Valla bilmiyorum çok sempatik ilgi çekici ama bu yakışıklılık değil yani nerdeyse oturtup yanaklarını sıkacaklarEşinde şeytan tüyü mü var her gören kadının kanı kaynayı veriyormuş.
Dimii bende sorun yok yani ben abartıyomuyum diyorum bazen sonra kendime bakıyorum ben kimseye öyle yakın olamıyorum kötü olmasadaBunlar delir miş !
İşte bilen varsa banada açıklasın anlam veremiyorum artıkKonu kicada değil bence size yaklasan bayanlarda. Acaba kocan öyle kadınları görmediğiniz bi enerjiyle cekiyor mu ki? :)
Yazdım ya canımHep kadınların dediklerinden, tavırlarından bahsetmişsiniz..
Eşiniz nasıl muhabbet ediyor, fazla mı rahat davranıyor
Garipsemiyor mu, farkında değil mi?
Bunlardan hiç bahsetmemişsiniz..
sizin esinizle yetisme tarziniz aile yapilariniz cok farkli anladigim kadariyla dogrumu tahmin ettim. kimi ailelerde bu gibi seyler normal karsilanir kimilerinde bu tip seyler a normal karsilanirKızlar ya ben çok dert etmesemde bişeyi çok merak ediyorum anlam veremiyorum
Eşime, evli bekar dul çoğu kadın çok yakın davranıyor
Nasıl derseniz hemen biraz açıklayıp örneklere geçicem bana akıl verin uzaktan bir gözle
Herhangi bir durumda tanıştığımız veya aynı ortamda bulunduğumuz kadınlar bile eşimle çok rahat muhabbete giriyor, isteklerde bulunuyor, kırk yıllık tanıdıklarıymış gibi davranıyorlar
Evli olsalarda yanlarında eşleri olsada ilk gördüklerinde ilk muhabbette bile gayet rahat yıllardır evlerindeki bir bireymiş gibi dialoglara giriyolar
Kimse çekinmiyo ismiyle direk hitap ediyolar küçük kardeşleri gibi
Yanında çok rahat oturup kalkıp her konudan konuşabiliyolar
Mesela;
İlk defa bir akşam yemeğinde dışarda ilk defa gördüğümüz kişiler.. eşimin iş arkadaşının eşi, konu soğandan (eşim soğan yemiyo) açıldı
Eşinin yanında ahh ahh sen benim kocam olcaktın bak yiyomuydun yemiyomuydun dedi
Ben şok kocasından ses yok
Başka bir kadın eşiyle ilk kez bana geldiler
Ben mutfakta yemk hazırlarken kocası bnim yanıma gelip oturdukadın içerdeydi kocamıda markete yolladım bişeyler için neyse
Zil çaldı ben gidene kadar kadın kapıyı koşarak açtı ay canım ya ne zahmet ettin deyip poşetleri aldı montunu aldı astı ben şokkırk yıllık tanıdığı gibi
Bir diğeri yurt dışındayız erkek kardeşiyle gelmiş dul bir bayan iki kere gördü muhabbet etti sonra yanımızdan ayrılmadı tur boyu elinde harita, x şurdan gidelim bak şöyle böyle diyip durdu ve kardeşide yalnız kaldı, öyleki trende bile eşimle ben karşılıklı oturduk cam kenarına o kardeşinin yanına diğer tarafa oturmadı gelip eşimin yanına oturdu
İlginç valla
Sonra mesela eltim oda çok rahat konuşur eder hatta plaja gittik kendi kocası varken eşimin dizine yattı
Biz beraber büyüdük diyo hep, eşimin sözde küçüklüğünü anlatıp duruyo
Başka bi kadın yine ailecek bizi davt ettiler evlerine
Kadın oo daha ilk tanışmada başladı ismiyle hitap etmeye eşime
Ye bakim ye karın bakamamış zayıfsın demeye
Ne oluyo biri bana anlatsın
eltine kadar normal karsiladim sen takinti yapmissin diye dusundum ama elti konusu sacmaligin alasi. Eltin dizine yatarken esin ne yapiyordu allah askina. Lutfen kadinlarda arama butun kabahati. Saf mi esin dusunemiyor mu senin rahatsiz olacagini. Bal gibi farkinda hepsinin ama hosuna gidiyor. Belli ki flortoz bi adam. Bakisiyla ses tonuyla bi sekilde veriyor mesaji kadinlara demek ki. Butun olaylarda sabit olan ozne esin olduguna gore onda ara bence ipuclariniKızlar ya ben çok dert etmesemde bişeyi çok merak ediyorum anlam veremiyorum
