Her işi kadın mı yapar?

Anlamaya çalışıyorum

Bakın ben de eve gelince yayılmak istiyorum eşim de eşiniz de

Ama çocuk ile oynanacak o da zorunlu

Oyun kurun derken hazır oyun değil günlük yaşantıyı oyuna çevirin

Çorap katlayın top yapın birini eşinize birini oğlunuza atın oldu işte oyun yavaş yavaş alışacak eşiniz de

Ya benim oğlum yemek seçmeyi daha yeni bıraktı bazı çocuklar iştahsız.zaten hastaydı zayıfladı baya.ama sonuçta bebekkende yedirmedi.yemek yedirmesin yada banyo yaptırmasın ama içinden gelsin ya bişeyler yani.yok gelmiyo.bide evet öfkeli çok sinirli biri.diyorumya maç bile yapmıyo oğluyla.ben sadece çocuk konusuna takığım

Baba tarafından değil de, oğlun tarafından çalışsan?
Yani babaya parka götür demek yerine, oğlunu ufaktan babaya doğru itsen de o söylese, o çekiştirse babayı?
Sen hiç aralarında değilmişsin gibi olsa?

öncelikle kusura bakmayın ama eşiniz çok hadsiz.. ne demek aldırsaydın? büyüdüğünde aslan oğlum diye gururlanacak ama.. dik ala terbiyesizlik yaptığı.. kaldı ki çocuğun gelişimi için babaya ihtiyacı var.. zaten akşamları kaç saat görüyor ki? içinden gelmiyorsa siz zorlayacaksınız..

ne kadar dominantsınız bilemiyorum ama olmak zorundasın arkadaşım.. evde kurallar koyun.. mesela akşam yemeğinde masada telefon-tablet istemiyorum ben.. ciddi ciddi kamp gibi disiplinli yaptım, tavsiye ederim.. akşam yemeğinde konuşun, gününüzün nasıl geçtiğini anlatın birbirinize.. arkasından siz çay koymaya gidin, "hadi bakalım baba-oğul sofrayı toplayın" deyin.. siz makinayı yerleştirirken onlar ödev yapsın ama siz baştan "baba-oğul etkinliği pazartesi ve cuma ödevleri beraber yapacaksınız" deyin..
haftasonları kahvaltıdan sonra banyosunu yaptırsın babası.. ver eline havluyu şampuanı hadi de.. sen itmezsen gitmez konu sahibi.. evin hem hanımı, hem annesi hem de komutanısın..

Cocuk onun da cocugu yanı ne demek aldırsaydın. Aile ıcı sorumluluklar bunlar sonucta ebeveynler arasında paylaşılması lazım

Ne görmüşse onu sunuyor size
evet haklısınız

Ben aslında dominant bi kadınım ama Ada'm sinirli kaç defa bişeyleri kırdı beni bastırdı.çocuğun önünde yapıcak diye ödüm kopuyor.ama haklısın dediğin gibi söylicem erkeklerlede biraz mesafeli olmalı ya şimdi daha iyi anlıyorum

Yok kardeşim alır eline telefonu ilgilenmez çocuğada açar tv bukadar basit ama gerçekten karışmamak lazım

Özür dilerim ama baştan sona siz hatalısınız.
İnsanlarda size hatanızı göstermeye çalışıyor, tamam annesiniz, Allah evladınızı size bağışlasın ama mesela okula niye siz getirip götürüyorsunuz, servise verin, babası da paşa paşa servis parasını ödesin, 6 yaşında çocuk yemeği kendi yiyebilir, kendi yiyince az yiyorsa az yer, asla aç kalmaz, zamanla da yemesi gerektiği kadar yemeyi öğrenir.
Oğlunuzu doğduğu andan itibaren babasının eline verip çocuğu biraz dolaştır, bende ev işi yapacağım diye gönderip alıştırmalıydınız mesela.
Her işi kadın yapmaz, hele ortada bir çocuk varsa o çocuk hiçbir kadının çeyiz sandığında gelmiyor, baba da çocuğuyla ilgilenecek.
Siz rutin yaptığınız bazı işleri yapmamayla başlayın işe, eşiniz söylense de sinirlense de her hafta sonu en azından C.tesi ya da Pazar günü baba oğul dışarı yollayın, işim var benim evde, oğlanla sen ilgilen deyin.

Ne güzel size ya masal anlat diyorum yok diyo uyumuyor bu.herşeye bi bahane.o lan lun demesinden zaten soğudum

Okul 2apartman sonra ama yine koşturmaca oluyor.evet yemek konusunda hatalıyım ama napıyım ben yedirmesem yemiyor ben yedirince daha çok yiyor

Bızım evde çalışan abla her sabah gelıyor öğlen çıkıp çocuğunu okuldan alıp eve götürüyor sonra bıze tekrar gelıyor. Halbukı babası yarı zamanlı elektrıkcı o gıdıp alabilir çocuğunu yanı. Kadıncağız konuşurken bıle kocam benım cocuğuma bakıyor sag olsun dıye konusuyor annem de kızdı o gun ne demek benım cocuğum cocuk onun da cocugu yanı.

Ay be güzel anlattınız ya maşallah valla çok imrendim ama ben varya grip olduğumda ev dağınık kalsa daha çok hasta oluyorum ama çok güzel anlattınız vallahi kendimizi yıpratıyoruz kesinlikle yapmaya çalışıcam

Okul 2apartman sonra ama yine koşturmaca oluyor.evet yemek konusunda hatalıyım ama napıyım ben yedirmesem yemiyor ben yedirince daha çok yiyor
Bence herşeye yetişmekten vazgeçin, iş sizde bitiyor, nasılsa siz yapıyorsunuz, herşeye yetişiyorsunuz diye eşiniz kendisini yayabildiği kadar yaymış, yok öyle dava, evlilik müşterektir.
Erkekte çocuklarınla ev işlerinle ilgilenmeli, erkek çocuğunu dışarıya çıkarmayan baba, kız çocuğunu mu gezdirecek canım kızım diye.

Yok kardeşim alır eline telefonu ilgilenmez çocuğada açar tv bukadar basit ama gerçekten karışmamak lazım
durumu kabullenmeyi bırakın önce. çocuk durmayınca ne tv ne telefonla meşgul olamaz. başta çocuk gibi isyan edecek duymazdan gelin.
siz kararlı olun.

Erkeğin maskesi zaten çocuktan sonta düşer ondan önce hayat lay lay lom

Ay çok güldüm yani sizde acıdınızya bana artık ben nerelere gidem.şaka biryana burda bayanların uzun uzun yazıp destek olmaları çok iyi geldi bana.size çok teşekkür ederim suç birazda bende belki ama öküz olmasınıda ben istemedimki aslında beceriksiz görünüceksin bunu bana arkadaşım demişti şimdi anlıyorum iş işte geçti kafasına vura vura öğreticem artık napıyım.siz bile dayanamadınız ah ah

durumu kabullenmeyi bırakın önce. çocuk durmayınca ne tv ne telefonla meşgul olamaz. başta çocuk gibi isyan edecek duymazdan gelin.
siz kararlı olun.
Kesinlikle inanın evlenmeden önce böyle çocuğuyla ilgili bir baba hayal ettim hep ama şansıma bu öküz Ada'm çıktı lan diyen hayvan gibi konuşan.ben artık ona bu rahatlığı vermicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…