- 16 Haziran 2020
- 5.075
- 11.978
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Bir an ben mi yazdım diye düşündümama bizimki küsmez, keşke küsse
Ben de zaten manipule ettiğini görebildiğim için üzülüyorum size. Bana temiz kalpli, çok iyi niyetli gelen üyelerden birisiniz. Eşya gibi görülmek, kullanılmak, agir hastayken bile adamin bir tarafının keyfi yüzünden umursanmamak çok zor bir şey. İnsallah bir gün ya cinnet geçirdim yola geldi, ya da bastım tekmeyi dersiniz de içimin yağları erir.Evet o benim hatırlamaniza sevindim, manipüle edip küsüp duruyor o yüzden sorguladım haklısınız. Teşekkür ederim
Eşiniz size 2019da şiddet göstermiş. Bir kere daha tiksindim.Adam sapığın teki. Gönülsüz biri benimle sevişse kahrolurum, umuru değil, tiksindim.
Yok hayır ben değildim yani yazmış olsam hatırlarım diye düşünüyorum bu nicki sonradan değişip yazmıştım zaten. Eşim bişey yapsa hatırlarım o kadar derin uyumuyorum . Yinede aynı isim olmasına şaşırdımBi kaç yıl öncesinde burada bi yorum okumuştum isim ve profil sizinkine benziyor. Şey yazmıştı "Ben gece uyurken eşim benimle birlikte oluyor ben hiç farkına bile varmıyorum eşim uyanınca gece böyle böyle oldu diye söyler."
o siz miydiniz kaç yıl oldu hiç unutamıyorum bu yorumuPozitif bir uye
Çok incesiniz teşekkür ederim. İnşallah güzel bir değişim olur ve derim size de.Ben de zaten manipule ettiğini görebildiğim için üzülüyorum size. Bana temiz kalpli, çok iyi niyetli gelen üyelerden birisiniz. Eşya gibi görülmek, kullanılmak, agir hastayken bile adamin bir tarafının keyfi yüzünden umursanmamak çok zor bir şey. İnsallah bir gün ya cinnet geçirdim yola geldi, ya da bastım tekmeyi dersiniz de içimin yağları erir.
Gidiyor ve küsüp konuşmamaya başlıyorSiz istemiyorum diyince nasıl bir tepki veriyor
Peki birlikte bi çift terapisine gitmeyi kabul eder mi ? Yani cinsellikten ziyade size karşı saygı duyması gerekiyorGidiyor ve küsüp konuşmamaya başlıyor
Kabul etmez sorun olduğunu düşünmüyor, evet saygı yok maalesef yinede konuşurum bunu inşallah bir umut diyelimPeki birlikte bi çift terapisine gitmeyi kabul eder mi ? Yani cinsellikten ziyade size karşı saygı duyması gerekiyor
Sevgisini belli etmiyor pek edemiyor yada varsa, genelde seks için yaklaşıyorBenim için her gün gayet normal ama diğer konularda nasıl ilgi sevgi alaka gösterir mi önemser mi umursar mı mutlu eder mi saygı duyar mı yoksa sadece sekse mi gelir
İşte bu dertSevgisini belli etmiyor pek edemiyor yada varsa, genelde seks için yaklaşıyor
Duygusal bağdan ziyade sadece sex için yaklaşıyor olması kırıcıKabul etmez sorun olduğunu düşünmüyor, evet saygı yok maalesef yinede konuşurum bunu inşallah bir umut diyelim
Şaştım kaldım.Bi kaç yıl öncesinde burada bi yorum okumuştum isim ve profil sizinkine benziyor. Şey yazmıştı "Ben gece uyurken eşim benimle birlikte oluyor ben hiç farkına bile varmıyorum eşim uyanınca gece böyle böyle oldu diye söyler."
o siz miydiniz kaç yıl oldu hiç unutamıyorum bu yorumuPozitif bir uye
Karıştırdım öyleyse kusura bakmayın.Yok hayır ben değildim yani yazmış olsam hatırlarım diye düşünüyorum bu nicki sonradan değişip yazmıştım zaten. Eşim bişey yapsa hatırlarım o kadar derin uyumuyorum . Yinede aynı isim olmasına şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?