• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her masal mutlu sonla bitmezmiş..

cnm güçlü olmak zorundasın ılk once odandan resımlerını topla bu busekılde gıtmez.. sen kendını yıpratırsın sonra allah korusun stres sonra vucuduna vurur.. hayırlısı buymus..
herseyde vardır bır hayır eger sen netsen kararında oda oyle ıse cevrenden ona ait seyleri kaldırarak baslayabılırsın tabıkı uzuleceksın bazen usuceksın ıssızlasacaksın ama gecıcek...zaman okadar degerlıkı ve geri dönüsü yok dimdik dur aldırma kimseye ozellikle meraklı fesat ınsanlara..

eger halada unutamıorsan ara... kos yanına yıne aldırma kımseye bu senın hayatın senın askın senın duyguların senın hıssettıgın gıbı cevrendekı kımse hıssedemez.. belkı asılabılecek sorunlardır duygularınızmı bıttı bırbırınıze karsı dıcem okadar duygusal yazmıssınkı yanımda olsan sarılırdım sana belkıde duzelır.. dök ıcını kuzum ne senı bu ılıskıde bukadar cıkmaza sokan tatlım ??:26:

canım öyle hissederek yazmışsın ki.. içim acıdı .. belli ki çok sevmişsiniz birbirinizi ama bazı şeylerle sadece sevgi başedemiyo sorun her neyse eğer dönüşü varsa inşallah en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde olur... yazacak bişy bulamıyorum,sadece destek vermek istedim.. kimsenin ağız tadını bozmasın mutluluklarımızı da daim etsin ALLAH'ım..

canım yazdıklarını okuyunca boğazımda dugum olustu.:43:
Sen bırde yasıyorsun
Allahım guc kuvvet versın.
Aşkta gurur olmaz canım.Ayrıca 6 yıllık bir ilişkinin telefonda bitmesi bana pek mantıklı gelmiyor.En azından yüzyüze göz göze bakıp konusabılırdınız.
Ben eminim ki siz yüzyüze ayrılamazdınız.
bır bakış bir mimik bazen sözlerden çok daha fazla şeyi anlatır.
şiddetle gecen 6 yılın hatrına son bir kez dahi olsa ( ailelerden habersiz bile olabılır) yüzyüze konusun derım.Sen tanımıssın artık anlarsın bakısından onun içinde senin bitip bitmediğini...

ezgi'm hâlâ yok mu bir çıkar yol?

Yok Nilüm.. Malesef..

Canım benim kıyamam ben sana ya :50:
Hiç aramadımı ya konuşmadınızmı olmazmı tekrardan ? :31:
2 hafta oldu ayrılalı, hiç hiç konuşmadık..

okuyunca ağladım..

Neden diye sormıcam cunkü o kadar emek verdiğin ilişkiyi bitirdiysen gercekten haklı bir sebebin vardır eminim..
Çünkü bende bugün ciddi ciddi bitirmeyi düşündüm sadece o cesareti bulamıyorum kendimde bende böyle olurum diye düşündüm yazdıklarında kendimi buldum ve agladım..
Ailem arkamda onlara güveniyorum ama insan hep yalnız aglıyor arkadasım aglarken kimse olmuyor yanında emin ol..
Bugün yeni evlilerin evlerine baktım belki de bu mutlulugu yasayamayacagım..
Cok zor gercekten karar vermek buna cesaret edebilmek sonrasında bununla başa cıkabilmek cok cok zor..

Allah sana sabır versin sadece bunu söylicem..

Teşekkür ederim bende hep cesaret edemediğimden kaldım. Sevmek yetmiyor kelimesi hep saçma gelirdi, ama artık biliyorum anlamını..
Ben üstesinden gelemedim. Umarım sen gelirsin, evlilik bir ömür bunu hiç unutma. Mutlu olmakta hakkın.
kıyamam yaa:50:
nasibinde varsa olur zaten tekrardan:34:
Orası öyle tabi..

ezgiiiii:53::53: inanamıyorumm ya herkes gibi bende çok şaşırdım hiç beklemiyordum bu sonu inanamıyorum ya.yani çeken bilir demeye gerek yok kendimi senin yerine koysam yeter canım benim ya ALLAH yardımcın olsun.hayırlısı neyse o olsun.yeter ki sonu senin hakkında hayırlısı olsun.
Sağolasın canım. Kimse inanmıyor zaten, hala şaka olduğunu düşünenler var. Bende bugünleri hiç yaşamam sanıyordum ama oluyormuş işte..
Canım ne oldu?..Bitirdin mi tamamen ?....

