- 20 Ocak 2008
- 15.264
- 32.183
- 1.123
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Yalan mı ? Yok hoca,yok radyocu,yok ayakkabıya bakan...Boğma artık adamları,hoşlanan söyler.
yorum yapmazsanız sevinirimYalan mı ? Yok hoca,yok radyocu,yok ayakkabıya bakan...Boğma artık adamları,hoşlanan söyler.
hoca gitmeseydi olabilirdi ki gitti ve bitti.Bozma kızın moralini kız sevda
Ama elif ozaman da arkadaşların sen bakmadıgın zamanlarda da hocanın baktıgını soyluyorlardı.
Hala yogurdu üfleyerek yemıyorsun ya pess.Sen kendine platonık ask arıyorsun hep.
yorum yapmazsanız sevinirim
muhatap ble olmuyorum yani ne bir iletişim nede başka birşey var zaten aramızda tanımadğm gbi sıradan biri bnm içn taciz falanda yok ayrıcaO zaman dikkat çekiyorsun diye bakıyordur.
Farkında mısın bilmem de mesela o hocana olan davranışların artık taciz boyutundaydı. Diğerlerine nasılsın bilemem. Ama hoşlandıklarını çok buyutup takıyorsun, belki de bayıyorsun artık. Adam senden hoşlansaydı reddetmezdi. İnsan sadece hoşlandıklarına bakmaz ayrıca. Gidip de açık açık hoşlanmanı söylemenden sonra farklılaşır herşey. Dikkat çekmişsin çünkü. Belki de rahatsız oluyor bile, bilemem. Boğuyorsun insanları. Biraz doğal ol ve akışına bırak.
oo zaman yemek yerken filan uzağında oturmayı deneyebilirsin,bu ilgi ya da ilgilii olma ihtimali senin hoşuna gidiy8r bence.muhatap ble olmuyorum yani ne bir iletişim nede başka birşey var zaten aramızda tanımadğm gbi sıradan biri bnm içn taciz falanda yok ayrıca
yemek yerken değil cafe ortak alan ve dersler erken bitince mecburen orda oturuyoruz arkadaşlarla ben yakınında olmasamda o benm yakın masama oturuyoroo zaman yemek yerken filan uzağında oturmayı deneyebilirsin,bu ilgi ya da ilgilii olma ihtimali senin hoşuna gidiy8r bence.
hoca gitmeseydi olabilirdi ki gitti ve bitti.
yorumunuz için teşekür ederimUzun bakmış . Bu çok önemli tabi .bakmak ne emarımı çekip saçınımı boyadın çok güzel olmuş yakışmış , elbise güzel olmuş , gelip gidip kafama göre birini bulamadım diyen adama tşkkr edip geçtim . Öyle herşeye mana yükleyecek olsak .karakter mahrumu erkekler hertür imada alenen bulunup kadının kafasını çelip , kadını ayağına getirtir . (Ki bunu artık liseli kızlar yemez ) Kadına aşkını itiraf ettirir , bende seni seviyorum ama cesaret edememiştim diyememiştim der sonra bi güzel kullanır , ayağıyla gelen kadından çabuk sıkılır . Ayrılmak istediğinde , kader bir arada olmamıza karşı Tanrı ların laneti üstümüzde , işi yokuşa sürmek için ölen dedemin ruhu bu ilişki yi istemüzüdü der gider . Kadın dedenin ruhundan anlamadı , ben sana umutmu verdim birşey vadetmedim kendi ayağınla geldin der . Herkes görmek istediğini görür inanmak istediğine inanır . Elinde çiceği çikolatayı alıp senin ev ne tarafta demiyen kimseye güvenmem .
ego tatmini diye düşünüyorum. ya aslında bu çocuk birazda çevresindekilerin lafına bakan biri 4 silahşör şeklinde geziyorlar varsa yoksa 4 erkek ye iç yat brlkte et hesabı bunlar. birbirlerinin lafına çok bakıyorlar
ben farketmediğim zaman baktığını fark edenler söylüyor beni mutlu etmek amacı ile değilEe aynı siz ve arkadaşlarınız gibi işte, sana bakmasının seni mutlu edeceğini düşünüp devamlı söylüyorlar bundan da umut ediyorsunuz işte. Ama önemli olan onların ne dediği gibi değil çocuğun ne yaptığı, gözleri var bakıyor, size baksa zaten farkedersiniz birinin size söylemesine gerek kalmadan. Aklı ve beyni boş olana ve oraları kendi istediğiyle senle doldurana kadar, yapılabilecek bir şey yok.
Senden hoslansa gelir konusur zor muonu söyleyecek cesaretim yok işte. ne bakıyon oluuumm modlarına giremem ben.
off bazen 2 saate yakın dipdibe masalarda oturuyorz ölüp ölüp diriliyorum ben ama ya
bir kez yada 2 kez gördüğüm birinden bahsetmiyorum ben ama gün içinde 4-5 kez gördüğüm birinden bahsediyorum
Aaayy ne güzel, yakında aşk başlar az kalmışBir sevdiğim var aynı yerleşkedeyiz. o kadar zor ki her gün görmek defalarca görüyorum bazen yanyana masalarda oturuyoruz onun arkadaşı ile benim arkadaşım çok samimi. benim kalbimde o onun aklında ise başkası var. ama gördüğü yerde bakıyor. bazen kafamı kaldırdığımda baktığını görüyorum ama işte sadece amalarla kalıyor.
mesela bugün topuklu vardı ayağımda 3-4 kez görmesine rağmen en son arkadaş onun arkadaşı ile konuşurken masalarının yanından geçtik bakmış kafasını kaldırıp ki ben farkında bile değildim baktğının arkadaş söyledi. Bazen bende denk geliyorum baktığına gerisi yok işte.hani defalarca görmesem bir gün içinde sorun olmayacak belki de sadece aklımda kalacak ama yüzü silinmiyor gözümün önünden
AA bunu görmemiştim, tek taraflı başlamış bilmiyom şu stten sonra olsa bile nasıl olur bilmiyorum. Erkek daha çok sevmeli benceben elimden geleni yaptım hissettiklerimi söledm ama aklımda başkası vr dedi
ben farketmediğim zaman baktığını fark edenler söylüyor beni mutlu etmek amacı ile değil
Senden hoslansa gelir konusur zor mu
Aaayy ne güzel, yakında aşk başlar az kalmış
bu tipler hep vakit kaybı . o sana bakınca sen bakma
AA bunu görmemiştim, tek taraflı başlamış bilmiyom şu stten sonra olsa bile nasıl olur bilmiyorum. Erkek daha çok sevmeli bence
O zaman ne bakiyorsun diye laf atçevresindekilerin lafını dinleyen biri işte hoşlansada konuşmaz ketum biri
keşke
bakmıyorum zaten ama illaki izlendiğimi farkedyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?