- 16 Haziran 2020
- 5.075
- 11.978
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Keşke bulabilsem ama diyorum ya yıllar önceydiŞaştım kaldım.
O nasıl bi uykuymuş kış uykusu gibi farkına varmamak…
Herşeyi bir kenara bırak; insan içine birşey girdiğini nasıl fark etmez, üzerinde tepinen biri var.Keşke bulabilsem ama diyorum ya yıllar önceydibi kaç üye de ben gibi çok şaşırmıştı hatta daha detaylı da anlatmıştı da ben toparlayıp yazamıyorum tam olarak.
Tam boşamalık pis igrenc , narsist bir herif...Eşi, üye hastayken, aşırı sirt ağrısı ve idrar yolu enfeksiyonu bile yaşarken sürekli seks isteyen üye değil misiniz siz? Esinizin ne mal olduğunu hepimiz anladık şimdiye kadar, neden kendinizi sorgulayıp abarttım mı acaba diyorsunuz ki?
Düzenleme: Pardon, siz ağır grip geçirmiştiniz de hala zorlamıştı, beli incinen de kendisiydi, ona rağmen yine zorluyordu sizi. Beni eşya olarak gören eşim diye konunuz var, siz cevabı kendiniz vermişsiniz zaten.
Kocasınınki mikroskopmiymiş acaba ya?Keşke bulabilsem ama diyorum ya yıllar önceydibi kaç üye de ben gibi çok şaşırmıştı hatta daha detaylı da anlatmıştı da ben toparlayıp yazamıyorum tam olarak.
Aman Allahım adam sapık, resmen tecavüz ediyorBi kaç yıl öncesinde burada bi yorum okumuştum isim ve profil sizinkine benziyor. Şey yazmıştı "Ben gece uyurken eşim benimle birlikte oluyor ben hiç farkına bile varmıyorum eşim uyanınca gece böyle böyle oldu diye söyler."
o siz miydiniz kaç yıl oldu hiç unutamıyorum bu yorumuPozitif bir uye
Bi kaç üye de aynı şeyleri yazmıştı ve hayır farkında olmuyor demişti. Gerçekten çok ilginç gelmişti o yüzden unutamadım ya hayal gücümü zorlamıştı jsjsHerşeyi bir kenara bırak; insan içine birşey girdiğini nasıl fark etmez, üzerinde tepinen biri var.
Tövbe tövbe donunu çıkarılırken de mi uyanmıyor…
Hepimiz kadınız hangimiz narkoz yemiş gibi uyuyoruz….
Bence kocası kadına ağır bi ilaç veriyor olabilir, kendini kaybedecek şekilde anca böyle uyunur.
Fantezisi cesetle birlikte olmaksa.
Başka mantık arayamam.
His bi yana üzerinde tepinen biri var insan buna da mi uyanmazKocasınınki mikroskopmiymiş acaba ya?nasıl His olunmaz
Üye hâlinden memnun gibiydiAman Allahım adam sapık, resmen tecavüz ediyor
Adam kibar bir beyefendiymiş herhalde, uyandırmamak için nazik yapıyormuş işini ))His bi yana üzerinde tepinen biri var insan buna da mi uyanmaz
Üye hâlinden memnun gibiydi
Ayy keşke bulabilsem ya
Bana kocam böyle bişey yapsa sen ne diyorsun derim… gizli kamera alır odaya koyarım.Bi kaç üye de aynı şeyleri yazmıştı ve hayır farkında olmuyor demişti. Gerçekten çok ilginç gelmişti o yüzden unutamadım ya hayal gücümü zorlamıştı jsjs
Çok şaşırmıştım da kocası fantezi uğruna böyle bişey yapıyor olabilir mi diye hiç düşünmemiştim
O kadar bilemeyeceğim malesf ama kıyafetleriyle ilgili detayı da yazmıştı ben tam hatırlamıyorum işte orasını.Bana kocam böyle bişey yapsa sen ne diyorsun derim… gizli kamera alır odaya koyarım.
Böyle bir şeyin imkanı yok.
Devamlı devamlı olacak birşey asla değil.
Hadi imkansızı başardı kocası tepinirken uyanmadı; Kocası birlikte olduktan sonra giydiriyormuymuş kıyafetlerini de o kadar farkına varmıyor.
O derece morfin yemiş gibi uyuyor.
Valla doktora gitse anlatsa, kocanızı getirin bir daha ki randevuya der…
Ya kadın yalancı ya da kocası ağır fantezileri olan bir sapık…
Estağfurullah ne kusuru sorun değil bir an ben miyim diye düşündüm ama adımı bir yıl gibi oldu değişeli o yüzden.Karıştırdım öyleyse kusura bakmayın.
yok yapmadımBen sizi boşandınız sanıyırdum
Ay böyle yazınca kendimden şüphe ettim yok yazmadım eşimde o kadar derin uykuda yapmaz sanmıyorum bende o kadar hafif uyku sahibiyim ki ne bileyim ben miyim ya yoksa deyip durdum gece boyunca ama yaşamadığımı hatırlıyorum yani . İlginçHis bi yana üzerinde tepinen biri var insan buna da mi uyanmaz
Ayy keşke bulabilsem ya
Tecavüz kaçınılmaz ise zevk almaya bakacaksın diye düşünmüş olabilirHis bi yana üzerinde tepinen biri var insan buna da mi uyanmaz
Ayy keşke bulabilsem ya
Hem de nasıl. Her gün istemesi değil sıkıntı, hastalık şu bu demeden kendi keyfi olsun diye ısrarla hayırdan anlamaması. Aynı dediğiniz gibi, umuru değil.Adam sapığın teki. Gönülsüz biri benimle sevişse kahrolurum, umuru değil, tiksindim.
Sık istemesi normal de hiç sizi anlamadan dinlemeden, halinizi, hatrınızı gözetmeden istemesi normal değil.bir de dersinizi üstüne küsmesi hiç hoş değil.herşey cinsellik değil.ne bu böyle abazanlar gibi.Arkadaşlar sorunum bu eşim her gün cinsel ilişki istiyor on yıllık evliyiz. Her gün olmasını istememem onun için kötü yani beni kötü biliyor. Yeni evli değiliz bu kadarı fazla diyorum yanlış anlıyor ne yapmalıyım ki her gün olmasını istemiyorum iki gün de bir olsa neyse. Zaten ailemin çok büyük sorunlari var bu aralar onun için üzüldüğümü de biliyor buna rağmen aklı cinsellikte.Yaşı kırk bende otuzum bu kadar sık istemesi normalmi sizce?
Ben mi abartıyorum bugün küs gitti işe hayır dediğim için ne yapmalıyım?
Yoo öyle değil.çok istekli kadınlar olduğu gibi çok isteksiz erkekler de var.hiç buraları okumuyor musunuz?Libidom çok yüksek bile olsa bu fazla geliyor. Aynen öyle bizim her an isteyeceğimiz birşey değil ama erkekler bambaşka. Şap nerden bulabilirim
Kimisi 2 yıl hiç dokunmuyor kimisi uykuda ortası yok 2 gündür konudaki yorumlardaYoo öyle değil.çok istekli kadınlar olduğu gibi çok isteksiz erkekler de var.hiç buraları okumuyor musunuz?
Seninki orta maşllah.Kimisi 2 yıl hiç dokunmuyor kimisi uykuda ortası yok 2 gündür konudaki yorumlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?