Arkadaşlar merhaba.
Hatırlayanlar vardır konularımi bilmeyenlere özet geçeyim.Esimden yıllarca şiddet gördüm ama her türlü şiddet. Ayrıca kendisini aile bağımlısı benim aileme gelince saygısızlık eleştiri beğenmeme göndermek istememe,kendi ailesine gelince sürekli vakit geçirmek isteme,paronayak boyutunda şüphe kıskançlık vs. Ve narsist kişilik. Neyse çok zor ama çok zor kendimi annemin yanina attım iki çocuğumla o da istemedi bizi.Cok direndim eşime ve anneme ama daha fazla dayanamayıp geri dönmek zorunda kaldım. Madem döndüm artık hiçbir şey eskisi gibi olmasın ve bir daha öyle bı durum olduğunda kimseye muhtaç olmim diye çalışmak istiyorum eşime konuyu açtığımda sen planlar yapıyorsun benden kurtulmak için tarzında konuşuyor.Surekli gittiğim zaman için senin derdin özgürlük gezmek tozmak,annene çocukları atıp hem çocuk derdinden hem ev işinden kurtulmaktı diyor. Gittin ne oldu bı sey yaptım sandın hiçbir şey yapamadın diyor.Bu adam ne vaatler verdi değisicem sana gikimi çıkarmicam çalışmak istersen çalışırsın vs vs.Ama işte insan degismiyor. Ben diyorum zaten ona olmazsa yine gidicem yüzüne söylüyorum diyorum.İcimden anneme kızıyorum hep
Ben napim nasıl sabır göstereyim?