- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Aklında başkası, cebinde de sen varsın.. bırak hiç yüz verme, göz göze gelme bile..
Ayağındaki topuklunun konuyla alakasını anlamadım?
Senin diger konularindan da bildigim kadariyla sen bakmalara asiri anlam yukluyorsun.
Soyle bakti, boyle konustu, elini kaldirdi, benim yanimdan gecti, bilmemne.
O kisinin kalbinde baskasi varmis iste, bu kadar.
Herkes herkese bakabilir. Gozunu dikip sana mi bakiyor? Bakisiyor musunuz, flortlesiyor musunuz? Yoo. Sen fazla ciddiye aliyorsun her bakmayi, sorun bu.
Bence sen ondan hoşlandığın için fazla anlam yüklüyorsun,sen açılmana rağmen adam başkasını seviyorum demiş daha napsın? Unut artık onu bence.
Kendini şık hissetmiş, dikkat çektiğini düşünmüş.
Elif bu çocuğun sana ilgisi yok. Bu çok net canımcım. Kırmamak için aklımda başkası var demiş muhtemelen. Yoksa ayağına gelen fırsatı tepmez erkek milleti.
madem aklında başkası var ozaman ümidi kesin sizde yani olmayacak duaya amin demeyin...biraz sakıncalı bir durum bu.yarın öbür gün bir ilişkiye başlasanız bile bir süre sonra aklındaki kimdi,hala onu düşünüyormusun,onu unutmak içinmi benimlesin,onunla hiç konuştunmu,seni reddettiği içinmi bana geldin vs gibi birsürü soruyla uğraşırsınız
kasmak değil benimkisi söyledikleri ile davranışları çok çelişkiliKendi hoslandigin her erkege "o da benden hoslaniyor" demek icin fazla kasiyorsun kendini. O kadar zorluyorsun ki kendin cok iyi kaniyorsun, bizleri bile ikna etmeye calisiyorsun. Yanlis. Cocuga agzinla soylemissin, o da aklinda baskasi oldugunu soylemis. Daha ne? Biri sana adim atacaksa, 1-2 bakmadan, yanindan gecmeden fazlasini yapar emin ol. Hayatinda biri olsun diye de bu kadar zorlama. Zamani gelince olur.
Bakar yani ne var.bir yere gidip oturunca bile erkekler bakiyor.bu bana asik anlamına mi gelicek ne sacma. ..
liseli triplerine girmiyorm baktı derken kafasnı kaldırıp uzun uzun bakma anlamında diyorum anlatmak açısındanElif birak su bana bakt kafasini kaldirdi gozgozr gelikleri hocan icinde hep ayni sryleri dedin.Tekrsrdan uzulme.Bakma adama.Gelecegi olacagi varsa olur.Bak ortak arkadaslariniz varmis.Olacagi varsa olur ama su bama bakti kafasini kaldirdi gibi liseli triplerine girme emi.
gelenin ben oldğmu bldiği halde baktı anlamndatopuklu ayakkabınla olayın ılgısı neydi?
uzak durmaya çalışıyorum zaten
gelenin ben oldğmu bildiği halde baktı anlamında
evet gözünü dikip bakıyor yada o an diyelim yan yana masalardayız telefonla konuşuyorum dinlediğini belli ediyor.
ben anlam yüklemiyorum işte kendisi baktığını açık açık belli ediyor
o anlamda demedim gelenin ben oldğmu bldiği halde kaldırdı kafasını baktı anlamında dedim
aksine ben bunları sorun yapmam işte
kasmak değil benimkisi söyledikleri ile davranışları çok çelişkili
bir anlık bakmaktan bahsetmyrm gözünü dikip bakmaktan bahsediyorum ben 1 değil 2 değil
Su bakisma islerine sinir oluyorum ! Hoslanmayan bakmasin ya! Sonra ümit bagliyoruz hayal kirikliklari yasiyoruz
hayır aksine br ömür baksın razıyım :)Bakislarindan rahatsizmi oluyorsun ?
