her ilişki sonrası nevresim değiştiriyor musunuz?

Canım yapmayın böyle şeyler ya. Ne yani canın istediğinde "dur ben bi çarşaf sereyim mi" diyeceksin? Zehir etmeyin bu güzel günleri. Akışına bırakın. Ben sadece kağıt havlu bulunduruyordum yanımda. Çarşafa nadiren akıyor, onu da ya değiştiriyorum ya da bi güzel siliyorum. Ama bu işlemleri sonra yapıyorum. Kendinize sınır koymayın. Çok açık yazacağım kusura bakmayın da. Sadece yatak olarak düşünmeyin; canınız yerde yapmak istediyse halıyı mı kaldırıp yıkayacaksınız yani ..Ben sadece namaz kılarken kullandığım odayı temiz tutyorum (her anlamda); ayrı kıyafetim oluyor; sürekli de çamaşır değiştiriyorum. Prosedürleri o işten sonra düşünün derim.

Herşeyi konuşup fikir alışverişinde bulunmanda bir sorun yok bence.

Hayır bu soruya cvp burda aramak ve bunun gıbı soruları soranlarada seslenıyorum cok sacmalamıssınız kardesım ser oraya yedek cara af işin bıtınce al at makıneye akıl var mantık var bu soruya cp olarak ne beklıyor dun Baska...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…