Her ne yapsam planlar yapıyorsun diyen eş

SagYanimSolYanim

İlahi Adalet ✨
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2021
203
216
18
38
Arkadaşlar merhaba.
Hatırlayanlar vardır konularımi bilmeyenlere özet geçeyim.Esimden yıllarca şiddet gördüm ama her türlü şiddet. Ayrıca kendisini aile bağımlısı benim aileme gelince saygısızlık eleştiri beğenmeme göndermek istememe,kendi ailesine gelince sürekli vakit geçirmek isteme,paronayak boyutunda şüphe kıskançlık vs. Ve narsist kişilik. Neyse çok zor ama çok zor kendimi annemin yanina attım iki çocuğumla o da istemedi bizi.Cok direndim eşime ve anneme ama daha fazla dayanamayıp geri dönmek zorunda kaldım. Madem döndüm artık hiçbir şey eskisi gibi olmasın ve bir daha öyle bı durum olduğunda kimseye muhtaç olmim diye çalışmak istiyorum eşime konuyu açtığımda sen planlar yapıyorsun benden kurtulmak için tarzında konuşuyor.Surekli gittiğim zaman için senin derdin özgürlük gezmek tozmak,annene çocukları atıp hem çocuk derdinden hem ev işinden kurtulmaktı diyor. Gittin ne oldu bı sey yaptım sandın hiçbir şey yapamadın diyor.Bu adam ne vaatler verdi değisicem sana gikimi çıkarmicam çalışmak istersen çalışırsın vs vs.Ama işte insan degismiyor. Ben diyorum zaten ona olmazsa yine gidicem yüzüne söylüyorum diyorum.İcimden anneme kızıyorum hep Ben napim nasıl sabır göstereyim?

Ev size mi ait kirada mı oturuyorsunuz? Hiç kimseden medet ummayın. Dava açın. Her türlü şiddet var. Eşiniz evden gitsin, uzaklaştırma kararı da çıkartılsın. Nafaka tazminat. Hepsini talep edin. O arada iş arayışına girin ve bulduğunuzda hemen çalışmaya başlayın. Oturduğunuz yerden bir cm öte yol katedemezsiniz.

Anneniz niye istemedi? Parasal mevzular mı sorun?
Hem maddi hem de ben işe girmiştim çocuklara bakmak zor geldi. Gerçi biri yarım gün okuldaydi birini de kreşe vermek üzereydim. Çocuklu ev olunca dağınıklıga laf etti yani bı sürü bahane buldu.

Hem maddi hem de ben işe girmiştim çocuklara bakmak zor geldi. Gerçi biri yarım gün okuldaydi birini de kreşe vermek üzereydim. Çocuklu ev olunca dağınıklıga laf etti yani bı sürü bahane buldu.
Bir miktar para vermeyi teklif etseniz? Boşaninca hem cocuklara nafaka gelecek hem siz çalışacaksınız nasılsa. Parayı duyunca fikri değişmez mi?

Ayrılın

Bir hayatınız var neden bunları çekeceksiniz ki
Herkes çocuklarimdan vurdu yıllarca cesaret edemedim. En sonunda ettim yine çocuklar sorun oldu.Annem çocuklara günah çok küçükler babasız olmaz hem sen ikisiyle nasıl basedeceksin çocuklarim psikolojisi bozuldu dedi. eşim çocuklarını düşünmüyorsun ne biçim annesin dedi.Cikamadim içinden.Kalsam da gitsem de olan çocuklara oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…