Her kadının rahat kaynaştığı kocam :/

Eşini hiç anlatmamışsın ?
Bu adam heykel mi put mu ?
Eltim kucagına başını koydu diyorsun.Iyide zorla mı ?
Benim eşime oyle bisey yapamaz eltim ha olduda yaptı diyelim eşim kaldırır onu oradan izin vermez birde çok fena bozar.
Öyle şey mi olur.Biraz kocanıza baksanız diyorum ben.
Gerci cevrenizde bir garip sen yemek yaparken kadinin kocasi ne diye icerden kalkip senin yanina geliyor oturmaya filan anlamadım

Konu kicada değil bence size yaklasan bayanlarda. Acaba kocan öyle kadınları görmediğiniz bi enerjiyle cekiyor mu ki? :)
İşte bilen varsa banada açıklasın anlam veremiyorum artık
Hani eşim yılışık cıvık olsa ona kızcamda yok yanii

Ne demek beraber büyüdük diyip dizine yatmak..
Beraber büyüdülerse o zaman abisiyle niye evlenmis :S yada sizden epeyce büyük ve esiniz küçükken mi evlenmis de böylece beraber büyümüsler.. her neyse yine de bana göre cok fazla bu..
Diger konular da aynen öyle.. ben çatlardim..
Ama önemli olan esiniz nasil davraniyor bu diyaloglar tavirlar karsisinda?
Yani acaba esiniz karsidaki insana o rahatligi mi veriyor.
Mesafeli olsa belki bunlar olmicak?

Kesinlikle kadınların davranışları normal değil.

Ama esin de normal değil bence. Hiçbir kadın düşünemiyorum ki benim babam gibi sevgilim gibi bir adama bu hareketlerde bulunabilsin. Herkes böyle söyler belki kendi ailesi için bilemiyorum ama bu cümleyi tüm samimiyetimle kurdum.

Kocanın sadece ses tonu bile yeter bunlara engel olmaya..

Bazi insanlar gercekten gev$ek. Ne demek ya tanimadigim adami kapida karsilayip m9ntunu alip birde zahmet etmissin diycem.. Sende diyemedin mi evimde kaoilari ben acarim diye .. Eltinede buyudunuz artik kocanin bacagina yat. Esim kucuk degil yuva kurdu bak diye.. Ben kiskanc bi insan degilim ama bana bile fazla geldi.

sizin esinizle yetisme tarziniz aile yapilariniz cok farkli anladigim kadariyla dogrumu tahmin ettim. kimi ailelerde bu gibi seyler normal karsilanir kimilerinde bu tip seyler a normal karsilanir
ekleme benim ailemde a normal karsilanir esim bu dizi yatma olayini yapsa baya sikinti cikar

eltine kadar normal karsiladim sen takinti yapmissin diye dusundum ama elti konusu sacmaligin alasi. Eltin dizine yatarken esin ne yapiyordu allah askina. Lutfen kadinlarda arama butun kabahati. Saf mi esin dusunemiyor mu senin rahatsiz olacagini. Bal gibi farkinda hepsinin ama hosuna gidiyor. Belli ki flortoz bi adam. Bakisiyla ses tonuyla bi sekilde veriyor mesaji kadinlara demek ki. Butun olaylarda sabit olan ozne esin olduguna gore onda ara bence ipuclarini

Oda ayrı konu çok cıvık bi adam o bozdum zaten onu
Yemeğe karışmaya gelmiş her yemeği yemezmiş nasıl yapıyomuşum mutfak temizmiymiş neyse yani o başka bi mevzu

eltin dışındakiler garip gelmedi

bak misafir kadının kocası gelip seninle mutfakta oturmuş kadın içerde oturmuş

eee adam senin yanına neden gelmiş, seninle muhabbet mi etti

eşin adamı mutfakta görünce ne dedi

o insanların yaşam biçimi öyle

karşıdakini kadın erkek kategorize etmiyor

soğan konusunda denilen lafta ben garip bir şey görmedim

ama eltin değişik

onun da bu toplumda büyüdüğünü varsayıyorum

kayınbiraderin kucağına da yatılmaz gibi geldi

hoş insan bazı şeyleri aşıyor

eşimin ablası evlendi hayatımda düğün dışında sadece 3 kere gördüğüm adam ile denizde tatilde buldum kendimi

nasıl davranacağ9ını şaşırıyor insan ama gelişiyor olaylar

ama eltin de yabancı ise olabilir belki

Eşinizi genel olarak anlatmissiniz sadece..
Tamda verdiginiz misallere göre anlatirmisiniz esinizin tepkisini?
Ihihi diye güldüyse mesela sadece karsilik olarak tabii ki kadinlar cesaret bulur..

Onun istediği o diye demedim
Çok geniş bi kadın onu öyle kabul etmişler eşimde onu abla gibi benimsemiş
Bide eşimin aileside geniş relax manyak tipler :))

Aynen canım oda var onlar çok çok rahatlar
Biz çok daha sıkıcı dar kurallarla büyüdük

Oda ayrı konu çok cıvık bi adam o bozdum zaten onu
Yemeğe karışmaya gelmiş her yemeği yemezmiş nasıl yapıyomuşum mutfak temizmiymiş neyse yani o başka bi mevzu
Ee adam cıvıksa normal yani kadınları tekk tekk yazıp olanlara şaşırmanın bir manası yokmuş cevap belliymiş.
Ozaman kocanı uyaracaksın yapacak bisey yok.

Eşimin ailesinde geniş relax tipler demissniz.
İşte sorunuzun cevabını bulmussunuz.
Sorunu kadınlarda aramayin Eşiniz genismis işte.
Eşiniz boyleymis ya kabul edeceksiniz yada tercih size kalmis

Benim anlamadığım esinizin geniş rahat biri oldugunu biliyorsunuz
Bu durumunda esinizden kaynaklandığını biliyorsunuz
EE daha niye kadınları yazıp durmussnuz kadınlarda niye süc aramissinz?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…