Her kadının rahat kaynaştığı kocam :/

Eşinizi genel olarak anlatmissiniz sadece..
Tamda verdiginiz misallere göre anlatirmisiniz esinizin tepkisini?
Ihihi diye güldüyse mesela sadece karsilik olarak tabii ki kadinlar cesaret bulur..
Hıı
Mesela soğan mevzusunda ikimiz birbirimize baktık
Çıkıncada ne saçmaladı diye konuştuk
Eşim o dakka cvp bile vermedi

Kapıda karşılanıncada sesi çıkmadı yemek yerken kadını bozdu başka konuda
(Kadın yaptığım yemeye hazır demeye getirdi nevar bunda dedi eşimde elimi öptü hepsini tek tek eşim yaptı dedi yemeyecekseniz çaya geçelim dedi)
Ya yüzde vermiyo o kadar bilmiyorum
Turdaki kadınada sosyallik açısından karşılık mecbur veriyodu
Ama öyle gülüp eğlenmedik yani ve eli hep benim belimdeydi hep bnle ilgiliydi

Ama bişi diyim turdaki yaşlı teyzelerde öve öve bitiremediler çocuklar size enerjinize bayıldım
Hep böyle olun
Ne güzelsiniz falan
Eşime dondurma alıp gelen yüzünü okşayan mı dersin neler neler

Valla oda olabilir çevresi çok geniş ve durmadanda genişliyo
Bilemiyorum ki işte bende cvp arıyorum

Ee adam cıvıksa normal yani kadınları tekk tekk yazıp olanlara şaşırmanın bir manası yokmuş cevap belliymiş.
Ozaman kocanı uyaracaksın yapacak bisey yok.
Canım mutfağa geleni sormuş arkadaş ona cıvık dedim eşime değil

Benim anlamadığım esinizin geniş rahat biri oldugunu biliyorsunuz
Bu durumunda esinizden kaynaklandığını biliyorsunuz
EE daha niye kadınları yazıp durmussnuz kadınlarda niye süc aramissinz?!
Eşim geniş davranıyo dedim mi ki ben

Bence çift olarak mesafe koyma sıkıntısı var bu konuda. Eşinizin karşı tarafa mesafesini belli edip, sınırlarını Çizmeli bu başka bir kadında olsa yenge de olsa olmasi gerekendir...Aynı zamanda sizin verdiğiniz örnekte ki gibi evime gelen misafirin kocası ben mutfakta yemek hazırlarken gelip oturamaz yok öyle bi dünya...

Bence bu kadar esine bu kadar rahat davraniyorsa esinin durusundan konusma tarzindan civiklasiyorlardir bunun esinin yasinin gostermemesinden kaynakli degil benim esimde yasini gostermez ama ondan buyuk komsularim esimi gorunce slm vermeye bile cekinir eltinin kucaga yatmasi ne demek ya birak eltiyi benim esimden 2 yas kucuk gorumcem esimin yanina oturamaz kusura bakma ama esin bu durumlara ses etmiyosa ilgi hosuna gidiyor demekki heleki bi misafir gelecek ve adam benim yanima gelip oturacak esim kovar o misafiri

Bütün kadınları değiştirme şansımız olmadığına göre kocanız biraz daha ciddi ve mesafeli olmalı
Ya eşim cıvık davranmıyo zaten sorumda ondan ypksa bende bilirim eşimden derim
Sadece öyle bir durumda bozmuyo karşıdakini
Mesela sanamı kaldı kapı açmak diyemiyo

etrafınızdakı hıckımse normal degıl vallahı (esınız de dahıl)...

Çok saçma cidden canın sıkıldı gülmek istiyosun galiba daha okuduğunu anlamıyosun bişey demeyip açıklıyoruz
Üstüne tekrar yazıyosun
Gül bakim

Ayy kiz niye kızıyorsun hep baskalari cıvık hep baska kadinlar geniş senin kocacığınsa masum bir melekmiş adeta bunu tahmin edemedim tabi ben.Okuduğumu anlamıyorum hiç.
O kafaya çıkamadım.
Zavvallı kocana kadınlar böyle yapıyorken kimbilir ne kadar üzülüyordur ve kafasına takıyordur simdi adamcağız degil mi ?
Ne kötü kadınlar var şekerim.

Etrafinizdaki herkes tujaf bir tek kocaniz normal... Himm...
Wolfrog bi çok konuda sizle hep aynı fikirde olduğuöuzdan akıllı biri olduğunuzun farkındayım
Ama burda anlam veremedim size ben eşim normal bu kadınlar ne istiyo dedim mi

Bende cvp arıyorum anlayan varsa açıklasın sizce ne olabilir dedim

Sadece arkadaşlar eşimin tepkilerini sormuşlar onu dedim
Evet cıvık değil çünkü hiç hazetmem fıkır fıkır cıvık erkeklerden ve bu adamı kocam diye seçmişsem cıvık değil Onu anlatıyorum
Lütfen bi daha tüm yorumları okuyup cvp yazın çünkü sizin yorumunz cidden önem vereceğim yorum

Ya eşim cıvık davranmıyo zaten sorumda ondan ypksa bende bilirim eşimden derim
Sadece öyle bir durumda bozmuyo karşıdakini
Mesela sanamı kaldı kapı açmak diyemiyo
Canim esin bozmuyosa madem o kadar kibar ve ii bi adam sen boz neyi bekliyosun kocani bastan cikarmalarini mi

Arkadaşım o konuya takıldıysan eşim marketteykn geldi yanıma
Ve ilerleyen saatlerde hep şaf soktum çünkü yılışık tiplere cidden tahammülüm yoktur ve resmen kovmuş kadar oldum gittiler hmn

Sonra eşime anlattım beraber sasırdık yerdik

etrafınızdaki kişilerden biri değil, ikisi değil...Demek ki kocanızdan yüz buluyorlar, eşiniz yılışık davranmıyordur ama insanlara hayır da dememiş, yengesi dizine uzanmış bunu kibarca reddedebilir.Misafir kapıyı canım diye açıyor, ne yüzle yani, ne rahatlıktır bu.İnsanların en azından sizden çekinmesi, eşinizin de sizin rahatsız olabileceğini düşünmesi lazımdı.

ben şokkkk ben şokkk bu ne beee valla şeyini cıkardınız yani kim cıkardıysa bu lafı kusturana kadar kullanıyosunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…