• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Masalın Sonu Varmış.

Bu kisi hrsey olabilir.. cesaretsz, dengesiz, ya da senle oynamista olabilir.? Diger kadini sevmiyorsa bitirmesi sacma? Su da olabilir belki sana zarar gelmesin diyedir., lakin herseye biraz hizli baslanmamis mi? Yani cokta cabuk tuketilmis bu yuzden kendini cok kaptirdin belkide... ufak bi zorlukta seni birakip gitcekse hic gelmesin

Geri dönecek... Kafası karışmış, arada kalmış. Ne yapacağını bilemez halde... Kız hastalıklı mı bilemem, belki canı çok yandı ve saldırıyor. Bakın sizin bile canınız ne kadar çok yanıyor. Ama gelecek...

Benzer bir süreç yaşamıştım yazarhanim35 yazarhanim35
Öncelikle kıza dönmek için senden ayrıldığını düşünmüyorum.
Kızı bahane etmiş olabilir, kızın yarattığı süreç gözünde çok büyümüş olabilir.
Biz kadınlar 100 olayda 99 sorun varken o 1 tanecik olumlu tarafa tutunuruz. Beynimiz sürekli çözüm yolu arar, üretir. Pes etmeyiz.
Erkekler ise soruna odaklanır.
Ben bu adamın psikolojisinin çok yerinde olduğunu düşünmüyorum. Kızla olan süreç onda bir umutsuzluk doğurmuş olabilir.
Ama sende bulduğu o taze nefese tutunup savaşabilirdi. Yapamadığına göre ya duygularından emin değil ya da bu savaşla geçecek süreci göze alacak cesaret yok onda. Kız sürekli mücadele edecek, sen yorulacaksın ve yıpranacaksınız. Muhtemelen bu adam böyle düşünüyor.
Sen vazgeçmediğin için de kızın ne kadar büyük bir problem olduğunu empoze etmeye çalışıyor sana.
Tekrar adım atması olası.
Eğer aranızda bağ oluşmuşsa tekrar adım atar diye düşünüyorum.
Oluşmamışsa ya da kuvvetli değilse yapacak bir şey yok.
Ben de bunun benzeri süreci yaşadım. Tek fark kız beni bilmiyordu.

Bence kurtulmussunuz hicbirseyin arkasında duramayan bı adammış.

Bence iyi tarafından bakın, şu an ayrılsanız bile güzel anılarınız olmuş, değişik heyecanlar yaşamışsınız, yani o olmasaydı belki bütün zamanınızı evde yatarak geçirecektiniz. Size geri döner, kafası karışık veya yalan söylemiş, hala onu seviyor vs diyemem ama sıradan bir ilişki döngüsü işte. Her zaman birisi biter yenisi başlar, önemli olan günü kurtarmak. Boşverin, olmuş bitmiş deyip sıradakine geçin bence.

Kiz sizimesajlarla her taciz ettiginde bu mesajlari adama gonderdiyseniz başına kakar gibi, artik bundan da rahatsiz olmjs olabilir adam. Ki ben olsam cok rahatsiz olurdum. Keske o mesaji adama gondermek yerine kiza kendi cevabinizi kendiniz verseydiniz. Veyahut da hic cevap vermeseydiniz falan.

sanmam o kişiyle barışmak çnkü bana hep muhatap olma sen muhatap olursan gelip seni bana kötüleyecek biliyorum sabredelim geçecek diyordu
Ama sabredemeden gitmiş. Aynı duruma benzer şeyler yaşadık bizde erkek arkadaşımla, sonuna kadar bana sabret dedi telkinlerde bulundu ve sabrın sonu selamet oldu. Erkek arkadaşınız tutarsız davranmış ileri de sizi gene bırakmayacağı ne malum

Zaman verin arayıp sormayın belki de toparlarsınız
Hayırlısı olsun hakkınızda ama bu kız yazarsa sanki çocuk yazdırmış gibi o kim oluyor öyle böyle muhabbetine girmeyin yazsın engelleyin geçin sonra yüzyüze geldiğinizde belirtirsiniz

