Her kadının rahat kaynaştığı kocam :/

cordyceps

Gece gece icat çıkarma, hadi... :))
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
929
685
23
Kızlar ya ben çok dert etmesemde bişeyi çok merak ediyorum anlam veremiyorum

Eşime, evli bekar dul çoğu kadın çok yakın davranıyor
Nasıl derseniz hemen biraz açıklayıp örneklere geçicem bana akıl verin uzaktan bir gözle

Herhangi bir durumda tanıştığımız veya aynı ortamda bulunduğumuz kadınlar bile eşimle çok rahat muhabbete giriyor, isteklerde bulunuyor, kırk yıllık tanıdıklarıymış gibi davranıyorlar
Evli olsalarda yanlarında eşleri olsada ilk gördüklerinde ilk muhabbette bile gayet rahat yıllardır evlerindeki bir bireymiş gibi dialoglara giriyolar
Kimse çekinmiyo ismiyle direk hitap ediyolar küçük kardeşleri gibi
Yanında çok rahat oturup kalkıp her konudan konuşabiliyolar
Mesela;
İlk defa bir akşam yemeğinde dışarda ilk defa gördüğümüz kişiler.. eşimin iş arkadaşının eşi, konu soğandan (eşim soğan yemiyo) açıldı
Eşinin yanında ahh ahh sen benim kocam olcaktın bak yiyomuydun yemiyomuydun dedi
Ben şok kocasından ses yok

Başka bir kadın eşiyle ilk kez bana geldiler
Ben mutfakta yemk hazırlarken kocası bnim yanıma gelip oturdu kadın içerdeydi kocamıda markete yolladım bişeyler için neyse
Zil çaldı ben gidene kadar kadın kapıyı koşarak açtı ay canım ya ne zahmet ettin deyip poşetleri aldı montunu aldı astı ben şok kırk yıllık tanıdığı gibi

Bir diğeri yurt dışındayız erkek kardeşiyle gelmiş dul bir bayan iki kere gördü muhabbet etti sonra yanımızdan ayrılmadı tur boyu elinde harita, x şurdan gidelim bak şöyle böyle diyip durdu ve kardeşide yalnız kaldı, öyleki trende bile eşimle ben karşılıklı oturduk cam kenarına o kardeşinin yanına diğer tarafa oturmadı gelip eşimin yanına oturdu
İlginç valla

Sonra mesela eltim oda çok rahat konuşur eder hatta plaja gittik kendi kocası varken eşimin dizine yattı
Biz beraber büyüdük diyo hep, eşimin sözde küçüklüğünü anlatıp duruyo

Başka bi kadın yine ailecek bizi davt ettiler evlerine
Kadın oo daha ilk tanışmada başladı ismiyle hitap etmeye eşime
Ye bakim ye karın bakamamış zayıfsın demeye

Ne oluyo biri bana anlatsın

Bana bu kadar yeter cinnet geçiricem.
Sinirimden tavsiye bulamadım. Sadece normal değil diyebilirim, ikiniz de mesafeli durun bence.
Onu bilerek yaptı eltim bir nevi güç gösterisi gibi
Sen yokken ben varım demek gibi de
Nasıl cesaret ediyolar ben yıllardır onun eşine abi deyip iki cümle anca kurmuşumdur
10 yıldır

Eşinde şeytan tüyü mü var her gören kadının kanı kaynayı veriyormuş.

Onu bilerek yaptı eltim bir nevi güç gösterisi gibi
Sen yokken ben varım demek gibi de
Nasıl cesaret ediyolar ben yıllardır onun eşine abi deyip iki cümle anca kurmuşumdur
10 yıldır

Sen yokken ben varım ne demek, sen onun karısısın tövbe estağfurullah o kadar meraklıysa bi şey dicem olmayacak.
İfrit kesiliyorum böyle tiplere,git kocana sırnaş kardeşim neyin ispatı bu.
Mesafe candır,sinir hastası olmuştum senin yerinde olsam.
Eşinle de konuş özellikle ona karşı dikkatli davransın az da değil 10 yıl diyosun.

Kadınlar bi tuhaf kocaları ayrı bi tuhaf, batının "iyi yanlarını" almışlar galiba:)

kocacığın fazla boncuk dağıtıyo. sende olayları büyütmeyince eşin kafasına göre takılıyo işte.
O konudada bilgi vereyim eşim yılışık cıvık biri hiç değil gayet efendi ağır başlı ama sosyal ve bilgisi dahilinde konuşkan kendini dinleten bi tip

Ve çok minyon yaşımızı göstermiyoruz ikimizde
9 yıldır evliyiz çocuk yok kimse evli olduğumuzabile inanmıyo
Apartmanda bile siz öğrenvimisiniz aynı evde kalıyosunuz diye soruyolar

Konu kicada değil bence size yaklasan bayanlarda. Acaba kocan öyle kadınları görmediğiniz bi enerjiyle cekiyor mu ki? :)

Bunca kadında mı sorun var yoksa hepsinin ortak noktası olan eşinde mi bilemedim şimdi

Zaten sorunda bu
Onların eşleride aynı eşimi çok överler çok severler
Bence kıskanmıyolar o gözle görmüyolar çünkü
Ama yinede tuhaf

Son düzenleme:
Hep kadınların dediklerinden, tavırlarından bahsetmişsiniz..
Eşiniz nasıl muhabbet ediyor, fazla mı rahat davranıyor
Garipsemiyor mu, farkında değil mi?
Bunlardan hiç bahsetmemişsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…