Eşime, evli bekar dul çoğu kadın çok yakın davranıyor
Nasıl derseniz hemen biraz açıklayıp örneklere geçicem bana akıl verin uzaktan bir gözle
Herhangi bir durumda tanıştığımız veya aynı ortamda bulunduğumuz kadınlar bile eşimle çok rahat muhabbete giriyor, isteklerde bulunuyor, kırk yıllık tanıdıklarıymış gibi davranıyorlar
Evli olsalarda yanlarında eşleri olsada ilk gördüklerinde ilk muhabbette bile gayet rahat yıllardır evlerindeki bir bireymiş gibi dialoglara giriyolar
Kimse çekinmiyo ismiyle direk hitap ediyolar küçük kardeşleri gibi
Yanında çok rahat oturup kalkıp her konudan konuşabiliyolar
Mesela;
İlk defa bir akşam yemeğinde dışarda ilk defa gördüğümüz kişiler.. eşimin iş arkadaşının eşi, konu soğandan (eşim soğan yemiyo) açıldı
Eşinin yanında ahh ahh sen benim kocam olcaktın bak yiyomuydun yemiyomuydun dedi
Ben şok kocasından ses yok
Başka bir kadın eşiyle ilk kez bana geldiler
Ben mutfakta yemk hazırlarken kocası bnim yanıma gelip oturdukadın içerdeydi kocamıda markete yolladım bişeyler için neyse
Zil çaldı ben gidene kadar kadın kapıyı koşarak açtı ay canım ya ne zahmet ettin deyip poşetleri aldı montunu aldı astı ben şokkırk yıllık tanıdığı gibi
Bir diğeri yurt dışındayız erkek kardeşiyle gelmiş dul bir bayan iki kere gördü muhabbet etti sonra yanımızdan ayrılmadı tur boyu elinde harita, x şurdan gidelim bak şöyle böyle diyip durdu ve kardeşide yalnız kaldı, öyleki trende bile eşimle ben karşılıklı oturduk cam kenarına o kardeşinin yanına diğer tarafa oturmadı gelip eşimin yanına oturdu
İlginç valla
Sonra mesela eltim oda çok rahat konuşur eder hatta plaja gittik kendi kocası varken eşimin dizine yattı
Biz beraber büyüdük diyo hep, eşimin sözde küçüklüğünü anlatıp duruyo
Başka bi kadın yine ailecek bizi davt ettiler evlerine
Kadın oo daha ilk tanışmada başladı ismiyle hitap etmeye eşime
Ye bakim ye karın bakamamış zayıfsın demeye
Ne oluyo biri bana anlatsın
Oda ayrı konu çok cıvık bi adam o bozdum zaten onuEşini hiç anlatmamışsın ?
Bu adam heykel mi put mu ?
Eltim kucagına başını koydu diyorsun.Iyide zorla mı ?
Benim eşime oyle bisey yapamaz eltim ha olduda yaptı diyelim eşim kaldırır onu oradan izin vermez birde çok fena bozar.
Öyle şey mi olur.Biraz kocanıza baksanız diyorum ben.
Gerci cevrenizde bir garip sen yemek yaparken kadinin kocasi ne diye icerden kalkip senin yanina geliyor oturmaya filan anlamadım
Onun istediği o diye demedimBazi insanlar gercekten gev$ek. Ne demek ya tanimadigim adami kapida karsilayip m9ntunu alip birde zahmet etmissin diycem.. Sende diyemedin mi evimde kaoilari ben acarim diye .. Eltinede buyudunuz artik kocanin bacagina yat. Esim kucuk degil yuva kurdu bak diye.. Ben kiskanc bi insan degilim ama bana bile fazla geldi.
Aynen canım oda var onlar çok çok rahatlarsizin esinizle yetisme tarziniz aile yapilariniz cok farkli anladigim kadariyla dogrumu tahmin ettim. kimi ailelerde bu gibi seyler normal karsilanir kimilerinde bu tip seyler a normal karsilanir
ekleme benim ailemde a normal karsilanir esim bu dizi yatma olayini yapsa baya sikinti cikar kardesimin dizine dayi yatmis olsa BANA TERS
Ee adam cıvıksa normal yani kadınları tekk tekk yazıp olanlara şaşırmanın bir manası yokmuş cevap belliymiş.Oda ayrı konu çok cıvık bi adam o bozdum zaten onu
Yemeğe karışmaya gelmiş her yemeği yemezmiş nasıl yapıyomuşum mutfak temizmiymiş neyse yani o başka bi mevzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?