Evet bitti tamamen..
Allah sabır versin arkadaşım, inşallah eski huzuruna kavuşursun biran önce. Nasipten öte yol yok derler, bu kadar aşıkken ilişkiyi bitirmeyi göze aldıysan mutlaka haklı sebeplerin vardır. Elbette seviyorsun şimdi, kolay mı 6 yılını verdiğin adamı hayatından çıkarıp, hiçbir şey yokmuş gibi normal davranmak? Ama ayrılmayı, hele de nişanlıyken ayrılmayı istediysen; sebeplerin aşkından ötedir. 6 yıl geçirmişsin ama hayatının geri kalanını o şekilde geçirmeyi göze alamamışsın. Kangren olmuş bir uzvunu kesip atmışsın, yaraların iyileşecek, sonra alışacaksın onsuzluğa... Dua et... Dahada önemlisi zamana bırak. Belkide 6 yılınızın hatrına, bu bir sınavdır ikiniz içinde. Çünkü bir genç kızın masum, tertemiz, evlilik gibi kutsal bir konuda hayallerinin yıkılması, aman Allahım... Elbette vardır bir mükafatı, bir ödülü. Sabret canım. Dua et. İnşallah biran önce huzura kavuşursun, gözyaşların diner, içinin acısı azalır, küllenir...

Teşekkür ederim. Ne güzel demişsin nasipten öte yol yok. Öyleymiş.. Bende Rabbime sığınıyorum sadece, bazen diyorum belki de bu bir sınavdır. Yorulmanın eşiğinde birbirimizin kıymetini anlamak için sadece sınavdır, gün gelir yolumuz kesişir diye.. Umut etmiyorum ama diliyorum bazen. Kötü biriydi diyemem, asla değildi. Sadece beni anlamadı.
hergün bakmaya calısıyorum ezgi güzel haber varır belki diye ama malesef yok yok yok yok :(
şoktayım ben :14:
o kadar emek o kadar yıl ne diyeyim ya üzülüyorum.
Olmaz da Yaseminim, bende üzgünüm..

Geçecek, her şey geçer, hepsi geçer.
Hatta sonra, çok sonra anılar hükmünü yitirdikten, onu iyice unuttuktan, içindeki acının yerini kocaman bir boşluk aldıktan, keşke geçmeseydi dedikten sonra, keşke acısını bir hastalık gibi yüreğimde taşısaydım desen bile geçer.
Hayatımdan silip atmak istemiyorum zaten. Çektiğim acıların bile sebebi sadece o olsun istiyorum. Unutmamak istiyorum..

Zaman insanla oynamayı seven hem zalim hem de merhametli bir tanrıdır. Ona karşı çıkamazsın, yapman gereken beklemek. Onun, derin bir unutuşla bizi rahatlatacak örtüsünü üzerimize örtmesini beklemek..
Beklemek..

cnm güçlü olmak zorundasın ılk once odandan resımlerını topla bu busekılde gıtmez.. sen kendını yıpratırsın sonra allah korusun stres sonra vucuduna vurur.. hayırlısı buymus..
herseyde vardır bır hayır eger sen netsen kararında oda oyle ıse cevrenden ona ait seyleri kaldırarak baslayabılırsın tabıkı uzuleceksın bazen usuceksın ıssızlasacaksın ama gecıcek...zaman okadar degerlıkı ve geri dönüsü yok dimdik dur aldırma kimseye ozellikle meraklı fesat ınsanlara..

eger halada unutamıorsan ara... kos yanına yıne aldırma kımseye bu senın hayatın senın askın senın duyguların senın hıssettıgın gıbı cevrendekı kımse hıssedemez.. belkı asılabılecek sorunlardır duygularınızmı bıttı bırbırınıze karsı dıcem okadar duygusal yazmıssınkı yanımda olsan sarılırdım sana belkıde duzelır.. dök ıcını kuzum ne senı bu ılıskıde bukadar cıkmaza sokan tatlım ??:26:
Elim bi türlü gitmedi fotoğraflara, odama girdiğimde bakıyorum gülümsüyorum sadece.. Kaldırmak istemiyorum. Neyi kaldırsam kaldırayım aynada kendime baktığımda bile onu hatırlayacağım, o yüzden uğraşmıyorum bile..

