Her görüşmede bebeğimin altını açan kv

@buneyahuuu
burada anlatacağına sen de bunu deneyebilirsin suç duyurusunda bulunabilirsin

senin kv deden medim midem buladandı konu sahibi ve yazdıklaına istinaden kalıbıma el basarım bu kadın iyi niyetli değil.Bebeğinin altını açmsına izin verme tepkini koy.

Kusura bakma senin kaynanan potansiyel sapık iğrenç bir insanböyle biri gerçek olamaz yanıyor mu ya o pis ellerini sürmesin o yavrucakların üzerine çok güzel dayak istiyor canı polise şikayet etsen cocuk istismarından ceza yer sapık ve pis kadın

yorumları sinirden çatlayarak okudum...
ben sanıyorum ki cinayet işlerdim yani..
zaten dünden beri soldan soldan geliyordu migren, bu da tuzu biberi oldu..
kp bazen eşimin yeğenini aşırı sevgiden dudağından öperdi de ne kızardım belli değil..
çocuk ne anlasın dudaktan öpülmekten çok öpeceksen elinden yanağından öp yani.. bıraktı allahtan sonradan öyle aşırılıkları..

öncelikle konu sahibesi arkadaşım eşinle mutlaka açık açık konuş.
yani annesini suçlamak ya da bu konu için değil.. öylesine mesela havadan sudan ya da bebeğinizin geleceğinden bahsederken aç bu konuyu. yani konu konuyu açsın sohbet havasında;
"mahremiyet duygusunun oluşması için, ileride (Allah korusun) başa gelebilecek tacize karşı önlem olması açısından bebeğin özel bölgelerine kimse bakamaz. bu bilincin bebekte şimdiden oluşması için sadece ben ya da çok ekstrem durumlarda sen altını alabilirsin. ne benim ailemden birileri ne senin ailenden birileri değil. annesi benim babası da sensin. bu konuda iki tarafa da uyarılar yaparsam rica ederim benim arkamda dur" de.
zira bu annesinin tanrıçalığını sarsacak bi istek değil.

bebeğin altını açarken kp kv özellikle gelip bakmak isterlerdi başta ama ben hiç laf söylemeden alıp alıp başka odalara giderdim.
ya da bazen daha açmadan çocuğun altını, siz geçin içeri ben halledip gelirim hemen derdim mesela, ama cırladığım da olmuştur. ne var yani görebileceğiniz? bok ya da sidik var yani en fazla. sonra bıraktılar onu. çocuğun altı koksa da beni çağırır mesela kv.
asla millet içinde açmadım bebeğimin altını, misafirlikte de olsak nerede olursak olalım, ev sahibesinden uygun bi yer göstermesini rica eder oraya geçer yalnızken hallederdim.. çalışıyorum annem baktı bir süre şimdi kreşte oğlum, o zaman annemden rica ettim ne kız kardeşimin ne erkek kardeşimin ne de başka birinin yanında açmamasını. kreşte de sadece bir kişi görevli bezden çıkana kadar yalnızca öğretmeni ilgilenebilir bu konuyla çok katıyım bu konuda...
bu aileden birilerine güvenmediğimiz için değil, çocuğun mahremiyet duygusunun oluşması için yapılan bir şey. bunu da konuşurken özellikle belirt eşine..
son olarak da Rabbim bebekleri çocukları hayvanları, kısacası kendini ifade edemeyenleri öyle kötü zihniyetlilerden korusun.. amin..

Bayanlar konu kapatmaya baktım ama göremedim rica etsem yardımcı olurmusunuz zira konu hiç hoş olmayan örneklerle mide bulandırıcı bir hal almış gereken tedbirleri her şekilde alacağımdan emin olabilirsiniz bazı yorumlarda sanki bebeğimi pasif kalarak birşeye maruz bırakıyormuşum gibi konuşulmuş asla kabul etmiyorum zaten dikkatim gözlemlerim sayesinde farkettiğim bir durum bu ve 3-4 sefer oda bir iki dakikalık başbaşa kalmalar şeklinde olmuştur yani aklımın köşesinde duran midemi bulandıran o ihtimal gerçekleşemeden zaten duruma müdahale etmişimdir aramızdaki akraba ilişkisine gelecek olursak oldukça resmiyim buyüzden çok sefer eşimle tartışmışızdır herneyse hislerine güven demişsiniz ilk baştan beri ismini koyamadığım bir huzursuzluk var bu aileye karşı hiçbirzaman onlardan biri gibi hissedemedim buna eşimde dahildir yazıkki bir evledım var onlarla kan bağı olan bundan sonraki tek gayemde onu koruyup kollamak çünkü bu hayatta beni ayakta tutan tek sebep odur kılına zarar verdirtmem hepinize iyi günler...

Mune ablacım konu kapanma talebi var.

843040295095 kere cinsiyeti sorulmuş bebeğin ısrarla neden cevap vermiyorsunuz ?
konuya inanmadım inanmak istemedim Allah ıslah etsin.

843040295095 kere cinsiyeti sorulmuş bebeğin ısrarla neden cevap vermiyorsunuz ?
konuya inanmadım inanmak istemedim Allah ıslah etsin.
kızmış bebek.
5 aylıkmış. yazdı bi kaç kere siz kaçırdınız herhalde

Off konuyu dünde bırakmıştım. Arada yazılanları okumak istemiyorum göz ucuyla baktım da, özellikle bir anne olarak paranoyalarıma yenileri eklensin, bütün gün midem bulansın istemiyorum..
Mune konu bir an önce kapanır umarım..

Konu kapansada kapanmasada bu igrencler ve turevleri vardi ve dunya dondukce var olacak.

ne olursa olsun sizi tuhaf buldum bir anne olarak ... insan sormazmi niye böyle yapıyorsun diye ??

Bende sizler gibi düşünmek istiyorum umarım benim anneliğimi kontrol ediyordur ozaman rahatlıycam ama biryandanda içim içimi yiyor çıkamıyorum içinden bebeğim kız buarada
Sapık olma ihtimali bebeği taciz ihtimali var. Çocuk doktorunuza söyleyin. Böyle bir şey olsa nasıl anlarsınız. Belki onların bir bildiği vardır.

En güzeli kadına tuzak kurmak telefonu odaya gizleyin diğer telefon da elinizde olsun. Skype benzeri canlı izleyebileceğiniz bir program ile öbür odadan izleyin. En güzeli ben duşa giricem sen bakiversene demek.

Bebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.

Bu dupeduz taciz ve suç. Siz bir ihbar edin bence.

Acaba bu gelin altına bakmayı unutmuştur diyip bebeği eline geçirdiği an pişik olmasın diye takıntı mı yapıyor ?
Nedir yani !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…