Aynısı başıma geldi herşey dört dortluktu çok güzel ilişkimiz vardı. Aynı yerde oturuyor hergun görüşüyorduk çok paylaşımlarmiz vardı. Sonra gitti benle ayrıldığını söyleyip benim şizofren olduğumu hasta ruhlu olduğumu o istemiyor ben istiyorum gibi anlatarak başkasıyla oldu. O kıza söylemek istediğimde sen kendini Kandirma siz ayriydiniz dedi ve benim hasta olduğumu söyledi. Şerefsiz erkekler böyle yapıyor başka bir kadına eskisinin ruh hastası olduğuna inandiriyor. Sen kıza kızıyorsun ama boş yere. Kim bilir canı nasıl yandı nasıl haksızlığa uğradı hiçbir kadın durduk yere kendini o duruma düşürmez vardır içinde kopan şeyler.

Siz her o kız mesaj attığında neden sevgilinize gösterdiniz ki? Kendiniz cevap verip, kapatın konuyu ya da hiç yazmayın. Çünkü bu durumda o kız pis, kaka ben ciciyim triplerine girmiş oluyorsunuz.
Size geri dönebilir. Bu esnada siz ona hiç yazmayın ama.
Hakkınızda hayırlısı olsun

kızı sevmiyor ama kız her fırsatta taciz ediyor aramalar ağlamalar bana kadar mesaj atıp küfür etmeler
E şikayet edin şizofrensr şizofren yani gitsin akil hastanesine yatsın tedavi olsun.
Her yerden engellesin numarasını değiştirin sosyal medya da kullanmayın bitti gitti nerden ulaşacak ki ?
Böyle saçma bi ayrılık sebebi görmedim ömrümde.

inşallah canım bekleyeceğim zaten seviyorum

yok canım sanmam kızın bana zarar vermesinden korkuyordu çnkü bunun zamanında kendisine şiddet uygulayan kulak zarı ameliyatlı olduğu halde kulak zarını patlatan bir kız benim de zarar görmemden korkuyordu üstelik velilerinin tebrik için geldiğini anlatıyordu hayırlı olsun hocam diye daha 2 gün önce
Ya kız kulak zarini patlatirken eli armut mu topluyormus bu adamın biraz sunepe galiba.
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış bu kıza yeterince haddini bildirememis bence tek sorun bu .
Ayrıca veliler ne alaka iliskisini biliyor ne münasebet.
Yeni bir numara yeni bir mail adresi almak çok zor değil sosyal medya hesaplarını kapatmakta çok zor değil hep bahane bunlar.

Cesaretsiz biri bence.. Birazda romantik . Ama kendinizi yıpratmaya değmez gerçek bi aşk değilmiş onunkisi..
Üzmeyin lütfen kendinizi.

zamanla geçecek

Bu kisi hrsey olabilir.. cesaretsz, dengesiz, ya da senle oynamista olabilir.? Diger kadini sevmiyorsa bitirmesi sacma? Su da olabilir belki sana zarar gelmesin diyedir., lakin herseye biraz hizli baslanmamis mi? Yani cokta cabuk tuketilmis bu yuzden kendini cok kaptirdin belkide... ufak bi zorlukta seni birakip gitcekse hic gelmesin

tüketmek değil de çok güzel şeyler yaşadık biz birlikte.

Bazıları hastalıklı ilişki sever,çünkü rahat batar.

o kızı sevdiğini düşünmüyorum aslında

Geri dönecek... Kafası karışmış, arada kalmış. Ne yapacağını bilemez halde... Kız hastalıklı mı bilemem, belki canı çok yandı ve saldırıyor. Bakın sizin bile canınız ne kadar çok yanıyor. Ama gelecek...

erkek arkadaşlarına kadar yazıp küfür eden biri velilerini arayıp x hoca sevgili yapmış biz ayrıldık diyen bir kız. geçen veli geldi bana hocam hayırlı olsun diye gülümseyerek gelince kadına size ne de diyemedim dedi.

O kızla olduğunu duyarsanız hiç şaşırmayın.

