her ilişki sonrası nevresim değiştiriyor musunuz?

Yıkamak en güzeli.Eğer her seferinde yıkamaktan yakınırsan kaymıyacak kumaşlardan bikaç tane uygun büyüklükte kestirp kullan.Ben yıkamayı tercih edenlerdenim lastikli havlu,pene ya da kumaş çarşaflarda lastikliler tercihim takması kolay ütüde her zaman istemiyor çıkarıp yıkıyorum.Yazın sorun değilde kışın problem olur mu bilmem size.

valla deniyenler var geçmiyor alta hadi nevresime deyse neyse bi de yataga kadar gitmesi bence zor ama çokta geçerse alezi yataga geçirsin boyluboyunca nevresim üstüne de ister çarşaf ister alez oda kullanacak kişiye kalmış bizden fikir vermesi

büyük boy banyo havlusunu en başta serebilirsin canım. büyük olduğu için yatağa bulaşma riski çok az, en baştan koyarsan da yarıda kesilmez

havlu kağıt yeterli olmuyor mu?
biz mi ortalığı batırmadan hallediyoruz acaba sadece

Bizde sizin gibiyiz.
25 aylık evliyim bir kez bile çarşaf kirlenmedi bizde, kağıt havlu denen bişey var.

Bence bu soruyu yazan kişi dalga geçiyor bizimle

kendimi gülmekten alamıyorum hanımlar bu öneriler ne allah aşkına sevişmenin zamanımı olur bunun için ön hazırlık mı olur?cilveleşmenin sonunda yatakta bulmuşsun kendini ''du ben sevişme çarşafını getireyim aşkom bunu kirletemeyiz''mi dicez? ayrıca çarşafa gelsin ne olucak onu anlamadım sonuçta pis bişey değil ki!!hergün yeni bişey öğreniyorum inanın şaşmış durumdayım..

Bu nasıl bi soru yaaaaaa değiştirmen gerekiyorsa değiştiriceksin tabi

valla ben sadece o meselede degıl hergun carsaf degıstırıyorum
dunku carsafta uyuyamam terlıyoruz okadar :)

Seviştikten sonra öyle uykuya dalanınız yok mu yahu?
Hemen sonrasında bir saat uyku pek tatlı olur oysaki.

Sürekli derken mesela ne kadar sürede değiştiriyorsun canım şimdi bir de pis kullanıp kullanmamak var eğer pisleniyorsa değiştirmen gerekir leke olursa kötü kokarsa rahat edemezsin tabi ki Biz genelde temiz kullanırız sürekli duş aldığımızdan saçlarımızdan falan yastığa da bir şey geçmez temiz kokar nevresimde bazen hafta da bir bazen 2 hafta da bir değiştiriyorum duruma göre bakıyorum hiç ter kokmuyor temiz lekesi bir şeyi yok devam sonuçta daha kokusu üzerinden gitmemiş bir şeyi de değiştirmenin anlamı yok eskir yıpranır

ya ben de iki haftada bir ama o durum öncesi ayrı bi çarşaf seriyorum nolur nolmaz diee garip miyim ben ne

ya ben de iki haftada bir ama o durum öncesi ayrı bi çarşaf seriyorum nolur nolmaz diee garip miyim ben ne
2 hafta da bir normal canım yani bende öyleyim annem şaşırdı biraz sanırım daha uzun serilebilir de nevresim yazın gerekli oluyor ama çok terleniyorO sırada üşenmiyor musun canım ya nasıl dur çarşafı sereyim diyorsun ya yatakta olmazsa illa

sorma o kötü dur dur ben çarşaf seriyim demek saçma oluyo biraz ama napıym temiz kullandımız halde rahat edemiyorum sonraa

sorma o kötü dur dur ben çarşaf seriyim demek saçma oluyo biraz ama napıym temiz kullandımız halde rahat edemiyorum sonraa
Psikolojik bir şey canım takıntı yapmışsınAniden o istek salonda falan geldiğinde yatak odasına yöneliyorsun o zaman çarşaf serene kadar heves kaçar bakayy çok ayıp oldu bu

Psikolojik bir şey canım takıntı yapmışsınAniden o istek salonda falan geldiğinde yatak odasına yöneliyorsun o zaman çarşaf serene kadar heves kaçar bakayy çok ayıp oldu bu
tam üstüne bastın kaçıyo zatenn

ama tutku da benim gibi yapıyomuş o burda yazamıyo utanmışş diğer tarafta yazmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…