• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Masalın Sonu Varmış.

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
Yine canımı sıkacaklar olacak ancak yazıp rahatlamak istiyorum buraya.

Masal gibi başladı ilişkimiz. Yanyana okullardan 1 'er sene ile mezun olma 1 dönem onların okulda ki tadilat nedeniyle aynı okulu paylaşma, yakın evler, ufak bir beldede senelerdir ikimizin ailesinin de yazlığı olması derken acaba kader mi bizi bir araya getirdi şeklinde ona attığım pardon tanıyamadım diye bir mesajla tanıştık o ufacık rüya gibi beldede .

5 dakika selam verecektim oysa 4 saat oturduk ilk akşam. Ertesi gün aşıklar şelalesine gezmeye gitme, yine dönüp saatlerce denizin dalgasını dinleme. Dalganın sesinde şaraplarımızı yudumla derken arkadaş olarak kendini anlattı. Daha yeni biten sorunlu bir ilişki şizofren bir eski sevgili ( buna belki o anlatsaydı inanırdım ancak kız sosyal medyadan beni de taciz etti. küfürler hakaretler allah belanızı versinler ki ben tanıştığımda onlar ayrıymış.) Her fırsatta ikimizi de hakaret vari cümleler ile taciz etme.

Yaşadığımız şehre dönüş yine her fırsatta görüşme, 5 dakika bile olsa görüşmeden yapamıyorduk. Yan yana iken elleri saçlarımdan hiç ayrılmazdı. Çok seviyorum diyerek saçlarımı, parmaklarımı, ellerimi öperdi. Keza aynı şekilde erkek kardeşim ile olan enişte kayınbirader muhabbetleri, aralarında ki sıcak ilişki. Tamam mutluyum aradığım huzuru buldum diyordum.

İlk fırsatta yeniden tatil yaptık birlikte. Güzel geçen günler sarmaş dolaş kollarında mutlu olduğum anlar. Yoğun bir işi vardı, bireylerle yüz yüze iletişim şeklinde buna rağmen bende anlayış onda vakit ayırma isteği.

Önümüzdeki hafta konsere gitmek için yapılan planlar, yaklaşan doğum günü için hediye arayışları derken, bu akşam içimde bir sıkıntı vardı çözemediğim. Gündüz onun iş yerinin yakınındaydım yarım saatliğine gidip gördüm mutlu olduk. Erken kalktım diye uyuya kalmışım eve gelince. Uyandım instagramdan bir mesaj; eski sevgilisinden bana hitaben ''O..'' ''Kaş..'' şeklikde. Buna attım mesajı böyle böyle o kim ki benim namusuma laf ediyor diye. Sonra farkındayım çözemediğim bir şeyler var sende dedim. Sanki sevginde eksilen birşeyler var. Sevmiyorsan ben o kız gibi yazmam sana haberin olsun dedim.

''ya seviyorum da bir garibim sanki yanlış birşeyler oluyor huzursuzum kendi adıma psikolojimde iyi değil. bu kizi ne kadar düşünmesem de kafamda çok kuruyorum baş edemiyorum kendimle. Kurtulamıyorum bunun garipliğinden seni de böyle bir kaosun içinde tutmak istemiyorum
ya olmuyor gibi seni de üzeceğim sevgimi veremiyorum çok garip bir zamanda çıktın karşıma.Böyle olacağını düşünemedim ben o sahilde herşey iyi geldi ama bu lanet yere dönünce eski beynimdeki baskı oturdu yine. Sen çok iyisin, çok sen benim hayatım bu manyağın açıklarını kapatmakla geçecek iyi ki tanıdım seni'' dedi.

Ve maalesef ki bu kız yüzünden bitti. Oysa ilişkisini saklamayan, bütün velilerinin dahi duyduğu, hiç bir şekilde görüşmemek için bahane bulmayan biriydi. Seviyor sandım yanılmışım. O kızdan sonra rüya gibi geldin bana diyordu ama ilk fırsatta instagram dan birlikte olan resmimizi dahi kaldırmış.

Birde şöyle bir şeyler var kızlar ailecek zor bir dönemden geçiyorlar. Eski sevgilimin babası babalık yapmamış bir yanı eksik büyümüş çok küçük yaştan kendi parasını kazanmaya başlamış ve çok fazla cimri bir baba ile yaşamış. Kardeşi ve eşi bu 15 temmuz olaylarından sonra meslekten ihraç edilerek biri şuan tutukluymuş. ortada birde çocuk ve aileden uzak şehirde olan yalnız bir kardeş de var. Bunun psikolojisi de mevcut onda

Uzun oldu kusura bakmayın bu gece benim için çok ağır...