canım öyle hissederek yazmışsın ki.. içim acıdı .. belli ki çok sevmişsiniz birbirinizi ama bazı şeylerle sadece sevgi başedemiyo sorun her neyse eğer dönüşü varsa inşallah en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde olur... yazacak bişy bulamıyorum,sadece destek vermek istedim.. kimsenin ağız tadını bozmasın mutluluklarımızı da daim etsin ALLAH'ım..
Rabbim birbirini seven iki insanı ayırmasın.. Biz de sevdik ama olmadı işte..

canım yazdıklarını okuyunca boğazımda dugum olustu.:43:
Sen bırde yasıyorsun
Allahım guc kuvvet versın.
Aşkta gurur olmaz canım.Ayrıca 6 yıllık bir ilişkinin telefonda bitmesi bana pek mantıklı gelmiyor.En azından yüzyüze göz göze bakıp konusabılırdınız.
Ben eminim ki siz yüzyüze ayrılamazdınız.
bır bakış bir mimik bazen sözlerden çok daha fazla şeyi anlatır.
şiddetle gecen 6 yılın hatrına son bir kez dahi olsa ( ailelerden habersiz bile olabılır) yüzyüze konusun derım.Sen tanımıssın artık anlarsın bakısından onun içinde senin bitip bitmediğini...

Ben de isterdim son kez görmeyi, sarılmayı.. Ama eminim öyle ayrılmazdık bırakamazdık birbirimizi. İçimde hep acısı kalacak son kez görememenin ama belki de bunun da hayırlısı..

Pazar günü ben işteyken geldi çeyizlerim, hiçbirine daha dönüp bakmadım bile.. Yüzüğü geldi, dokunamadım..
O da gitmiş İstanbuldan, eminim onun da yüreği kaldırmazdı benim eşyalarım, benim kıyafetlerimi görmeye..
Şahit olmadım ama annem babam yıkılmıştır eminim.. Bana belli etmemeye çalışsalar bile çok üzgünler. Kayınvalidem sağolsun çok destek bana, Allah ondan bin kere razı olsun. En çok onu kaybetmekten korkuyordum, hep yanımda, arkamda.. Benimle ağlayıp benimle susuyor..
Artık bittiğini kabullendim sanırım..
Rabbime şükürler olsun ki ayaktayım, nefes alıyorum, yemek yiyebiliyorum, yeri geliyor herşeyi unutuyorum.. Her an dua ediyorum..
Bu kadar ayakta kalabilmeme ben bile şaşkınım..
Nedendir bilmem, içimde bir his, gün gelecek belki yıllar sonra..

Yok Nilüm.. Malesef..

Elim bi türlü gitmedi fotoğraflara, odama girdiğimde bakıyorum gülümsüyorum sadece.. Kaldırmak istemiyorum. Neyi kaldırsam kaldırayım aynada kendime baktığımda bile onu hatırlayacağım, o yüzden uğraşmıyorum bile..

Pazar günü ben işteyken geldi çeyizlerim, hiçbirine daha dönüp bakmadım bile.. Yüzüğü geldi, dokunamadım..
O da gitmiş İstanbuldan, eminim onun da yüreği kaldırmazdı benim eşyalarım, benim kıyafetlerimi görmeye..
Şahit olmadım ama annem babam yıkılmıştır eminim.. Bana belli etmemeye çalışsalar bile çok üzgünler. Kayınvalidem sağolsun çok destek bana, Allah ondan bin kere razı olsun. En çok onu kaybetmekten korkuyordum, hep yanımda, arkamda.. Benimle ağlayıp benimle susuyor..
Rabbime şükürler olsun ki ayaktayım, nefes alıyorum, yemek yiyebiliyorum, yeri geliyor herşeyi unutuyorum.. Her an dua ediyorum..

ezgi'm canım benim... birbirinize ait olduğunuz, ayrılmamanız gerektiği o kadar çok okunuyor ki yazdıklarından... dualarını bilmesem de amin diyorum. her şeyin en güzelini hak ediyorsun sen. ayrılışında bile bir asalet var... bizim için de çok değerlisin bunu sakın unutma...

