- 14 Mart 2016
- 692
- 238
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Psikolojik destek al, bunu nasihatle çözemezsinben her ilişkide kıskançlık nedeniyle sorunlar yaşıyorum. İliskilerimde çekilmez ruh hastası kişiliğe bürünüyorum. Kendini geliştirmek yetiştirmek için neler yaptınız.
ben her ilişkide kıskançlık nedeniyle sorunlar yaşıyorum. İliskilerimde çekilmez ruh hastası kişiliğe bürünüyorum. Kendini geliştirmek yetiştirmek için neler yaptınız.
Psikolojik destek al, bunu nasihatle çözemezsin
KendimeKendinize mi guvenmiyorsunuz? Yoksa karsinizdakine mi?
Ben bi dişi sinekten kıskanacwk haldeyim destekte alıyorum ama neden kendime bu kadar guvensizim bilmiyorumBir kadının ya da bir erkeğin nasıl olması gerektiğine dair net bilgi yok ama bence en önemlisi kendin olmak rol yapmamak. Mesela kıskanç biriyseniz başta sınırlarınızı çizip karşınızdaki bunlara uymuyorsa devam etmemelisiniz. Ancak bunun da bir çizgisi olmalı her gün yeni bir şeylerle karşınızdakine sorun çıkarmamalısınız. Örneğin kızlarla samimi olma dediniz sevgiliniz de olmuyor ama siz her gün telefonunu karıştırıp, instada likelarına falan bakıp darlıyorsunuz bu olmamalı. Herkes hayata bir kere geliyor ve huzur arıyor . Ayrıca güvenmediğiniz insanlarla da birlikte olmasanız sizin iç huzurunuz için de daha iyi olur.
Kendime
Çok sevgisiz büyüdüm tüm ilişkilerim benim kıskancligim veya darladigim insanların bana yalan söylemesiyle bittiO zaman is cok farkli. Neden kendinize guvenmiyorsunuz?
Çok sevgisiz büyüdüm tüm ilişkilerim benim kıskancligim veya darladigim insanların bana yalan söylemesiyle bitti
aşırı kıskançlığın altındaki nedeni çözmeden düzelmez. Kaybetme korkusu mu veya yalnızlık sevilmeme korkusu mu? böyle bir ortamda mı büyüdünüz. Tercih edilmeme reddedilme vs vs . kökenine bakmak lazım . sizde neyi tetikliyor ki aşırı kıskançlaşıyorsunuz.ben her ilişkide kıskançlık nedeniyle sorunlar yaşıyorum. İliskilerimde çekilmez ruh hastası kişiliğe bürünüyorum. Kendini geliştirmek yetiştirmek için neler yaptınız.
Çok darladigin için oluyor..Çok sevgisiz büyüdüm tüm ilişkilerim benim kıskancligim veya darladigim insanların bana yalan söylemesiyle bitti
Kendisi kıskançlığımdan bitiyor yazmış, o yüzden söyledimSorun karsi tarafta ise bunu psikolojik destekle cozemez ki.
Bu yüzden insanlara olan güveniniz daha da azaldı.Herkesin yalan söylediğini düşünmeye başladınız.Karşı tarafa da bunu hissettirip,sorun çıkardınız.Karşı tarafta bu tartışmaya girmemek için savunma mekanizması oluşturdu ve yalan söyleyeceği yoksa da yalan söylemeye başladı.Çok sevgisiz büyüdüm tüm ilişkilerim benim kıskancligim veya darladigim insanların bana yalan söylemesiyle bitti
Kendisi kıskançlığımdan bitiyor yazmış, o yüzden söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?