- 6 Ocak 2013
- 906
- 577
- 358
bende evlyim buna şöyle bir yol buldm. altına başka bir çarşaf sermek çözüm değil sonuçta damlarsa ondanda yatağa geçer. çözümü söyleyim. bu A101 de felan altı naylon alez ler satılıyor ya tek kişilik olanından al bi tane ortadan ikiye kes. ilişki öncesi altına ser. o kirlenince diğer yarıyı ser. sonrada makinede yıka. hem damlasa bile altı naylon olduğu için yatağa geçmiyor
Düzen ve kontrol manyakligi bende de var canım. Ama bazı konularda kontrol disina çıkmak gerek :)
havlu kağıt yeterli olmuyor mu?
biz mi ortalığı batırmadan hallediyoruz acaba sadece
havlu kağıt yeterli olmuyor mu?
biz mi ortalığı batırmadan hallediyoruz acaba sadece
Sürekli derken mesela ne kadar sürede değiştiriyorsun canım şimdi bir de pis kullanıp kullanmamak var eğer pisleniyorsa değiştirmen gerekir leke olursa kötü kokarsa rahat edemezsin tabi kiyaa kızlarr ben de bu durumdan muzdaribim boyna nevresim değiştiriyorum içim rahat etmiyorutanarak size sormak istedimm siz nasıl yapıyosunuzz??
tutkku nehirnil111 PembeLokum MutluBulut_ duman91
ya ben de iki haftada bir ama o durum öncesi ayrı bi çarşaf seriyorum nolur nolmaz diee garip miyim ben neSürekli derken mesela ne kadar sürede değiştiriyorsun canım şimdi bir de pis kullanıp kullanmamak var eğer pisleniyorsa değiştirmen gerekir leke olursa kötü kokarsa rahat edemezsin tabi kiBiz genelde temiz kullanırız sürekli duş aldığımızdan saçlarımızdan falan yastığa da bir şey geçmez temiz kokar nevresimde bazen hafta da bir bazen 2 hafta da bir değiştiriyorum duruma göre bakıyorum hiç ter kokmuyor temiz lekesi bir şeyi yok devam sonuçta daha kokusu üzerinden gitmemiş bir şeyi de değiştirmenin anlamı yok eskir yıpranır
2 hafta da bir normal canım yani bende öyleyim annem şaşırdı biraz sanırım daha uzun serilebilir de nevresim yazın gerekli oluyor ama çok terleniyorya ben de iki haftada bir ama o durum öncesi ayrı bi çarşaf seriyorum nolur nolmaz diee garip miyim ben ne
sorma o kötü dur dur ben çarşaf seriyim demek saçma oluyo biraz2 hafta da bir normal canım yani bende öyleyim annem şaşırdı biraz sanırım daha uzun serilebilir de nevresim yazın gerekli oluyor ama çok terleniyorO sırada üşenmiyor musun canım ya nasıl dur çarşafı sereyim diyorsun ya yatakta olmazsa illa
Psikolojik bir şey canım takıntı yapmışsınsorma o kötü dur dur ben çarşaf seriyim demek saçma oluyo birazama napıym temiz kullandımız halde rahat edemiyorum sonraa
tam üstüne bastın kaçıyo zatennPsikolojik bir şey canım takıntı yapmışsınAniden o istek salonda falan geldiğinde yatak odasına yöneliyorsun o zaman çarşaf serene kadar heves kaçar bak ayy çok ayıp oldu bu
ama tutku da benim gibi yapıyomuş o burda yazamıyo utanmışş diğer tarafta yazmışşPsikolojik bir şey canım takıntı yapmışsınAniden o istek salonda falan geldiğinde yatak odasına yöneliyorsun o zaman çarşaf serene kadar heves kaçar bak ayy çok ayıp oldu bu
Yapma canım ya bak pislenirse o zaman kaldırır yıkarsın zaten pislenmez öyle her seferinde de alışıyoruz artık herşeyetam üstüne bastın kaçıyo zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?