İlişkiden önce ayrı bir çarşaf ser
Her gün nevresim mi değiştirilir ya.
arkadaşım özel hayat diye birşeyin yokmu senin hani olurda bu kadar olmaz. o senin özel hayatın nerene ne koyuyorsan koy senin tercihin. bence sen bayanda degilsin. karakterinden şüphe ettim....
o zaman bunları burada degil sizin açtıgınız konuya uygun sayfalar var oralarda acın.insanların ilk geceden başlayarak vajinismus doğum ve hamilellikleri ile ilgili ayrıntıları en ince ayrıntılarına kadar paylaştığı sitede benim soruma olan tepkiniz biraz komik olmuş :)
istediğiniz şüpheyi duymakta serbestsiniz isbat etme girişiminde bulunacak değilim !
o zaman bunları burada degil sizin açtıgınız konuya uygun sayfalar var oralarda acın.
arkadaşım özel hayat diye birşeyin yokmu senin hani olurda bu kadar olmaz. o senin özel hayatın nerene ne koyuyorsan koy senin tercihin. bence sen bayanda degilsin. karakterinden şüphe ettim....
bana da zor geldi işte :)
merhaba arkadaşlar
ben yeni evliyim. ilişki sonrası çarşaf değiştirme işinin bi kolayı var ben mi bilmiyorum?
yoksa hepiniz hemen her gün olmadı iki gün de bir çarsaf mı yıkayıp ütülüyorsunuz?
prezervatif vb bişey kullanmayanların pratik bi çözümü var mı?
başucuma bunun için bi kaç temiz havlu edindim.
ama o da hem çarsaf kadar büyük olamayacağı için içime sinmiyor.
hem de tam boşalmaya yakın havluyu sokuşturmak konsantre bozucu bişey.
bi çözümü olan var mı?
yeni geline yardım:))))
merhaba arkadaşlar
ben yeni evliyim. ilişki sonrası çarşaf değiştirme işinin bi kolayı var ben mi bilmiyorum?
yoksa hepiniz hemen her gün olmadı iki gün de bir çarsaf mı yıkayıp ütülüyorsunuz?
prezervatif vb bişey kullanmayanların pratik bi çözümü var mı?
başucuma bunun için bi kaç temiz havlu edindim.
ama o da hem çarsaf kadar büyük olamayacağı için içime sinmiyor.
hem de tam boşalmaya yakın havluyu sokuşturmak konsantre bozucu bişey.
bi çözümü olan var mı?
yeni geline yardım:))))
kendine çarşafın yarı boyunda (yani ortadan iki ye ayrılmış olarak düşün) o şekilde bi kaçtane parça diktir nevresimini ser üzerine onu ser kirlendikçe kaldır değiştir nevresimine değmez. yazık günah nevresimler yıkandıkça rezil olur renk menk kalmaz.
en çok bu fikri tuttum. teşekkürler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?