- 17 Ekim 2023
- 2.085
- 2.539
- 53
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Allah'a şükür sorun yasamiyoruz yasmayalim daSeninki orta maşllah.
Böyle erkekler işin sonunda aldatır sonrada sen bana karilik yapmadın der doyumsuzluk var sen istemeyincede suçu sende bulacak bir arkadaşın dediği mantıklı bende gizli gizli şap ver sağlık sorunu yok ise bu ne böyle insanın ilişki heveside kalmaz biraz özlemek istemek gerekirArkadaşlar sorunum bu eşim her gün cinsel ilişki istiyor on yıllık evliyiz. Her gün olmasını istememem onun için kötü yani beni kötü biliyor. Yeni evli değiliz bu kadarı fazla diyorum yanlış anlıyor ne yapmalıyım ki her gün olmasını istemiyorum iki gün de bir olsa neyse. Zaten ailemin çok büyük sorunlari var bu aralar onun için üzüldüğümü de biliyor buna rağmen aklı cinsellikte.Yaşı kırk bende otuzum bu kadar sık istemesi normalmi sizce?
Ben mi abartıyorum bugün küs gitti işe hayır dediğim için ne yapmalıyım?
Yok hayır yazmadım öyle bir şeyBen bosandiniz diye okudugumu hatirlar gibiyim yahu.
Sesli güldüm yara olur dedigineaman küserse küssün sende rahat bir gece geçirirsin ne kafana takıyorsun mışıl mışıl yat koca yatakta,
ertesi gün gene yaklaşır zaten yüz verme robot değilsin sonuçta yara olur yahu
olmamııı olur benceeSesli güldüm yara olur dedigine
Karşılıklı olursa sorun olmaz ama o kadar da sert tepki göstermeye gerek yokolmamııı olur benceetepkisini koysun ben azına ederdim valla libidom yüksek ama eşşek de değiliz
hergün olması korkunç ya birde konu sahıbesinin eşi bencilin teki bence sert davranılmasını hak edıyor uyuz oldum adamaKarşılıklı olursa sorun olmaz ama o kadar da sert tepki göstermeye gerek yok
Sert davranması konusunda haklısinhergün olması korkunç ya birde konu sahıbesinin eşi bencilin teki bence sert davranılmasını hak edıyor uyuz oldum adama
Merhaba inanılmaz şaşkın bir halde size yazmaktayım. 15 yıllık evliyim hergün hergün aglicam artık ve reddetme şansım yok düşman kesiliyo eve bakmıyo para bırakmıyo…bisürü şey. Ya ben nereye gitmeliyim kimden yardım almalıyım şaştım. Ne yedirsem de kökten bitse bunun istegi.Siz bi çözüm buldunuz mu ?Arkadaşlar sorunum bu eşim her gün cinsel ilişki istiyor on yıllık evliyiz. Her gün olmasını istememem onun için kötü yani beni kötü biliyor. Yeni evli değiliz bu kadarı fazla diyorum yanlış anlıyor ne yapmalıyım ki her gün olmasını istemiyorum iki gün de bir olsa neyse. Zaten ailemin çok büyük sorunlari var bu aralar onun için üzüldüğümü de biliyor buna rağmen aklı cinsellikte.Yaşı kırk bende otuzum bu kadar sık istemesi normalmi sizce?
Ben mi abartıyorum bugün küs gitti işe hayır dediğim için ne yapmalıyım?
Bulmadım ayrılın isterseniz siz eve bakmiyorsaMerhaba inanılmaz şaşkın bir halde size yazmaktayım. 15 yıllık evliyim hergün hergün aglicam artık ve reddetme şansım yok düşman kesiliyo eve bakmıyo para bırakmıyo…bisürü şey. Ya ben nereye gitmeliyim kimden yardım almalıyım şaştım. Ne yedirsem de kökten bitse bunun istegi.Siz bi çözüm buldunuz mu ?
Canım kölesi değilsin bu adamın yolla gitsinMerhaba inanılmaz şaşkın bir halde size yazmaktayım. 15 yıllık evliyim hergün hergün aglicam artık ve reddetme şansım yok düşman kesiliyo eve bakmıyo para bırakmıyo…bisürü şey. Ya ben nereye gitmeliyim kimden yardım almalıyım şaştım. Ne yedirsem de kökten bitse bunun istegi.Siz bi çözüm buldunuz mu ?
Sorun sadece cinsel istek mi senceMerhaba inanılmaz şaşkın bir halde size yazmaktayım. 15 yıllık evliyim hergün hergün aglicam artık ve reddetme şansım yok düşman kesiliyo eve bakmıyo para bırakmıyo…bisürü şey. Ya ben nereye gitmeliyim kimden yardım almalıyım şaştım. Ne yedirsem de kökten bitse bunun istegi.Siz bi çözüm buldunuz mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?