Her gün aşağılanmaktan,küfür yemekten bıktımm!!

cnm genelde kardeşler hep kavga ederler bence çok normal birşey, baban ise tamamen erkek evlat taraftarı galıba ..siz tartısırken , annenın yapmayın , etmeyen bıktım sizden tarzında laflar söylemesı gerekıyordu.. ama annenin sana olan bu tavrını anlayamadım..takma kafana boşver ...

Annen harvard baban oxford mezunu kardesin de hacettepede tip mı okuyor? Sana salak diyorlar da o zaman salaksan genlerini kimden aldın havadan mı geldi? Sinir oldum. İnsan çocuğuyla boyle konuşur mü hiç? Sacmalamislar. İlla turkiye derecesi yapınca mı Zeki olunuyor. Bence burada sorun zeka falan değil de yani seninle boyle konuşmaları. Ben olsam uzun sure yüzlerine bakmam konuşmam gercekten çocukca diyebilirsiniz de herkesin bir sınırı var, madem seni salak görüyorlar konuşma hiç onlar bir sey sorarsa falan soykırım kelime edersin yeter. Saka gibi ya. Cok sinir oldum

Son düzenleme:

tşk ederim reeldeki arkadaşlarıma anlattığımda inandırmıyorlar abarttığımı düşünüyorlar.Çünkü annem dışarıya kadar kendini öyle bir gösteriyorki annemi doğr düzgün tanımayan insanlar melek oldğn düşünüyor.bunu gelşn bir de bana sorun...

Bu akşam aynen dediğiniz gibi yapmıştım yemekten önce anne baba bugün size çok kırıldım dedim yemek yemedim odama geçtim annemde bana '' sen daha dur böyle basit şeylere kırılıyorsn ileride elaleme karışınca neler olacak görürsün'' dedi

ailenin yaptığı aşırı saçma ve yanlış birşey.yerinde olsam kimseyle konuşamam evde tavır alır bir seviye koyarım arama.hırslan ve istediğin alanda çok başarılı ol.İnşallah çok başarılı olursun ve utanırlar birgün.kim nerede başarılı olur onu Allah bilir.

Hayırlısı..Size basit gelen benim için kırıcı deyin, yine geçiştirin.

Biliyorum çok zor, geçecek, güzel günler gelecek bunu bilin.

Hayırlısı..Size basit gelen benim için kırıcı deyin, yine geçiştirin.

Biliyorum çok zor, geçecek, güzel günler gelecek bunu bilin.

Bende hep hayırlısını diliyorm kendim için geçen sene benden düşük puanlarda kazandı benden yüksek puan alanlarda kazandı inanın kendim kazanmışım gibi sevindim,hatta bir akrabanın kızı benden çok daha düşük puan alıp kazandı annemde kızın halasının yanında bana dönüp sen kazanbilecekmisin acaba demişti?

tatlım sen hiç canını sıkma. bu olanlar annenden kaynaklanıyor ki onun da bilinçli olarak yaptığını sanmıyorum. inan cahillikten yapıyor. seni kardeşin kadar seviyor ama yaptığının hata olduğunu anlaması maalesef zaman alacak. kardeşine de zarar veriyor aslında. gereksiz bir özgüven oluşturuyor, örneklerini gördüm. böyle yaparak abla kardeş ilişkilerinizi de zedeliyor. sana tavsiyem söyledikleri şeylere he he deyip geç.

annemin beni sevdiğini hiç zannetmiyorum.hangi anne kızına geber bi geberemedin gitti onu bile beceremiyorsun der ki?

madem ayıracaktı ne diye 2 çocuk yaptı ki? Sinirlerim zıpladı gece gece.
Kızım sen hırs yap; girebileceğin en iyi ünv.ye at kapağı. Oku kurtar kendini. Olmaz böyle hergün hergün. Hatta şehir dışında kazan başın rahat olur.
Ben de anneyim böyle şeyleri çok gördüğüm için 2.'yi yapmayacağım. Sıkı korunuyorum vallahi.

canım ya, kıyamam sana.
ben senin yerinde olsam şimdiki aklımla,
iyice geri zekalı rolü oynardım.
herşeyi saf saf sor.
saflığının dozunu yavaş yavaş arttır.

mesela çay yapmanı istediler.
önce suyu kaynatayım di mi de.
sonra yapama.
sadece sıcak suyu koy bardaklara getir.
bi de çok büyük iş yapmış gibi davran.
önce geri zekalı laflarına daha fazla maruz kalırsın.
ama sonra onlar delirmeye başlar.
ve onları nasıl sinir ettiğini seyredip eğlen.

Son düzenleme:

zekice çok beğendim:)

zekice çok beğendim:)

dinsizin hakkından imansız gelirmiş.
böyle aşırı saf davranan birini tanıyorum da, ordan aklıma geldi.
gerçekten delirtiyor insanı.
ispatlayamazsın da bilerek yaptığını.
yooo der, ne yaptım ki falan.
aşırı sakin ve saf. kabus gibi.
ay ne desen başedemezsin hep salağa yatıyor yani.

Allah Allah...enteresan...ne diyeceğimi bilemedim(

annemin beni sevdiğini hiç zannetmiyorum.hangi anne kızına geber bi geberemedin gitti onu bile beceremiyorsun der ki?

Ciddi misin su an cok üzüldüm. ailene aile demee bin şahit. Yazık günah değil mı doğurmasaydın o zaman

Ahh canım senın adına cok uzuldum...Annen arayı yumusatacagı halde ustelık Kardesın de uzerıne gelmezmıs gıbı annen de bu davranıslara canak tutuyor yanıı ?? Hıc takma kafana sen gelecegıne bak aılene de kın besleme olgun durusunla hepsını alt edebılırsın...

canım benim yaa...
inan okurkn içim ezildi..
ailenin yatğı evet çok yanlış çok büyük yanlış..
ama her anne evladını sever mutlaka....
sana birşey olsa(rabbim korusun)
en çok annen yanar o üzülür..
hem bak kardeşin erkekmiş..muhtemelen ergenlik zamanlarıdır..
asabi olduğu bi zaman ve dereceye girdiği içinde fazlaca değer verilmiş birisi belliki..
biliyormusun anneannende eminim senin annene böyledir..
annen anneliğin böyle olacağını sanıyordur...
sana bir abla tavsiyesi..
bi gün evde kimse yokken annene bir çiçek al..
ona uzat ama asla yapmacık olma..
gözlerin dolsun ve deki anne ne olur bana sevgini göster..
sana öyle çok ihtiyacım varki de..
beni yalnız bırakma ben senin kızın değilmiyim annecim de..
ve aklına gelenleri bir bir say onu incitmeden ...
onun o farkına varamadığı annelik duygularını harekete geçir...
sonra sessizce odana çekil onu duygularıyla başbaşa bırak.
ve diğer günler karşısında cevap verme...o senin annen..
o senden kaçtıkça sen onu kovala....
rabbim aranıza sonsuz bir sevgi muhabbet versin.
aminnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…