Sanmam o kızla kurtulduğuna dua edip duruyordu

Yaz aşkı olmus bahane bulmus ayrılmıs .

sanırım

Benzer bir süreç yaşamıştım yazarhanim35 yazarhanim35
Öncelikle kıza dönmek için senden ayrıldığını düşünmüyorum.
Kızı bahane etmiş olabilir, kızın yarattığı süreç gözünde çok büyümüş olabilir.
Biz kadınlar 100 olayda 99 sorun varken o 1 tanecik olumlu tarafa tutunuruz. Beynimiz sürekli çözüm yolu arar, üretir. Pes etmeyiz.
Erkekler ise soruna odaklanır.
Ben bu adamın psikolojisinin çok yerinde olduğunu düşünmüyorum. Kızla olan süreç onda bir umutsuzluk doğurmuş olabilir.
Ama sende bulduğu o taze nefese tutunup savaşabilirdi. Yapamadığına göre ya duygularından emin değil ya da bu savaşla geçecek süreci göze alacak cesaret yok onda. Kız sürekli mücadele edecek, sen yorulacaksın ve yıpranacaksınız. Muhtemelen bu adam böyle düşünüyor.
Sen vazgeçmediğin için de kızın ne kadar büyük bir problem olduğunu empoze etmeye çalışıyor sana.
Tekrar adım atması olası.
Eğer aranızda bağ oluşmuşsa tekrar adım atar diye düşünüyorum.
Oluşmamışsa ya da kuvvetli değilse yapacak bir şey yok.
Ben de bunun benzeri süreci yaşadım. Tek fark kız beni bilmiyordu.

döneceğini düşünmüyorum şuan düşündüklerimi tarif etmişsin aynen

Bence kurtulmussunuz hicbirseyin arkasında duramayan bı adammış.

Değildi işte ama yordu o kız onu çok

Bence iyi tarafından bakın, şu an ayrılsanız bile güzel anılarınız olmuş, değişik heyecanlar yaşamışsınız, yani o olmasaydı belki bütün zamanınızı evde yatarak geçirecektiniz. Size geri döner, kafası karışık veya yalan söylemiş, hala onu seviyor vs diyemem ama sıradan bir ilişki döngüsü işte. Her zaman birisi biter yenisi başlar, önemli olan günü kurtarmak. Boşverin, olmuş bitmiş deyip sıradakine geçin bence.

evet güzel zaman geçirdik güzel anılar yaşadık

Kiz sizimesajlarla her taciz ettiginde bu mesajlari adama gonderdiyseniz başına kakar gibi, artik bundan da rahatsiz olmjs olabilir adam. Ki ben olsam cok rahatsiz olurdum. Keske o mesaji adama gondermek yerine kiza kendi cevabinizi kendiniz verseydiniz. Veyahut da hic cevap vermeseydiniz falan.

başına kakar gibi yollamadım bana yazarken kız ona da başka numaralardan sevgiline yazıyorum diyormuş kız zaten

Ama sabredemeden gitmiş. Aynı duruma benzer şeyler yaşadık bizde erkek arkadaşımla, sonuna kadar bana sabret dedi telkinlerde bulundu ve sabrın sonu selamet oldu. Erkek arkadaşınız tutarsız davranmış ileri de sizi gene bırakmayacağı ne malum

Belki de

Zaman verin arayıp sormayın belki de toparlarsınız
Hayırlısı olsun hakkınızda ama bu kız yazarsa sanki çocuk yazdırmış gibi o kim oluyor öyle böyle muhabbetine girmeyin yazsın engelleyin geçin sonra yüzyüze geldiğinizde belirtirsiniz

yazmam zaten bir daha . kız da bana ulaşamaz kapattım sosyal medyamı

Aynısı başıma geldi herşey dört dortluktu çok güzel ilişkimiz vardı. Aynı yerde oturuyor hergun görüşüyorduk çok paylaşımlarmiz vardı. Sonra gitti benle ayrıldığını söyleyip benim şizofren olduğumu hasta ruhlu olduğumu o istemiyor ben istiyorum gibi anlatarak başkasıyla oldu. O kıza söylemek istediğimde sen kendini Kandirma siz ayriydiniz dedi ve benim hasta olduğumu söyledi. Şerefsiz erkekler böyle yapıyor başka bir kadına eskisinin ruh hastası olduğuna inandiriyor. Sen kıza kızıyorsun ama boş yere. Kim bilir canı nasıl yandı nasıl haksızlığa uğradı hiçbir kadın durduk yere kendini o duruma düşürmez vardır içinde kopan şeyler.

