her ilişki sonrası nevresim değiştiriyor musunuz?

wertyy

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
19
15
6
35
Ankara
merhaba arkadaşlar
ben yeni evliyim. ilişki sonrası çarşaf değiştirme işinin bi kolayı var ben mi bilmiyorum?
yoksa hepiniz hemen her gün olmadı iki gün de bir çarsaf mı yıkayıp ütülüyorsunuz?
prezervatif vb bişey kullanmayanların pratik bi çözümü var mı?
başucuma bunun için bi kaç temiz havlu edindim.
ama o da hem çarsaf kadar büyük olamayacağı için içime sinmiyor.
hem de tam boşalmaya yakın havluyu sokuşturmak konsantre bozucu bişey.
bi çözümü olan var mı?
yeni geline yardım:))))

arkadaşım özel hayat diye birşeyin yokmu senin hani olurda bu kadar olmaz. o senin özel hayatın nerene ne koyuyorsan koy senin tercihin. bence sen bayanda degilsin. karakterinden şüphe ettim....

Son düzenleme:
arkadaşım özel hayat diye birşeyin yokmu senin hani olurda bu kadar olmaz. o senin özel hayatın nerene ne koyuyorsan koy senin tercihin. bence sen bayanda degilsin. karakterinden şüphe ettim....

insanların ilk geceden başlayarak vajinismus doğum ve hamilellikleri ile ilgili ayrıntıları en ince ayrıntılarına kadar paylaştığı sitede benim soruma olan tepkiniz biraz komik olmuş :)
istediğiniz şüpheyi duymakta serbestsiniz isbat etme girişiminde bulunacak değilim !

o zaman bunları burada degil sizin açtıgınız konuya uygun sayfalar var oralarda acın.

o zaman bunları burada degil sizin açtıgınız konuya uygun sayfalar var oralarda acın.

açtığım konu tam olarak kadın sağlığı ile ilgili.
vajinusmus ya da doğum sayfasında aramak ilginç olurdu tabi
neden bu kadar rahatsız oldunuz? ya da rahatsız olduysanız okumamayı deneyin?!!

Bu soruyu reelde bir yakınına sormaya utanıp buraya yazmış olabilir
Önceleri bana garip geliyordu bu tip şeylerin yazılması. Sonra baktım ki bir çok bayanın bir çok mahrem sorusuna cevap burada

Bu soruyu reelde bir yakınına sormaya utanıp buraya yazmış olabilir, çok normal.
Önceleri bana garip geliyordu bu tip şeylerin yazılması. Sonra baktım ki bir çok bayanın bir çok mahrem sorusuna cevap burada

wertty bunlara takılıp eşinle geçireceğiniz özel dakikaları rutine bağlama. O anın akışına bırak

wertty bunlara takılıp eşinle geçireceğiniz özel dakikaları rutine bağlama. O anın akışına bırak [/QUOTE]

eğer herşeyi kontrol altına almak gibi bi hastalığın varsa bi de herşey düzenli dursun işin zor oluyor :))
bi de yeni evliyken herşey yepyeni kıyamıyorum kirletmeye... pratik bişeyler öğrenirim belki demiştim.
ama haklısın sağol.

Düzen ve kontrol manyakligi bende de var canım. Ama bazı konularda kontrol disina çıkmak gerek :)

dogum kontrol hapi kullanmayi denersen çar$afa damlaamz
damalrsa degi$tirmen lazim tabi

havlu kağıt dene..

kendine çarşafın yarı boyunda (yani ortadan iki ye ayrılmış olarak düşün) o şekilde bi kaçtane parça diktir nevresimini ser üzerine onu ser kirlendikçe kaldır değiştir nevresimine değmez. yazık günah nevresimler yıkandıkça rezil olur renk menk kalmaz.

en çok bu fikri tuttum. teşekkürler :))

bende evlyim buna şöyle bir yol buldm. altına başka bir çarşaf sermek çözüm değil sonuçta damlarsa ondanda yatağa geçer. çözümü söyleyim. bu A101 de felan altı naylon alez ler satılıyor ya tek kişilik olanından al bi tane ortadan ikiye kes. ilişki öncesi altına ser. o kirlenince diğer yarıyı ser. sonrada makinede yıka. hem damlasa bile altı naylon olduğu için yatağa geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…