ailem lens kullanmamı istemiyor.Mikrop kapıp kör olurmuşum....Lens kullanırsan voleybol için sıkıntı olmaz sanırım, doktorla bir konuş derim :)
buz pateninde ilk deneyimimi geçen hafta yaşadım müthiş zevkli bir şey :) 4 kere düştüm ama olsunsevgili whynotme, buz pateni kesin cok zevklidir, ben düsünsene belki annen yasindayim ve kayak kaymayi ögrendim ve müthis mutlu oldum buzda dengemi tutabiliyorum ve kayabiliyorum diye. Bence, gercekten ama gercekten cok istersen bu dünyada herseyi basarabilirsin.
Ben senin yasindayken, hayati bir bakkal gibi düsünürdüm ve oradan hep en güzel seyleri yapmak ve almak icin ugrasirdim, sende sakin bahanelerin ardina saklanma, kardeslerin olsa bile istegin var ise, yapmaya calis. Simdi tam ögrenme ve egilimini gelistirme Zamani, yas ilerledikce zorlanirsin.
Gitarda ögren, hic merak etme tüm dediklerin seyler yapilabilir, hem pahalida olsa, senden sonra kardeslerin kullanir belki, yani bosuna degil aldiklarin. Hem kardeslerine güzel bir örnekde olursun.
sevgiler
Olivia
inşALLAH bende yapabilirim.Dediklerinizin sadece ilkini yaptım aşık oldum.Karşılıksız ama olsun :)Canım ben 22 yaşındayım
16 yaşımdan beri yaptıklarımı hatırlıyorumda aşık oldum, gitar çaldım, voleybol kursuna gittim. şimdide şehirdışında üniversite okuyorum . Darısı senin başına :)
sana tavsiyem isteklerinin peşinden koş ama bu arada da derslerini çok iyi çalış sakın sakın boşlama...
Buradaki belediye kurs açmış ona gitmeyi düşünüyorum :) ama olmazsa netten de destek alırım teşekkürler :)intenette video sitelerinde gitar çalmayı öğreten videolar var . gitarın yanında metronom alıp akorunuda kolayca yapabilirsin.
lens içinde eğer astigmatın yoksa fiyatlar çokda yüksek olmuyor (alacağın yere bağlı olarak)
Benimkiler de hep öyle demişti ben de üniversiteye gelince aldım 6 ay sonra fark ettiler lens taktığımı kötü örnek de olmak istemem şimdi gerçi :) ama dikkat edersen bişeycik olmaz yine de bazı gözlere tavsiye edilmiyormuş doktor gidince daha net bilgi verir zaten sen de hijyene dikkat edersin :)ailem lens kullanmamı istemiyor.Mikrop kapıp kör olurmuşum....
bir daha ki konturole gidince bu konuyu açıcam doktor beye :) teşekkür ederimmBenimkiler de hep öyle demişti ben de üniversiteye gelince aldım 6 ay sonra fark ettiler lens taktığımı kötü örnek de olmak istemem şimdi gerçi :) ama dikkat edersen bişeycik olmaz yine de bazı gözlere tavsiye edilmiyormuş doktor gidince daha net bilgi verir zaten sen de hijyene dikkat edersin :)
cevabınız için teşekkür ederim :)Ben de 18 yaşındayım.Dolu dolu yaşaman için verebileceğim tavsiye tabiki de önce derslerine çalış ve pc'de bu kadar vakit geçirme.
Arkadaşlarınla çık ,gez dolaş,sinema,tiyatro,konser,biraz büyüdüğün de birlikte tatile bile gidebilirsiniz,piknik falan olabilir.Sonra dil öğrenmeye çalış,bir yandan da kendini geliştir,filmler izle,kitaplar oku,giyimine kuşamına da özen.
Bu kadar tavsiye verebilirim,düzenli spor falan yap mesela.ne bileyim bulursun kendin de bir şeyler..
benimle bu kadar ilgilenip yorumlar yaptığınız yol gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim :) ilk fırsatta kütüphanede araştırıcam bu kitabı çok teşekkür ederim :) kesinlikle haklısınız mutluluğun peşinden koşmam lazımGünaydin sevgili whynotme, sana bir kitap tavsiye etmek istyorum, yazarin adi Mümin Sekman.
Onun kitaplari hep, hayati nasil basarili yasamaliyimla alakali. Zor degil okumasi, seninde tam yasina göre.
Bak sunu hic unutma, mutluluk hic kimseye kendiliginden gelmez, onu yakalabilmek icin tabiki sende emek vermen ve calisman lazim.
evet aslında benim de demek istediğim şuydu şu an ki yaşamımı sadece dersler oluşturuyor hiç sosyal ve aktif değilim ben bunu değiştirmek istiyorumDaha 16yasindasin üniversiteye gidiceksin. Ben de ssaglik meslek çıkışliyim. Birazdaha bbüyüdükten sonra her şey kendiliğinden olycak ve hayatin dolu dolu gecicek ama simdilik daha kucuksun yaşının gereği gibi yaşa arkadaslarinla Takil gez sohbet et bol bol gül. Lise yillari geri gelmiyor bir daha
Arkadaşlarına vakit ayir hic yok mu yakin arkadasin .? Evet biliyorum derslerin zordur muhtemelen ikinci siniftasin seneye staja basliycaksn ve zaten senin için başka bir hayat basliycak insanların birebir sagligiyla ilgileniceksin şimdiden seneye yorulcagin günler için dinlen benceevet aslında benim de demek istediğim şuydu şu an ki yaşamımı sadece dersler oluşturuyor hiç sosyal ve aktif değilim ben bunu değiştirmek istiyorum
var çok var ama okul dışında pek buluşmuyoruz.Evet seneye çok yoğun olucak benim için ama seneyi şimdiden düşünmk istemiyorum :) teşekkür ederimArkadaşlarına vakit ayir hic yok mu yakin arkadasin .? Evet biliyorum derslerin zordur muhtemelen ikinci siniftasin seneye staja basliycaksn ve zaten senin için başka bir hayat basliycak insanların birebir sagligiyla ilgileniceksin şimdiden seneye yorulcagin günler için dinlen bence
demek istediğimi anlamadınız sanrırm.Ben hayatı dolu dolu yaşamak derken sonradan pişman oluncak şeyler yapmaktan bahsetmiyorum kiSenin şuan en büyük sorumluluğun derslerin.
Derslerin dışında kurslara gidebilirsin.
Hayatı dolu dolu yaşamak uğruna kendinizide ziyan etmeyin.
Çok gördük hayatımı yaşamak istiyorum diyip,sonu hüsranla biten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?