- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
@buneyahuuuE Emayk
Arkadaşım bence çok sık görüşüyorsanız sorma. Sorarsan önlem alır, illa gün gelir yalnız kalırlar yine yapar ne yapıyorsa..
Gizli kamera ile öğren ne yaptığını, eşin de bilmesin, internetten sipariş edebilirsin. Yada sessizce takip et çaktırmadan gözetle ne bileyim. Yani en fazla ne yapabilir pek tahayyül de edemiyorum ama yorumları okudukça ben burada kıvrandım.
O ne öyle ya !!!
Karı koca tepki koymadılar mı sadece yapma diye mi uyardılar??
Kaynanam bi defa alışverişe gidicez diye üstünü eşim ve kayınpederim de varken uluorta çıkardı. Eşim hemen arkasını döndü.. kaynanam ozamanlar 1 2 yaşlarında olan oğlumu elinden tutup çekti ve gel oğlum bak bacak sev popo sev vur hadi dedi.. benim kan beynime sıçradı tabi. Çabuk bırak o çocuğu dedim. Ee nolucak dedi.. sapık gibi napıyosun sen ya ayıp senin yaptığın dedim. E öğrensin öğrenmezse tuhaf olur dedi.. ne diyosun sen ya her şeyin bi zamanı var hem senden mi öğrencekmiş böyle şeyleri.. çabuk bırak çocuğu vallahi kırarım o ellerini dedim..
Kayınpederim ve eşim seslenmeyince kaynanam çok bozuldu ve bıraktı çocuğu. Eşim de çok iyi yaptın aşkım bidaha cesaret edemez dedi.
Bi defa da göğsünü okşatcak oldu eşim farketmiş ben görmeden. Anne napıyosun ya dedi. Kaynanam da siz bana kızıyonuz ama oğlunuz meraklı bana dedi. Eşim de boynundaki eşşek kadar kolye dikkatini çekti onun napsın senin 60 yılık buruşuk memelerini yapma şu hareketleri dedi.
İkimizden de azarı yedi ve asla çocuğumuzu ona bırakmadık. Bidaha da yeltenemedi zaten. Anne yapma deseydik şu an sadece bilmiyorum neler olurdu..
Edepsiz hafif kalır bunun yanında.. ruhunun bi yerlerinde sapıklık sapkınlık yatıyo kadının.. kızının oğluna rahatça yapardı hatta afedersiniz memesini bile yalattırırdı.. sonra da çocuğun pipisini tutup kahkaha atardı nolmuş buna böyle derdi.
Damadı da delirirdi ama sinik pısırık olduğu için sesini çıkaramaz çocuğa kızardı.. iyi ki tepkimi koymuşum. Zaten kocam benle aynı fikirde olmasa onu tınlamazdım bile bu konuda.
Onu diyorum ya bende. Böyle sapkın ruhlulara sessiz kalınmaz. Böyle bi şey var mı ya?? Hayatımda görmediğim sapıklığı bu kadında gördüm ben.. şu an büyük torunu 10 yaşında ve anneannesini dedesinden kıskanıyo.. el ele bile tutuşturmuyo. Benimle evlenceksin diyo çocuk. Gece beraber yatıyolar her yerini elletip öptürüyo yalatıyo çocuğa.. gerizekalı kızı ve kayınpederim de buna göz yumuyo. Ben çok terslediğim için benim yanımda pek yapamıyo ona da ama neticede benim çocuğum olmadığı için beni de tınlayan yok.. kayın pederim öküz oldum boynuzlu möö diye bağırıyo.. aile boyu manyaklar.. Allah tan eşim bunlara benzememiş başlıbaşına boşanma sebebi
Bayanlar konu kapatmaya baktım ama göremedim rica etsem yardımcı olurmusunuz zira konu hiç hoş olmayan örneklerle mide bulandırıcı bir hal almış gereken tedbirleri her şekilde alacağımdan emin olabilirsiniz bazı yorumlarda sanki bebeğimi pasif kalarak birşeye maruz bırakıyormuşum gibi konuşulmuş asla kabul etmiyorum zaten dikkatim gözlemlerim sayesinde farkettiğim bir durum bu ve 3-4 sefer oda bir iki dakikalık başbaşa kalmalar şeklinde olmuştur yani aklımın köşesinde duran midemi bulandıran o ihtimal gerçekleşemeden zaten duruma müdahale etmişimdir aramızdaki akraba ilişkisine gelecek olursak oldukça resmiyim buyüzden çok sefer eşimle tartışmışızdır herneyse hislerine güven demişsiniz ilk baştan beri ismini koyamadığım bir huzursuzluk var bu aileye karşı hiçbirzaman onlardan biri gibi hissedemedim buna eşimde dahildir yazıkki bir evledım var onlarla kan bağı olan bundan sonraki tek gayemde onu koruyup kollamak çünkü bu hayatta beni ayakta tutan tek sebep odur kılına zarar verdirtmem hepinize iyi günler...
