Ilk çocugumu dogumdn 2 gun sonra kaybettik dogumda zorlandigi için o yuzden sezeryan yapmak istiyoruz ztn.Sezeryan sonrası ilk ayağa kalkmak baya zor 1 hafta boyunca iki büklüm gezdim gaz sancısından. Ne kadar gaz cıkarsamda içimde hiç bitmeyen gaz var gibi. 3 gün kendi yatagımda yatamadım yüksek diye koltukta yattım. Arada hafıf sızlamalar bi kaç ay devam etti. Ben korse kullanmadım toparlayıcı tayt aldım onuda kullanamadım. Sıkıntıya gelemiyorum. İlk çocuk ne kadarlık kucağına gelmek isterse zorlanabilirsin
Teşekkür ederimBaşınız sağolsun
Benimde normal dogumum zor oldugu içinmidir nedir 10 gun sonra bile acisindan agladigim olduBen de iki dogumu da denedim, sezaryen daha rahat ve konforlu gecti
Evet insallah saglikla gelir. Sezeryan sonrasi yurumekte zorlaniliyor muBaşınız sağ olsunİki doğumu da denedim hangisi bebek için sağlıklı olacaksa onu seçin.
Biraz zor tabi ama öyle abartı bir durum da yok. Sıkıntısı bir hafta yalnızcs.Evet insallah saglikla gelir. Sezeryan sonrasi yurumekte zorlaniliyor mu
Ztn normal da 10 gun sonra oturabildim uzerineBiraz zor tabi ama öyle abartı bir durum da yok. Sıkıntısı bir hafta yalnızcs.
Travmatik olmuş bence ilk doğumun, prenses gibi hazırlan git doğuma. Güzelce bebeğini kucağına al sezaryenle.Ztn normal da 10 gun sonra oturabildim uzerine
Yok ya 10 gun sonra bile acidan agladigim olmustur. Dikisler yuzundenSezaryen hakkında bir bilgim yok, normal doğum yaptım. Benim normal doğum sürecim tek bir şey hariç yolunda ve çok iyi gitti.
Doğum bittiği andan itibaren hiç doğum yapmamış gibi ayaktaydım. İlk 10 gün alt dikiş bölgesinde minik minik ağrılar oldu ama öyle aman aman ağrılar değil.
Benim tek sorunum alerji olmuştu, çok enteresan ama vajen girişinde alerji yaşadım dikiş ipliğinden dolayı, çok nadir görülürmüş. O bölgede yanmayla karışık kaşıntım olmuştu, bunun için de bir alerji kremi reçete edildi ve 1 hafta içinde geçti.
Çok güçlü ağrı kesici veriyorlar, acıdan ağlamak olur mu hiç. Merak etmeyin zorluğu elbette var ameliyat ne de olsa. Ama 10. Günden sonra bir şey kalmıyor rahat hareket etmeye başlıyorsunuz. Bir de bünyeye ve acı eşiğine göre değişiyor. Kimisi ertesi günü ayaklanıyor fıldır fıldır. Zaten doğumdan sonra hemen ayağa kaldırıp yürütüyorlar. Dayanılmaz korkunç bir şey olsa yürütürler mi?Ilk çocugumu dogumdn 2 gun sonra kaybettik dogumda zorlandigi için o yuzden sezeryan yapmak istiyoruz ztn.
Sezeryan yarasindan acisindan dolayi agladigniz oldumu dayanamadan. Yani o kadar can yakicimi. Benim normal dogumumda 10 gun sonra bile bazen sizlayarak acirdi agladigim bile oldu aciyor diye.
Umarım bu sefer ağrısız, acısız bir doğum yaşarsınız.Yok ya 10 gun sonra bile acidan agladigim olmustur. Dikisler yuzunden
Başınız sağolsun. Yok ağlayacak kadar değilIlk çocugumu dogumdn 2 gun sonra kaybettik dogumda zorlandigi için o yuzden sezeryan yapmak istiyoruz ztn.
Sezeryan yarasindan acisindan dolayi agladigniz oldumu dayanamadan. Yani o kadar can yakicimi. Benim normal dogumumda 10 gun sonra bile bazen sizlayarak acirdi agladigim bile oldu aciyor diye.
Genel anestezi nedir tumuyle uyuttular mi . Bende normal dogumda hastanedeki yataga binip inmek resmen işkence. eve geldim yataktan kalkmak için birisinden yardim aliyordum. 10 gundur oturmak nedir unuttum resmen. Sadece bebegin oldu haberini alinca oturmusum artik nasil şoktaysam.Ben de ikisini yaşamış biriyim, ameliyatlardan kesiden vs korkarim beni en çok o süreç gerdi. Sezeryanda en zorlandığım kısım ilk uyanma ve yatağa alınma idi, ayağa kalkma yürüme dahi daha kolay geldi çünkü ben genel anestezi almıştım
Her bünye çok farklı, sadece yatağa yatarken zorlandım ilerledikçe zaman o da geçti
Normal doğumda ise elhamdülillah saatler içinde toparlandım
Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşmak nasip etsin size
Cennet kuşunuz ile de ebedî alemde kavuşmayı nasip etsin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?