Son düzenleme:
İş ciddiye binmeden bitmesi iyi olmuş. O kız bırakmazdı peşinizi. Evlenseydiniz çok daha ağır yararlanırdınız. Hangi dert geçmiyor ki? Sabır sadece.

İş ciddiye binmeden bitmesi iyi olmuş. O kız bırakmazdı peşinizi. Evlenseydiniz çok daha ağır yararlanırdınız. Hangi dert geçmiyor ki? Sabır sadece.

biliyorum geçecek ama birlikte yürüdüğümüz denize girdiğimiz şarap içtiğimiz yerde ben nasıl vakit geçireceğim artık :(

biliyorum geçecek ama birlikte yürüdüğümüz denize girdiğimiz şarap içtiğimiz yerde ben nasıl vakit geçireceğim artık :KK43:
Gerçekten zor bir süreç. Hepimizin gönül yarası olmuştur. O an geçmez sanırız, zor olur kolay olur ama sonunda geçer. Hayat böyle işte

kızı sevmiyor ama kız her fırsatta taciz ediyor aramalar ağlamalar bana kadar mesaj atıp küfür etmeler

Yanı vazgeçmek istemezse bunlar bi sebep değil kızı alır karşına konuşur gerekirse şikayet eder..sizi de üzmek istemiyorum ya yeterince sevmedi yada kıza dönecek

Kızı unutamamış belli ki.
Neden insanlar başkalarının duygularını hiçe sayarak sırf kendi acılarını dindirebilmek için başkalarını kullanırlar ki?
Hiç anlamamış mıydınız bu zamana kadar o kıza karşı hala duygularının olduğunu?
Ne kadardır birlikteydiniz?

Gerçekten zor bir süreç. Hepimizin gönül yarası olmuştur. O an geçmez sanırız, zor olur kolay olur ama sonunda geçer. Hayat böyle işte

zaman işte

Yanı vazgeçmek istemezse bunlar bi sebep değil kızı alır karşına konuşur gerekirse şikayet eder..sizi de üzmek istemiyorum ya yeterince sevmedi yada kıza dönecek

babası polis, kız bunun facesini çalınca mahkemelik olmuşlar ama kız korkmuyor işi deliliğe vurmuş.

Seven adam ne olursa olsun vazgeçmezdi. Sizi yeterince sevmemis ve aklı hala eski sevgilisinde...

sanmam şeytan görmüş gibi oluyor kızın adını dahi duyunca. kendisine şiddet uygulayan kulak zarı ameliyatlı olduğu halde kulak zarını patlayan bir kıza kadar sevgi beslemiyordu.

Kızı unutamamış belli ki.
Neden insanlar başkalarının duygularını hiçe sayarak sırf kendi acılarını dindirebilmek için başkalarını kullanırlar ki?
Hiç anlamamış mıydınız bu zamana kadar o kıza karşı hala duygularının olduğunu?
Ne kadardır birlikteydiniz?

halen duygusunun oldğunu düşünmüyorum çnkü adını duyunca şeytan duymuş gibi oluyordu. kendisine şiddet uygulayan kulak zarı ameliyatlı olduğu halde kulak zarını patlayan bir kıza kadar sevgi beslemiyordu.

Hastalikli iliski seviyor demekki. Siz de tam bunaldigi huzur istedigi bir zamanda karsisina cikmissiniz. Dinlenmis tekrar saplantili sevgilisine dönmüs. Sizin adiniza uzuldum. Belki karsiniza daha iyi biri cikcagi icin bitmistir....

Bir arkadaşımın hikayesine benzettim ama o daha ağır bitti. Çocuğa böyle saplantılı şekilde giden kız var hikayede de, bir de arkadaşım. Çocuk bu saplantılı kızın telefonlarını açmıyor, telefonunu tamamen kapatıyor haftalarca açmıyor ve arkadaşıma sürekli bir türlü kızın peşini bırakmadığını sitem ediyor (bu sürede yazlıktalar arkadaşımla komşular). Arkadaşıma yeşil ışığı yakıyor bu şahıs, seviyorum kıskanıyorum demeler... 1,5 sene devam ettiler böyle ama kopuk kopuk. Saplantılı kızla görüştüğü de oluyordu o esnalarda ama arkadaşıma hep ikna için gittiğini söylüyordu. Tam bir ilişkiye başlamadılar ama muhabbeti de kesmediler ta ki birden sustu 3 ay ne o yazdı ne arkadaşım. Sonra geçen yaz o hasta tabir ettiği kızla evlendiğini kızın üstüne üstlük hamile olduğunu öğrendik.
yazarhanim35 yazarhanim35 daha çok canın yanabilirdi.. Pisliklerinde boğulsunlar boşver.

Back
X