Her gün görmek

Su bakisma islerine sinir oluyorum ! Hoslanmayan bakmasin ya! Sonra ümit bagliyoruz hayal kirikliklari yasiyoruz

Elif birak su bana bakt kafasini kaldirdi gozgozr gelikleri hocan icinde hep ayni sryleri dedin.Tekrsrdan uzulme.Bakma adama.Gelecegi olacagi varsa olur.Bak ortak arkadaslariniz varmis.Olacagi varsa olur ama su bama bakti kafasini kaldirdi gibi liseli triplerine girme emi.

Aklında başkası, cebinde de sen varsın.. bırak hiç yüz verme, göz göze gelme bile..

uzak durmaya çalışıyorum zaten

Ayağındaki topuklunun konuyla alakasını anlamadım?

gelenin ben oldğmu bildiği halde baktı anlamında

evet gözünü dikip bakıyor yada o an diyelim yan yana masalardayız telefonla konuşuyorum dinlediğini belli ediyor.

Bence sen ondan hoşlandığın için fazla anlam yüklüyorsun,sen açılmana rağmen adam başkasını seviyorum demiş daha napsın? Unut artık onu bence.

ben anlam yüklemiyorum işte kendisi baktığını açık açık belli ediyor

o anlamda demedim gelenin ben oldğmu bldiği halde kaldırdı kafasını baktı anlamında dedim

aksine ben bunları sorun yapmam işte

kasmak değil benimkisi söyledikleri ile davranışları çok çelişkili

Bakar yani ne var.bir yere gidip oturunca bile erkekler bakiyor.bu bana asik anlamına mi gelicek ne sacma. ..

bir anlık bakmaktan bahsetmyrm gözünü dikip bakmaktan bahsediyorum ben 1 değil 2 değil

liseli triplerine girmiyorm baktı derken kafasnı kaldırıp uzun uzun bakma anlamında diyorum anlatmak açısından

Tamam da Elif anlayamıyorum hoşlanan adam neden kendisine açılan kıza aklımda başka birisi var desin? Belki de sen bakıyorsundur o da rahatsız olup bakmaya başlamıştır.Kendini bu kadar şartlama,o sana da söylemiş istemediğini,bu ilişkide umut görmüyorum ben.

Su bakisma islerine sinir oluyorum ! Hoslanmayan bakmasin ya! Sonra ümit bagliyoruz hayal kirikliklari yasiyoruz

aynen öyle ama işte
Bakislarindan rahatsizmi oluyorsun ?
hayır aksine br ömür baksın razıyım :)

ben bakmadığım zamanlar bakıyor ona döndüğüm an göz göze geliyoruz. yada arkadaşlar farkediyor baktığını falan. yaptıkları ile sölediği arasında tutarsızlık var

Dediğim gibi umutlanma bence,hoşlansa sen ona söylediğinde olumlu yanıt verirdi.

Belkide senden hoslaniyordur konusmuyormusunuz hic

Dediğim gibi umutlanma bence,hoşlansa sen ona söylediğinde olumlu yanıt verirdi.

belki de ama nötr diyemyrm bna karşı öle olan adam rahatsız olur aksine dipdbe masalarda oturuyorz çoğu zman benden sonra geldiği zaman direk benim o taraflardaki masa ya bakıyor

Belkide senden hoslaniyordur konusmuyormusunuz hic

hayır konuşmuyoruz

belki de ama nötr diyemyrm bna karşı öle olan adam rahatsız olur aksine dipdbe masalarda oturuyorz çoğu zman benden sonra geldiği zaman direk benim o taraflardaki masa ya bakıyor

hayır konuşmuyoruz
peki sen ona açıldığında kabul etmeme nedenini neye bağlıyorsun?

peki sen ona açıldığında kabul etmeme nedenini neye bağlıyorsun?

ego tatmini diye düşünüyorum. ya aslında bu çocuk birazda çevresindekilerin lafına bakan biri 4 silahşör şeklinde geziyorlar varsa yoksa 4 erkek ye iç yat brlkte et hesabı bunlar. birbirlerinin lafına çok bakıyorlar

sana bir şey söyleyeyim şimdiye kadar ilişkilerimde erkeklerden öğrendiğim şey şu:eğer bir erkek sürekli gözünü dikip sürekli bakacak,topuklu ayakkabısından tanıyacak kadar hoşlanıyorsa ve kız ona senden hoşlanıyorum diyorsa asla reddetmez.O yüzden sil kafandan onu,rahatsız edici derecede bakıyorsa da açık açık söyle neden bakıyorsun diye.

Gozunu dikip bskanlarda oluyor ..erkekler bakar takılma buna

onu söyleyecek cesaretim yok işte. ne bakıyon oluuumm modlarına giremem ben.
off bazen 2 saate yakın dipdibe masalarda oturuyorz ölüp ölüp diriliyorum ben ama ya
Gozunu dikip bskanlarda oluyor ..erkekler bakar takılma buna

bir kez yada 2 kez gördüğüm birinden bahsetmiyorum ben ama gün içinde 4-5 kez gördüğüm birinden bahsediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…