her ilişki sonrası nevresim değiştiriyor musunuz?

ama tutku da benim gibi yapıyomuş o burda yazamıyo utanmışş diğer tarafta yazmışş
AhahahBen mi ilgincim kız Sürekli ilk gece şeyi gibi çarşaf mı seriyorsunuz ya sermem mi gerek her sefer nasıl olcak diğer odalara da taşırım artık çarşafı

Aynen ben aykiri birsey goremedim

hanımlar, hani annelerin bebeklerinin bezini değiştirirken kullandıkları sızdırmaz bez değiştirme örtüsü olur zemine serdikleri,

yatak odasında o bezlerden bulundurup ilişkiden önce altınıza serin. malum şey onun üzerinde olup bittikten sonra kirli sepetine atıp keyfinize bakın

sorma o kötü dur dur ben çarşaf seriyim demek saçma oluyo biraz ama napıym temiz kullandımız halde rahat edemiyorum sonraa

valla kızlar bende öyleyim dur bişey sereyim diyorum çarşafı geçtim yatağa geçmemesi için herşeyi yaparım

valla kızlar bende öyleyim dur bişey sereyim diyorum çarşafı geçtim yatağa geçmemesi için herşeyi yaparım
Ben tuhafım o vakit Kendimi tuhaf hissederim ayrıca bir parça altımda olursa hareketim kısıtlaşır ben özgür genç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…