Her gun yeni biri ile tanistiriliyorum ama??

tanıştırılma olayı bana da çok itici gelmiştir. tedadüfi aşklar tadından yenmez

24 yaşında ve 4 senelik ilişkinin bitmesi üzerinden sadece 7 ay geçtiyse bence bi süre 'tanıştırılmayın' ve bunuda çevrenize belirtin.

böyle şeyler planlayarak olmaz. zamanı geldiğinde çıkar elbet karşınıza biri.

bunun bır zamanı var mıdır kı?
yanı ustunde ne kadar gecmesı gerekyor...

Sacmaliyomusun? Taktik gelistirmissin vay.Ne yapiyosun mesela? Aklima komedi filmleri geldi.
Cafelerde bağırarak konuşan kahkaha atan kızlara sinir olurum dikkat çekme çabasında diye :) bende tam olarak öyle yaptım.. ne derse kahkaha attım
Ben memurum çocuk da benimle eşdeğer okuduğumuz bölüme kadar aynı.. memur erkekler de tercih ediliyor mu ya bana hep zengin tipler geliyo da ben reddediyorum dedim halbuki içim ısında fabrikada işçi olsun önemsemem.. çocuk biraz burnu havada bi evin bi oğluymuş şımartılmış bende ezdim bide şımarıklık yapıp yolladım işte..
veeee tabiki bidaha beni aramadı :) arada denk geliyoruz selam selamdan öteye gitmiyor sohbet :)
Aslında böyle yapmam böyle bi insan değilim ama çok üstüme geldiler. Ortak arkadaşım ve o sürekli baskı yaptılar. Çoçuğun yazdığına cevap vermesem ortak arkadaş hemen niye cevap atmıyorsun diye sıkıştırdı.. bende tek çare çocuğun beni beğenmemesinde buldum

Evlenmiş olmak için evlenmek istiyorsam tanisirdim, ama asla öyle biri olmadım. Benim için evlilik amacıyla ilişkiye baslanmaz. Hoşlandığım için başlarım, severim sonra evlenmek isterim. Bu yaşıma kadar da hiçbir ilişkim tanıştırma usulüyle olmadı. Bana ters. Muhtemelen sana da ters ki içine sinmiyor.

aslında zamanı yok. demek istediğim siz 'acele' etmeyin. hani zamanı geldiğinde karşınıza çıkar zaten. öyle tanıştırılmakla olmasın. belki 3 gün sonra belki 3 yıl sonra. belli olmaz
cok yoruldum bılıyor musunuz.. tanıstırıldıgım tıpler hep ukala, kendını begenmıs, zuppe tıpler.. hanı nasıl uygun goruluyorum bılmıyorum.
bu adamlar mı benım karsımda boyle davranıyor ben mı ıtıyorum anlamadım.
sonuc olarak kımseden hoslanamıyorum..

kesınlıkle evlenmek ıcın baslamıyorum ama basladıgım ınsanların da cıddı dusunce kafa yapısında olmalarını ıstıyorum..
dıger turlu 18 yasında degılım gezeyım tozayım bırakayım..
kı bence bu cok karakterlı bır durus..

Genelde tanıştırılmayla oluyor ama bu işler .bende hep uzak durdum ama çevremdeki insanlar hep bu şekilde evlendi hata mı yaptım acaba şans versemiydim diyorum şimdi ..filmlerdeki gibi aşık olmak istiyoruz bence biz ondan zorlama geliyor görücü usulü gibi ..ama erkekler bu tip tanışmaları daha güvenli buluyor yani kendiliğinden tanışılınca sanki güven duymuyorlar gibi geliyor bana ..bu benim fikrim tabi edindiğim tecrübeler bunca yıldır ..

Gerçekten tanıştırarak evlenmek kötü bir duygu olsa gerek hic yaşamadım ama tahmin edebiliyorum ama bu duygun normal bence eğer kaderindeki kişi gelirse ister tanistirilarak ister internetten için hemen ısınır diye düşünüyorum her şeyin zamanı var

bende tanıstırılarak evlenmek ıstemezdım.. o benıı bulcak dıye beklıyorum yasım 30 hadı hayırlısı. kaderımde ise zaten o benı bulucak bılıyorum. allah iyi ınsanlarla karsılastırsn

Canım sen nişan alıl verişini 10 bin lira ile çıktığı için nişanlısından ayrılan ba-yan değil misin

En doğrusunu yapıyorsun .Daha yaşın neki illa karşına çıkar.Tanıştırmak isteyenleri kesin dille reddet.Seni sana bıraksınlar.

P

Guzel taktik bayildimm. Ama galiba ben yapmazdim ya. O erkekten kurtuldum evet messla. Ama smdi heryerde benim simarik oldugumu soyluyordur. Bmbaska bi aday beni sorsa birine, benim simarik oldugumu soyluycekler buyuk ihtimal. Belkide o aday tamda benim istdgim kriterdeydi. Kacirmis olurum.

evet arkamdan şımarık vs diyordur Eminim ama benimle olacak kişi sabırlı kendine güvenen biri olsun.. olursa olur olmazsa çay demleriz mantığında olmasın böylece bi lafa kanıp vazgeçmez :)
Şuan birini istiyorum hayatımda ama iş ciddiye binince koşarak kaçıyorum. Gerçekten seven sabreden biri lazım bana.. sanırım biraz zor benim işler
Sen yine benim yaptığımı yapma evde kalma yolunda emin adımlarla ilerliyorum ben

Seni anlıyorum beni de arkadas akraba uygun görüp tanıştırmak istedi. Benim de güvendiğim kimseler olduğu icin tanıştım. Bi de aracılar insanları o kadar çok övüyorlar ki. Sen de bisey zannediyorsun. Ama maalesef bir insanın arkadaşlığı başka sevgililigi başka. Sen adamın halini tavrını goruyosun bundan bi cacık olmaz diyosun fakat aracı bunu anlayamayabiliyor çoğu zaman. Sorun sende değil yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…