Yok Nilüm.. Malesef..

2 hafta oldu ayrılalı, hiç hiç konuşmadık..

Teşekkür ederim bende hep cesaret edemediğimden kaldım. Sevmek yetmiyor kelimesi hep saçma gelirdi, ama artık biliyorum anlamını..
Ben üstesinden gelemedim. Umarım sen gelirsin, evlilik bir ömür bunu hiç unutma. Mutlu olmakta hakkın.

Orası öyle tabi..

Sağolasın canım. Kimse inanmıyor zaten, hala şaka olduğunu düşünenler var. Bende bugünleri hiç yaşamam sanıyordum ama oluyormuş işte..

Evet bitti tamamen..

Teşekkür ederim. Ne güzel demişsin nasipten öte yol yok. Öyleymiş.. Bende Rabbime sığınıyorum sadece, bazen diyorum belki de bu bir sınavdır. Yorulmanın eşiğinde birbirimizin kıymetini anlamak için sadece sınavdır, gün gelir yolumuz kesişir diye.. Umut etmiyorum ama diliyorum bazen. Kötü biriydi diyemem, asla değildi. Sadece beni anlamadı.

Olmaz da Yaseminim, bende üzgünüm..

Beklemek..

Rabbim birbirini seven iki insanı ayırmasın.. Biz de sevdik ama olmadı işte..

Ben de isterdim son kez görmeyi, sarılmayı.. Ama eminim öyle ayrılmazdık bırakamazdık birbirimizi. İçimde hep acısı kalacak son kez görememenin ama belki de bunun da hayırlısı..

Canım benimm nolursa olsun Rabbim sabrını veriyor. Ne güzelki kötü ayrılmadınız birbirinizden nefret etmiyorsunuz. Dediğin gibi belki gün gelir yıllar sonra tekrar bir araya gelirsiniz.. Kayınvalidenin sana destek olması çok güzel bir şey ne kadar güzel bir anneymiş.
Son kez sarılamadım dedin ya bitirdin beni ezgicim bende en çok bunu isterdim heralde. Ama eminim biraz sakinleştikten durulduktan sonra biraraya geliceksiniz. Nolursa olsun okadar senenin hatrı var.
Allahım ikinizinde hakkında hayırlısını nasip eylesin tatlım benim..

Ne kadar yardımcı olur bilemiyorum yazacaklarım... Ama ben senin satırlarını okuyunca daldım bir an... İçimde bir yer serzendi.. Ama bu kez acıyla değil.. Unuttuğum bir şeyi hatırlatan cümlelerin teğet geçemedi beni, yazmak istedim..

Bundan dokuz sene evvel, başkalarının uzaktan bakması ile bile anlayabildikleri bir "aşkla" bağlı olduğum nişanlımdan ayrıldım... Sebepleri değil önemli olan.. Önemli olan nasıl bir aşk olduğu idi.. Nasıl elle tutulur ve nasıl güzel bir aşktı.. Suçluluk hissettiğimiz, sanki tüm dünyaya verilecek ya da verilmiş aşkı biz toplamışız gibi kaybetmekten korkarcasına saniyemizi bile birlikte değerlendirdiğimiz bir aşk... Ayrıldıktan sonra o kadar yandı ki içim.. "Kaç tür ateş yaratılmış" onu öğrendim.. Öyle içten cızırdadım ki kelimenin tam manasıyla, geceleri acıdan gözlerimi kapayamazdım... Hatta öylesi bir çözüm bulmuştum ki, belki deli olduğumu düşünürsün o yüzden yazmayacağım... O acıyla başedebilmek için en büyük korkumu depreştirirdim...
Bohçaların verilmesi... Çehizlerin yaklaşık bir dört ay kadar odamın içinde sandıklarla beklemesi... Alınmış gelinliğin geçen süre içerisinde tozlanarak beklemesi.. inadına ellememek... Zordu... Tüm bunları neden anlatıyorum biliyor musun?

