Her görüşmede bebeğimin altını açan kv

edepsiz kadınmıs
Edepsiz hafif kalır bunun yanında.. ruhunun bi yerlerinde sapıklık sapkınlık yatıyo kadının.. kızının oğluna rahatça yapardı hatta afedersiniz memesini bile yalattırırdı.. sonra da çocuğun pipisini tutup kahkaha atardı nolmuş buna böyle derdi.

Damadı da delirirdi ama sinik pısırık olduğu için sesini çıkaramaz çocuğa kızardı.. iyi ki tepkimi koymuşum. Zaten kocam benle aynı fikirde olmasa onu tınlamazdım bile bu konuda.

Eger bir şeye maruz kaldıgını düşünüyorsanız bebeğinizi kamera yolunu seçmek bir kere daha maruz kalması demek.
Ne kadar sıklıkla görüşüyorsunuz?
Düşünüyorum da 3 yaş ve 6 aylık oğlumu kimse gözümün önünden başka odaya götüremez bana fark ettirmeden.
Ailelerimize gittiğimizde yemek bulaşık vs yardıma da kalksam kötü bir şey yaşamamış olmama rağmen hep bir gözüm çocukların üzerinde olur .
Sizinki gibi bir durumda direk söylerdim.
Cocugu babasının yada Benin gözümün önünden ayırma diye.

Sizinkinin de asagi kalir yani pek yokmus biraz yuz versen eti senin kemigi benim desen eline versen o da yapabilir. Kadinlarda oglan bebeklere karsi bi ensestlik bagi var.

Bebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.
Allahim ne bu ya : ( agliycam uzuntumden yeminle. Allah belasini versin

Aynisi iste ya beni duydugumda delirten asagilik kadin. Agzina goturup sonra şişti bak babannecim diyomus. Kadini kocasi defalarca dövmüş bu yuzden gene yalniz buldukca yapiomus. Arkadaşım kafayi yedi kadin yuzunden bes kurus parasi yoktu elinde yoksa niye ceksin. Hasta ruhlu.

Ben bunca zaman 1 yaşında kızım hep kendim actim ilk zamanlar bazen anneme bazen kvdeme ama hep kendim. Bazen kv yapicak gibi oldu hemen b3n yaparım ben hallsderim dedim kendim hallettim. Bugun cok ilginc altini acicaktim o da bebegimle oynuyodu halida. Pamuğu kısık kremini b3zi koydum su almaya gidicem. Altini mi acicaksın dedi evet dedim gittim suyu almaya bi geldim hemen yatırmış açmış.altini kendi temizlemeye çalışıyor ki yaklaşık 6 7 aydır ben açıyorum sırf. Öyle yapınca vok büyütmedim bişey demedim ama bi dahaki sefere imkanı yok yani. Neden bilmiyorum bi tek benim ilgilenmem gerektigini düşünüyorum özellikle bu konularda.
Bu arada art niyet olduğunu düşünmüyorum takıntı olabilir pişik olmasın diy3 sık sık değiştiriyor olabilir. Altini aldim açmaya gerek yok deyin takip edin nereye gidiyosun deyin altını acicaktim derse ben acim deyin nebileyim.

Sapik ya sapik resmen. Kafayi yemis bu kadin

Sizinkinin de asagi kalir yani pek yokmus biraz yuz versen eti senin kemigi benim desen eline versen o da yapabilir. Kadinlarda oglan bebeklere karsi bi ensestlik bagi var.
Onu diyorum ya bende. Böyle sapkın ruhlulara sessiz kalınmaz. Böyle bi şey var mı ya?? Hayatımda görmediğim sapıklığı bu kadında gördüm ben.. şu an büyük torunu 10 yaşında ve anneannesini dedesinden kıskanıyo.. el ele bile tutuşturmuyo. Benimle evlenceksin diyo çocuk. Gece beraber yatıyolar her yerini elletip öptürüyo yalatıyo çocuğa.. gerizekalı kızı ve kayınpederim de buna göz yumuyo. Ben çok terslediğim için benim yanımda pek yapamıyo ona da ama neticede benim çocuğum olmadığı için beni de tınlayan yok.. kayın pederim öküz oldum boynuzlu möö diye bağırıyo.. aile boyu manyaklar.. Allah tan eşim bunlara benzememiş başlıbaşına boşanma sebebi

Niyetini düşünecek hiçbir durum yok ortada. İyi ya da kötü, kimsenin bebeğinize siz yokken dokunmasına mahal vermeyin. Tuvalete bile göndermeyin örneğin. Bırakın kvyi kendi kan bağınız olan insanlara bile. Kimin ne yapacağı belli olmuyor.

Pişik ettin mi çocuğu teftiş ediyor

Eğer bebeginiz erkekse bana haber vermeden sünnet falan ettirdilermi diye dusunerektwn aciyodur bebeğin altını belki benm aklıma bi bu ihtimal geldi valla

Gizli kapaklı olan her şeyde illegal şeyler vardır, mutlaka. Madem kontrol amaçlı ‘gel kızım bebek bunalmıştır altını açalım rahatlasın’ gibi bir öneri ile gelebilirdi. En azından ben büyüklerimden böyle gördüm!

Onu dicem eşine yapmio muymus? Biz de arkadasimla cocuga terapi aldırdık. Kendi özel bölgelerini öğrendi. Simdi kadin yeltense de orasi benim özelim diyo kızıyor dokundurtmuyor 5 yaşında su an. Cok şükür bitti o vakalar. Bakalim sizinki 2-3 yil sonra cocuk ergenlige girdiginde napacak?

Deli mi ne? Takip edin alıp içeri götürdüğünde her seferinde siz de gidin arkasından. Ne oldu anne diyiverin. Altını temizleme diyince alın çocuğunuzu kucağıniza ben yaparım sen yorulma anne dersiniz. Her seferinde bunu yapın çekinecek bir şey yok. İster alınsın ister alinmasin

Bebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.

Bu ne yahu..ay kendi gormediginiz emin olmadiginiz seyleri yaymayin. Psikolojim bozulacak..daha neler okuyacagim

Allahim neler varmis ...insan kimseye guvenemiyecek

İğrenç pislik.. en azından etrafındakiler ne pislik olduğunun farkında. Kaynanamın kocası ve kızı çanak tutuyolar daha.. her şey para demek değil Allahaşkına.. bi hal yoluna baksınlar. Bi şekilde çocuğa göz kulak olsun bırakmasın bunun eline. Kayınpederi de destekmiş zaten onu alsın arkasına sessiz kalmasın.

Benim kv de de ne zaman açacak olsam yanımda biter ben kendince pişik kontrolü yaptığını düşünüyorum.
Geçen odaya gittim geldim birinin altını açtım ikiz benimkiler diğerini açmadım özellikle.Hemen sordu diğeri bebeğimin altını açıp açmayacağımi.Bazen ben açayım der musade etmem acil bir durum olmadıkça gerek yok.

Aylar önce oğlunun bebeğinin ağzına memesini sokan manyak kayınvalide konusu vardı. O geldi aklıma. Bir psikopatlık var burda da kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…