Tamam da Elif anlayamıyorum hoşlanan adam neden kendisine açılan kıza aklımda başka birisi var desin? Belki de sen bakıyorsundur o da rahatsız olup bakmaya başlamıştır.Kendini bu kadar şartlama,o sana da söylemiş istemediğini,bu ilişkide umut görmüyorum ben.
Dediğim gibi umutlanma bence,hoşlansa sen ona söylediğinde olumlu yanıt verirdi.aynen öyle ama işte
hayır aksine br ömür baksın razıyım :)
ben bakmadığım zamanlar bakıyor ona döndüğüm an göz göze geliyoruz. yada arkadaşlar farkediyor baktığını falan. yaptıkları ile sölediği arasında tutarsızlık var
Belkide senden hoslaniyordur konusmuyormusunuz hicaynen öyle ama işte
hayır aksine br ömür baksın razıyım :)
ben bakmadığım zamanlar bakıyor ona döndüğüm an göz göze geliyoruz. yada arkadaşlar farkediyor baktığını falan. yaptıkları ile sölediği arasında tutarsızlık var
Dediğim gibi umutlanma bence,hoşlansa sen ona söylediğinde olumlu yanıt verirdi.
Belkide senden hoslaniyordur konusmuyormusunuz hic
peki sen ona açıldığında kabul etmeme nedenini neye bağlıyorsun?belki de ama nötr diyemyrm bna karşı öle olan adam rahatsız olur aksine dipdbe masalarda oturuyorz çoğu zman benden sonra geldiği zaman direk benim o taraflardaki masa ya bakıyor
hayır konuşmuyoruz
peki sen ona açıldığında kabul etmeme nedenini neye bağlıyorsun?
sana bir şey söyleyeyim şimdiye kadar ilişkilerimde erkeklerden öğrendiğim şey şu:eğer bir erkek sürekli gözünü dikip sürekli bakacak,topuklu ayakkabısından tanıyacak kadar hoşlanıyorsa ve kız ona senden hoşlanıyorum diyorsa asla reddetmez.O yüzden sil kafandan onu,rahatsız edici derecede bakıyorsa da açık açık söyle neden bakıyorsun diye.ego tatmini diye düşünüyorum. ya aslında bu çocuk birazda çevresindekilerin lafına bakan biri 4 silahşör şeklinde geziyorlar varsa yoksa 4 erkek ye iç yat brlkte et hesabı bunlar. birbirlerinin lafına çok bakıyorlar
Gozunu dikip bskanlarda oluyor ..erkekler bakar takılma bunauzak durmaya çalışıyorum zaten
gelenin ben oldğmu bildiği halde baktı anlamında
evet gözünü dikip bakıyor yada o an diyelim yan yana masalardayız telefonla konuşuyorum dinlediğini belli ediyor.
ben anlam yüklemiyorum işte kendisi baktığını açık açık belli ediyor
o anlamda demedim gelenin ben oldğmu bldiği halde kaldırdı kafasını baktı anlamında dedim
aksine ben bunları sorun yapmam işte
kasmak değil benimkisi söyledikleri ile davranışları çok çelişkili
bir anlık bakmaktan bahsetmyrm gözünü dikip bakmaktan bahsediyorum ben 1 değil 2 değil
sana bir şey söyleyeyim şimdiye kadar ilişkilerimde erkeklerden öğrendiğim şey şu:eğer bir erkek sürekli gözünü dikip sürekli bakacak,topuklu ayakkabısından tanıyacak kadar hoşlanıyorsa ve kız ona senden hoşlanıyorum diyorsa asla reddetmez.O yüzden sil kafandan onu,rahatsız edici derecede bakıyorsa da açık açık söyle neden bakıyorsun diye.
Gozunu dikip bskanlarda oluyor ..erkekler bakar takılma buna
çok komksinizBaşkasına bakarsın 5-10 güne nasılsa,takma.
çok komksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?