Aslında söyledi gözünüzden kaçmış. Bebek kızmış.="N o r w e g i a n, post: 54482139, member: 546527"]843040295095 kere cinsiyeti sorulmuş bebeğin ısrarla neden cevap vermiyorsunuz ?
konuya inanmadım inanmak istemedim Allah ıslah etsin.
kızmış bebek.843040295095 kere cinsiyeti sorulmuş bebeğin ısrarla neden cevap vermiyorsunuz ?
konuya inanmadım inanmak istemedim Allah ıslah etsin.
Bayanlar konu kapatmaya baktım ama göremedim rica etsem yardımcı olurmusunuz zira konu hiç hoş olmayan örneklerle mide bulandırıcı bir hal almış gereken tedbirleri her şekilde alacağımdan emin olabilirsiniz bazı yorumlarda sanki bebeğimi pasif kalarak birşeye maruz bırakıyormuşum gibi konuşulmuş asla kabul etmiyorum zaten dikkatim gözlemlerim sayesinde farkettiğim bir durum bu ve 3-4 sefer oda bir iki dakikalık başbaşa kalmalar şeklinde olmuştur yani aklımın köşesinde duran midemi bulandıran o ihtimal gerçekleşemeden zaten duruma müdahale etmişimdir aramızdaki akraba ilişkisine gelecek olursak oldukça resmiyim buyüzden çok sefer eşimle tartışmışızdır herneyse hislerine güven demişsiniz ilk baştan beri ismini koyamadığım bir huzursuzluk var bu aileye karşı hiçbirzaman onlardan biri gibi hissedemedim buna eşimde dahildir yazıkki bir evledım var onlarla kan bağı olan bundan sonraki tek gayemde onu koruyup kollamak çünkü bu hayatta beni ayakta tutan tek sebep odur kılına zarar verdirtmem hepinize iyi günler...
ne olursa olsun sizi tuhaf buldum bir anne olarak ... insan sormazmi niye böyle yapıyorsun diye ??Eşimin ruh halini bir önceki konumdan anlayabilirsiniz bırakın böyle hassas bir konuyu açmayı kendisiyle neredeyse hiçbir paylaşımım kalmamıştır zaten bende kamera fikrini mantıklı buldum ilk fırsatta yapacağımdan emin olabilirsiniz böyle karşılıklı cevaplarla uzatmak istemem iyi akşamlar
Sapık olma ihtimali bebeği taciz ihtimali var. Çocuk doktorunuza söyleyin. Böyle bir şey olsa nasıl anlarsınız. Belki onların bir bildiği vardır.Bende sizler gibi düşünmek istiyorum umarım benim anneliğimi kontrol ediyordur ozaman rahatlıycam ama biryandanda içim içimi yiyor çıkamıyorum içinden bebeğim kız buarada
Bebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?