- 4 Ekim 2021
- 203
- 216
- 18
- 38
- Konu Sahibi SagYanimSolYanim
-
Mecburum şuan içinSabir gösterilmemesi gereken durumlara nasıl sabır göstermelisiniz diye akıl mı verilecek sizce şimdi burda?
Valla ben de yazdim sildim, nasil sabir gostereyim diyene tespih cek diyesim geliyo, geri dönmesi hataydi,bu adam değişmeyecekSabir gösterilmemesi gereken durumlara nasıl sabır göstermelisiniz diye akıl mı verilecek sizce şimdi burda?
O ne derse desin iş bul para koy kenara, artik baska secenek gormuyorum benMecburum şuan için
He de geç onzamam bacım her şeye.Mecburum şuan için
Değişeceğini düşündüğüm için dönmedim mecbur kaldım.Valla ben de yazdim sildim, nasil sabir gostereyim diyene tespih cek diyesim geliyo, geri dönmesi hataydi,bu adam değişmeyecek
Öyle yapayım diyorum ama öyle laflar söylüyor ki dayanamıyorumHe de geç onzamam bacım her şeye.
Işe gir, para biriktirÖyle yapayım diyorum ama öyle laflar söylüyor ki dayanamıyorum
Hem maddi hem de ben işe girmiştim çocuklara bakmak zor geldi. Gerçi biri yarım gün okuldaydi birini de kreşe vermek üzereydim. Çocuklu ev olunca dağınıklıga laf etti yani bı sürü bahane buldu.Anneniz niye istemedi? Parasal mevzular mı sorun?
Bir miktar para vermeyi teklif etseniz? Boşaninca hem cocuklara nafaka gelecek hem siz çalışacaksınız nasılsa. Parayı duyunca fikri değişmez mi?Hem maddi hem de ben işe girmiştim çocuklara bakmak zor geldi. Gerçi biri yarım gün okuldaydi birini de kreşe vermek üzereydim. Çocuklu ev olunca dağınıklıga laf etti yani bı sürü bahane buldu.
Ev sahibi de istemedi çocuklarıBir miktar para vermeyi teklif etseniz? Boşaninca hem cocuklara nafaka gelecek hem siz çalışacaksınız nasılsa. Parayı duyunca fikri değişmez mi?
Nasıl yani ya? Ev sahibi nasıl karışabilir bunaEv sahibi de istemedi çocukları
Herkes çocuklarimdan vurdu yıllarca cesaret edemedim. En sonunda ettim yine çocuklar sorun oldu.Annem çocuklara günah çok küçükler babasız olmaz hem sen ikisiyle nasıl basedeceksin çocuklarim psikolojisi bozuldu dedi. eşim çocuklarını düşünmüyorsun ne biçim annesin dedi.Cikamadim içinden.Kalsam da gitsem de olan çocuklara oluyor.Ayrılın
Bir hayatınız var neden bunları çekeceksiniz ki
Gürültü oluyor diyeNasıl yani ya? Ev sahibi nasıl karışabilir buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?