Her gün görmek

Yalan mı ? Yok hoca,yok radyocu,yok ayakkabıya bakan...Boğma artık adamları,hoşlanan söyler.

Bozma kızın moralini kız sevda
Ama elif ozaman da arkadaşların sen bakmadıgın zamanlarda da hocanın baktıgını soyluyorlardı.
Hala yogurdu üfleyerek yemıyorsun ya pess.Sen kendine platonık ask arıyorsun hep.

hoca gitmeseydi olabilirdi ki gitti ve bitti.

O zaman dikkat çekiyorsun diye bakıyordur.
Farkında mısın bilmem de mesela o hocana olan davranışların artık taciz boyutundaydı. Diğerlerine nasılsın bilemem. Ama hoşlandıklarını çok buyutup takıyorsun, belki de bayıyorsun artık. Adam senden hoşlansaydı reddetmezdi. İnsan sadece hoşlandıklarına bakmaz ayrıca. Gidip de açık açık hoşlanmanı söylemenden sonra farklılaşır herşey. Dikkat çekmişsin çünkü. Belki de rahatsız oluyor bile, bilemem. Boğuyorsun insanları. Biraz doğal ol ve akışına bırak.

muhatap ble olmuyorum yani ne bir iletişim nede başka birşey var zaten aramızda tanımadğm gbi sıradan biri bnm içn taciz falanda yok ayrıca

muhatap ble olmuyorum yani ne bir iletişim nede başka birşey var zaten aramızda tanımadğm gbi sıradan biri bnm içn taciz falanda yok ayrıca
oo zaman yemek yerken filan uzağında oturmayı deneyebilirsin,bu ilgi ya da ilgilii olma ihtimali senin hoşuna gidiy8r bence.

oo zaman yemek yerken filan uzağında oturmayı deneyebilirsin,bu ilgi ya da ilgilii olma ihtimali senin hoşuna gidiy8r bence.
yemek yerken değil cafe ortak alan ve dersler erken bitince mecburen orda oturuyoruz arkadaşlarla ben yakınında olmasamda o benm yakın masama oturuyor

hoca gitmeseydi olabilirdi ki gitti ve bitti.

Sen nasıl kendını kandırdıgının farkında değilsin bence.Yahu başlayan bişey olmadı bitsin.Adamın peşini bırakmadın.
Aç o konunu o günlere git oku.Adamın nasıl senden kurtulmaya çalıştığını hepimiz gördük bir sen göremedin.
Sen gerçekten hayal alemindesin.Buna bu yorumunda emin oldum.
Daha cok hayalkırıklıgına ugrayıp üzülürsün bu alice harıkalar dıyarında kafasıyla devam edersen.

yorumunuz için teşekür ederim

Ee aynı siz ve arkadaşlarınız gibi işte, sana bakmasının seni mutlu edeceğini düşünüp devamlı söylüyorlar bundan da umut ediyorsunuz işte. Ama önemli olan onların ne dediği gibi değil çocuğun ne yaptığı, gözleri var bakıyor, size baksa zaten farkedersiniz birinin size söylemesine gerek kalmadan. Aklı ve beyni boş olana ve oraları kendi istediğiyle senle doldurana kadar, yapılabilecek bir şey yok.

ben farketmediğim zaman baktığını fark edenler söylüyor beni mutlu etmek amacı ile değil

Senden hoslansa gelir konusur zor mu

Aaayy ne güzel, yakında aşk başlar az kalmış

ben farketmediğim zaman baktığını fark edenler söylüyor beni mutlu etmek amacı ile değil

Hmm arkadaşım bana şu kişi sana bakıyor dese, bakan sıradan bir insansa hakkaten neden bakıyor derim. Hoşlandığım bir insansa sen de farkettin değil mi, kesin bakıyor yaa derim. Farklı düşünüyorsak sorun yok.

Senden hoslansa gelir konusur zor mu

çevresindekilerin lafını dinleyen biri işte hoşlansada konuşmaz ketum biri

Aaayy ne güzel, yakında aşk başlar az kalmış

keşke

bu tipler hep vakit kaybı . o sana bakınca sen bakma

bakmıyorum zaten ama illaki izlendiğimi farkedyrm

AA bunu görmemiştim, tek taraflı başlamış bilmiyom şu stten sonra olsa bile nasıl olur bilmiyorum. Erkek daha çok sevmeli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…