- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ahahahama tutku da benim gibi yapıyomuş o burda yazamıyo utanmışş diğer tarafta yazmışş
Yapma canım ya bak pislenirse o zaman kaldırır yıkarsın zaten pislenmez öyle her seferinde de alışıyoruz artık herşeye
gel sen de diğer topiceAhahahBen mi ilgincim kız Sürekli ilk gece şeyi gibi çarşaf mı seriyorsunuz ya sermem mi gerek her sefer nasıl olcak diğer odalara da taşırım artık çarşafı
işte yeniyiz ya bi düzen oturtcaz artıkın
gel sen de diğer topice
Aynen ben aykiri birsey goremediminsanların ilk geceden başlayarak vajinismus doğum ve hamilellikleri ile ilgili ayrıntıları en ince ayrıntılarına kadar paylaştığı sitede benim soruma olan tepkiniz biraz komik olmuş :)
istediğiniz şüpheyi duymakta serbestsiniz isbat etme girişiminde bulunacak değilim !
2 hafta da bir normal canım yani bende öyleyim annem şaşırdı biraz sanırım daha uzun serilebilir de nevresim yazın gerekli oluyor ama çok terleniyorO sırada üşenmiyor musun canım ya nasıl dur çarşafı sereyim diyorsun ya yatakta olmazsa illa
sorma o kötü dur dur ben çarşaf seriyim demek saçma oluyo birazama napıym temiz kullandımız halde rahat edemiyorum sonraa
Ben tuhafım o vakitvalla kızlar bende öyleyim dur bişey sereyim diyorum çarşafı geçtim yatağa geçmemesi için herşeyi yaparım
çok mu dönüyorsun sen yatakta kuzum napıyonBen tuhafım o vakitKendimi tuhaf hissederim ayrıca bir parça altımda olursa hareketim kısıtlaşır ben özgür genç
Rahat takılırım deli yatarımçok mu dönüyorsun sen yatakta kuzum napıyon
hahahaaRahat takılırım deli yatarım
Bazen eşimin bölgesine bile geçerim benhahahaadeli seni yaa
ben öyle bişey yapsam iter aşağıya beniBazen eşimin bölgesine bile geçerim ben
Yok hiç çaktırmıyorum da ben sıkıştırıyorum kenaraben öyle bişey yapsam iter aşağıya beni
ay o ortada buluşma bizim 30 saniye sürüyor sonra dönüyoruz arkamızı yatıyoruz ikimizde daralıyoruzYok hiç çaktırmıyorum da ben sıkıştırıyorum kenaraOrtada buluşuyoruz
Biz genelde yapışık ikiz gibi yatıyoruz ama bazen değişiyor dediğin gibi çok bunaldığımızda falanay o ortada buluşma bizim 30 saniye sürüyor sonra dönüyoruz arkamızı yatıyoruz ikimizde daralıyoruz
aaa nasıl yapıosunuz onu ya daralıyoruz hemen nefes alamam ki benBiz genelde yapışık ikiz gibi yatıyoruz ama bazen değişiyor dediğin gibi çok bunaldığımızda falan
Arkadan sarılınca güzel oluyoraaa nasıl yapıosunuz onu ya daralıyoruz hemen nefes alamam ki ben
her türlüsünü denedim canım yok biz ikimizde yapamıyoruzArkadan sarılınca güzel oluyorYa da ben yarım sarılıyorum öyle rahat uyunuyor öneririm
Yapı meselesi canım olsun sonuçta aynı yataktayızher türlüsünü denedim canım yok biz ikimizde yapamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?