Her günü dolu dolu yaşamak için...

buz pateninde ilk deneyimimi geçen hafta yaşadım müthiş zevkli bir şey :) 4 kere düştüm ama olsun gerçi ben tekerlikli paten düşünüyorum :) evet haklısınız.bir anda olmaz belki.zaman alr ama yapıcam inşALLAH içimde kalsın istemiyorumçDolu dolu yaşamak istiyorum.Tekrardan teşekkür edrim yorumlarınız beni mutlu ettı

inşALLAH bende yapabilirim.Dediklerinizin sadece ilkini yaptım aşık oldum.Karşılıksız ama olsun :)

Buradaki belediye kurs açmış ona gitmeyi düşünüyorum :) ama olmazsa netten de destek alırım teşekkürler :)

ailem lens kullanmamı istemiyor.Mikrop kapıp kör olurmuşum....
Benimkiler de hep öyle demişti ben de üniversiteye gelince aldım 6 ay sonra fark ettiler lens taktığımı kötü örnek de olmak istemem şimdi gerçi :) ama dikkat edersen bişeycik olmaz yine de bazı gözlere tavsiye edilmiyormuş doktor gidince daha net bilgi verir zaten sen de hijyene dikkat edersin :)

Ben de 18 yaşındayım.Dolu dolu yaşaman için verebileceğim tavsiye tabiki de önce derslerine çalış ve pc'de bu kadar vakit geçirme.
Arkadaşlarınla çık ,gez dolaş,sinema,tiyatro,konser,biraz büyüdüğün de birlikte tatile bile gidebilirsiniz,piknik falan olabilir.Sonra dil öğrenmeye çalış,bir yandan da kendini geliştir,filmler izle,kitaplar oku,giyimine kuşamına da özen.
Bu kadar tavsiye verebilirim,düzenli spor falan yap mesela.ne bileyim bulursun kendin de bir şeyler..

Günaydin sevgili whynotme, sana bir kitap tavsiye etmek istyorum, yazarin adi Mümin Sekman.
Onun kitaplari hep, hayati nasil basarili yasamaliyimla alakali. Zor degil okumasi, seninde tam yasina göre.
Bak sunu hic unutma, mutluluk hic kimseye kendiliginden gelmez, onu yakalabilmek icin tabiki sende emek vermen ve calisman lazim.

bir daha ki konturole gidince bu konuyu açıcam doktor beye :) teşekkür ederimm

cevabınız için teşekkür ederim :)

Daha 16yasindasin üniversiteye gidiceksin. Ben de ssaglik meslek çıkışliyim. Birazdaha bbüyüdükten sonra her şey kendiliğinden olycak ve hayatin dolu dolu gecicek ama simdilik daha kucuksun yaşının gereği gibi yaşa arkadaslarinla Takil gez sohbet et bol bol gül. Lise yillari geri gelmiyor bir daha

benimle bu kadar ilgilenip yorumlar yaptığınız yol gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim :) ilk fırsatta kütüphanede araştırıcam bu kitabı çok teşekkür ederim :) kesinlikle haklısınız mutluluğun peşinden koşmam lazım

evet aslında benim de demek istediğim şuydu şu an ki yaşamımı sadece dersler oluşturuyor hiç sosyal ve aktif değilim ben bunu değiştirmek istiyorum

evet aslında benim de demek istediğim şuydu şu an ki yaşamımı sadece dersler oluşturuyor hiç sosyal ve aktif değilim ben bunu değiştirmek istiyorum
Arkadaşlarına vakit ayir hic yok mu yakin arkadasin .? Evet biliyorum derslerin zordur muhtemelen ikinci siniftasin seneye staja basliycaksn ve zaten senin için başka bir hayat basliycak insanların birebir sagligiyla ilgileniceksin şimdiden seneye yorulcagin günler için dinlen bence

var çok var ama okul dışında pek buluşmuyoruz.Evet seneye çok yoğun olucak benim için ama seneyi şimdiden düşünmk istemiyorum :) teşekkür ederim

Senin şuan en büyük sorumluluğun derslerin.
Derslerin dışında kurslara gidebilirsin.

Hayatı dolu dolu yaşamak uğruna kendinizide ziyan etmeyin.
Çok gördük hayatımı yaşamak istiyorum diyip,sonu hüsranla biten.

Ben lise sondan beri lens kullanıyorum 4 sene oluyor çok şükür bir rahatsızlığım olmadı. tabi doktorunla konuşmalısın

demek istediğimi anlamadınız sanrırm.Ben hayatı dolu dolu yaşamak derken sonradan pişman oluncak şeyler yapmaktan bahsetmiyorum ki

yani evet ama çok uzun süre kullanırsan oda zaten suni gözyaşı damlası ile geçiyor damla bulamazsanda musluk suyunu bir müddet akıttıktan sonra gözüne çarpabilirsin tabi artık musluk suyuna ne kadar güvenebilirsin oda ayrı

Canim benim sunuda yazayimda, icimde kalmasin. Yani cok ders calis falan diyoruz tabiki ama bu güzel yasin tadinida cikar tabiki. Bir daha 16/ 17/ 18 olunmuyor ama seninde dedigin gibi sonradan pisman olunan seyleri kastetmiyorum tabi ama mesela bir kizarkadasini ikna edip beraber buz pateni yaparsaniz cok komik olur bence, veya bir kac kisiyle birlikte cok zevkli olur. Yani hayati arkadaslarla paylasmakla güzeldir. Ilk adimlari hep karsi tarafdan bekleme, eger sevdigin arkadaslarin varsa dogum gününe davet et mesela.
sevgiler güzelim, hayat sana hep gülsün, saglicakla kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…