Her gün arayıp sıkboğaz eden,ısrarcı arkadaş

Kadinin kocasinda da iyi mide varmis. Nasil cesaret yahu. Insan komsusuna bile güvenemiyor artik. Anneniz ve sizin adiniza cok sevindim dusmes kalkmaz bir allah demişler. Ettiklerini ceksinler insallah
Kocası psikopat bi tip. Tam bi sado mazo ilişkisi. Kocası onun yanına kadın getirdi, kadın onun pijamalarını giydi, yatağında kocasıyla birlikte oldu o da yemeklerini önüne koydu. Böyle yüssüz bir kadın. Hiç acımıyorum valla inşallah daha beter olurlar, benim anneciğim kimse üzemez. Annemde yuvası dağılmasın, adam birini öldürmesin diye söylemedi. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, anıları sizin içinde geçerli. En güzel şeyler sizin olsun bu hayatta 🍀

1 kere bile müge anlı izlemedim desem :) ama bunu çok kişiden duyuyorum, savulsun valla veliahtı var :KK71:

şaka bir yana inşallah sadece aklından zoru olan biridir, diğer iki ihtimal gerçek değildir.
Gece uyumadan önce mutlaka ızlerım🤣
Konu sahıbı kadınla ılıskını kestin ınsallah?

Madem rahatsızsınız bu konuda engelleyin numarasını ayrıca eşinizde kadının numarasının olmasıda ayrı saçmalık

Birşey itiraf ediyim mi?
Müge anlıyı izlemeden uyuyamıyorum ben, cidden bak. İzlemekle kalmıyor sağa sola anneme kardeşime atıyorum ben. Ama etkileniyorum da Allah var ya. Gerçekten bu ülkedeki olaylara şaşırmıyorum artık. 15 günlük gelinken otogarda tanıştığı biriyle kaçan mı dersin, 20 gündür tanıştığı adama 50bin yollayan mı.. O yüzden konu sahibi lütfen kadınla iletişimi kes :D

Ben de gece eşimle kızım uyuyunca bi yandan youtubedan Müge' deki son olayları dinleyip bi yandan iş yapmayı çok seviyorum.ütü filan nasıl bitiyor anlamıyorum.o arkadaş dün mesaj atmıştı cevap vermeyince bugün yazmadı normalde şimdiye kaç kez mesaj atardı

Madem rahatsızsınız bu konuda engelleyin numarasını ayrıca eşinizde kadının numarasının olmasıda ayrı saçmalık
Esimde yok ben numarasını tanıdım aradığı zaman.kadın da eşimle eşin konuşmuş arama kayıtlarında kalmış dedi

Birşey itiraf ediyim mi?
Müge anlıyı izlemeden uyuyamıyorum ben, cidden bak. İzlemekle kalmıyor sağa sola anneme kardeşime atıyorum ben. Ama etkileniyorum da Allah var ya. Gerçekten bu ülkedeki olaylara şaşırmıyorum artık. 15 günlük gelinken otogarda tanıştığı biriyle kaçan mı dersin, 20 gündür tanıştığı adama 50bin yollayan mı.. O yüzden konu sahibi lütfen kadınla iletişimi kes :KK70:
Bende facebookta yorumları tek tek okuyorum izleyip, insanlar ne teoriler uretmıs benim gibi dusunmusler mı diye...
bundan sonra sana gelıcem🤣🤣

Birşey itiraf ediyim mi?
Müge anlıyı izlemeden uyuyamıyorum ben, cidden bak. İzlemekle kalmıyor sağa sola anneme kardeşime atıyorum ben. Ama etkileniyorum da Allah var ya. Gerçekten bu ülkedeki olaylara şaşırmıyorum artık. 15 günlük gelinken otogarda tanıştığı biriyle kaçan mı dersin, 20 gündür tanıştığı adama 50bin yollayan mı.. O yüzden konu sahibi lütfen kadınla iletişimi kes :KK70:
Benim en çok zeynep ilgimi çekti😊kestim burdaki tavsiyelerden sonra

Ben de gece eşimle kızım uyuyunca bi yandan youtubedan Müge' deki son olayları dinleyip bi yandan iş yapmayı çok seviyorum.ütü filan nasıl bitiyor anlamıyorum.o arkadaş dün mesaj atmıştı cevap vermeyince bugün yazmadı normalde şimdiye kaç kez mesaj atardı
Dımı sessiz sakin evde muge izlemek guzel geliyor ne alakaysa🥰
Dönmeyin de. Arasın yazsın dursun.
Olakı denk geldiniz, coluk cıcugum kocam ve bu hayatım var bu ara baskalarına vakit ayıramıyorum dıyın gecın

Bende facebookta yorumları tek tek okuyorum izleyip, insanlar ne teoriler uretmıs benim gibi dusunmusler mı diye...
bundan sonra sana gelıcem🤣🤣
Ben hemen hemen her gün ekşi sözlük ten okuyorum.son sayfalara gitmek gerekiyor yeni konular için.size de tavsiye ederim

Zeynebı youtunede dondurup dondurup izliyorum parodılerıyle birlikte bı de cahil degılım diyen bir kadın vardı onu🤣
Emine hanım ve özgür bey vardı ben de onu sürekli izliyorum bu aralar 😊evimde tv yok kendim istemiyorum ama olsa her gün acardim bi o programı çok seviyorum

Vardı böyle biri hayatımda ..Alt komşumdu..3 yıl sabır göşterdim.Anlatmaya çalıştım ima ettim olmadı anlamadı ,anlamak istemedi.Direk görüşmek istemiyorum seninle yeter arama beni bidaha dedim pat diye yüzüne ..Mecbur kaldım.

Vardı böyle biri hayatımda ..Alt komşumdu..3 yıl sabır göşterdim.Anlatmaya çalıştım ima ettim olmadı anlamadı ,anlamak istemedi.Direk görüşmek istemiyorum seninle yeter arama beni bidaha dedim pat diye yüzüne ..Mecbur kaldım.
Hala alt komsunuz mu kendısı?
Cat kapı gelir mıydı?

3 yıl..ne sabırmış sizdeki de ben 1 haftadır burdayım hemen bezdim

Eşim o son aradigi gün karşımda uyuyordu.sersemlikle açtı alo dedi kadın alo der demez kapattı.kim dedim bilmiyorum boşver dedi uyumaya çalıştı.sonra baktım oydu.hakkaten niye o an aramadim bilmiyorum.kendi kocası da çok kızar bilse bunlar sürekli her gün mescide derse giden iki arkadaş .kadına sonra sorduğum zaman eşiyle eşim konuşurken arama kayıtlarında kalmış senin sandım dedi ben de icimden terslik var ama neyse dedim.şu an böyle bi mesele net ortaya çıksa kaldiramam hiç hazır değilim.ama gidip kadının eşinin ailesine her şeyi anlatırım.inşallah daha ileri boyutta en ufak bile bi şey olmaz
inşallah
siz o kadını evinizde uzak tutmaya bakın biran önce
birde ne terbiyesiz yaaa pazar sizdeyiz falan
hiç sevmem emrivakileri

Back
X