Meğer bir basamak imiş o aşk... Meğer bir hediye imiş... Meğer gelip dokunan kanatlı bir melek imiş... Ve aslında gerçek değilmiş.. Çünkü gerçek olamayacak kadar güzel imiş... Meğer o aşk bugünlere gelişimde beni olgunlaştıran en güzel anı, en güzel hikaye imiş... Bu kadının temeli imiş o aşk... Üstüne kurduğum karakter binasının mimarı imiş... Beni eşime karşı sabırlı yapan, oğluma mükemmel bir anne olmamı sağlayan, bugün ki benim "kim" olduğuma dair en güzel cevap imiş...

Her bitişin gizlenen bir nedeni olduğunu öğretecek sana zaman.. Ve inan bana acısı geçecek... Öyle tuhaf ve güzel bir his kaplayacak ki onun yerini, geldiği vakit anlayacaksın.. Üstelik yeniden seveceksin.. Bu kez daha fazla çünkü olgunlaştırmış olacak seni.. Güven bana.. Belki evet, gözleri kapalı bir aşk olmayacak bu kez... Ama daha iyisi olacak.. Çünkü içinde ki bu ateş seni öyle temizleyecek ki... En derin yerde ki gizlenmiş günahına kadar... Öyle pişirecek ki seni, en olmamış yanların kadınlaşana kadar... Öyle hazırlayacak ki seni kaderinde bulunan kısmetine... Bir gün dönüp geçmişe gülümseyeceksin "İyi ki hayatımdan geçmiş, gönlüme misafir olmuş" diye...

Her bitişin gizlenen bir nedeni vardır... Ve her olanda bir hayır...
Bir gün yalnızca güzel bir "Anı" olacak...
Belki de "en güzel hikayen"...
Unutmayacaksın ve fakat acıtmayacak hatırladığında...
Ne demek istediğimi inan bir gün anlayacaksın...

O kadar dokundu ki yazdıkların... sadece yazmak istedim yaşamının belki de dokuz sene sonrasından...

Kabullenmek çok önemli.
Bizler bazen çok sevdiğimiz için, çok ta sevildiğimizi düşünüyoruz.
Bazen yanılabiliyoruz.
Bakıyoruz işler olması gerektiği gibi gitmiyor, biz çok seviyoruz, her türlü zorluk ve engele göğüs geriyoruz lakin karşı tarafta bir yerlerde bir eksiklik var.
Zorluyoruz olmuyor..
Sabır ediyoruz, olmuyor..
Sevgi ve şevkatle yaklaşıyoruz, olmuyor..
Rest çekip tartışıyoruz, o da olmuyor.

Dedim ya, bir şeyler eksik..
Belki karşı taraf için o eksik "aşk" tır..
Belki bunu kabullenmemiz gerekiyordur..

"Yani sen elmayı seviyorsun diye, elmanın da seni sevmesi şart mı?"

Kabul etmesi çok güç, Ama çok ta önemli..
Kabullenmek, arınmanın ve iyileşmenin ilk ve çok önemli bir adımıdır.

seni tanıyanlar ne kadar şaşırdıysalar bende ınlar kadar şaşırdım. uzun zamandır görüşmüyorduk ama çok şey paylaştık ezgi..
İçimde tekrar beraber olacagınıza dair kocaman hisler var. bitemez bu kadar büyük aşk. Bitmemeli. duamda olacaksın.. Allah bu zor günlerinde sabır versin ve inşallah tekrar eski günlerinize dönersiniz.. Şaşkınımm çok

Bu konunun -bişey yazmasamda- gizli takipçisiydim. Her gün acaba bugün barıştılar mı diye açıp bakıyorum. Belki de böyle söyleyerek seni boş yere ümitlendiriyoruz ama ben de tekrar biraraya geleceğinize yürekten inanıyorum. Hem de bu sefer herşey eskisinden iyi olacak. Çünkü birbirinizin kıymetini çok daha iyi anlamış olacaksınız. Umarım Rabbim acılarının mükafatını verir, seni aşkına kavuşturur.

Ne kadar yardımcı olur bilemiyorum yazacaklarım... Ama ben senin satırlarını okuyunca daldım bir an... İçimde bir yer serzendi.. Ama bu kez acıyla değil.. Unuttuğum bir şeyi hatırlatan cümlelerin teğet geçemedi beni, yazmak istedim..

