimsenin olmadığı bir odaya götürüyor ve özellikle alt kısmı olmak üzere soyuyor ki bu genelde milletin muhabbete daldığı bir esnada çaktırmadan oluyor gözlemlediğim için bukadar eminim ilk başlarda tesadüfen farkettim sonradan bilinçli olarak takip edip içeriye dalmak suretiyle gördüğüm bir durum bu ve kadının neyapmaya çalıştığına dair inanın en ufak bir fikrim bile yok ilk birkaç seferde bebeğim ağladıda gittim ve şahit oldum ama kuzum öyle uysalki neyazıkki artık ağlmıyor bu durumu annemle paylaştım oda anlam veremedi ve birkez aynı durumu kendiside yaşamış bana anlatmamış ama yadırgamış çok kalabalık bir ortamda ben misafirlerimle meşgulken yatakodasında görmüş bebeğimin alt tarafı çıplakmış hemen panikle altını değiştiriyordum diye bir açıklama yapmış annem zeki kadındır bezi kontrol ettim temizdi diyor oturup konuşunca biraz daha taşlar oturdu diyebilirim aynı günü düşündüğümde az evel kvnin yanında zaten ben değiştirmiştim kadın dibimden ayrılmamıştı neden bunu yapıyor dün ziyarete gittik ve ben yine takip ettim aynı şeyi yaptı busefer erken davranmış olmalıyım yeleği elindeydi yine panikledi ve hemen bir açıklama yaptı terlemiş Allah kahretsinki ota boka ağlayan bir insan oğluda ona tapıyor dile getirirsem kıyamet kopacak ve ben büyütmekle suçlanıcam şimdiden alacağım cevaplarıda biliyorum kadıncağız babannelik yapmaya çalışıyor senin için kötü vs vs.. buarada kendisi anlattı ben doğum yaptığımda bebeğimin altını ilk değiştirmekle ilk mamasını vermekle övünüyordu onlara benzeyecekmiş dar kafalı işte avunsun dedim kendi kendime ama bu iki konuyu birleştirdiğimde acaba diğer alt açmalarında bir sebebimi var bir hurafe bir inanış?? yine tabiki anneme sordum oda bilmiyor bizimkiler zaten pek anlamaz öyle şeylerden biliyormusunuz nasıl bir anlamı olabilir bu hareketin ben bu kadına güvenemiycekmiyim o varken evladımı biran yalnız bırakmamak için inanın kırk takla atıyorum öyle kasılıyorumki birşey yapmak için uyumasını bekliyorum yada etrafın kalabalık olmasını abartmıyorum tuvalete gitmeyi bile ötelemekten patlama raddesine geliyorum buarada annemle kendimizce şimdilik düşünebildiğimiz çözümyolu bebeğim kendini ifade edebilmeye başlayana kadar mümkün mertebe onunla başbaşa bırakmamak...fikirleriniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
ulu orta olmasa dahi başka bir odaya çocuğu götürüp altını indirip temizlersiniz, siz izin almışsınızdır iyi niyetlisiniz de sıkıntı kesinlikle yok sizin açınızdan fakatbebeğin annesi her seferinde bize kendisi söyler
çantasında bezi var anne ordan alabilirsiniz diye
ve dediğim gibi teşekkür eder bunun için her seferinde izin almamız gerektiğini düşünmüyorum ben
çünkü annesi bu durumdan rahatsız değil ve biz de kötü niyetli değiliz
çocuk acısından zararı nedir?
bircok cocuga bakıcısı anneannesı babaannesi bakıyor anneler calıstıgı için
dolayısı ile annesi bezini cogu zaman değiştiremıyor bu iş hep ilgilenen kişiye kalıyor
burda cocuk acısından zararı nedir
Öğg midem kalktıBebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.
sabah sabah midem bulandı yaben bu hayatta oğluyla birlikte olan kadın bile duydum o yüzden bence güvenmeyin bebeğinizi yanlız bırakmayın pişik filan bana inandırıcı gelmedi
sevgilinle eşinle öpüşürsün sevişirsin büyük ahlaksızlık olur ama ensest yaşamak ve pedofili ahlaksızlık değildir hatta olağandır bazısına göre! inanılır gibi değil!Iyyy bu ne yahu bu ne? Neler dönüyor bu ülkede ya? Hani marjinal bizdik? Sevgisiyle öpüşeni taşlayanlar kapalı kapılar ardınlar ne haltlar karıştırıyor böyle midem bulandı allah kahretsin ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?