Her gün cinsellik isteyen kocam🤦

Erkeklerin hiç ortası kalmadı, ya prenses koca oluyorlar ya böyle sapık gibi.
Bu adam siz hastayken bile sizi ilişkiye zorluyordu diye hatırlıyorum, siz onun seks oyuncağı değilsiniz artık manipüle etmesine izin vermeyin. Küserse de küssün.
Seks iki kişinin isteği, arzusuyla olan bir eylem, her allahın günü karşı tarafın zorlaması, tribiyle yapılan seksten ne anlayacak insan?

Keşke bulabilsem ama diyorum ya yıllar önceydi bi kaç üye de ben gibi çok şaşırmıştı hatta daha detaylı da anlatmıştı da ben toparlayıp yazamıyorum tam olarak.
Herşeyi bir kenara bırak; insan içine birşey girdiğini nasıl fark etmez, üzerinde tepinen biri var.
Tövbe tövbe donunu çıkarılırken de mi uyanmıyor…
Hepimiz kadınız hangimiz narkoz yemiş gibi uyuyoruz….

Bence kocası kadına ağır bi ilaç veriyor olabilir, kendini kaybedecek şekilde anca böyle uyunur.
Fantezisi cesetle birlikte olmaksa.
Başka mantık arayamam.

Tam boşamalık pis igrenc , narsist bir herif...

Aman Allahım adam sapık, resmen tecavüz ediyor

Bi kaç üye de aynı şeyleri yazmıştı ve hayır farkında olmuyor demişti. Gerçekten çok ilginç gelmişti o yüzden unutamadım ya hayal gücümü zorlamıştı jsjs
Çok şaşırmıştım da kocası fantezi uğruna böyle bişey yapıyor olabilir mi diye hiç düşünmemiştim

Bana kocam böyle bişey yapsa sen ne diyorsun derim… gizli kamera alır odaya koyarım.
Böyle bir şeyin imkanı yok.
Devamlı devamlı olacak birşey asla değil.
Hadi imkansızı başardı kocası tepinirken uyanmadı; Kocası birlikte olduktan sonra giydiriyormuymuş kıyafetlerini de o kadar farkına varmıyor.
O derece morfin yemiş gibi uyuyor.

Valla doktora gitse anlatsa, kocanızı getirin bir daha ki randevuya der…

Ya kadın yalancı ya da kocası ağır fantezileri olan bir sapık…

O kadar bilemeyeceğim malesf ama kıyafetleriyle ilgili detayı da yazmıştı ben tam hatırlamıyorum işte orasını.
Belki bir gün denk gelirim yine aynı konuya inşallah yani

His bi yana üzerinde tepinen biri var insan buna da mi uyanmaz

Üye hâlinden memnun gibiydi

Ayy keşke bulabilsem ya
Ay böyle yazınca kendimden şüphe ettim yok yazmadım eşimde o kadar derin uykuda yapmaz sanmıyorum bende o kadar hafif uyku sahibiyim ki ne bileyim ben miyim ya yoksa deyip durdum gece boyunca ama yaşamadığımı hatırlıyorum yani . İlginç

Sık istemesi normal de hiç sizi anlamadan dinlemeden, halinizi, hatrınızı gözetmeden istemesi normal değil.bir de dersinizi üstüne küsmesi hiç hoş değil.herşey cinsellik değil.ne bu böyle abazanlar gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…