- 1 Ağustos 2017
- 86
- 80
- 88
- 34
- Konu Sahibi havanur-havanur
-
Ben şuan 10 haftalık gebeyken strese giriyorum seni düşünemiyorum gerçekten rabbim yardımcın olsunMerhaba arkadaşlar. 38 haftalık gebeyim dogumum çok yaklaştı inanın stresten korkudan anın tadını çıkartamiyorum aşırı bir doğum korkusu var. Normal doğum çok korkutuyor sezeryan olayım diyorum kendimi kestirme düşüncesi de beni cok korkutuyor. Ama sezeryana biraz daha yakınım şu an. Sizce be yapmalıyım. Lutfen en sağlıklısı normal dogum vs demeyin bunun farkındayım zaten ama benim için en kolay ağlayacağım doğum şekli nedir birebir tecrübe etmiş annelerden yardımlarını bekliyorum. Simdiden çok teşekkür ederim
Normal doğum sonrası çok kolay evet ama normal diye başlayıp o acıya dayanamassam sezeryana dönersem iki acıyı da tatmış olacağım. Of çok zor çok stresli ama inşallah sonu çok güzel olacak. Seninde bebişin hayırlı uğurlu olsun canımBen şuan 10 haftalık gebeyken strese giriyorum seni düşünemiyorum gerçekten rabbim yardımcın olsun. Ama her iki doğumu da yapan yengem var ona sordum o bana ikiside çok acılı dedi nasıl yani dedim normal doğum doğum yaparken ağrı çekiyorsun bebek bedeninden çıktıktan sonra herşey bitiyor sadece o anlık dedi ayrıca çabuk toparlandım ayağa kalktım acısını çok çabuk unuttum dedi. İkinci doğumu da sezeryan di onu da doğum yaparken hiç bir şey hissetmiyorsun çünkü uyuşturuyorlar seni . Onun da acısı doğumdan sonra başlıyor dikiş yerlerin sürekli sızlıyor bı kaç ay boyunca asla doğru düzgün eğilip kalkamıyorsun hatta ilk zamanlar bebeğin altını bile değiştirirken çok zorlandım dedi. Bana tavsiyesi normal doğumdu o an çekersin sonra hiç bir şeyin kalmaz dedi. Ben normal doğum düşünüyorum bu yüzden Allah kısmet ederse
Böyle yorumlar okuyunca biraz olsun rahatlıyorum canım çok sağol tecrübeni paylaştığın içinBen sezaryen doğum yaptım kızlar hangisi daha kolay kıyas yapamıyorum açıkçası. Ben normal doğum istiyordum şartlar yüzünden sezaryen oldu. Tabiki korkuyordum ameliyat sonuçta. Ama zaten hiçbir şey hissetmiyorsun. Sonraki 2 gün zor azıcık Ama ağrı kesici alınca onu da hissetmiyorsun. Doğum kolay bi şekilde olup gidiyor sonrası daha zor emin olun
ben de genel anestezi ile sezaryen olmak zorunda kaldım, 4 cm acıklıktan sonra ilerlemedi bebegin kalp atısları yavaslamaya baslayınca apar topar sezaryene alındım, 12 saat agrı cektigimle kaldım, üstüne sezaryen :) ben de sizin gibi vajinali denemek istiyorum ama korkuyorum. doğumdan sonra unutmazsanız tecrübenizi yazar mısınız rica etsem :)Genel anestezi ile sezeryan olmak zorunda kaldım. Benim için çok acılıydı 2 hafta boyunca uyurken yan dönemediğimi biliyorum ama kişiden kişiye göre değişiyor sanırım. Bazıları çok rahat atlatıyor. Şu anda da 33 haftalık hamileyim ve şartlar uygun olursa vajinal doğumu denemek istiyorum
canım gözünü korkutmak gibi olmasın ama normal baslayan bir dogumda açılma da düzenli olarak artıyorsa bebegin kalp atısları suyuyla ilgili bir sorun olmazsa, sırf agrım cok dayanamıyorum dedigin icin sezaryene almazlar büyük ihtimal. normal şekilde dogum olmasına ugrasırlar, zaten bebek gelmek üzere oluyor, sezaryen icin anestezi süresi filan da varNormal doğum sonrası çok kolay evet ama normal diye başlayıp o acıya dayanamassam sezeryana dönersem iki acıyı da tatmış olacağım. Of çok zor çok stresli ama inşallah sonu çok güzel olacak. Seninde bebişin hayırlı uğurlu olsun canım
