Ömrünü zehir eden adamdan ayrılıp ikinci baharını yaşamak istiyor diye tripli ya da babasını üzmek istemiyor. Her konusunda üstü kapalı anneyi suçluyor.Sorun ne anneniz ne de babaniz
Sorun sizsiniz
Her seyin yolunda oldugu annenizi bile gormeye gitmiyorsaniz size ne diyelim?
Sonra da gelip burda milletin ensesinde boza pisiriyor.Ömrünü zehir eden adamdan ayrılıp ikinci baharını yaşamak istiyor diye tripli ya da babasını üzmek istemiyor. Her konusunda üstü kapalı anneyi suçluyor.
Ben anneme kızdığım için gitmemezlik yapmıyorum ki,annem çok yoruldu çocuğuma bakarken çok huzursuzluk çekti biraz kafasını dinlesin diye gitmiyorum annem de bu durumdan memnun bunda kötü ne var anlamadımAnne ve baba arasındaki ilişki çocuğu etkiler ama eğer babanız size kötülük yapmadı sadece annenizle anlaşamadılar ya da annenize eziyet ettiyse bir yetişkin olarak taraf tutmanız çok doğru değil. Sizi ve torununu özlüyor, görmek istiyor demek ki ilgili bir baba aslında. Siz annenize de gitmiyormuşsunuz gerçi aranızda bir sorun olmamasına rağmen.
Ben anneme kızdığım için gitmemezlik yapmıyorum ki,annem çok yoruldu çocuğuma bakarken çok huzursuzluk çekti biraz kafasını dinlesin diye gitmiyorum annem de bu durumdan memnun bunda kötü ne var anlamadım
Bir de babamla aram iyiydi ama bana niye soğuk davranıyor anlamıyorum ki ben ne yaptım ben mi istedim böyle olmasını kafasının dikine gidip anneme küfür eden o bekar gibi yaşayan o
Boşandığı zaman hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağı belliydi
Gerçekten size şu an açıklama yapmak bile istemiyorum çünkü yazdıklarımı anlamadan beni suçluyorsunuzTekrar ediyorum, babanızın annenizle ilişkisinde yetişkin bir kadın olarak taraf olmamalısınız. Biri babanız diğeri anneniz çünkü. Babanız ve anneniz boşandı, siz boşanmadınız onlardan. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek.
Babanızla aranız iyi ama 2 aydır görmüyorsunuz. Bu işte bir anormallik yok mu sizce de? Sizin tavrınızdan dolayı soğuk davranıyor, ben de iki ay görmesem sebepsiz yere benimkiler de kızar. Adamın kızması anormal değil, sizin davranışlarınız anormal.
Bir anne kızını görmediği için memnun olmaz, sadece kızı üzülmesin kırılmasın diye sesini çıkarmaz.
Gerçekten size şu an açıklama yapmak bile istemiyorum çünkü yazdıklarımı anlamadan beni suçluyorsunuz
Babamla önceden iyiydi ama o bana soğuk davranıyor ve de daha bir çok yaşanan şeyler var,annemle de hergün telefonda konuşuyoruz kadın şu an kafasını dinliyor arkadaşlarıyla geziyor kendiyle ilgileniyor gayette mutlu çok şükür,yani öyle bir yazıyorsunuz ki sanki ben hayırsız evlat ikisi de boşandı ben elimi ayağımı çektim gibi
Ama ne yazsam da anlamayacağınız beni daha çok strese sokacağınız için daha fazla açıklama yapmak istemiyorum size
İyi günler
AminBuraya görüş almak için yazıyorsunuz sonra görüşleri beğenmiyorsunuz. Ne yapalım babanıza saydıralım mı hep birlikte, bunu mu istiyorsunuz?
Adam bir şeylere kızmış, kırılmış belli ki. Evlat olarak yapmanız gereken sebebini sormak, arayı ısıtmaya çalışmakken siz kendinizi çekiyorsunuz. Bu konuya benim bundan başka yorumum yok malesef.
Çok güzel bir temennim vardır benim herkes için, allah herkese kendi gibi evlat versin derim. Sizin için de bunu diliyorum.
Size de iyi günler.
Babam anneme yüzde 100 eşlik görevini yerine getirmedi bu kesinBabanız ne eşlik görevini yerine getirmiş, ne de babalık. Nedir bu azabın sebebi? Böyle babalar daha kıymetli oluyor nedense. Herkes yaptıklarının faturasını ödeyecek..
Yok o kadar da değil,evet soğuk davranıyor sanki biz boşanmalarını istedikBu kadar içlenmeye gerek yok. Bence eşin de gitmesin. Hem suçlu hem güçlü. Soğuk davranıyormuş bir de. Yesinler
Annemi babamdan daha çok seviyorum yanılıyorsunuzBenim konularınızdan anladığım tek şey, babanızın ne kadar kötülük yaptığı önemli olmaksızın annenizden daha çok sevdiğiniz gerçeği.
Kimse size ne yapacağınızı söyleyemez. Söylememizi beklemeyin. Babanızla iyi olmaktan anneniz nedeniyle uzak duruyorsunuz. Gerçeği kabul edin bir karar verin. Gidin konuşun. Biten evliliğiniz yüzünden taraf tutmuyorum. İkinizin de darılmaya hakkı yok deyin. Anneniz üzülecektir muhtemelen. Fakat babanız sizin için daha kıymetli.
Zaten kızdım ama kardeşim için barışmıştı daha önce o hep anne sus alttan al vs diyorduannene de kız madem.
vakti zamanında boşanmayarak hepinizi mahkum etmiş mutsuzluğa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?