Bundan dokuz sene evvel, başkalarının uzaktan bakması ile bile anlayabildikleri bir "aşkla" bağlı olduğum nişanlımdan ayrıldım... Sebepleri değil önemli olan.. Önemli olan nasıl bir aşk olduğu idi.. Nasıl elle tutulur ve nasıl güzel bir aşktı.. Suçluluk hissettiğimiz, sanki tüm dünyaya verilecek ya da verilmiş aşkı biz toplamışız gibi kaybetmekten korkarcasına saniyemizi bile birlikte değerlendirdiğimiz bir aşk... Ayrıldıktan sonra o kadar yandı ki içim.. "Kaç tür ateş yaratılmış" onu öğrendim.. Öyle içten cızırdadım ki kelimenin tam manasıyla, geceleri acıdan gözlerimi kapayamazdım... Hatta öylesi bir çözüm bulmuştum ki, belki deli olduğumu düşünürsün o yüzden yazmayacağım... O acıyla başedebilmek için en büyük korkumu depreştirirdim...
Bohçaların verilmesi... Çehizlerin yaklaşık bir dört ay kadar odamın içinde sandıklarla beklemesi... Alınmış gelinliğin geçen süre içerisinde tozlanarak beklemesi.. inadına ellememek... Zordu... Tüm bunları neden anlatıyorum biliyor musun?

Meğer bir basamak imiş o aşk... Meğer bir hediye imiş... Meğer gelip dokunan kanatlı bir melek imiş... Ve aslında gerçek değilmiş.. Çünkü gerçek olamayacak kadar güzel imiş... Meğer o aşk bugünlere gelişimde beni olgunlaştıran en güzel anı, en güzel hikaye imiş... Bu kadının temeli imiş o aşk... Üstüne kurduğum karakter binasının mimarı imiş... Beni eşime karşı sabırlı yapan, oğluma mükemmel bir anne olmamı sağlayan, bugün ki benim "kim" olduğuma dair en güzel cevap imiş...

Her bitişin gizlenen bir nedeni olduğunu öğretecek sana zaman.. Ve inan bana acısı geçecek... Öyle tuhaf ve güzel bir his kaplayacak ki onun yerini, geldiği vakit anlayacaksın.. Üstelik yeniden seveceksin.. Bu kez daha fazla çünkü olgunlaştırmış olacak seni.. Güven bana.. Belki evet, gözleri kapalı bir aşk olmayacak bu kez... Ama daha iyisi olacak.. Çünkü içinde ki bu ateş seni öyle temizleyecek ki... En derin yerde ki gizlenmiş günahına kadar... Öyle pişirecek ki seni, en olmamış yanların kadınlaşana kadar... Öyle hazırlayacak ki seni kaderinde bulunan kısmetine... Bir gün dönüp geçmişe gülümseyeceksin "İyi ki hayatımdan geçmiş, gönlüme misafir olmuş" diye...

O kadar dokundu ki yazdıkların... sadece yazmak istedim yaşamının belki de dokuz sene sonrasından...

Şahsen bana yazılmamıştı. Ama okuduklarım sanki benim için de söylenmiş gibi.

Teşekkür ederim.

Kelimelerini yüreğimde hissettim,öyle içten cümleler ki bunlar.. Umarım Rabbim yardımcınız olur,umarım en hayırlısı ne ise o olur. Bu duyguyu az da olsa tahmin edebiliyorum,insanın canını ne kadar yakabileceğini de..

ezgi'm canım benim... birbirinize ait olduğunuz, ayrılmamanız gerektiği o kadar çok okunuyor ki yazdıklarından... dualarını bilmesem de amin diyorum. her şeyin en güzelini hak ediyorsun sen. ayrılışında bile bir asalet var... bizim için de çok değerlisin bunu sakın unutma...
Biliyorum Nilüm, sizde benim için değerlisiniz.. Dualarıma bir çok kişi ortak, herkes sağolsun..

Acının dili aynı.
Ağlayarak okudum.
Allah güç versin sabır versin. .
Amin, teşekkür ediyorum..

