Her gün cinsellik isteyen kocam🤦

Bi kaç yıl öncesinde burada bi yorum okumuştum isim ve profil sizinkine benziyor. Şey yazmıştı "Ben gece uyurken eşim benimle birlikte oluyor ben hiç farkına bile varmıyorum eşim uyanınca gece böyle böyle oldu diye söyler."
o siz miydiniz kaç yıl oldu hiç unutamıyorum bu yorumu Pozitif bir uye

Evet o benim hatırlamaniza sevindim, manipüle edip küsüp duruyor o yüzden sorguladım haklısınız. Teşekkür ederim
Ben de zaten manipule ettiğini görebildiğim için üzülüyorum size. Bana temiz kalpli, çok iyi niyetli gelen üyelerden birisiniz. Eşya gibi görülmek, kullanılmak, agir hastayken bile adamin bir tarafının keyfi yüzünden umursanmamak çok zor bir şey. İnsallah bir gün ya cinnet geçirdim yola geldi, ya da bastım tekmeyi dersiniz de içimin yağları erir.

Yok hayır ben değildim yani yazmış olsam hatırlarım diye düşünüyorum bu nicki sonradan değişip yazmıştım zaten. Eşim bişey yapsa hatırlarım o kadar derin uyumuyorum . Yinede aynı isim olmasına şaşırdım

Çok incesiniz teşekkür ederim. İnşallah güzel bir değişim olur ve derim size de.

Benim için her gün gayet normal ama diğer konularda nasıl ilgi sevgi alaka gösterir mi önemser mi umursar mı mutlu eder mi saygı duyar mı yoksa sadece sekse mi gelir

Benim için her gün gayet normal ama diğer konularda nasıl ilgi sevgi alaka gösterir mi önemser mi umursar mı mutlu eder mi saygı duyar mı yoksa sadece sekse mi gelir
Sevgisini belli etmiyor pek edemiyor yada varsa, genelde seks için yaklaşıyor

Ya eski kafam olsa ne güzel istekli bi erkek derdim ama geçen duştan sonra eşim isteyince o zaman bile zor geldi tekrar kim duş alacak yeni yıkandım falan diye. Ya da uykuluyken istediğinde de zor geliyor.
Davulun sesi uzaktan bile hoş gelmiyor artık sabır diliyorum size insan cinsellikten soğur

Şaştım kaldım.
O nasıl bi uykuymuş kış uykusu gibi farkına varmamak…

Siz bu konuyu daha önce de açmıştınız zaten. Farklı ne söylenmesini umut ediyorsunuz? Bizim normal deyip demememiz ne anlam ifade edecek ki, siz her gün ilişki istemedikten sonra? Bence de normal değil. Sadece seks için yaklaşan, diğer türlü umrunda olmadığım birini bu kadar ciddiye almazdım ben olsam. İstediği kadar küssün. Ağlayarak günlüğüne yazabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…