erkek arkadaşlarına kadar yazıp küfür eden biri velilerini arayıp x hoca sevgili yapmış biz ayrıldık diyen bir kız. geçen veli geldi bana hocam hayırlı olsun diye gülümseyerek gelince kadına size ne de diyemedim dedi. böyle bir kız bu. kuzenine sen kimsin neden x'i ekledin sileceksin kuzen muzen anlamam ben diyen bir kızmış

Siz her o kız mesaj attığında neden sevgilinize gösterdiniz ki? Kendiniz cevap verip, kapatın konuyu ya da hiç yazmayın. Çünkü bu durumda o kız pis, kaka ben ciciyim triplerine girmiş oluyorsunuz.
Size geri dönebilir. Bu esnada siz ona hiç yazmayın ama.
Hakkınızda hayırlısı olsun

bana yazarken kız ona da başka numaralardan sevgiline yazıyorum diyormuş kız zaten. Amin inşallah

E şikayet edin şizofrensr şizofren yani gitsin akil hastanesine yatsın tedavi olsun.
Her yerden engellesin numarasını değiştirin sosyal medya da kullanmayın bitti gitti nerden ulaşacak ki ?
Böyle saçma bi ayrılık sebebi görmedim ömrümde.

Babası başkomiser eski sevgilimin şikayet etmişler ancak bir sonuç oluşmamış. numarasını değiştiremez çnkü bütün iş ilişkileri numarası ve reklamlar işi ile ilgli şeyler sosyal medya üzerinden zaten eski facesini kız patlatmış yeni açmış

Ya kız kulak zarini patlatirken eli armut mu topluyormus bu adamın biraz sunepe galiba.
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış bu kıza yeterince haddini bildirememis bence tek sorun bu .
Ayrıca veliler ne alaka iliskisini biliyor ne münasebet.
Yeni bir numara yeni bir mail adresi almak çok zor değil sosyal medya hesaplarını kapatmakta çok zor değil hep bahane bunlar.

arkadan vurmuş kız sünepelik ile alakası yok daha önce vurgun yemiş demişte ameliyat olmuş ameliyatlı kulağa tekrar vurmuş numarasını değiştiremez çnkü bütün iş ilişkileri numarası ve reklamlar işi ile ilgli şeyler sosyal medya üzerinden zaten eski facesini kız patlatmış yeni açmış

bence de savcılığa verir kızı istemezse :kahve:

Babası başkomiser eski sevgilimin şikayet etmişler ancak bir sonuç oluşmamış. kızın annesini aramış başımdan alın kızınızı artık diye

Gerekçesi çok saçma geldi bana. Demek ki o kızı hala seviyor. Aksini düşünmek imkansız.

sanmam sevdiğini adı geçince şeytan görmüş gibi irkiliyordu

yaz askı olmus gıbı geldı bana

belki de.

Birde şöyle bir şeyler var kızlar ailecek zor bir dönemden geçiyorlar. Eski sevgilimin babası babalık yapmamış bir yanı eksik büyümüş çok küçük yaştan kendi parasını kazanmaya başlamış ve çok fazla cimri bir baba ile yaşamış. Kardeşi ve eşi bu 15 temmuz olaylarından sonra meslekten ihraç edilerek biri şuan tutukluymuş. ortada birde çocuk ve aileden uzak şehirde olan yalnız bir kardeş de var. Bunun psikolojisi de mevcut onda

erkek arkadaşlarına kadar yazıp küfür eden biri velilerini arayıp x hoca sevgili yapmış biz ayrıldık diyen bir kız. geçen veli geldi bana hocam hayırlı olsun diye gülümseyerek gelince kadına size ne de diyemedim dedi
O zaman sorunlu birisi belli ki. Sabırlı olun dönecektir mutlaka... Dönünce siz ne yaparsınız bilemem fakat gelen mutlaka bir daha gidiyor...

Back
X