Ya Tevvab diye okumuştum canım günde 409 defa.Gunaydin. Birsey sormak istiyorum.
Arkadasimin esi alkol bagimlisi.kurtulmak istiyor ama birakamadi.
Ona bir seyler okutabilir miyiz?
Belki sorum cok sacma oldu ama bagimliligin sigara yemek aolkol internet bagimliligi ne olursa olsun kurtulmak cok zor oluyor.
Kendi annem babam yillardir sigarayi birakmak istiyorlar. Keske yapabilecegim birseyler olsa.
Gunaydin. Birsey sormak istiyorum.
Belki sorum cok sacma oldu ama bagimliligin sigara yemek aolkol internet bagimliligi ne olursa olsun kurtulmak cok zor oluyor.
Kendi annem babam yillardir sigarayi birakmak istiyorlar. Keske yapabilecegim birseyler olsa.
Zina icki gibi seylerden kurtulmak icin ya reşid esmasini okuyabilirsiniz sigara konusunda bi bilgim yok canimGunaydin. Birsey sormak istiyorum.
Ya resid 514, ya cami 114 günlük okumaları. Ikisini birlestirerek ya resid ya cami seklinde 628 tane okuyabilirsiniz Allah yardımcınız olsunZina icki gibi seylerden kurtulmak icin ya reşid esmasini okuyabilirsiniz sigara konusunda bi bilgim yok canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?