- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Çok sevindim sizin adınıza :) darısı başıma diyeyim.. çok soru soruyorum ama o güven duygusunu tekrar nasıl hissedebildiniz? Benim sütten ağzım yandı yoğurdu direk çöpe atıyorumTabii ki!!!!
Deliler gibi aşığım kocama ben!
tanıştırılma olayı bana da çok itici gelmiştir. tedadüfi aşklar tadından yenmezYasim 24. Daha once dort yillik bir iliskim oldu ayrildik ailevi sebeplerden ve artik ciddi bir iliski yasamak istiyorum. Ayrilali 7 ay oldu. Her gun yeni bir kisi ile tanistiriliyorum. Sanirim bu tanistirilma olayi bana ters. Ben sevecegim insani bir okul bir is yerinde bir ortamda once gormek bakismak flort ede ede cikmak istiyorum boyle tanistirilip ciktigim insanlar beni itiyor nedendir bilmem. Sanki hic sevemeyecegim gibi geliyor. Bu normal mi? Nedir benim bu psikolojim... Sizde de boyle oluyor mu? Bugunluk derdim bu.
Tesekkurler.
Burası tam beni anlatmışSanirim bu tanistirilma olayi bana ters. Ben sevecegim insani bir okul bir is yerinde bir ortamda once gormek bakismak flort ede ede cikmak istiyorum
Yasim 24. Daha once dort yillik bir iliskim oldu ayrildik ailevi sebeplerden ve artik ciddi bir iliski yasamak istiyorum. Ayrilali 7 ay oldu. Her gun yeni bir kisi ile tanistiriliyorum. Sanirim bu tanistirilma olayi bana ters. Ben sevecegim insani bir okul bir is yerinde bir ortamda once gormek bakismak flort ede ede cikmak istiyorum boyle tanistirilip ciktigim insanlar beni itiyor nedendir bilmem. Sanki hic sevemeyecegim gibi geliyor. Bu normal mi? Nedir benim bu psikolojim... Sizde de boyle oluyor mu? Bugunluk derdim bu.
Tesekkurler.
bunun bır zamanı var mıdır kı?24 yaşında ve 4 senelik ilişkinin bitmesi üzerinden sadece 7 ay geçtiyse bence bi süre 'tanıştırılmayın' ve bunuda çevrenize belirtin.
böyle şeyler planlayarak olmaz. zamanı geldiğinde çıkar elbet karşınıza biri.
Yaş 26.. 1bucuk yıl önce 5 yıllık ilişkim bitti.. ya tanışmayı reddediyorum yada adam beni beğenmesin diye saçmalıyorum resmen.. sorunluyum sanırım
Cafelerde bağırarak konuşan kahkaha atan kızlara sinir olurum dikkat çekme çabasında diye :) bende tam olarak öyle yaptım.. ne derse kahkaha attımSacmaliyomusun? Taktik gelistirmissin vay.Ne yapiyosun mesela? Aklima komedi filmleri geldi.
bunun bır zamanı var mıdır kı?
yanı ustunde ne kadar gecmesı gerekyor...
cok yoruldum bılıyor musunuz.. tanıstırıldıgım tıpler hep ukala, kendını begenmıs, zuppe tıpler.. hanı nasıl uygun goruluyorum bılmıyorum.aslında zamanı yok. demek istediğim siz 'acele' etmeyin. hani zamanı geldiğinde karşınıza çıkar zaten. öyle tanıştırılmakla olmasın. belki 3 gün sonra belki 3 yıl sonra. belli olmaz
kesınlıkle evlenmek ıcın baslamıyorum ama basladıgım ınsanların da cıddı dusunce kafa yapısında olmalarını ıstıyorum..Evlenmiş olmak için evlenmek istiyorsam tanisirdim, ama asla öyle biri olmadım. Benim için evlilik amacıyla ilişkiye baslanmaz. Hoşlandığım için başlarım, severim sonra evlenmek isterim. Bu yaşıma kadar da hiçbir ilişkim tanıştırma usulüyle olmadı. Bana ters. Muhtemelen sana da ters ki içine sinmiyor.
Canım sen nişan alıl verişini 10 bin lira ile çıktığı için nişanlısından ayrılan ba-yan değil misinYasim 24. Daha once dort yillik bir iliskim oldu ayrildik ailevi sebeplerden ve artik ciddi bir iliski yasamak istiyorum. Ayrilali 7 ay oldu. Her gun yeni bir kisi ile tanistiriliyorum. Sanirim bu tanistirilma olayi bana ters. Ben sevecegim insani bir okul bir is yerinde bir ortamda once gormek bakismak flort ede ede cikmak istiyorum boyle tanistirilip ciktigim insanlar beni itiyor nedendir bilmem. Sanki hic sevemeyecegim gibi geliyor. Bu normal mi? Nedir benim bu psikolojim... Sizde de boyle oluyor mu? Bugunluk derdim bu.
Tesekkurler.
Yasim 24. Daha once dort yillik bir iliskim oldu ayrildik ailevi sebeplerden ve artik ciddi bir iliski yasamak istiyorum. Ayrilali 7 ay oldu. Her gun yeni bir kisi ile tanistiriliyorum. Sanirim bu tanistirilma olayi bana ters. Ben sevecegim insani bir okul bir is yerinde bir ortamda once gormek bakismak flort ede ede cikmak istiyorum boyle tanistirilip ciktigim insanlar beni itiyor nedendir bilmem. Sanki hic sevemeyecegim gibi geliyor. Bu normal mi? Nedir benim bu psikolojim... Sizde de boyle oluyor mu? Bugunluk derdim bu.
Tesekkurler.
Cafelerde bağırarak konuşan kahkaha atan kızlara sinir olurum dikkat çekme çabasında diye :) bende tam olarak öyle yaptım.. ne derse kahkaha attım
Ben memurum çocuk da benimle eşdeğer okuduğumuz bölüme kadar aynı.. memur erkekler de tercih ediliyor mu ya bana hep zengin tipler geliyo da ben reddediyorum dedimhalbuki içim ısında fabrikada işçi olsun önemsemem.. çocuk biraz burnu havada bi evin bi oğluymuş şımartılmış bende ezdim bide şımarıklık yapıp yolladım işte..
veeee tabiki bidaha beni aramadı :) arada denk geliyoruz selam selamdan öteye gitmiyor sohbet :)
Aslında böyle yapmam böyle bi insan değilim ama çok üstüme geldiler. Ortak arkadaşım ve o sürekli baskı yaptılar. Çoçuğun yazdığına cevap vermesem ortak arkadaş hemen niye cevap atmıyorsun diye sıkıştırdı.. bende tek çare çocuğun beni beğenmemesinde buldum
evet arkamdan şımarık vs diyordur Eminim ama benimle olacak kişi sabırlı kendine güvenen biri olsun.. olursa olur olmazsa çay demleriz mantığında olmasın böylece bi lafa kanıp vazgeçmez :)P
Guzel taktik bayildimm. Ama galiba ben yapmazdim ya. O erkekten kurtuldum evet messla. Ama smdi heryerde benim simarik oldugumu soyluyordur. Bmbaska bi aday beni sorsa birine, benim simarik oldugumu soyluycekler buyuk ihtimal. Belkide o aday tamda benim istdgim kriterdeydi. Kacirmis olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?