Canım benimm nolursa olsun Rabbim sabrını veriyor. Ne güzelki kötü ayrılmadınız birbirinizden nefret etmiyorsunuz. Dediğin gibi belki gün gelir yıllar sonra tekrar bir araya gelirsiniz.. Kayınvalidenin sana destek olması çok güzel bir şey ne kadar güzel bir anneymiş.
Son kez sarılamadım dedin ya bitirdin beni ezgicim bende en çok bunu isterdim heralde. Ama eminim biraz sakinleştikten durulduktan sonra biraraya geliceksiniz. Nolursa olsun okadar senenin hatrı var.
Allahım ikinizinde hakkında hayırlısını nasip eylesin tatlım benim..
Çok şükür, ne kadar şükretsem az geliyor bu sabrıma, gücüme..
Böyle iyi anmak daha mı kötü acaba, aklıma geldiğinde yüzümün gülmesi, ne bileiym bu çok daha can yakıcı sanıyorum..
Bir gün gelecek biliyorum, elbet bir gün..

Dün gece gelen bir mesajdı bu, 'her bitişin gizli bir nedeni var' diye..
Günlerdir biriken gözyaşlarımı biraz olsun atabildim içimden, yazdıklarınızı okuyunca.. Belki yıllar sonra hatırlayacağım söylediklerinizi..
Ama şimdi geçsin istemiyorum, farkında olmadan bu acı kemiriyor olsa da beni bitsin istemiyorum.. Yeniden sevmek, başkası tarafından sevilmek istemiyorum. Unutmak, unutulmak, telaşlarımızın arasında yok olmak istemiyorum.. Acısın içim, ama sadece o olduğu için..
Galiba unutmaktan korktuğum için kaldırmıyorum ona ait hiç birşeyi.. Herkes manyakmışım gibi bakıyor ama, böyle işte..
Bir şiir vardı ya, delirmemin bile senli bir sebebi olsun istiyorum, öyle birşey bu...

Kabullenmek çok önemli.
Bizler bazen çok sevdiğimiz için, çok ta sevildiğimizi düşünüyoruz.
Bazen yanılabiliyoruz.
Bakıyoruz işler olması gerektiği gibi gitmiyor, biz çok seviyoruz, her türlü zorluk ve engele göğüs geriyoruz lakin karşı tarafta bir yerlerde bir eksiklik var.
Zorluyoruz olmuyor..
Sabır ediyoruz, olmuyor..
Sevgi ve şevkatle yaklaşıyoruz, olmuyor..
Rest çekip tartışıyoruz, o da olmuyor.

Dedim ya, bir şeyler eksik..
Belki karşı taraf için o eksik "aşk" tır..
Belki bunu kabullenmemiz gerekiyordur..

"Yani sen elmayı seviyorsun diye, elmanın da seni sevmesi şart mı?"

Kabul etmesi çok güç, Ama çok ta önemli..
Kabullenmek, arınmanın ve iyileşmenin ilk ve çok önemli bir adımıdır.
Evet bir şeyler eksikti ama o aşkmıydı bilemiyorum.. Öyleyse bile benimki yetmez miydi ?
Kabullendim diyorum ama, sanırım farkında değilim daha..

seni tanıyanlar ne kadar şaşırdıysalar bende ınlar kadar şaşırdım. uzun zamandır görüşmüyorduk ama çok şey paylaştık ezgi..
İçimde tekrar beraber olacagınıza dair kocaman hisler var. bitemez bu kadar büyük aşk. Bitmemeli. duamda olacaksın.. Allah bu zor günlerinde sabır versin ve inşallah tekrar eski günlerinize dönersiniz.. Şaşkınımm çok
Teşekkür ederim Mercemim, seni gördüğüme sevindim..
Dualarında olacağımı çok iyi biliyorum, Allah razı olsun..

Bu konunun -bişey yazmasamda- gizli takipçisiydim. Her gün acaba bugün barıştılar mı diye açıp bakıyorum. Belki de böyle söyleyerek seni boş yere ümitlendiriyoruz ama ben de tekrar biraraya geleceğinize yürekten inanıyorum. Hem de bu sefer herşey eskisinden iyi olacak. Çünkü birbirinizin kıymetini çok daha iyi anlamış olacaksınız. Umarım Rabbim acılarının mükafatını verir, seni aşkına kavuşturur.
Bana da öyle geliyor bazen, Rabbim kıymetimizi anlamamız için ayrı koydu belki bizi, ders vermek istedi..
Değer çektiğim tüm acılar..