Seni rahatlatmak isterim bir nebze olsun. Konuyu açan benim yazdıklarımdan ne kadar korktuğumu anlamissindir. Sen benim yaptığım hataya düşme. Aylardır araştırıyorum sezeryani öyle öcü gibi anlatanlar vardiki.. birebir daha yeni tecrübe ettim ve inanki hicbir şey yok sezeryanda. Ya insanlar abartmayı seviyot ya da bende bir anormallik varBen şuan 10 haftalık gebeyken strese giriyorum seni düşünemiyorum gerçekten rabbim yardımcın olsun. Ama her iki doğumu da yapan yengem var ona sordum o bana ikiside çok acılı dedi nasıl yani dedim normal doğum doğum yaparken ağrı çekiyorsun bebek bedeninden çıktıktan sonra herşey bitiyor sadece o anlık dedi ayrıca çabuk toparlandım ayağa kalktım acısını çok çabuk unuttum dedi. İkinci doğumu da sezeryan di onu da doğum yaparken hiç bir şey hissetmiyorsun çünkü uyuşturuyorlar seni . Onun da acısı doğumdan sonra başlıyor dikiş yerlerin sürekli sızlıyor bı kaç ay boyunca asla doğru düzgün eğilip kalkamıyorsun hatta ilk zamanlar bebeğin altını bile değiştirirken çok zorlandım dedi. Bana tavsiyesi normal doğumdu o an çekersin sonra hiç bir şeyin kalmaz dedi. Ben normal doğum düşünüyorum bu yüzden Allah kısmet ederse
MaşallahSeni rahatlatmak isterim bir nebze olsun. Konuyu açan benim yazdıklarımdan ne kadar korktuğumu anlamissindir. Sen benim yaptığım hataya düşme. Aylardır araştırıyorum sezeryani öyle öcü gibi anlatanlar vardiki.. birebir daha yeni tecrübe ettim ve inanki hicbir şey yok sezeryanda. Ya insanlar abartmayı seviyot ya da bende bir anormallik varnormali bilemem ama eger ki zorunlu ya da isteğe bağlı sezeryan olursa dogumun hic korkmadan gir. Hayirlisiyla sende bebisini kucağına alirsin insallah
Bol bol yürüyüş yapmanızı öneririm. Merdiven inip çıkmak falan çok faydalı. Artık normal doğum azaldı çünkü şehir hayatında hareketsizleştik. Sağlıkla kucağınıza alın, inşaallahBen şuan 10 haftalık gebeyken strese giriyorum seni düşünemiyorum gerçekten rabbim yardımcın olsun. Ama her iki doğumu da yapan yengem var ona sordum o bana ikiside çok acılı dedi nasıl yani dedim normal doğum doğum yaparken ağrı çekiyorsun bebek bedeninden çıktıktan sonra herşey bitiyor sadece o anlık dedi ayrıca çabuk toparlandım ayağa kalktım acısını çok çabuk unuttum dedi. İkinci doğumu da sezeryan di onu da doğum yaparken hiç bir şey hissetmiyorsun çünkü uyuşturuyorlar seni . Onun da acısı doğumdan sonra başlıyor dikiş yerlerin sürekli sızlıyor bı kaç ay boyunca asla doğru düzgün eğilip kalkamıyorsun hatta ilk zamanlar bebeğin altını bile değiştirirken çok zorlandım dedi. Bana tavsiyesi normal doğumdu o an çekersin sonra hiç bir şeyin kalmaz dedi. Ben normal doğum düşünüyorum bu yüzden Allah kısmet ederse
Ben yaşımdan ötürü sezeryan oldum. Doktor öyle istedi. Çok çabuk toparlandım. Ama herkesin farklı oluyor sanırım. Kolaylıkşa ferahlıkla kucağınıza almanızı dilerimMerhaba arkadaşlar. 38 haftalık gebeyim dogumum çok yaklaştı inanın stresten korkudan anın tadını çıkartamiyorum aşırı bir doğum korkusu var. Normal doğum çok korkutuyor sezeryan olayım diyorum kendimi kestirme düşüncesi de beni cok korkutuyor. Ama sezeryana biraz daha yakınım şu an. Sizce be yapmalıyım. Lutfen en sağlıklısı normal dogum vs demeyin bunun farkındayım zaten ama benim için en kolay ağlayacağım doğum şekli nedir birebir tecrübe etmiş annelerden yardımlarını bekliyorum. Simdiden çok teşekkür ederim
Kesinlikle deniycemBol bol yürüyüş yapmanızı öneririm. Merdiven inip çıkmak falan çok faydalı. Artık normal doğum azaldı çünkü şehir hayatında hareketsizleştik. Sağlıkla kucağınıza alın, inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?