- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
zamanla yeni birini seversin cnm aşk bu nerede karşına çıkacağı belli olmazYasim 24. Daha once dort yillik bir iliskim oldu ayrildik ailevi sebeplerden ve artik ciddi bir iliski yasamak istiyorum. Ayrilali 7 ay oldu. Her gun yeni bir kisi ile tanistiriliyorum. Sanirim bu tanistirilma olayi bana ters. Ben sevecegim insani bir okul bir is yerinde bir ortamda once gormek bakismak flort ede ede cikmak istiyorum boyle tanistirilip ciktigim insanlar beni itiyor nedendir bilmem. Sanki hic sevemeyecegim gibi geliyor. Bu normal mi? Nedir benim bu psikolojim... Sizde de boyle oluyor mu? Bugunluk derdim bu.
Tesekkurler.
iş yerindeki birileriyle flört etmek bana ters ve huzur bozucu geliyorYasim 24. Daha once dort yillik bir iliskim oldu ayrildik ailevi sebeplerden ve artik ciddi bir iliski yasamak istiyorum. Ayrilali 7 ay oldu. Her gun yeni bir kisi ile tanistiriliyorum. Sanirim bu tanistirilma olayi bana ters. Ben sevecegim insani bir okul bir is yerinde bir ortamda once gormek bakismak flort ede ede cikmak istiyorum boyle tanistirilip ciktigim insanlar beni itiyor nedendir bilmem. Sanki hic sevemeyecegim gibi geliyor. Bu normal mi? Nedir benim bu psikolojim... Sizde de boyle oluyor mu? Bugunluk derdim bu.
Tesekkurler.
Peki sonra tekrar aşık olabildiniz mi?Ben de tanıştırılarak evlenmek istemezdim.
Karşı değilim çok mutlu olanlar var tabii de ben de o heyecanları adı konmadan bir süre yaşayayım isterdim.
O yüzden ben boşandıktan sonra hiç bir tanıştırılmayı kabul etmedim.
Aracı konumdakiler değer verdiğim insanlardı kimi zaman kırdım kimi zaman nazikçe geri çevirdim. Ama hiç bir zaman kabul etmedim.
Bence sen de kabul etmezsen başın ağrımaz boş yere.
Ayni ben.Yaş 26.. 1bucuk yıl önce 5 yıllık ilişkim bitti.. ya tanışmayı reddediyorum yada adam beni beğenmesin diye saçmalıyorum resmen.. sorunluyum sanırım
Tabii ki!!!!Peki sonra tekrar aşık olabildiniz mi?
Dimi ama o heyecan bir baska oluyor. Sanki tanistirilinca niyet belli olunca o aradaki buyu bozuluyor. Tum hislerimi kaybettim sanki..Ben de tanıştırılarak evlenmek istemezdim.
Karşı değilim çok mutlu olanlar var tabii de ben de o heyecanları adı konmadan bir süre yaşayayım isterdim.
O yüzden ben boşandıktan sonra hiç bir tanıştırılmayı kabul etmedim.
Aracı konumdakiler değer verdiğim insanlardı kimi zaman kırdım kimi zaman nazikçe geri çevirdim. Ama hiç bir zaman kabul etmedim.
Bence sen de kabul etmezsen başın ağrımaz boş yere.
daha 24 yaşındasın. erkekler bi yere kaçmıyo. akışına bırak. sürekli birileriyle tanıştırılmak çok zorlama bi iş bence.
Kaciyor diye mi cikiyorum sanki...daha 24 yaşındasın. erkekler bi yere kaçmıyo. akışına bırak. sürekli birileriyle tanıştırılmak çok zorlama bi iş bence.
Diş macunu reklamı gibi çarpışarak aşık olunmuyor her zaman.Mesele tanıştırılmak olmamalı.Önemli olan tanışmaya değer biri olması.Yasim 24. Daha once dort yillik bir iliskim oldu ayrildik ailevi sebeplerden ve artik ciddi bir iliski yasamak istiyorum. Ayrilali 7 ay oldu. Her gun yeni bir kisi ile tanistiriliyorum. Sanirim bu tanistirilma olayi bana ters. Ben sevecegim insani bir okul bir is yerinde bir ortamda once gormek bakismak flort ede ede cikmak istiyorum boyle tanistirilip ciktigim insanlar beni itiyor nedendir bilmem. Sanki hic sevemeyecegim gibi geliyor. Bu normal mi? Nedir benim bu psikolojim... Sizde de boyle oluyor mu? Bugunluk derdim bu.
Tesekkurler.
Yoooo değişik değil bence.Dimi ama o heyecan bir baska oluyor. Sanki tanistirilinca niyet belli olunca o aradaki buyu bozuluyor. Tum hislerimi kaybettim sanki..
Cok degisik bir psikoloji bu.
Arkadaslarim da oyle diyor.Diş macunu reklamı gibi çarpışarak aşık olunmuyor her zaman.Mesele tanıştırılmak olmamalı.Önemli olan tanışmaya değer biri olması.
Amin cok tesekkur ederiimmYoooo değişik değil bence.
Haklı bir istek.,24 yaşındaymışsın bana göre çok gençsin.
Allahım iyilerle karşılaştırsın inşallah.
Hiç acele etme.
Sen kendini geliştir,yetiştir,en güzeli gelir,merak etme.
tanıştırılmak istemiyorsanız açık açık söyleyin bence o zaman teklif etmezler belki.Kaciyor diye mi cikiyorum sanki...
Oyle gelisiyor uygun goruluyorum..
Sizin belirttiginiz gibi bir derdim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?