Kelimelerini yüreğimde hissettim,öyle içten cümleler ki bunlar.. Umarım Rabbim yardımcınız olur,umarım en hayırlısı ne ise o olur. Bu duyguyu az da olsa tahmin edebiliyorum,insanın canını ne kadar yakabileceğini de..

Teşekkür ederim, kimse yaşamaz umarım, hiç kimse..

Biliyorum Nilüm, sizde benim için değerlisiniz.. Dualarıma bir çok kişi ortak, herkes sağolsun..

Çok şükür, ne kadar şükretsem az geliyor bu sabrıma, gücüme..
Böyle iyi anmak daha mı kötü acaba, aklıma geldiğinde yüzümün gülmesi, ne bileiym bu çok daha can yakıcı sanıyorum..
Bir gün gelecek biliyorum, elbet bir gün..

bence de gelecek... düğün tarihi gelmeden o çıkıp gelecek, inşallah...

konunu okuyunca çok üzüldüm..yazdıkların beni de biyerlere götürdü geri getirdi..uzaklara biyerlere gittim geldim her cümlende..vede seneler öncesine..
önce şunu söyliyim belli ki sen çok sevmişsin..ve bence ayrıldığın nişanlında seni sevmiştir..sevmese emin ol ki senle 6 sene birlikte olmazdı..gider başka kız bulurdu..konunun detaylarını bilmediğim için sadece şunu söyleyebilirim ki bence sorun seneler..seneler ve bazı yaşananlar insanları değiştirebiliyor..düşünceler değişiyor..olaylara bakış açıları değişebiliyor..bu nişanlılıkta da öyle evlilikte de öyle..sorun zaman yani..
zaman neyi silip atmaz biliyo musun gerçekten çok sevdiysen unutmayı..asla unutamazsın..evet zamanla acın yaran kapanır..için daha az acır ama asla unutamazsın..özellikle resimlerini kaldıramadım,onu unutmak istemiyorum ki,ona benden başka kim iyi bakabilir ki cümlelerin onu asla unutamayacağını gösteriyor bence..tamamen unutamayacağın belli..içinde hep biyerde acı olarak kalıcağına git barış hayatında kalbinde aşkın olarak kalsın..
bak bende çok sevdim bizamanlar ve ayrıldım seneler önce..unutabildin mi dersen bi an olsun unutmadım..çünkü sen gibi hiç unutmayı istemedim ki..bende hala korkarım hazmedemem acaba hayatında biri var mı diye hep düşünürüm..hep içimde acıdır..böyle yoğun yaşanan bi sevgiden sonra şuan evliyim ve eşim bana ben senle evlendiğimde bile seni sevmiyodum diyen insan..hiçbizaman kıymetimi bilmedi eşim..böyle sevgilinin üstüne böyle eş..böyle bi evlilik yaşıyorum..dengesiz bi eşim var maalesef..sonuç:çok mutsuzum..geçmişte ne kadar mutluymuşum diyorum şimdi sadece..ben çok sevdiğim insandan ayrıldığımda aylar geçmişti bigün dolmuşa bindim..önümde genç bi çocuk oturuyodu saç rengi ense şekli ayrıldığım sevgilime o kadar benziyodu ki o an özlemden dolmuşta ağlamıştım..o tanımadığım adama arkasından sarılasım gelmişti..sevgi çok başka bişey..şimdiyse kaçıp koşarak uzaklaşmak bi daha da arkama bakmamak istediğim ama maalesef (çocuğum olduğu için ona kıyamadığım için yapmadığım) bi kocam var..sonuç çok mutsuzum..umarım sen mutlu olursun barışırsın..hayatın acıyla değil tebessümle geçsin inş..

allah yardımcın olsun kocaman bir aşktan sonra mutsuz bir evlilik..bende 3 ay önce 4 yıllık sevgilimden ayrıldım.o da benm kocam,babam arkadaşımdı herşeyimdi sıkıldım dedi ve gitti..her gün dua ediyorum ölmek için.bu acı bitmeyecek ve benimle birlikte gidecek..yıllarca susarsın aşkın için ve bi an patlar..şu an benm dönmemi bekliyor belki,belki de başkası var bilmiyorum hiç konuşmadık..ama bu acıyı bana onun dengesizlikleri ve hayatımda unutamayacağım aşkı yaşattı..

Back
X