- Emoji Skoru
- 135
- Puanlar
- 23
Günaydın kızlar, ablalarım. Zaman zaman size de oluyordur belki anlatacağım durum. Son bir haftadır hiçbir şeye istekli değilim sürekli aynı rutinde olduğumu düşünüp bir şey yapmak istemiyorum. Eve git temizlik yemek,duş,uyu, uyanıp işe gel akşama kadar insanlarla faturalarla uğraş(muhasebeciyim) her gelenin derdini dinle akşam yine aynı rutin. Eşim işi gereği haftanın 3 günü dışarıda hafta içi, o yokken kendimi sıkıntımın geçmesi için daha çok temizliğe veriyorum. Arkadaşlarımla görüşüyorum ama inanın o bile sanki iyi gelmiyor. Evde plates yapmaya başladım. Belki dedim iyi gelir bana uğraş olsun. Oda kesmiyor. Kendimi kitap okuyayım spor yapayım kafam dağılsın diye beklerken daha çok bunalıyorum.
Bu arada 1,5 senelik evliyim,henüz çocuğum yok. Evimizi 4 ay önce aldık. Dışarıdan bakınca çok şükür çok ailemden yana yüzüm gülmedi ama eşimden yana güzel bir evliliğim var. Kafamın rahat olması gerekirken bir şeyler beni huzursuz edip bunalıyor Rutin bile bazen bunaltabiliyormuş. Siz neler yapıyorsunuz bu bunalım sürecinde önerileriniz nelerdir?
Bu arada 1,5 senelik evliyim,henüz çocuğum yok. Evimizi 4 ay önce aldık. Dışarıdan bakınca çok şükür çok ailemden yana yüzüm gülmedi ama eşimden yana güzel bir evliliğim var. Kafamın rahat olması gerekirken bir şeyler beni huzursuz edip bunalıyor Rutin bile bazen bunaltabiliyormuş. Siz neler yapıyorsunuz bu bunalım sürecinde önerileriniz nelerdir?